Årsresumé 2015: Maj – Augusti

Årsresumé 2015: Maj, Juni, Juli & Augusti

Hur snabbt flyger inte tiden förbi? Det är redan vår, snart är påsken, april och sommaren även här. Eftersom jag ännu inte publicerat alla delar i min årsresumé tänkte jag att det var mer än dags för andra delen nu med en återblick på maj – augusti 2015.

Från London, Warszawa och Łódź till Los Angeles och början på vår roadtrip längs amerikanska västkusten. Månadernas höjdpunkter var givetvis alla resor  ♥

Årsresumé 2015 – del 2 av 3

Årsresumé Maj 2015

Maj 2015

Jag fotade en fantastisk studenskiva, blev ljushårig igen, blev helt kär i stilettonaglar och körde på en pastellig sjöjungfrudesign (som drog till sig många blickar), skrattade av lycka Måns Zelmerlöw tog hem seger i Eurovison Song Contest, klädde mig i flower crowns och ryggsäckar OCH var väldig sugen på att äta upp min chokladpalett.

→ Gå till maj 2015

Årsresumé Juni 2015

Juni 2015

I juni var jag i London med The Body Shop för en resa i #SkinSpaScent, åkte på en weekend i Warzawa och sedan vidare till Łódź för en nagelutbildning hos fantastiska Ilona Musik. Det blev såklart också midsommarfirande, mycket jordgubbar och frosseri i långklänningar och kimonos.

→ Gå till juni 2015

Årsresumé Juli 2015

Juli 2015

I juli hade jag min kära familj på besök. Jag och min lillasyster Elin testade massor av solskydd, jag hälsade sedan på hos Glossybox och gjorde två nageldesigner till Glossy Mag. Jag fyndade en hel del på loppis, fixade ett par slitna jeansshorts (se DIY-resultatet här), njöt av ananassmoothies och blev en supernöjd iPhone 6-ägare (trots att jag tappade mobilen i golvet och fick en spricka i glaset bara någon dag efter mitt köp).

→ Gå till juli 2015

Augusti 2015

Augusti 2015

Årets mest efterlängtade månad då det var dags för resan jag drömt om i typ hela mitt liv. En resa till KALIFORNIEN. På agendan stod en roadtrip längs amerikanska västkusten med utgångspunkt från underbara Los Angeles. Vi åkte bland annat till San Francisco, Santa Cruz, Las Vegas, Grand Canyon, Death Valley National Park, Joshua Tree National Park och Palm Springs.

Det finns inte tillräckligt med ord för att beskriva vad denna resa fyra veckors långa drömresa betydde för mig. Både Simon och jag lever fortfarande på alla minnen och vi har ännu inte delat med oss av bilder från alla ställen än. Här ovanför ser ni i alla fall några höjdpunkter från Hollywood, Santa Monica, Universal Studios, Griffith Park, Highway 1, Solvang och Monterey Bay Aquarium. Se alla inlägg som publicerats hittills under “USA – Roadtrip“.

Resan fortsätter i tredje delen av min årsresumé när vi beger oss in i september. Fler bilder, inlägg, city guides, road trip-tips och annat kan ni även se fram emot framöver 🙂

→ Gå till augusti 2015

Ida Josefin Erikssonhttps://adaras.se
Ida Josefin Eriksson är en prisbelönad livsstils- och resebloggare bloggare från norra Sverige. Efter att ha tagit en kandidatexamen i journalistik startade hon eget företag för att uppfylla sina drömmar om att bli en digital nomad.

Latest Posts

18 Geniala produktivitetsappar för egenföretagare 2020

Bli organiserad och mer effektiv! Jag har listat mina bästa produktivitetsappar för entreprenörer som förenklar arbetsdagen och hjälper dig att uppnå mer.

Dalgona rödbetslatte – enkelt veganskt recept!

Vad sägs om en kombination av en trendig Dalgonakaffe och nyttig rödbetslatte? Vår Dalgona rödbetslatte är inte bara läckert rosa och svalkande god, utan också helt vegansk. 

ADARAS LISTAR: 31 Solklara klänningar i trendfärgen gult

Låna färginspiration från solens glada strålar. Här listar vi sommarens läckraste och mest solklara gula klänningar i olika stilar och för olika plånböcker.

23 Grymma saker att göra hemma i karantän

Trött på att sträcktitta på Netflix eller har du bara extremt tråkigt i din karantän? Här är listan på över 20 grymma saker att göra hemma medan du isolerar dig från samhället. 

Tropisk smoothiebowl med ananas, mango & kokos

Dröm dig bort till varmare breddgrader med denna veganska och tropiska smoothiebowl som bara skriker Aloha. Med smaker av svalkande mango, uppfriskande ananas och krispig kokos blir det en somrig energikick. 

