Artikeln innehåller reklamlänkar

NonFashion LED Shoes – Lysande skor i vintermörkret!

NonFashion LED Shoes

Alltså hur totalt awesome är inte dessa nostalgiska LED-skor!? De både lyser upp och sätter färg på vintermörkret.

När jag var liten hade jag ett par rosa skor med lysande sulor som jag bara älskade. Nu har jag ett par klassiska vita sneakers med LED-sula och är precis lika barnsligt fascinerad av dem. Hur fett är det inte att kunna liva upp mörkret med både ljus och färg?

LED-skorna kommer från Nonfashion och har åtta olika ljus i sulan som kan skiftas mellan antingen vitt, rött, grönt, gult, lila, turkost och blått – eller så kan du med ett klick välja att skorna ska blinka i alla färger för riktiga disco vibes.

Batteritiden är nio timmar, sedan är det bara att ladda skorna via den medföljande USB-kabeln. Haha kan tänka mig att jag säkert kommer att säga ”Vänta, jag ska bara ladda mina skor!” många gånger.

NonFashion LED Shoes Sneakers

NonFashion LED Shoes

NonFashion LED Shoes SneakersNonFashion LED Shoes SneakersNonFashion LED ShoesNonFashion LED Shoes SneakersNonFashion LED Shoes

May the force be with you. Om du inte kan välja sida kan du låta skorna lysa i olika färger.

NonFashion LED Shoes SneakersNonFashion

Jag invigde skorna på en promenad i Nynäshamn i dag och möttes av många förbipasserande Nynäsbor som inte kunde låta bli att le och stirra på mina fötter – eller kommentera att jag har ”fräcka skor” eller som en granne i källaren sa när Simon och jag tog dessa bilder: ”de där kan du inte smyga omkring med så lätt!”.

Det sistnämnda är så sant och så bra. Med LED-sulan på drar du inte bara till dig en massa uppmärksamhet och blickar – utan syns även mycket bättre i trafiken. Något som är särskilt viktigt nu när det är så mörkt ute. Så med andra ord är dessa LED-skapelser från NonFashion absolut lysande skor i vintermörkret 😉

Fler lysande LED-skor att spana in

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share