Artikeln innehåller reklamlänkar

Adaras Julkalender 2015: Lucka 4

Adaras Julkalender 2015: Lucka 4

Julkalender 2015: Lucka 4

Ett absolut beauty must-have! Dagens lucka presenteras i samarbete med Vero Mona. Bakom luckan finns två exemplar av en av mina personliga skönhetsfavoriter, Color Switch Duo.

Color Switch är en unik rengöringssvamp som, på några sekunder, låter dig ”switcha” mellan olika färger med samma sminkpensel. Det är bara att dra penseln i cirklar över svampen så försvinner alla rester av ögonskuggan. Sedan är det bara att byta nyans och fortsätta med din makeup. Det kan inte bli smidigare!

Vera Mona Color Switch Duo Vera Mona Color Switch Duo

Himla smart är också att fukta den vita svampen så kan du enkelt intensifiera och förstärka nyansen på dina ögonskuggor.

Så tävlar du (2 vinner):

Motivera kort varför du vill vinna i en kommentar.


För plus i kanten:
+ Följ @adaras på Instagram
+ Gilla Adaras Blogazine på Facebook

Tävlingen pågår till midnatt. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Tävlingen är avslutad. Vinnarna är Emma & Alice Gustafsson, stort grattis!

Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

121 reaktioner på ”Adaras Julkalender 2015: Lucka 4”

 1. Åh så smart!!! Denna hade passat mig perfekt eftersom jag just nu använder min hand istället för denna fantastiska svamp för att rensa mina pensel!! Hoppas på tur! Kram kram

 2. Jag önskar vinna för att jag är urusel på rengöringen av mina verktyg, pinsamt illa. Nu skulle jag absolut inte ha några som helst ursäkter att låta bli 😉

 3. Anna-Märta Stålnäve

  Jag älskar makeup och mian penslar är en viktig del i att få till en bra make men det är ju SÅ vansinnigt tråkigt att tvätta dem! Jag gör det verkligen alldeles för sällan men med den här fiffiga produkten hade jag nog kommit undan med att inte tvätta så ofta utan bara använda svampen och en antibakteriell spray. Det hade gjort min (smink)vardag så mycket enklare. Följer på både IG och Fb!

 4. Jag är hopplös på att rengöra mina penslar, särskilt mellan färger när jag håller på att sminka mig. Denna skulle komma väl till användning.

 5. Ojojoj detta visste jag inte fanns! Verkar vara en helt perfekt lösning för en sån som jag, som gillar att använda mååånga skuggor i samma look och som kanske inte nödvändigtvis har så många rena penslar framme att gripa tag i. Vore underbart att få testa denna fantastiska uppfinning!!!!

 6. Hej!

  Jag är gärna med!
  Och skulle vilja överraska min dotter med detta must-have!
  Hon ställer alltid upp och finns där, så lite uppskattning och omtanke från mig.

  Följer på Instagram som Sodercrowcastle.
  Gillar på FB som Kristiina Söderström.

  Ha en fin dag!
  Med vänlig hälsning,
  Kristiina

 7. Därför att jag till fest ofta använder färgstarka ögonskuggor, men är skitdålig på att rengöra mina borstar. 🙂
  Följer och gillar sedan tidigare! 🙂

 8. Ååh så smidig den vore
  Den borde jag verkligen ha
  Varesig ja får den eller ej
  Tackar jag för tipset:)

 9. God morgon!

  Vilken smart produkt! Perfekt för mig som har flera penslar av lite sämre kvalitet, vilket även kan vara ganska rörigt… med den här kan jag satsa på EN riktigt bra istället 🙂

  Följer dig på Instagram (johannaeericson)

 10. Har länge gjort rent borstarna med att gnugga de i handen under rinnande vatten vilket inte är så effektivt då de går sönder. Om jag kunde vinna denna så skulle det vara så sjukt bra!?
  Ps. Följer din insta?

 11. Låter som en superbra produkt. Jag använder dagligen ögonskuggor och det är svårt att få bort alla rester, speciellt om man går från mörkare med färg till en ljus. Hoppas jag får möjlighet att förälska mig i denna användbara color switch!

