Artikeln innehåller reklamlänkar

Adaras Julkalender 2015: Lucka 5

Adaras Julkalender 2015: Lucka 5

Julkalender 2015: Lucka 5

Dag efter dag, vecka efter vecka, i ett helt år kommer denna klapp räcka. Dagens lucka presenteras i samarbete med Personlig Almanacka. Ta chansen att kamma hem en personlig almanacka i valfri storlek och bestäm hur dina framtida veckor ska se ut!

På Personligalmanacka.se kan bestämma allt från omslag till färg på snodd och linjal – eller helt enkelt exakt när du vill att din almanacka ska börja.

Så tävlar du:

Motivera kort varför du vill vinna i en kommentar.


För plus i kanten:
+ Följ @adaras på Instagram
+ Gilla Adaras Blogazine på Facebook

Tävlingen pågår till midnatt. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Tävlingen är avslutad. Vinnaren är Malin Junghard, stort grattis!

Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

124 reaktioner på ”Adaras Julkalender 2015: Lucka 5”

 1. Jag är expert på att glömma vad jag planerat in under dagarna och dubbelbokar mig ibland med en almanacka som jag själv får bestämma hur den ser ut vet jag att jag med glädje skulle ta fram och skriva upp allt jag ska göra och kika i för att inte glömma saker.

  Ha en trevlig helg!

 2. Jag har nyligen börjat gymnasiet och känner att det är på tiden att börja skaffa mig en almanacka, haha. Har resten missat några viktiga händelse, inte bra.. 🙁 Skulle vara såå underbart om jag kammade hem denna luckan!

 3. Design och ordning är min passion,
  utför båda med manisk precision,
  minnet är tyvärr långt ifrån perfekt,
  glömmer bort vad jag ska göra direkt,
  vore skönt att 2016 få ordning på mitt liv,
  spara ner alla tider och datum i ett arkiv,
  blir nog bäst i almanacka med personlig twist,
  minskar garanterat stress, oro och tidsbrist!

  Kram & God Jul!

 4. Martina Andersson

  Personlig almanacka verkar ha fantastisk kvalitet på sina almanackor och jag har suktat efter en länge. Jag har mycket för mig om dagarna och behöver kunna planera och att få designa sin almanacka hur man vill vore så kul! Hoppas verkligen att jag vinner denna lucka!

  1. Martina Andersson

   Följer dig på facebook och instagram nu 🙂 Heter Martina Andersson på fb som sagt och MartinaElizabethh på instagram!

 5. Malin Svensk Björck

  Jag har så dåligt minne pga min sjukdom och har svårt att komma ihåg viktiga och även oviktiga saker. Så en kalender är ett måste!:)
  Älskar känslan att skriva ner planerna i en liten bok, antagligen ett minne från när jag gick i skolan, haha.
  Älskar också att man får göra den personlig, så mycket roligare då.
  Gillar på Facebook, Malin Svensk Björck
  Följer på instagram, malinsvenskbjorck
  Ha en fin dag!
  Mvh
  Malin Svensk Björck

 6. Jag vill vinna dels för att jag behöver en almanacka inför kommande år, men också för att jag är väldigt kreativ och hade tyckt det varit otroligt roligt att göra min egen! Kittlar i fingrarna av bara tankaen 😀

 7. Jag har ingen almanacka för nästa år, och jag skulle hemskt gärna vilja gå omkring med en som man har bestämt allting på själv! Då kan man ju göra den precis som man vill ha den! Och såna går aldrig att få tag på i affärer. Och telefonen i all ära, men en almanacka behövs – den kan man skriva upp allting i och kludda i och BLÄDDRA i. Old school.

 8. Vill ge denna till min fru som efter ett års föräldraledighet ska börja 2016 med att gå tillbaka till arbetet. Så för att förenkla det för henne, så vill jag ge henne en almanacka. Så kan hon lätt planera in kundmöten och se barnens aktiviteter. (Ps. Ingen mansgris! Jag ska vara föräldraledig nu!)

 9. Veronica Hedlund

  Åhh jag skulle bli överlycklig av denna vinst så jag kan samla alla möten och jobb i en fin kalender.

  Följer på instagram inka82

  Kram veronica

 10. Eftersom jag har kognitiva svårigheter OCH har otroligt mycket att göra…så finns det inte en chans att jag klarar av livet utan en almenacka (eller rättare sagt ett tiotal block och kalendrar). Om jag dessutom skulle kunna få chansen att designa den precis utifrån mina behov så skulle det betyda oerhört mycket för mig…

 11. Lina Eckerström

  Småbarnsåren får lätt minnet att svika,
  gosa, trotsa, leka.. ja och skrika.
  Bvc-besök, förskola, jobb & utvecklingssamtal ska kommas ihåg, juuuust det precis vad du kommer på när du där i soffan halvlåg.
  Jag behöver nåt som håller reda på alla mina måsten & ska,
  och om en bild på barnen klär omslaget är det ju extra bra.
  Så jag håller tummarna hårt och hoppas dej kunna tacka,
  för att du kanske ger mej världens bästa personliga almanacka ?

  Ha en strålande dag!
  Följer på facebook – Lina Eckerström

 12. Detta hade blivit en fin present till min syster, med en bild på hennes två små pärlor! Då hade hon kunna sitta och titta på dem varje stund, även när de inte är tillsammans!

 13. Jag vill vinna för min dotter har haft en personlig almanacka och hon älskade den, så skulle bli mycket uppskattat. Gillar på facebook, liselotte andersson

 14. Christina Frisberg

  Den här almanackan vill jag vinna till min dotter som läser på lärarhögskolan så hon får ordning och reda på alla sina tentor och föreläsningar året som kommer för det är en hel del att hålla ordning på , själv blir jag helt yr i mössan när hon berättar om allt hon har på gång 🙂 🙂

 15. Varför vill jag vinna denna? Jo, jag har både jobb, skola, och 2 busungar! Det är väldigt mycket tider och möten att hålla reda på, och i slutet av månaden blir jag även ensamstående, så en personlig almanacka gör allt lite roligare ?

 16. När man har jobb, träning, saker att göra hela hela tiden så är det lätt att glömma något. Speciellt när man är så tankspridd som jag så vore det här en perfekt julklapp till mig själv 🙂

 17. Jag hade velat vinna denna till min syster som kämpar tappert i skolan. Hon går andra året på gymnasiet och har det inte lätt, men en fin kalender hade hjälpt henne hålla ordning på alla skoluppgifter som ska göras! Dessutom vet jag att hon hade älskat att få designa sin egen kalender. 🙂

 18. Jag är väldigt organiserad av mig. Många listor och scheman på datan men skulle vilja ha en “riktig” almanacka 🙂

 19. 18 dec iår tar jag examen. Och förhoppningsvis börjar ett år med en hel del jobb och då behövs det perfekta planeringsverktyget och det tycker jag är en personlig almenacka. Antagligen kommer jag i början på året jobba en del timmar och då måste det planeras noga..

  Följer på instagram ( axdal.se )
  och gillar på fb. Alexandra dahlberg

  ha en toppen lördag 🙂

 20. Jag skulle vilja vinna för att det skille vara en perfekt present till min mamma. Hon glömmer saker HELATIDEN och hon skulle verkligen behöva en almanacka 😉 Så om jag vann skulle jag ge den till henne ?

 21. Detta kommer bli en hektisk vår, med plugg, fadderist, jobb och några resor inplanerade! Så då gäller det att ha koll på allt plugg med en snygg kalender

 22. Jag skulle vilja vinna för att jag tycker alltid att det är så svårt att hitta snygga almanackor i butik. Att få designa sin egen vore superkul! 🙂

 23. Astrid Börjesson

  Med läxor och prov och sjukhusbesök två gånger i månaden så är det otroligt viktigt med en almanacka till mig. Innan har jag köpt tråkiga svarta almanackor på coop, det skulle kännas uppfriskande med en finare modell år 2016.

 24. jessica Eliasson

  Är så omodern att jag fortfarande har almanacka. Då vill man ha en snygg som man själv designat så klart.

 25. Hej! Fick tyvärr reda på att jag måste sluta på mitt arbete… Men mitt i allt tråkigt har jag fått ett nytt jobberbjudande. Almanackan skulle passa perfekt till mig nya jobb som innebär mycket kundmöten och annat spännande 🙂

 26. Jag har försökt hitta en ny kalender för 2016, och är faktiskt en av de få som fortfarande använder kalender i fysisk form, men hittar ingen som passar än, så det vore perfekt att få utforma min egen. 🙂

 27. Jeanette Johansson

  att få ha min egen lilla kalenderbok
  istället för mitt hopkok
  av lösa lappar och trasiga papper överallt
  med denna kan jag ha ordning och ta det kallt

 28. Teresa Ferrandez

  Denna kan jag göra riktigt snygg
  och minnas allt så jag känner mig trygg
  bladen ska jag fylla med mycket kul
  jag hoppas jag vinner kalendern till jul

 29. Jesus fick guld, rökelse och myrra
  – jag fick världens virrigaste syrra.
  Hon glömmer bort platser och tider,
  jag står alltid och väntar och lider.
  Fick hon en Personlig Almanacka
  så kan hon få bot på sin tidpassar-svacka!

 30. Jag blir till hösten färdig utbildat lärare, därför vill jag gärna vinna en egen almanacka att planera sista tiden av studierna och sedan möjligtvis som färdig lärare. 🙂

 31. Jag skulle vilja vinna en almanacka eftersom jag börjar gymnasiet i höst! och det skulle vara perfekt med en egendesignad så jag kan hålla koll på hela året. 🙂

 32. En fin almanacka hade varit till stor hjälp med min planering inför mina utlandsstudier i Australien samt tiden där 🙂

 33. Med nytt jobb där jag kommer att möta en handfull nya kunder varje dag, krävs det ordning och reda på torpet!

 34. Denna vinst hade jag gett till min pojkvän då han håller på för fullt med sitt påbörjade egna företag. Han kämpar verkligen på och är så trevlig mot alla. En almanacka hade vart bra för han då han kan skriva in sina jobb och annat om jobben 🙂

 35. Har varit några röriga månader så hade varit fint att starta nya året lite mer organiserat! Älskar personlig almanacka men har inte blivit av att jag köpt någon senaste åren, snålheten tar väl över lite väl mycket ibland.

 36. Camilla Kopponen

  Jag vill gärna vinna då jag vill ha en ny start inför 2016 – tomt än så länge förutom massa träningsmål som ska uppfyllas nästa år. Gillar och hoppas! Jag heter @camillakopp på Instagram och följer er! Vilken härlig känsla!

 37. Mikaela Isaksson

  Jag vill vinna en personlig almanacka så jag kan skriva alla mina drömmar, upplevelser, kommande event + mycket mer i den. 😀 <3

 38. Hedda Jansdotter

  Jag behöver verkligen en almanacka som den virrpanna jag är.
  det räcker inte med att skriva in i mobilen då jag kräver mer än så.
  ordning och reda ska det vara =)

 39. Jag har missat så många läkarbesök och annat i år eftersom att jag har mycket att göra här hemma med tre småttingar. Glömmer till och med att skriva upp tiderna. Om jag hade haft en almanacka som jag själv har designat hade det varit roligare att skriva upp och dessutom lättare att komma ihåg . jag följer dig på instagram led namnet Ella_wikstrom

 40. Följer på face och insta
  Jag har en förkärlek till planering och ordning. En snygg personlig kalender hade förgyllt min vardag varje dag i ett helt år!

 41. Carola Wahlström

  Jag gillar dig redan på facebook

  jag vill gärna vinna därför att jag aldrig ägt en personlig kalender, däremot är jag en av de få som fortfarande verkar använda mig av icke digital kalender, in fact jag är beroende av en kalender i pappformat, jag tror mitt liv skulle vara helt kaos utan en och att få göra en personlig vore då underbart förstås

 42. Jag vill vinna för att jag aldrig hittar någon snygg almanacka i vanliga affärer!
  – Följer på instagram @sofiaaerikssonn
  – Gillar på fb

 43. Å denna vill jag vinna till mig för en sådan behöver jag i mitt jobb,aktiviteter samt barnens aktiviteter,Möten,MM. Hoppas på vinst 🙂

 44. Denna ensamma mamma behöver hjälp att hålla koll på vardagens bestyr. Vem behöver en man, det räcker ju med en personlig almanacka 😀

  Gillar och följer (matatilda på insta).
  Kram Matilda

 45. Jag köpte en almanacka därifrån till min mamma i julklapp förra året och den blev SÅ uppskattad! Skulle så gärna vilja ge henne en i år också, men med alla andra julklappar inhandlade och en studentplånbok som ekar tomt är det tyvärr inte möjligt.. Att vinna en vore verkligen en perfekt julklapp!!

 46. Har ett nytt jobb där jag behöver hålla koll på så väldigt mycket men mobilen räcker helt enkelt inte till. Jag skulle behöva ha något sätt att kunna dubbel och trippelkolla saker.. och då skulle en personlig almanacka med en bild av min hund Max och min älskling Adde på framsidan inspirera mig att kämpa vidare för dom!

 47. Jag är med!

  När jag inte längre kan hålla allt i huvudet mitt, och kanske missar någon av de roliga planerna jag smitt. Då får jag nytta av denna personligt snygga gåva. Att vardagen blir enklare, det kan jag faktiskt lova!

 48. Isabelle Hedström

  Jag har fått almanackor av mamma från hennes jobb jämnt. Dom är inte så fina så jag har aldrig kommit mig för att använda dom. Med en personlig som ser ut som jag vill, skulle jag bära med mig överallt!

 49. Jennie Bengtsson

  Jag vill hålla koll på mitt ständigt stressiga studentliv och parrera festligheter och skoj med skola och vardag!

 50. Skulle gärna vilja vinna en personlig almanacka. Jag skulle gärna få kontroll på mina träningar och skriva upp så jag kommer ihåg vad jag har tränat och hur länge. Detta för att jag vill se om jag förbättrar mig någon gång 🙂

 51. Med allt som måste göras under året, både personligt och med kidsen, hade det varit fantastiskt att kunna utforma en personlig almanacka med plats både för jobbsaker, att göra saker, träning osv…

 52. Skulle verkligen behöva en almanacka, är inne på första året på gymnasiet och har insett att planering är ett måste för att minska stressen!

 53. Julianna Fredriksson

  Hej!
  Är gärna med.
  Skulle gärna vilja ha en almanacka som jag kan ha som en dagbok bland annat, och skriva in viktiga saker . Att den är personlig gör ju den även ännu bättre.

  Följer adaras på Instagram med namn julianna71
  + Gillar Adaras Blogazine på Facebook

  Mvh Julianna Fredriksson
  [email protected]

 54. Jag har tidigare använt almanackor från just personlig almanacka men jag tycker att de är lite dyra så i somras skippade jag faktiskt att köpa en ny. Big mistake. Det här har resulterat i att jag som redan är otroligt stressad glömmer bort saker och har svårare att planera eftersom att jag inte har en ordentlig almanacka. Dessutom har jag nu ingenting att titta tillbaka i, något som jag även tycker är roligt att kunna göra i framtiden. Men trots detta så växer pengar inte på träd för en universitetsstudent som knappt har tid att jobba extra eftersom den här terminen i skolan har varit gräsligt jobbig och därför skulle jag bli superglad att få vinna en, för mig, riktigt bra och behövlig julklapp! Jag gillar på facebook under namnet Malin Lundell.

 55. Linnea Jönsson

  Världens sämsta människa på planera… här är jag! ? Med en mega super snygg och personlig kalender kan det iallafall bara bli bättre!!!

 56. Jag skulle vilja ha en med egen design bara för att det skulle reta så många på jobbet där allt ska vara så stelt *s*

  Gillar på FB så klart (Carola Lind)

 57. För att min nuvarande almanacka är från personligalmanacka.se, och jag har märkt hur mycket smidigare allt är när en själv får bestämma design etc. Har verkligen fastnat och hade varit kul att vinna en för nästa år 🙂

  Gillat på fb och följer på ig (pissemjau)!

 58. Jag har länge varit väldigt nyfiken på Personlig almanacka eftersom jag gillar att planera och även att fixa med bilder och designa. Sen har jag dessutom alltid tusen bollar i luften så då är det perfekt att kunna skriva ner allt i en fin egendesignad almanacka. Och studenten måste jag såklart räkna ned till 😉 (Följer såklart dig på instagram och facebook)

 59. Har gillat på fb och följt på Instagram!
  Jag vill vinna för att mitt livs bästa men också stressigaste år väntas 2016. Studenten, balen, körkort, festivaler, resor är bara några saker jag har framför mig men som såklart kräver planering. Och just planering är inte min starka sida om man säger så haha så skulle verkligen behöva en almanacka och skulle inte tacka nej till en egendesignad sådan 🙂

