Artikeln innehåller reklamlänkar

Boho-chic makeup från NYX Cosmetics

NYX Spring 2016

Okej. Jag dog faktiskt lite när jag öppnade ett paket från NYX Cosmetics tidigare i veckan och hittade dessa makeupgoodies (både nyheter och bästsäljare). Den jordnära färgskalan från nude- och chokladtoner till aprikos och guld är bara för snygg. Jag älskar allt!

Från en ultimat Highlight & Contour Pro Palette till extremt bra pigmenterade ögonskuggor och fantastiska läppstift. What's not to love?

Trots att den nitade paletten heter Rocker Chic Heart of Gold tycker jag att färgskalan är som gjord för en bohemisk makeup (för mig är palettens rätta namn Boho Chic). Faktum är att alla dessa produkter är perfekt för att fixa den där snygga bohemiska makeupen med fokus på neutrala/jordnära sotningar och en solkysst hud.

NYX Cosmetics Lingerie 02 Emellissement

Lip Lingerie Embellissement är ett flytande läppstift i en ruskigt snygg nude/rosa/lila nyans. Det bästa förutom färgen? Läppstiftet sitter som BERGET! Du kan kyssa en vit skjorta några minuter efter applicering utan att lämna ett avtryck eller dricka ett glas vatten några timmar senare utan att lämna en ”läppstiftskant”.  Läppstiftet kan kännas torr på läpparna (vilket jag själv gillar), men ett tips är att ha ett läppbalsam nära till hands utifall du vill återfukta läpparna under dagen.

NYX Soft Matte Lip Cream Dubai, NYX Linguerie Embellissement , NYX Liquid Gold & NYX Rocker Chi Palette Heart of Gold
NYX Soft Matte Lip Cream Dubai, NYX Linguerie Embellissement , NYX Liquid Gold & NYX Rocker Chi Palette Heart of Gold

Mina absoluta favoriter är Lip Lingerie Embellissement och den extremt bra pigmenterade ögonskuggan Prismatic Eye Shadow Liquid Gold som verkligen glänser på ögonlocken med sin metalliska finish.

När min nyfunna läppfavorit kommer ut vet jag faktiskt inte. Inte heller vet jag när denna fina Rocker Chic-palett kommer ut:

Nyx Cosmetic Rocker Chic Heart of Gold Palette

NYX Highlight & Contour Pro Palette

Till dess att mer info kommer kan du i alla fall spana in fler NYX-produkter hos bland annat Eleven.se, Kicks och Nelly.com.

disclaimer_adaras-1

Boho-chic makeup från NYX Cosmetics:

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share