Artikeln innehåller reklamlänkar

Polynesian Island Tiaré – Ny exotisk & förtrollande sommardoft från The Body Shop

The Body Shop Polynesian Island TiaréThe Body Shop bara fortsätter att leverera! Inte nog med att vi får drömma oss bort med bland annat Piñita Colada, en annan fantastisk ny kollektion är Polynesian Island Tiaré.

Doftkollektionen är en hyllning till de nästan självlysande blommorna av tahitigardenian som använts i flera generationer av polynesiska kvinnor. De nyutslagna blommorna plockas för hand, innan gryningen, för att bevara den allra klaraste, fräschaste och renaste doften.

I serien ingår en fragrance mist, shower gel, body lotion, body cream och en eau de toilette. Jag har provat den sistnämnda, Polynesian Island Tiaré EdT, och är helt frälst! Dofter är alldeles underbar. Den är söt, exotisk, frisk, ljuvlig och får mig att längta både utomlands samt till mysiga och magiska trollskogsutflykter i skymningen.

The Body Shop Polynesian Island Tiaré

The Body Shop Polynesian Island Tiaré EdT

DOFTNOTER

Toppnot: Apelsin
Hjärtnot: Tahitigardenia, frangipani och ylang ylang
Basnoter: Kokos och vanilj

The Body Shop Polynesian Island Tiaré
På en stapel av böcker ser doften också lite magisk ut. Den är snygg, alldeles underbar, extremt prisvärd och ett solklar favorit till sommaren.

Polynesian Island Tiaré Eau de Toilette (295 kr) lanserades 31 maj i butik och på thebodyshop.se.

Kan varmt rekommendera att gå in i butik och känna på denna underbara sommardoft! ♥

Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

2 reaktioner på ”<strong>Polynesian Island Tiaré</strong> – Ny <em>exotisk & förtrollande sommardoft</em> från The Body Shop”

    1. Visst gör den!! Det är ett litet bonsaiträd 😀 Tyvärr har denna dött nu (förstår inte hur jag lyckats förstöra ett träd), men jag måste köpa ett till! De är så himla fina ?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet