Artikeln innehåller reklamlänkar

The Body Shop Piñita Colada – Sommarens must have för kroppen!

The Body Shop Piñita Colada

Ringa in den 31 maj i kalendern! Då lanseras nämligen The Body Shop Piñita Colada. Det är en helt AMAAAAAAZING serie för hela kroppen som inte får missas. I alla fall inte om du gillar ananas, kokos eller Piña Colada.

The Body Shop Piñita Colada kan nog vara en av mina absoluta favoritserier för kroppen någonsin. Doften är så god att jag typ vill äta upp mig själv och inte kan låta bli att gå och sniffa på mina armar. Serien är skapad med inspiration från Karibiens sol, sand och hav. Vad mer kan jag säga? Det är sommar, utomlandskänsla, sol och glädje på burk och flaska.

Det är en doftdröm som tar med dig på en resa till ett paradis – utan att lämna Sverige!

The Body Shop Piñita Colada

The Body Shop Piñita Colada Exfoliating Cream Body Scrub

Piñita Colada Exfoliating Cream Body Scrub, 225 kr

Denna underbara skrubb innehåller ekologisk sojaolja och äkta riven kokosnöt och skrubbar huden mjuk och len på ett vänligt sätt.

The Body Shop Piñita Colada Body Butter

Piñita Colada Body Butter, 185 kr

Om det är en produkt du ska köpa i denna serie så är det denna! Denna underbara kräm är återfuktande i upp till 24 timmar och doftar helt magiskt!! Den bevarar dessutom doften längst och lockar garanterat till uppmärksamhet. Du kommer vilja äta upp dig själv.

The Body Shop Piñita Colada Shower Gel & Body Sorbet

Piñita Colada Shower Gel, 85 kr

Svalkande lödder som ger semesterkänsla i duschen.

Piñita Colada Fresh Body Sorbet, 165 kr

Jag tycker inte att denna doftar lika mycket som body buttern men konsistensen är sådär härligt somrig, lätt och lite svalkande. Om du vill ha en ännu mer svalkande känsla är ett hett tips att låta din body sorbet vara i kylen innan applicering. Det är superskönt, speciellt efter att du varit i solen.

Vad tror du om denna serie? Något du kommer spana in i butik? 🙂 

8 Shares
Pin
Share
Tweet
Share