Escape the Ordinary

En destination för allt extraordinärt.

Om ADARAS Blogazine®

ADARAS Blogazine är en prisbelönt rese- och livsstilsblogg av Ida & Simon Eriksson. Vi satsar dagligen på att “Escape the Ordinary” och inspirera med allt utöver det vanliga.

Från resor och äventyr till mode, skönhet, inredning och vardagstips. Det handlar om platser och produkter som överträffar alla förväntningar.

Det handlar om gömda semesterpärlor, statement-accessoarer, coola hårfärger, smarriga recept, smarta hacks och oförglömliga upplevelser. Det handlar om vardagslyx och pricken över i:et.

Med vackra bilder, välskrivna texter, gedigna guider och peppiga videor är vårt mål att bli go-to-destinationen för kvinnor och par som vill sätta en guldkant på tillvaron.

ADARAS Blogazine® är ett registrerat varumärke.

Om oss

Vi på redaktionen

Redaktör & Grundare

Ida Josefin Eriksson

Jag är utbildad journalist, självlärd fotograf och webbdesigner som gått från student till driven entreprenör tack vare ADARAS. Mina rötter är i Umeå, men i dag kallar jag Stockholm för mitt hem och världen för mitt kontor.

Jag älskar allt som har med kreativitet att göra. Från att fota till att teckna och måla, jobba med grafisk design och layout. Jag är för det mesta envis, väldigt ambitiös (ibland överdrivet mycket!) och har alltid höga mål och drömmar.

Skribent

Skribent

Simon Hallie Eriksson

Jag är halvholländare och snickare. Har ett stort intresse för matlagning, fotografi, gaming och allt som har med vardagslyx att göra. Jag är väldigt omtänksam, en stor djurvän och ett mindre förtjust i höjder och skräckfilmer.

På ADARAS delar jag med mig av allt från parfymtips för herrar till reseguider, recept och tv-serier du inte får missa.

Follow us on social media!