 60. Jag har en väldigt stressig vardag o tänker ofta att jag borde köpa en kalender som jag kan skriva ner det jag ska göra o komma ihåg, så slipper jag ha allt i huvudet o glömma hälften.. Så ja tack, jag önskar gärna vara med o delta i dagens lucka 🙂

  God jul! 🙂

 61. Jennya Johansson

  Jag är med i lucka 5. En personlig almanacka gör de vardagliga anteckningarna roligare och en kalender ska se bra ut och kunna lugga framme utan att man behöver skämmas, haha.
  Jag följer dig sedan tidigare och gillar på FB.På insta följer jag dig under jennyannehbg
  Glada hälsningar

 62. Hej!

  Jag är gärna med!

  Allt från vardag till fest
  och allt annat viktigt där emellan som ska dagarna fylla bäst.
  Skrivs i en personlig almanacka allra helst och mest.

  Ha en fortsatt fin december!
  Med vänlig hälsning,
  Kristiina

 63. Anetth Stegervall

  Tycker det är svårt att hitta en snygg kalender som man kan använda! Denna hade varit perfekt för då kan man verkligen få en kalender som passar en perfekt! ^^

 64. Vilken trevlig tävling!
  Jag skulle behöva en ny almanacka för att få bättre koll på saker jag bokar. Det har hänt en och annan gång att jag har missat en inbokad frisörtid. Det får vara slut på det nu.

 65. Jag vill vinna för att jag i princip är ett planeringsfreak. Har dock inte hittat någon direkt snygg kalender, som dessutom fyller mina krav på vad jag vill få med i den så att designa en egen skulle sitta perfekt!

 66. Jag känner att om jag hade en fysisk almanacka så skulle jag få mer gjort, alltså vara mer produktiv. Det händer hela tiden att jag glömmer bort att kolla kalendern i mobilen samt datorn. Jag har t.o.m missat hela events p.g.a det. Sedan hade jag älskat att få bestämma utseendet. : )

 67. Mitt minne är bra men kort,
  och nu med en familj så glöms allt bort.
  Jag måste skriva upp i stort sett allt,
  så att ha en personlig almanacka hade varit ballt!
  Barnen skulle få pryda både fram och bak,
  den skulle bli en riktig sötsak!
  Så nu hoppas jag på massa tur,
  att turen hos mig ligger på lur ?

  Kram

 68. Jag är gärna med och tävlar, och skulle VERKLIGEN vilja vinna denna fantastiska vinst. För mig är planering nämligen A och O, och jag behöver verkligen en almanacka inför det nya året. Jag har nämligen ett flertal mål att arbeta med, och kommer ha fullt upp med studier på heltid varvat med tre olika extra jobb, utöver att vara förälder och arbeta med vårt kommande företag. Kort sagt skulle en almanacka verkligen komma väl till pass, och extra roligt är det ju att ha en personlig sådan som inspirerar och peppar en lite extra.

  Gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen) och följer dig via Instagram (Mammasvardag).

  Kram Sanna

 69. Madeleine Jonasson

  Det hade varit helt kanon att bli mer organiserad och att själv få designa den är ett stort plus.

 70. Har funderat på att köpa en almanacka från personlig almanacka länge så det här är en perfekt mojlighet!

 71. Jag är jättegärna med! Flyttar till USA i januari och vore jätteroligt att ha en egendesignad almanacka för mitt år där! 🙂
  Följer på insta under hellaeklund

 72. Jag och min fästman får vår lilla bebis i Januari och nu framöver gäller det att kunna strukturera upp vardagen och planera långt i förväg. Jag är i vanliga fall hemskt dålig på att planera och när jag väl gör det så blir det i en anteckning i mobilen. Att få designa sin egen almanacka skulle definitivt ändra på den saken! Skulle verkligen vara superbehövande och roligt att få vinna!! 🙂

 73. Jag skulle vilja vinna då en kalender alltid är ett måste i mitt liv. Jag är väldigt glömsk av mig och om jag inte har saker uppskriva så är det som om det inte existerar över huvud taget, och nu till våren ska jag skriva c-uppsats och då är det extra viktigt att styra upp livet i en bra kalender. Detta vore bästa vinsten för mig som på riktigt liknar Doris i Hitta Nemo alldeles för mycket!

