Artikeln innehåller reklamlänkar

#SkinSpaScent i London med The Body Shop + Tjuvtitt på 3 spännande nyheter!

The Body Shop #SkinSpaScent

I ett dundercoolt hem i London välkomnade The Body Shop i tisdags journalister från hela Europa för en resa i #SkinSpaScent. Gör dig redo för en relansering av varumärket och tre superspännande nyheter i juli-september!

Det är en tidig tisdagsmorgon när vi går från hotellet till The Violin Factory, i hjärtat av Waterloo. Det är en historisk byggnad som har gjorts om till ett familjehem. Just denna dag vill The Body Shop bjuda in oss hit eftersom ”escapism starts at home”. Vardagsflykten börjar i hemmet och det är just det som är temat för nyheterna. Det är en resa i hudvård, spaupplevelser och doft. #SkinSpaScent. Tre nyheter på tre månader.

Möt italienska dofter i juli, hemmaspaprodukter i augusti och en oljebaserad ansiktsserie i september.

Kollektionerna Italian Summer Fig, Spa of the World och Oils for Life är de tre  kollektionerna som markerar startskottet för The Body Shops relansering. De nuvarande förpackningarna kommer successivt uppdateras till betydligt lyxigare och snyggare förpackningar. Låt oss ta en titt på vad som komma skall! 🙂

#SkinSpaScent – Bilder från The Body Shop-eventet i London

The Body Shop #SkinSpaScent

Luta dig tillbaka, njut av en svalkande drink och läs vidare …

#SkinSpaScent - Event i London

… och ta kanske något att smaska på.

The Body Shop's experts Men först, säg hej till de tre experterna från The Body Shop som var på plats. Till vänster är Dr. Terry, The Body Shops globala hudvårdsexpert. I mitten är Vanda Serrador, Facialist and Body Care Expert, och till höger är Jennifer Hirsch, Beauty Botanist på The Body Shop.

Italian Summer Fig

Juli: Italian Summer Fig

Först ut har vi Italian Summer Fig. Det är en superhärlig fängslande doft som är inspirerad av den soldränkta regionen Puglia i södra Italien. I hjärtat finns den ljuvligt söta doften av solmogna saftiga fikon. Det har kompletterats med friska gröna noter från bland annat vinblad och krokus. I basen finns de varma och beroendeframkallande noterna av sensuell ambra och ekträ. Det är en underbar sommardoft som jag mer än gärna lägger vantarna på när den kommer ut.

Italian Summer Fig lanseras den 14 juli och består av en eau de toilette, fragrance mist, shower gel, body lotion och body cream.

Italian Summer Fig Eau De Toilette
Constance Georges Picot är parfymören som, tillsammans med Arnaud Winter, har skapat doften. Mottot för sommardoften är ”Kiss french, wear Italian” 😉

Italian Summer Fig Eau De Toilette

Här är också första titten på The Body Shops uppdaterade förpackningar. Visst är parfymflaskorna och boxarna fina och sofistikerade? De är inspirerade av toscanska tyger.

The Body Shop Oils of Life

Augusti: Spa of the World

Här har du verkligen något att se fram emot. Spa of the World är en spaserie som låter dig upptäcka skönhetshemligheter från hela världen – från Thailand till Hawaii och Egypten til Japan. The Body Shop vill att du ska kunna ta kropp och sinne på en ultimat skönhetsresa världen runt – utan att lämna ditt eget badrum.

Jag fastnade direkt för hela kollektionen. Wow är ett bra ord för att sammanfatta upplevelsen. Det är fantastiskt ljuvliga dofter och underbara konsistenser. Denna serie vill du inte missa! Ta till exempel ett bad med Egyptian milk & honey bath i höst, skrubba kroppen med Dead Sea Salt Scrub och smörj in dig med Japanese Camellia Cream (OMG-faktor) eller Hawaiian Kukui Cream. I denna serie finns det något för alla.

Spa of The World lanseras den 18 augusti.

Spa of the World - Escapism Starts At HomeThe Body Shop Spa of The World

I serien ser vi generösa och lyxiga förpackningar som mer än gärna får stå på min badrumshylla i höst och vinter.

The Body Shop Spa of The WorldThe Body Shop Oils of Life

September: Oils of Life

Tre oljor från tre kontinenter. Oils of Life är en hudvårdsserie som friskar upp huden, vårdar, mjukgör, tar fram lystern och minskar ålderstecken. Kraften i serien finns i alla världens fröoljor. Varje produkt i serien innehåller en expertblandning av tre av de mest värdefulla och verkningsfulla naturliga fröoljorna, kända sedan lång tid tillbaka för sina höga halter av essentiella näringsämnen och fantastiska vårdande egenskaper.

Det dröjer faktiskt ända fram till 22 september innan denna gyllene serie lansar i butik. Men den som väntar på något gott … Tro mig, denna serie är värld att vänta på!

The Body Shop Oils of LifeThe Body Shop Oils of LifeThe Body Shop Plant a seed for lifeThe Body Shop Oils of Life

 

#SkinSpaScent - Event i London The Body Shop's experts skin-spa-scent-the-body-shop

Vad tror du om dessa nyheter? Något som lockar lite extra? 🙂

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share