Seaham Hall and Serenity Spa – En femstjärnig getaway i Nordöstra England

Seaham Hall and Serenity Spa

30 minuter med bil från Durham samt Newcastle i nordöstra England ligger ett helt fantastiskt spahotell som är värd en resa i sig. Femstjärniga Seaham Hall and Serenity Spa.

Hotellet är ett av Storbritanniens “leading luxury boutique spa hotels” och ligger högt uppe på en klippa med utsikt över Durhams världsarvslistade kust. Jag checkade in på Seaham Hall med VisitBritain tidigt i februari och kan på riktigt inte förstå vart tiden tagit vägen. Jag minns besöket som i går! Bara det är såklart ett betyg i sig. Detta är ett hotell man inte glömmer och som bjuder på service i världsklass, fantastisk mat och utomjordiska spabehandlingar.

Följ med till Seaham Hall and Serenity Spa

Seaham Hall and Serenity Spa

Seaham Hall är ett hotell med en lång historia. Det var bland annat här som poeten Lord Byron gifte sig med sin första hustru 1815.

På hotellet i dag finns faktiskt bara 20 rum tillsammans med ett prisbelönt spa, två restauranger, jacuzzi, hamam, badtunnor, bastu med olika temperaturer, isvak och gym.

Med andra ord: Du behöver inte trängas utan kan ta tillfället i akt att njuta lite ifred.

Awards for one of Britain's leading luxury boutique spa hotels

Seaham hall and Serenity Spa har vunnit flera priser …

World class service at Seaham hall

… vilket var något som jag direkt kunde förstå. I receptionen möttes jag av världens trevligaste personal som gjorde mig sällskap till hotellrummet som försäkrade sig om att jag hade allt jag ville.