 12. Jag har extremt få sminkborstar. Jag använder samma till brynen som till ögonskuggor närmast ögat och sen har jag en ögonskuggsborste som jag använder oavsett vad jag har på locken. Denna smarta skulle hjälpa mig enormt och man slipper inse att ögonbrynen glittrar ?

 13. Hur har jag kunnat missa detta?! Skulle vara fantastiskt att slippa använda sig av 100 olika penslar varje gång man gör en sminkning. Vill vinna av den enkla anledningen att det skulle förenkla mitt liv haha 🙂 Kramar. Följer dig på fb och insta 🙂

 14. Jag vill vinna eftersom denna skulle underlätta väldigt mycket för mig, då jag använder ögonskugga varje dag.

 15. Jag vill vinna för att jag aldrig har orken att göra rent sminkborstarna så ofta som man borde göra! 🙂
  – Följer på instagram @sofiaaerikssonn
  – Gillar på fb

 16. Älskar att sminka mig men har blivit trött på att aldrig ha tillräckligt med sminkborstar pga att dom ör fulla med ögonskugga, har gjort misstaget många gånger att ta en ögonskugga slm vart full av svart skugga när ja gjort en naturlig ögonsminkning och så har allt vart förstört och jag har fått Tagit bort allt.

 17. Visste inte ens att en sådan produkt existerade – det kan ju vara skönt att slippa stå med en mängd olika penslar!!

 18. Gunilla Egelstad

  Vill ha hjälp att sminka – med denna blir mina fingrar flinka. Skuggan kommer sitta som en smäck – fula blåtiror blir puts väck.

 19. Wow! Det här verkar så smidigt, jag skulle köpt en för länge sedan om jag visst att det fanns! Det här är verkligen någon jag önskar fanns, och nu helt plötsligt så går min dröm i uppfyllelse, allt som saknas nu är att faktiskt ha den.. Men den drömmen kanske du kan hjälpa mig få i uppfyllelse?

 20. Jag vill vinna eftersom det låter som något som passat mig alldeles utmärkt! Har just nu en slags spray för detta ändamål, men den funkar inte särskilt bra. Vill verkligen kunna switcha mellan olika borsta utan att förstöra tidigare arbete!

 21. Följer o gillar på fb
  Jag skulle vilja vinna för jag har en pensel som jag använder till typ allting detta låter nästan gör bra för att vara sant. Hoppas på tur

 22. Rebecka Jönsson

  Detta hade varit en perfekt present till min kusin. Hon har så mycket smink men en sån här har hon inte!!

 23. Mikaela Isaksson

  Hej! Klart man är med å tävlar 🙂 Jag skulle vilja vinna en, till min klasskompis. Hon ”gnäller” typ hela tiden att det är jobbigt att rengöra penslarna, så med denna skulle både jag och hon bli jätteglada över 😀

 24. Aldrig hört om något liknande faktiskt! Så otroligt praktiskt! Jag skulle verkligen vilja testa denna, det skulle ju vara så smidigt att slippa byta pensel typ fem gånger för att lägga en shading!!

 25. Klart jag vill vinna denna produkt som ju nästan är värd nobelpriset. För hur irriterande är det inte när man ska byta färg på skuggan och man måste rengöra penseln under vatten. Denna produkt gör att jag kommer att kunna använda ögonskugga så mycket oftare och bli så mycket snyggare.

 26. Den här vore verkligen perfekt för en lat slarver som mig själv! Det är inte ovanligt att jag helt enkelt köper nya borstar för att jag är alldeles för lat för att göra rent de jag redan har. Inte ok och riktigt pinsamt! Vann jag denna så skulle jag inte ha någonting att skylla på och kanske skulle jag inte ens försöka så lätt som den är att använda!

 27. Åh denna hade varit superspännande att testa då jag alltid glömmer att tvätta mina borstar, hade varit toppen om färgerna blev mer färgrika också. Följer och gillar såklart!

