Artikeln innehåller reklamlänkar

Vinterns ”beauty must haves” från The Body Shop

The Body Shop Beauty Must Haves

The Body Shop har nu avslöjat vinterns Beauty must haves 2015. Det är sju av de bästsäljande och mest rekommenderade skönhetsprodukterna som ska passa perfekt för vintersäsongen. Låt oss ta en titt! ♥

Upptäck Beauty Must Haves Vinter 2015

The Body Shop - Drops of Youth Eye Concentrate & Smoky 2-in-1 Gel Liner

Drops of Youth Eye Concentrate
Denna roll-on-pump är utvecklad med hjälp av växtstamcellsteknik. Den minskar synligheten av svullnader och fina linjer runt ögonen. Jag älskar den kylande känslan vid applicering. Bara det ger en uppiggande effekt varje morgon.

Smoky 2-in-1 Gel Liner
En liner med geléformula som kan användas till både franslinje och ögonbryn. Linern består av finkrossade och intensivt mörka pigment och är väldigt lätt att använda. Den medföljande borsten i locket gör att man enkelt kan skapa skarpa konturer.

The Body Shop - Aloe Protective Restoring Mask & Vitamin E Overnight Serum-In-Oil

Aloe Protective Restoring Mask
Detta är en UNDERBAR sink-in ansiktsmask med svalkande aloe vera. Gör huden mjuk och len och passar helt perfekt nu när vi är i behov av extra återfukting.

Vitamin E Overnight Serum-In-Oil
Det är inte svårt att förstå varför denna lyxiga serumblanding har blivit en stor försäljningssuccé. Oljan absorberas snabbt och gör att huden känns mjuk och uppfriskad på morgonen.

Wild Argan Oil Miracle Solid Oil

Wild Argan Oil Miracle Solid Oil
En grym multitasker för torra partier! Detta är en koncentrerad fast olja som smälter vid kontakt med kroppsvärmen. Med arganolja, kokosnötsolja och shiasmör gör den huden mjuk och len länge. Miracle Solid Oil är även perfekt för torra hårtoppar och för att tämja friss.

the-body-shop-olive-body-butter

Olive Body Butter
Detta är en klassiker och bästsäljare hos The Body Shop. Innehåller kologisk olivolja från Italien samt kakaosmör och shiasmör från Ghana.

Spa Wisdom Africa Honey & Beeswax Hand and Foot Butter

Spa Wisdom Africa Honey & Beeswax Hand and Foot Butter
En fuktighetsbevarande kräm för händer, fötter, armbågar och knän. Den innehåller bivax från Kamerun, honung från Etiopien och shiasmör från Ghana. Jag älskar den snygga burken som gör att krämen alltid får stå framme. Det enda minuset tycker jag är att doften är lite tråkig för att vara en TBS-doft. Den påminner om Niveas ikondoft men av det mildare slaget. Annars är detta en fantastisk produkt med en ljuvlig konsistens.

Vilken av dessa produkter lockar dig mest? 🙂

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share