Jobba hemifrån: Så klarar du av de vanligaste utmaningarna

En dröm eller mardröm? Att jobba hemifrån är inte utan utmaningar. Flexibiliteten är det bästa men det kan vara svårt att hålla sig fokuserad, disciplinerad och produktiv. Eller kanske känner du dig isolerad? Här är mina bästa tips på hur du blir mer effektiv hemma. 

Årsresumé 2015: Maj, Juni, Juli & Augusti

Hur snabbt flyger inte tiden förbi? Det är redan vår, snart är påsken, april och sommaren även här. Eftersom jag ännu inte publicerat alla delar i min årsresumé tänkte jag att det var mer än dags för andra delen nu med en återblick på maj – augusti 2015.

Från London, Warszawa och Łódź till Los Angeles och början på vår roadtrip längs amerikanska västkusten. Månadernas höjdpunkter var givetvis alla resor  ♥

Årsresumé 2015 – del 2 av 3

Årsresumé Maj 2015

Maj 2015

Jag fotade en fantastisk studenskiva, blev ljushårig igen, blev helt kär i stilettonaglar och körde på en pastellig sjöjungfrudesign (som drog till sig många blickar), skrattade av lycka Måns Zelmerlöw tog hem seger i Eurovison Song Contest, klädde mig i flower crowns och ryggsäckar OCH var väldig sugen på att äta upp min chokladpalett.

→ Gå till maj 2015

Årsresumé Juni 2015

Juni 2015

I juni var jag i London med The Body Shop för en resa i #SkinSpaScent, åkte på en weekend i Warzawa och sedan vidare till Łódź för en nagelutbildning hos fantastiska Ilona Musik. Det blev såklart också midsommarfirande, mycket jordgubbar och frosseri i långklänningar och kimonos.

→ Gå till juni 2015

Årsresumé Juli 2015

Juli 2015

I juli hade jag min kära familj på besök. Jag och min lillasyster Elin testade massor av solskydd, jag hälsade sedan på hos Glossybox och gjorde två nageldesigner till Glossy Mag. Jag fyndade en hel del på loppis, fixade ett par slitna jeansshorts (se DIY-resultatet här), njöt av ananassmoothies och blev en supernöjd iPhone 6-ägare (trots att jag tappade mobilen i golvet och fick en spricka i glaset bara någon dag efter mitt köp).

→ Gå till juli 2015

Augusti 2015

Augusti 2015

Årets mest efterlängtade månad då det var dags för resan jag drömt om i typ hela mitt liv. En resa till KALIFORNIEN. På agendan stod en roadtrip längs amerikanska västkusten med utgångspunkt från underbara Los Angeles. Vi åkte bland annat till San Francisco, Santa Cruz, Las Vegas, Grand Canyon, Death Valley National Park, Joshua Tree National Park och Palm Springs.

Det finns inte tillräckligt med ord för att beskriva vad denna resa fyra veckors långa drömresa betydde för mig. Både Simon och jag lever fortfarande på alla minnen och vi har ännu inte delat med oss av bilder från alla ställen än. Här ovanför ser ni i alla fall några höjdpunkter från Hollywood, Santa Monica, Universal Studios, Griffith Park, Highway 1, Solvang och Monterey Bay Aquarium. Se alla inlägg som publicerats hittills under “USA – Roadtrip“.

Resan fortsätter i tredje delen av min årsresumé när vi beger oss in i september. Fler bilder, inlägg, city guides, road trip-tips och annat kan ni även se fram emot framöver 🙂

→ Gå till augusti 2015

Ida Josefin Erikssonhttps://adaras.se
Ida Josefin Eriksson är en prisbelönad livsstils- och resebloggare bloggare från norra Sverige. Efter att ha tagit en kandidatexamen i journalistik startade hon eget företag för att uppfylla sina drömmar om att bli en digital nomad.

Related Stories

Latest Posts

18 Geniala produktivitetsappar för egenföretagare 2020

Bli organiserad och mer effektiv! Jag har listat mina bästa produktivitetsappar för entreprenörer som förenklar arbetsdagen och hjälper dig att uppnå mer.

Dalgona rödbetslatte – enkelt veganskt recept!

Vad sägs om en kombination av en trendig Dalgonakaffe och nyttig rödbetslatte? Vår Dalgona rödbetslatte är inte bara läckert rosa och svalkande god, utan också helt vegansk. 

ADARAS LISTAR: 31 Solklara klänningar i trendfärgen gult

Låna färginspiration från solens glada strålar. Här listar vi sommarens läckraste och mest solklara gula klänningar i olika stilar och för olika plånböcker.

23 Grymma saker att göra hemma i karantän

Trött på att sträcktitta på Netflix eller har du bara extremt tråkigt i din karantän? Här är listan på över 20 grymma saker att göra hemma medan du isolerar dig från samhället. 

Comments

  1. Händelserika månader med många intryck och upplevelser som måste ha gett minnen för livet för er båda. Många ….

  2. Händelserika månader med många intryck och upplevelser som måste ha gett minnen för livet för er båda. Många ….

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin
Tweet
Share
WhatsApp