 28. Jag skulle bara blir så glad! Min syster skulle få denna då hon är den som alltid lägger snygg makeup på mig! =)

 29. Det tar ju hur lång tid som helst att rengöra penslar i vanliga fall! Skulle vara grymt att kunna lägga den tiden på själva sminkningen istället 😉 följer på instagram (claire_model)

 30. Jag vill vinna eftersom att ja, hur smidigt skulle det inte vara att bara tvätta av borsten snabbt när man ska använda en ny färg? Följer på instagram som elsamoberg

 31. Teresa Ferrandez

  Jag måste vinna den för att jag blev helt enkelt kär i produkten när jag såg den. Åh va bra den hade varit i många lägen:)

 32. Jag är med och vill vinna för att jag är sjukt lat när det kommer till att rengöra mina sminkborstar. Denna hade underlättat lite 😉

  Följer även på ig /gillar på facebook!

 33. Jag vill vinna för att jag helt enkelt aldrig har hört talas om något sånt här! Jag gillar på facebook under namnet Malin Lundell.

 34. Hade varit perfekt till mina sminkbortstar då det är svårt att rengöra de. Att tvätta de med en blöt servett är inte bra.. Då blir bara borsten helt platt och inte lika fluffig som innan. Hoppas på en vinst!

 35. Eftersom jag så dålig på att rengöra mina sminkborstar är,
  har jag länge suktat efter just en sådan här!
  Att snabbt sina borstar rengöra och få bort färg som blir över,
  det är verkligen något jag behöver!
  December skulle bli lite extra kul,
  om jag får en sådan här lagom till jul!

 36. Det finns ju inget mer irriterande när man har sotat ögonen med sin favorit pensel och sedan ska bättra på med en ljusare skugga. Eller som jag gjorde tog min favvo pensel och insåg på tok försent att det var svarta rester kvar på den…………… Hej panda!
  Man har liksom inte möjlighet att tvätta alla penslar dagligen , iallafall inte jag :/

  Så en Colorado Switch vore guld verkligen!

 37. Jag är gärna med och tävlar, och skulle väldigt gärna vilja vinna. Har ju faktiskt läst om den här fantastiska produkten i din blogg förut, och tänkt tanken på att den måste jag bara pröva. Men det har fortfarande av någon lustig anledning inte blivit av, så att få vinna hem den nu lagom till jul vore perfekt och helt klart en riktigt bra julklapp. För visst kan man ge julklappar till sig själv också. 😉

  Gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen) och följer din Instagram (Mammasvardag).

  Kram Sanna

 38. Jag skulle verkligen vilja vinna för jag vill ge den till min storasyster! Hon är ett riktigt smink-freak, så hon skulle verkligen bli överlycklig om hon fick det av mig? Kramis

 39. Jag vill vinna då hygienen är otroligt viktig. Att rengöra makeup penslar och dylikt är så viktigt. Denna verkar ju så himla bra, att därför vill jag denna gärna ha. 🙂

 40. Åh så smart det hade varit att ha när man sminkar sig i all fart
  och bråttom har och vilken tid man spar. 🙂 Håller tummar och tår att jag
  chansen får att prova denna smarta grej, då blir jag en väldigt glad tjej! 🙂

  Gillar redan på Fb som Malin Gustafsson
  Följer redan på Instagram som frozenvanilla_

 41. Jag skulle jättegärna vinna denna till min syster, som älskar att göra hänförande vackra sminkningar! Det skulle absolut gå lite snabbare på morgonen för henne med denna smidiga produkt!

 42. Till min dotter som i mina ögon är perfekt
  Detta ger bara dina vackra ögon drageffekt…
  att kunna förenkla att använda ögonpaletten
  du blir vackraste brunetten
  så god jul min älskade dotter
  nu slipper det se ut som klotter

 43. Desiree andersson

  Älskar smink och kan aldrig få nog av nya produkter, detta verkar vara en produkt som kan underlätta massor i vardagen när man vill göra snygga sotningar o slippa slita på olika borstar hela tiden 🙂 Följer på instagram som deedess o på Facebook som desiree andersson 🙂

 44. Anetth Stegervall

  Är sminkoholic men fruktansvärt dålig på att rengöra mina borstar har hur många som hellst som skulle behöva en rejäl omgång i en sån här fantastisk produkt!

 45. Vilken smart grej, visste inte ens att det fanns!
  Jag är dålig på att byta borstar just när det handlar om en massa olika nyanser på ögonskuggar så man kanske inte alltid får det önskade resultatet tack vare lite lathet… denna skulle säkerligen revolutionera och få min lathet att kännas helt ok ändå.

