Artikeln innehåller reklamlänkar

5 Bästa produkterna för en snabb pedikyr hemma

Bästa produkterna för en snabb pedikyr hemmaGlöm fotbad, strumpbehandlingar, underlack och överlack. Här är de fem bästa produkterna för en snabb pedikyr hemma och allt du behöver för mjuka och fina sommarfötter.

Jag vet inte hur det är med er tjejer, men jag tycker det är så himla tråkigt att fila fötter och lacka tånaglar och är därför alltid på jakt efter produkter som gör jobbet så enkelt och snabbt som möjligt.

Så låt mig presentera de:

5 Bästa produkterna för en snabb pedikyr hemma

Bästa produkterna för en snabb pedikyr hemma
My kind of express pedi party

Velvet Smooth Express Pedi Wet & Dry

HALLELUJAH MOMENT! Det var kärlek vid första ögonkastet när jag fick nys om den elektroniska fotfilen Scholl Velvet Smooth. Det här är den nya och uppdaterade versionen som faktiskt är ännu bättre än originalet och har blivit en produkt jag inte kan leva utan – speciellt nu på sommaren när man vill kunna visa upp fötterna från deras bästa sida. Denna fotfil använder samma teknik som den tidigare men är även vattentät (+ en ergonomisk design) och kan användas på både blöt och fuktig hud lika effektivt som på torr hud. Använd den under morgonrutinen i duschen eller för en snabb uppfräschning emellanåt. Smidigare kan det inte bli!

Scholl Velvet Smooth Express Pedi Wet & Dry

Scholl Velvet Smooth Express Pedi Wet & Dry, ca 649 kr

Fabby Dive in Pedicurefile

Även om den elektriska fotfilen vinner alla pris måste jag även tipsa om Fabbys skonsamma fotfil gjord av kvalitativt tjeckiskt glas med två olika sidor av grovhet. Filen används på fuktad hud och passar väldigt bra för dig med känsliga fötter.

Själv brukar jag ta bort förhårdnader med Velvet Smooth Express, fukta fötterna och sedan ”finslipa” fossingarna med den fina sidan av Fabbys fotfil. Fötterna blir babymjuka efter det.

Fabby Dive in Pedicurefile

Fabby Dive in Pedicurefile, 159 kr

Urtekram Aloe Vera Foot Cream

Denna ekologiska fotkräm med aloe vera och solmogna apelsiner började jag testa bara för några dagar sedan. Och vet ni vad? Den är så himla bra! Den är svalkande, doftar gott (sådär fräscht av menthol och rosmarin) och gör fötterna mjuka och lena direkt. Bra för både huden och miljön!

Urtekram Aloe Vera Foot Cream

Urtekram Aloe Vera Foot Cream, 59 kr

Lackryl Akrylnagellack

Lack som sitter länge? Yes please! Detta är världens första akrylnagellack och är lack som har en fantastisk allt-i-ett-formel som innebär att inget bas- eller överlack behövs. Att lacket härdar på 60 sekunder i LED-lampan gör att pedikyren går snabbare än någonsin. Efter 10 minuter är det bara att sätta på dig klackarna eller dina espadrillos utan att oroa dig för att lacket inte torkat.

Lackryl Akrylnagellack

Lackryl, 129 kr | Lackryl Startkit, 310 kr (LED-lampan kan köpas separat på samma sida)

Scholl Velvet Smooth Nail Care Oil

När du har lackat naglarna, glöm inte att använda nagelolja. Denna innehåller sju sammansatta oljor som återfuktar och vårdar dina nagelband och naglar. Massera in och du kommer genast märka hur dina fötter ser vackrare ut direkt med blanka naglar och återfuktade nagelband.

Scholl Velvet Smooth Nail Care Oil

Scholl Velvet Smooth Nail Care Oil, 99 kr

 

Innehåller affiliatelänkar/ This post contains ad links

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share