Travel essentials för 24 h i Amsterdam

Travel essentials för 24 h i Amsterdam

Amsterdam Travel Essentials

Åååååh dags att resa igen! I morgon bitti flyger jag till Amsterdam med Hunkemöller för ett event med en exklusiv tjuvtitt på vloggaren Anna Nooshins spännande och edgy underklädeskollektion för märket. Följ med mig på resan på Instagram (@adaras) och Snapchat (adarasblogazine)! ♥

Mina travel essentials för 24 timmar i Amsterdam

På naglarna? Smith & Cults fabulösa nagellack Kings & Thieves.

disclaimer

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet