Artikeln innehåller reklamlänkar

4 Tips för uppiggande vinteravkoppling

Tips för uppiggande vinteravkoppling

Stressad inför jul? Här är fyra tips som inte bara får dig att koppla av – utan även boostar dig med ny energi.

Antistressdryck, djuprengörande ansiktsmask och dofter som får dig att stanna upp och fyllas med värmen från soliga sommardagar. Här är fyra tips i vintermörkret ♥

4 Tips för uppiggande vinteravkoppling

NOA Relaxation Wild Apple & Gooseberry

1. Svensk antistressdryck – Noa Relaxation

Jag säger det igen, jag älskar Noa Relaxation! Det är en naturlig örtdryck som är fullproppad med antioxidantrikt grönt te och melissaextrakt som bidrar till minskad stress och ökat fokus. Den nya smaken Vildäpple och Krusbär får mig att tänka på sommardagar i trädgården hemma hos mamma och pappa där både krusbärsbuskar och äppleträd finns nära till hands från solstolen. En flaska Noa Relaxation innehåller lika mycket l-theanin som 15 koppar grönt te. Avnjut i kollektivtrafiken eller hemma i soffan med en tidning eller bok som sällskap. Just ja, drycken är fri från konserveringsmedel och artificiellt sötningsmedel.

Finns på Espresso House och på olika caféer för cirka 35 kronor.

L'Occitane Grapefruit Rhubarb Eau de Toilette& Jasmine Immortelle Neroli Body Lotion

2. En frisk vind – L'Occitane Grapefruit Rhubarb Eau de Toilette

Att koppla av med doftljus eller ett lugnande bad med väldoftande badskum är ett givet kort. Men ååh vad det är härligt att, lite omedvetet, koppla av med parfym också. Denna, Grapefruit Rhubarb EdT från L'Occitane doftar oh-så-spännande! Den är inte bara fräsch och kryddig – utan även unisex. På mig doftar parfymen friskt och lite sött av rabarber och grapefrukt medan den på killen doftar mer kryddigt och man tydligare känner noterna av kryddnejlika och muskotnöt kombinerat med den friska doften av grapefrukt. Hur som helst, den fräscha doften är både avstressande och energigivande.

3. Uppiggande sommarvibes – L'Occitane Jasmine Immortelle Neroli Body Lotion

När kylan kommer smygandes blir det såklart viktigare att smörja in sig oftare för att återfukta huden. Jag brukar oftast switcha över till lite fetare kroppskrämer, men denna lätta och nätta kroppskräm är alldeles underbar. L'Occitane Jasmine Immortelle Neroli Body Lotion går snabbt in i huden, kladdar inte och har en underbar blommig doft av jasmin, neroli och imortelle från Korsika.

 

Formula 10.0.6 Deep Down Detox Mud Mask

4. Mer lyster – Formula 10.0.6 Deep Down Detox Mud Mask

Att applicera en rengörande ansiktsmask en till tre gånger i veckan gör susen för huden. Du får en tid för avkoppling samtidigt som din hy får en härlig boost. Formula 10.0.6 Deep Down Detox Mud Mask innehåller bland annat apelsin som bekämpar trött och stressad hy samt bergamott som hjälper till att rengöra kvisslor och dra samman porer. Resultatet? En mer klar, len och fräsch hy efter bara 10 minuter.

Tips för uppiggande vinteravkoppling

Vilka är dina bäst för uppiggande vinteravkoppling? Dela med dig i en kommentar 🙂

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share