 74. Tänk vad mycket måsten som finns skrivna i en almanacka, både roliga och mindre roliga saker som ska göras. Med en personlig almanacka blir det så mycket roligare att ta sig en titt över dagens måsten 🙂

 75. Elisabeth Nilsson

  Jag är totalt oorganiserad och för mig är en kalender ett måste, redan innan det fanns personliga kalendrar
  brukade jag klippa ut bilder och plasta in på vanliga kalendrar,skulle vara trevligt med en lite proffsigare
  kalender än en hemmasnickrad 🙂 Följer på instagram och FB

 76. Behvöer skriva ner de jag ska komma ihåg för att faktiskt komma ihåg det, Det funkar inte med mobilen utan jag behöver en riktig kalender! 🙂 att få designa en egen är ju såklart en riktigt hit.

 77. Jag gillar Personlig almanackas listfunktion, den är som gjord för mig! Känslan att skriva in saker som ska göras och sedan få stryka dem är underbar. Överblicken i en papprslmanacka ät oslagbar, framför allt med rosa framsida:)!

 78. Då jag aldrig hittar en almanacka i rätt storlek och format i affären är detta en toppenklapp för mig. Min nuvarande från just personlig almanacka tar slut med detta år, så en ny står högt upp på önskelistan.

  Gillar på facebook.

 79. Jag vill vinna eftersom jag har noll koll vad som händer i skolan. Jag är den som alltid frågar alla om vi har någon läxa till imorgon och liknande. Dessutom höll jag på att faila på ett prov på grund av att jag trodde att vi hade det veckan därpå och därför inte pluggade något. Jag behöver helt enkelt börja hålla koll, och sluta vara den jobbiga personen, det hade en kalender hjälpt mig mycket med.

 80. Jag utbildar mig till lärare där planering minst sagt är grunden till arbetet. Jag är inne på mitt femte termin av åtta och jag har verkligen upptäckt att planering är minst lika viktigt där. Under 2 ½ år har jag försökt skriva upp datum i en tråkig kalender, det slutar alltid med att jag hellre skriver ut scheman och sätter in i en pärm som jag bär med mig istället för att skriva i den tråkiga almanackan. Jag har under dessa tre år inte hittat en enda almanacka som passar mig! En personlig almanacka skulle ge mig motivation till att faktiskt skriva ned viktiga datum och tider istället för att bläddra i en stor pärm fylld med papper.

 81. Paula Johansson

  Den skulle min tonårsdotter verkligen behöva för att ha koll på alla träningar, skolarbeten m.m

 82. Med sju barn kan jag, med handen på hjärtat, säga att man bannemig blir senil i förtid. Alltså, jag glömmer ALLT. Läkartider, utvecklingssamtal osv. Jag skriver upp det på lappar, sätter på kylen och vips – så är de borta!! Så en almanacka som jag tycker om vore ju kalas!

 83. Jag va förvirrad o glömsk redan innan jag fick barn….efter första dottern förra året blev de värre…o nu efter andra dottern som kom i september har de blivit riktigt illa ?.
  Jag är totalt beroende av att skriva upp allt så en ordentlig almanacka är ett måste för att hålla ordning på allt.

 84. Jag har startat företag nu i höst och samtidigt som jag har mer än någonsin att göra så har jag mindre pengar än någonsin att röra mig med.(nog för att jag visste att det kräver mycket arbete att starta eget, men herregud!) En Personlig almanacka hade hjälpt mig enormt! Jag skulle kunna designa den optimalt efter mina behov och jag skulle kunna ha en peppande framsida och ägarsida som jag kan snegla på och få motivation från när allt känns lite tungt.
  Jag följer på instagram och gillar på fb:)

 85. Efter ett stressigt år – farligt nära den berömda väggen – behöver jag få ordentlig struktur på vardagen 🙂

 86. Maria Markendahl

  Jag har aldrig varit duktig på att använda almenacka.
  Jag försöker anteckna i huvudet, men det blir min svacka.
  Mycket glöms bort,
  så låt mig fatta mig kort.
  Denna vinst passar mig 😀

  [email protected]

 87. Familjen Karlsson

  Jag är 35 år, tvåbarnsmamma och mina händer ser ut som ett anteckningsblock! Samtidigt säger jag till barnen att “-försök håller er till pappret…”´. Det är inte hållbart!

 88. Jag har haft en detta året och det har varit så skönt att ha koll på allt! Skulle vilja ha en detta året med!

 89. Mattias Olofsson

  Jag erkänner..det här med att komma ihåg saker det är inte riktigt min grej,
  vilket kan driva andra till vansinne, kanske framförallt min tjej!
  Adara och Personlig Almanacka kan hjälpa mig att hålla koll på vardagens måsten och bestyr,
  så att en småbarnspappa också ibland kanske kan planera in lite roliga äventyr!

 90. Jag har nyss börjat frilansa och har så många projekt igång samtidigt. Älskar det! MEN! Jag behöver ett hjälpmedel för att hålla koll på alla deadlines och aktiviteter, behöver en snygg kalender för att hålla kreativiteten på topp! 🙂
  Följer på både FB och Insta 🙂

 91. Detta hade gjort att mitt nya år hade startat på bästa sätt, att ha en fin almenacka att bli inspirerad av varje dag och dagarna organiserade 🙂

 92. Jag skulle verkligen vilja vinna i denna lucka av den anledningen att jag och min pojkvän får vårat första barn nu i december och då kommer det säkert bli mycket planerande för att få ihop allt, komma ihåg viktiga saker osv! Har aldrig riktigt varit så haj på att skriva i almanackor eller så, men jag tror nog att nu när det inte bara blir för min egen del och att det är en personlig designad almanacka att det kommer säkert gå mycket bättre! 🙂

  Följer dig på instagram (kajsa.jpg) och gillar på facebook (kajsa dahl). Håller tummarna!
  Kram!

 93. Tilda Bengtsson

  Åh jag hade verkligen velat vinna! Jag älskar riktiga kalendrar, i papp! inget sånthär mobilen-almenacka är bra nog! det är så najs att skriva för han och hålla ordentlig koll på vad som händer i livet! 🙂

 94. Har just fått ett nytt jobb, jag börjar i januari arbeta som samordnare för kommunens fältgrupp.
  Det känns otroligt stort och jag är så tacksam för möjligheten trots min unga ålder på 24år.
  Den har tidigare alltid setts som ett hinder av andra, men aldrig av mig.
  Med tålamod och ett jävla driv har jag fått ett väldigt stort uppdrag i min bransch!
  En kalender som denna kan hjälpa mig ha koll på allt nytt, härlig känsla att stoltsera med en snygg ny kalender på alla kommande möten!

 95. Med tre barn som har träningar, tandläkartider, tider på BVC; med en man som jobbar oregelbundna tider; med mina egna oregelbundna arbetstider, bokade möten, inlämningar till skola, politiska möten; bilar som ska till verkstad; födelsedagar som skall kommas ihåg etc etc; så måste jag ha en almanacka annars skulle jag bli tokig när det är så mycket att hålla reda på. En med egen deSign hade ju varit toppen!

 96. Så timanställd inom barnomsorgen så blir man inringd lite här och var, hade varit fantastiskt att få designa en egen kalender så jag kan hålla koll på alla tider, vart jag varit och vart jag ska.

 97. Skulle vilja vinna denna då detta året kommer att innehålla mycket, skola, jobb och snart bebis! Denna skulle vara perfekt för att skriva upp och komma i håg allt!

 98. Jag har ett minne som en guldfisk
  Ska jag ha en sportslig chans att komma ihåg saker så måste jag anteckna allt. Vilket jag gör på små lappar som jag sedan glömmer bort var dom ligger. ..
  Den här almanackan skulle nog underlätta en hel del!!??

 99. 2016 är året jag tar steget från studier till jobb, men först är det en termin kvar, en termin med examensarbete och förhoppningsvis volontärresa och när det är klar väntar flytt till ny stad! Ett år där det kommer hända mycket som jag behöver hålla koll på.

 100. Jag skulle vilja vinna för att jag är ett kontrollfreak kag behöver ha koll på allt och utan min kalender fungerar jag inte. Den är min älskling där jag skriver allt. Om jag inte har en kalender så är jag a mess. Så därför vill jag vinna en kalender och skulle vara kul att designa en egen! Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet