This is also available in: English

”Escape the Ordinary”

Om ADARAS

Ida Josefin Eriksson

ADARAS Blogazine

ADARAS Blogazine® är en livsstils- och reseblogg av Ida Josefin Eriksson och hennes fästman Simon Hallie Eriksson. Här hittar du allt från extraordinära escapes, äventyr och modeguider till skönhetstips, inredning och kreativa idéer.

Vårt motto är ”Escape the Ordinary” och målet är att inspirera dig till mer vardagsmagi.

ADARAS började som en personlig blogg, och lanserades som ett Blogazine 2011 när Ida ville kombinera sitt bloggande med mer magasininslag under hennes journaliststudier. Hennes fästman Simon har hjälpt till bakom kulisserna sedan starten och trädde fram i ramljuset i början av 2017 som medskribent.

ADARAS Blogazine® är ett registrerat varumärke.
Ida Josefin är godkänd för F-skatt.

Vi på redaktionen

Ida Josefin Eriksson - Founder of ADARAS Blogazine

 Ida Josefin Eriksson

Jag är utbildad journalist, självlärd fotograf och webbdesigner som gått från student till driven entreprenör tack vare ADARAS. Mina rötter är i Umeå, men i dag kallar jag Stockholm för mitt hem och världen för mitt kontor.

Jag älskar allt som har med kreativitet att göra. Från att fota till att teckna och måla, jobba med grafisk design och layout. Jag är för det mesta envis, väldigt ambitiös (ibland överdrivet mycket!) och har alltid höga mål och drömmar.
Ida Josefins signatur

Simon Hallie Eriksson

Jag är halvholländare och snickare. Har ett stort intresse för matlagning, fotografi, gaming och allt som har med vardagslyx att göra.
Jag är väldigt omtänksam, en stor djurvän och ett mindre förtjust i höjder och skräckfilmer.

På ADARAS delar jag med mig av allt från parfymtips för herrar till reseguider, recept och tv-serier du inte får missa.

 

Simon Hallie Eriksson