Teckning med makeup

Teckning med makeup

Makeup sketch

Det var inte så att jag hade slut på pennor eller eller målarfärg. Utan jag fick bara ett spontant ryck att rita med min nyvässade kajalpenna (ni som följer mig på Instagram (@adaras) har förmodligen redan sett resultatet). Jag gjorde en snabb skiss med den svarta eyelinern och färglade sedan teckningen med hjälp av ett krämigt läppstift, bronzer och ögonskuggor. Det gick åt lite mer smink än vanligt, men det var väldigt underhållande!

Måste också passa på att välkomna alla nya läsare som tittat in tack vare Caroline Roxy. Hoppas ni gillar min blogg och kikar in igen 😀

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

22 reaktioner på ”Teckning med makeup”

  1. Åh, jag har en kompis som brukade teckna med smink, så fina minnen 🙂 Vad fint det blev! Kanske någonting man borde prova, jag har massa gammalt smink som jag har tänkt slänga men som nog skulle funka utmärkt till att teckna med!

  2. Åh, jag har en kompis som brukade teckna med smink, så fina minnen 🙂 Vad fint det blev! Kanske någonting man borde prova, jag har massa gammalt smink som jag har tänkt slänga men som nog skulle funka utmärkt till att teckna med!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet