Artikeln innehåller reklamlänkar

Nagelkurs i gele hos Ilona Musik/Mistero Milano

Ilona Music Nail Design

Efter några intensiva dagar har jag nu hunnit landa i Sverige, med en helt ny kunskap om hur man bygger gelenaglar. Jag har gått en nagelkurs hos mästarnas mästare, Ilona Musik.

Ilona Musik har jobbat med naglar i 19 år, varit jurymedlem i nageltävlingar är en nagelteknolog, instruktör och nagelkonstnär som hyllats i magasin över hela Europa.

Det roliga tycker jag är att Ilona inte bara kan bygga perfekta gelenaglar i alla möjliga former utan även är en gud på att dekorera, måla och skapa kreativa nageldesigner. Hon är en helt amazing förebild helt enkelt.

Nagelkurs i gele hos Ilona Musik/Mistero Milano

Ilona Musik ProShape

Nagelkursen höll till i Ilonas salong, ProShape, i den polska staden Łódź. 

Nagelkurs i gele hos Ilona Musik/ProShape - Basic Gel Nail Course at Ilona Music Pro Shape

Vi började såklart med teori. Vi fick bland annat lära oss om nagelsjukdomar, om hur man förlänger olika naglar och hur den perfekta naturella franska manikyren ska se ut – på millimetern.

Basic Gel Nail Course - Ilona Music Pro Shape

Både jag och Kasia lärde oss att bygga gelenaglar med en, för oss, helt ny teknik. Resultatet blir supersnygga, tunna och hållbara naglar – tack vare den snyggt böjda formen.

polsk_matKursen var på två dagar – från tidig morgon till sen kväll. Här är en snabb lunchpaus med polsk hämtmat. Nail studio Basic Gel Nail Course - Ilona Music Pro ShapeVi fick till exempel göra gelenaglar på oss själva och på varandra – samtidigt som Ilona Musik guidade oss och gav oss tips och råd. Ilona Music Nail Design

Ilona visade även upp hur man kan dekorera naglarna med olika tekniker. Här syns handmålade dekorationer med allt från sockrade effekter till folieeffekter. Snygga naglar va?

Amazing nails by the nail artist Ilona Musik

Kasia & Ilona Music Pro ShapeIlona Music Pro ShapeJag och Ilona Musik – med mitt diplom från Mistero Milano.

Mistero Milano Gel Nails Certificate - Nagelkurs i gele hos Ilona Musik/ProShape

Jag är verkligen så himla nöjd med utbildningen och har lärt mig otroligt mycket. Nu ser jag bara fram emot att få börja jobba med naglar på riktigt och bara bli bättre och bättre. 

Du hittar mer om Ilona på: 
Hemsidan: Proshape.com.pl
Facebook: IlonaMusikProShape
Instagram: @ilonamusik

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share