 46. Har faktiskt aldrig sett en sådan innan! Men den vore perfekt för mig. Jag använder ögonskuggor rätt mycket, olika färger. Använder alltid samma borste… så ibland blandas det fast jag inte vill :’D

 47. Efter att du skrev om denna produkt i somras har jag sedan dess velat prova denna mirakel produkt men aldrig taggat mig i kragen och köpa den, så skulle bli underbart glad ifall jag vann den!
  Följer på instagram.

 48. Julianna Fredriksson

  Hej!
  Är gärna med.

  Min dotter gör ofta rent sina sminkborstar med
  vanligt diskmedel som kanske inte är så bra. Så
  denna vinst skulle hon säkert vilja ha, som ett sminkfreak
  hon är.

  Följer @adaras på Instagram
  och gillar Adaras Blogazine på Facebook

  Mvh Julianna Fredriksson
  [email protected]

 49. Detta var verkligen en sjukt smart produkt som jag aldrig hört talas om förut. Den hade passat mig perfekt då jag endast har en ögonskuggsborste som jag måste använda till alla mina ögonskuggor!

 50. älskar att prova på olika sminkningar men är otrolig slarvig med att göra rent penslarna när jag använt dom, med denna skulle jag kunna bli mer noggrann med rengöringen 🙂

  Följer på IG och FB

 51. Malin Svensk Björck

  Som du säger måste det vara jättesmidigt med en sån här grej! Har ju inte många sminkpenslar så denna skulle underlätta och göra sminkningen roligare 🙂
  Gillar på Facebook, Malin Svensk Björck
  Följer på instagram, malinsvenskbjorck
  Ha en härlig dag!
  Mvh
  Malin Svensk Björck

 52. Jag älskar skönhet och smink är mitt största intresse. Den här produkten har jag hört om innan och funderat på att köpa. Superbra för oss sminkintresserade som blir frustrerade när borstarna ständigt behöver tvättas. Eftersom jag är student så har jag en tajt budget och att vinna denna produkt skulle underlätta då jag kan spara pengarna istället.

 53. Jag skulle vilja vinna för att jag verkligen tycker om att sminka mig med ögonskugga och just därför skulle denna produkt vara perfekt till mig 🙂
  (Följer dig på instagram och gillar din sida på Facebook)

 54. jag skulle väldigt gärna vilja vinna denna då det är en helt ny sak för mig, har aldrig sett den innan och är superspänd på att få testa den då jag ofta tycker att ögonskuggorna är lite dassiga i färgen + att jag brukar sminka mig med en och samma borste och alltid har problemet att det blir lite kvar av den andra färgen när man byter.
  Det hade varit så otroligt kul att få testa en helt ny och härlig produkt

 55. Men så smart. jag står alltid och gnuggar borsten på en handduk. men detta hade ju varit drömmen för mig, slippa så mycket tvätt också.

 56. Tilda Bengtsson

  Jag hade velat vinna då jag försöker lära mig att använda ögonskugga, och detta skulle hjälpa mig step it up en nivå till då det är enklare att använda fler än en färg. Haha, usch jag är verkligen dålig på det här med ögonskugga, hjälp mig hjälpa mig själv!

 57. Jag sminkar mig nästintill dagligen och det är förödande när man måste tvätta sin borste allt för ofta för att färgerna inte ska blandas. Jag highlightar alltid efter en skuggning vilket leder till att den mörkare färgen följer med i highlightern. Därför skulle denna produkt vara som rena himmelriket för en person som jag.

  Hoppas ni alla har en bra kväll!

 58. När man vill göra en fin look men inte har råd med massor olika borstar då är det här en super bra lösning!

 59. Jag har alltid problemet med smutsiga borstar. Jag tycker det är så jobbigt, men den produkten skulle nog vara perfekt för mig! ❤️

 60. Visste inte att detta fanns, men nu förstår jag inte hur jag har kunnat vara utan den. Håller både tummar och tår nu!

 61. Så mycket härlig färg att leka med, skulle nog bli lika fast med att experimentera som ett barn som fått sin första färgläggningsbok

 62. Alice Gustafsson

  Jag vill vinna eftersom jag är så himla dålig på att tvätta mina sminkpenslar – tyvärr! Har man lite bråttom till skolan eller något annat (som jag då ofta har eftersom jag är en tidsoptimisst) hinner jag sällan (aldrig) tvätta av mina borstar, så denna produkt vore såå himla smidig! Har funderat lite på denna innan, men med min budget är det i nuläget inte riktigt det som skulle prioriteras, därför skulle en vinst av just denna vara guld värt!
  KRAM! 🙂

  Ps. Följer dig på insta! 🙂

 63. Hedda Jansdotter

  Vilken toppen produkt !! Den skulle jag ge till min dotter som älskar smink och skönhet o målar sig varje dag =)
  Följer på insta o gillar på FB

 64. Jag är en riktig makeup-junkie som förra året investerade i ett par (med studentmått) ruskigt dyra sminkborstar. Problemet är att jag bara har en av varje, vilket gör färgbyten komplicerade. Denna lilla smarta sak skulle rädda mina sminkdagar <3

 65. Astrid Börjesson

  Jag visste inte ens att detta existerade! Måste ha! Jag är så otroligt dålig på att rengöra min borstar, ofta måste jag slänga dem och köpa nya hela tiden, inte så hållbar om man säger så. Varken för ekonomin eller miljön. Detta var otroligt smart!

 66. Åh, vilken smart pryl! Varför har jag IT e hört talas om den tidigare?! Nu när mitt sminkintresse har börjat gro vore denna svamp helt klockren att ha hemma när jag testar nya sminkningar! Håller tummarna.

 67. Den här vinsten passar mig som handen i handsken då jag har ett ganska begränsat antal borstar för ögonskugga.

  Supersmart grej!

  ♥♥♥♥ ♥ Julkram från Tess ♥ ♥♥♥♥

 68. jag är den sortens person som gillar att sminka mig med lite starkare färger, experimentera och göra tex rainbow eller lite sjöjungfru aktig sminkning, och jag använder i princip en och samma borste. och jag får inte in samma effekt som jag vill ha och får efter första eller andra användning. kan inte heller tvätta den hela tiden.

 69. Är gärna med och tävlar, vilken smart grej, har inte hört talas om tidigare, skulle vara jättekul att testa. Gillar på facebook, liselotte andersson

 70. Vill självklart vara med, slippa problemen med att färgen på båda ögonen inte blir likadan då jag ofta sminkar klart ett öga i taget, och då har färgerna hunnits blandats lite mer till andra ögot och ger inte samma resultat. Detta hade varit räddningen 🙂

 71. Matilda Bäremo

  Jag vill vinna då detta låter som det bästa någonsin och något man verkligen behöver. Slippa massa krångel och gegga med fingrar istället för borstar. Det vore perfekt till jul och nyårssminkningen! God Jul!

 72. Jag skulle bli så glad om jag vann denna supersmarta sak! Jag är riktigt dålig på att göra rent mina sminkborstar, tyvärr. Men detta hade gjort det så mycket enklare och vilket fint resultat det blev! 🙂

 73. Spännande! Särskilt för sån som mig som är urusel på att rengöra mina penslar! Smidigt när det går snabbt också med en tvååring och en sjumånaders i släptåg;)

 74. Jag är noggrann med allt som har med min hud att göra men en riktig slarver med mina penslar. Hoppas på vinst och att det kan få mig på bättre tankar :-). Följer och gillar och önskar en trevlig fredagskväll!

 75. Jag vill ha pga jag är sjukt lat och köper hellre nya borstar (sjukt oekonomiskt) än att stå i en evighet för att byta ögonskuggsfärg.

 76. Jag som sminkar mig varje dag, både med ögonskuggor och contouring skulle verkligen få användning av denna så man lätt kan sminka sig utan att behöva kladda med färgerna 🙂
  /Emma Persson

 77. Vill vinna då det verkar vara en asbra produkt! Jag sminkar mig dagligen och älskar att hålla på med ögonskuggor i alla möjliga färger, så den skulle passa mig perfekt.

  Gillar på facebook!

 78. Önskar att jag vann denna till min kära fru. Tror hon skulle uppskattat och använt den mer än en rubiks kub och min gamla spiderman-figuren som jag hittat i garderoben! 😉

 79. Här är alltså grejen som jag tänkt på så många gånger, men inte visste att den fanns!
  Vinner jag inte denna vet jag i alla fall vad jag ska önska mig i julklapp! 😀

 80. Gud vilken cool och innovativ produkt! Min syster älskar att sminka sig och jag är övertygad om att detta lär bli den bästa julklappen om jag lyckas vinna! 🙂

 81. Jag har sjukt många penslar i min sminkhörna och det är så grymt jobbigt att tvätta alla bara för att man måste byta mellan färger! Den här hade ju varit grym att ha så man slapp det! Då hade jag fått plats med annat roligt i sminkhörnan också 😀

 82. Jag skulle vilja vinna för att jag älskar att experimentera med olika ögonskuggor i massa olika roliga färger, men har problem med just det som denna produkt hjälper mot, att det är krångligt att tvätta penseln mellan varje färg. Denna produkt skulle passa finfint i sminkbordet!

 83. Guuud vilken smart, har faktiskt aldrig hört talas om någonting sånt här 😛 Sååå smart ju! Skulle verkligen behöva denna, jag brukar bara använda en bit papper och torka av å tyvärr så går ju inte allt bort när man gör så, så sen när jag använder borsten igen så hamnar det lite utav den färgen jag använt före. Så de här är absolut något jag skulle behöva 🙂

 84. Detta är en sån sak som jag inte visste att jag behövde för jag visste inte att den fanns, men det vet jag nu och den skulle lösa ett problem för mig som älskar smink men inte har så många penslar.

 85. Jennya Johansson

  Denna är helt ny för mig. Så praktiskt då det underlättar och går snabbare att fixa den perfekta makeupen.
  Gillar på FB och följer på insta under jennyannehbg
  Glada decemberhälsningar

 86. Jag använder oftast mörka ögonskuggor och även om jag försöker använda två borstar blir det jobbigt att hela tiden hålla på att torka av resterna. Skulle verkligen behöva en hjälpmedel eftersom jag använder ögonskuggor nästan varje dag.
  Följer och gillar!

 87. Jag gillar att ha olika färger på mina ögon, men det finns inte tid att tvätta penslarna efter varje gång. Därför vore jag vinna eftersom det skulle underlätta väldigt mycket!!!

  Följer på Bloglovin’

 88. Jag är med! Vill vinna då detta verkar vara en extremt användbar produkt som skulle komma att vara mycket behövlig för mig som älskar att sminka mig.

 89. Vad hjälper det att jag flirtar och blinkar
  när ingen ens tittar på mig eller blinkar
  men Color Switch Duo gör ögonskuggan perfekt
  och jag blir en omsvärmad tjej direkt!
  Gillar Adaras Blogazine på FB

 90. Har precis förståt tjusningen i att sminka mig, lär mig sakta men säkert, har ett par borstar hemma som jag använder men har önnu inte riktigt lärt mig hur jag rengör dom ordentligt så detta hade varit mycket uppskattat!

 91. Hej! Jag skulle vilja vinna denna fiffiga pryl för den skulle vara jätte praktiskt att ha i mitt framtida yrke, makeup artist som jag pluggar till. Att ha många kunder är kul men man kan inte alltid ha nya rena borstar mellan alla och att man använder så många olika färger. Så därför hoppas jag på att vinna denna oxh se om den är då otrolig som man har sett, helt sjukt att denna produkt finns och att den fungerar. Kram

 92. Mattias Olofsson

  Jag vill så gärna denna klapp ge,
  till min lillasyster -hon som alltid får mig att le!
  Så nu håller vi alla tummar och tår,
  att Adaratomten kommer och knackar på!

 93. Jag har inte så många sminkborstar och det gör det svårt när jag vill använda en del olika färger till samma sminkning. Kan ju inte tvätta borstarna i mellan för de hinner ju inte torka och jag har inte heller tid med det på morgonen innan jobbet! Hade underlättat jättemycket om jag hade en Color Switch Duo!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet