Artikeln innehåller reklamlänkar

Adaras Julkalender 2015: Lucka 8

Cicamed Discovery Kit

Dagens lucka presenteras i samarbete med det ekologiska svenska hudvårdsmärket Cicamed. Bakom luckan finns ett praktiskt Discovery kit som är perfekt att ha med i necessären på resan.

Cicamed Organic Science kombinerar det bästa från naturen med vetenskap med sina högteknologiska produkter. De aktiva produkterna är formulerade med ekologiska oljor, kraftfulla antioxidanter, naturliga växtextrakt och skyddande vitaminer. Detta är en perfekt klapp att skämma bort din hud med – eller ge bort till mamma i julklapp 🙂

I Cicamed Discovery Kit finner du:

 • Cleanser Antioxidant (25 ml)
  Rengör huden på djupet, avlägsnar effektivt makeup, döda hudceller och orenheter som täpper till huden. Med hjälp av Lactic Acid behåller huden ett naturligt lågt pH (pH 5-6) och därmed sitt skydd mot bakterier och föroreningar.
 • 24H Cream Balance (7,5 ml)
  En djupt återfuktande och balanserande kräm med ekologiska örter, ekologisk jojobaolja och betaglukan som lugnar huden och reducerar rodnad. Antioxidanter från ekologiskt grönt te, vitamin E och Q10 skyddar huden mot fria radikaler.
 • Collagen Boost Mask (7,5 ml)
  Ett uppiggande energiboost som ger en omedelbar uppstramande effekt och strålande hud. Innehåller en unik sammansättning av örter, vitaminer, alger och naturliga extrakt som stimulerar till ökad kollagenproduktion och reducerar fina linjer.
 • Serum C (7,5 ml)
  Ett kraftfullt, skyddande och återfuktande serum med en hög koncentration av vitaminer och antiantioxidanter. Vitamin C ökar kollagenproduktionen, ger lyster och ett jämnare pigment.

Så tävlar du:

Motivera med max 3 meningar varför du vill vinna i en kommentar.


För plus i kanten:
+ Följ @adaras på Instagram
+ Gilla Adaras Blogazine på Facebook

Tävlingen pågår till midnatt. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Tävlingen är avslutad. Vinnaren är Maria C, grattis!

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share