Artikeln innehåller reklamlänkar

Nagelkurs i gele hos Ilona Musik/Mistero Milano

Nagelkurs i gele hos Ilona Musik/Mistero Milano

Ilona Music Nail Design

Efter några intensiva dagar har jag nu hunnit landa i Sverige, med en helt ny kunskap om hur man bygger gelenaglar. Jag har gått en nagelkurs hos mästarnas mästare, Ilona Musik.

Ilona Musik har jobbat med naglar i 19 år, varit jurymedlem i nageltävlingar är en nagelteknolog, instruktör och nagelkonstnär som hyllats i magasin över hela Europa.

Det roliga tycker jag är att Ilona inte bara kan bygga perfekta gelenaglar i alla möjliga former utan även är en gud på att dekorera, måla och skapa kreativa nageldesigner. Hon är en helt amazing förebild helt enkelt.

Nagelkurs i gele hos Ilona Musik/Mistero Milano

Ilona Musik ProShape

Nagelkursen höll till i Ilonas salong, ProShape, i den polska staden Łódź. 

Nagelkurs i gele hos Ilona Musik/ProShape - Basic Gel Nail Course at Ilona Music Pro Shape

Vi började såklart med teori. Vi fick bland annat lära oss om nagelsjukdomar, om hur man förlänger olika naglar och hur den perfekta naturella franska manikyren ska se ut – på millimetern.

Basic Gel Nail Course - Ilona Music Pro Shape

Både jag och Kasia lärde oss att bygga gelenaglar med en, för oss, helt ny teknik. Resultatet blir supersnygga, tunna och hållbara naglar – tack vare den snyggt böjda formen.

polsk_matKursen var på två dagar – från tidig morgon till sen kväll. Här är en snabb lunchpaus med polsk hämtmat. Nail studio Basic Gel Nail Course - Ilona Music Pro ShapeVi fick till exempel göra gelenaglar på oss själva och på varandra – samtidigt som Ilona Musik guidade oss och gav oss tips och råd. Ilona Music Nail Design

Ilona visade även upp hur man kan dekorera naglarna med olika tekniker. Här syns handmålade dekorationer med allt från sockrade effekter till folieeffekter. Snygga naglar va?

Amazing nails by the nail artist Ilona Musik

Kasia & Ilona Music Pro ShapeIlona Music Pro ShapeJag och Ilona Musik – med mitt diplom från Mistero Milano.

Mistero Milano Gel Nails Certificate - Nagelkurs i gele hos Ilona Musik/ProShape

Jag är verkligen så himla nöjd med utbildningen och har lärt mig otroligt mycket. Nu ser jag bara fram emot att få börja jobba med naglar på riktigt och bara bli bättre och bättre. 

Du hittar mer om Ilona på: 
Hemsidan: Proshape.com.pl
Facebook: IlonaMusikProShape
Instagram: @ilonamusik

Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

5 reaktioner på ”Nagelkurs i gele hos Ilona Musik/Mistero Milano”

 1. “Mycken kunskap är en lätt börda att bära” men en duktig lärare och engagerade elever är också en förutsättning för lyckade resultat. Många ….

 2. Grattis, vad kul ,låter spännande, var kursen på Polska eller engelska?
  O vad kostade kursen , hade du förkunskaper ???
  Jätteintresserad
  Vh // Helene

  1. Tack så mycket 😀 Kursen var på polska men jag betalade någon tusenlapp extra för en tolk. Just denna kurs var för nybörjare men Kasia har ju lärt mig en hel del om gelenaglar innan så jag hade ändå baskunskaper. Men detta var så värt!! Har lärt mig en helt annan teknik m.m 😀

   Det finns mer info om kursen på Ilonas hemsida: http://www.proshape.com.pl/ 🙂
   Kram

 3. Stort grattis till ditt diplom och dina nya kunskaper! Jätteroligt och kul att du satsar på dig själv och får ännu fler strängar på din lyra! Inspirerande! 🙂
  Kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet