This post is available in
Julkalender 2015: Lucka 5

Dag efter dag, vecka efter vecka, i ett helt år kommer denna klapp räcka. Dagens lucka presenteras i samarbete med Personlig Almanacka. Ta chansen att kamma hem en personlig almanacka i valfri storlek och bestäm hur dina framtida veckor ska se ut!

På Personligalmanacka.se kan bestämma allt från omslag till färg på snodd och linjal – eller helt enkelt exakt när du vill att din almanacka ska börja.

Så tävlar du:

Motivera kort varför du vill vinna i en kommentar.


För plus i kanten:
+ Följ @adaras på Instagram
+ Gilla Adaras Blogazine på Facebook

Tävlingen pågår till midnatt. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Tävlingen är avslutad. Vinnaren är Malin Junghard, stort grattis!

124 KOMMENTARER

 1. Jag är expert på att glömma vad jag planerat in under dagarna och dubbelbokar mig ibland med en almanacka som jag själv får bestämma hur den ser ut vet jag att jag med glädje skulle ta fram och skriva upp allt jag ska göra och kika i för att inte glömma saker.

  Ha en trevlig helg!

 2. Jag har nyligen börjat gymnasiet och känner att det är på tiden att börja skaffa mig en almanacka, haha. Har resten missat några viktiga händelse, inte bra.. 🙁 Skulle vara såå underbart om jag kammade hem denna luckan!

 3. Design och ordning är min passion,
  utför båda med manisk precision,
  minnet är tyvärr långt ifrån perfekt,
  glömmer bort vad jag ska göra direkt,
  vore skönt att 2016 få ordning på mitt liv,
  spara ner alla tider och datum i ett arkiv,
  blir nog bäst i almanacka med personlig twist,
  minskar garanterat stress, oro och tidsbrist!

  Kram & God Jul!

 4. Personlig almanacka verkar ha fantastisk kvalitet på sina almanackor och jag har suktat efter en länge. Jag har mycket för mig om dagarna och behöver kunna planera och att få designa sin almanacka hur man vill vore så kul! Hoppas verkligen att jag vinner denna lucka!

  • Följer dig på facebook och instagram nu 🙂 Heter Martina Andersson på fb som sagt och MartinaElizabethh på instagram!

 5. Jag har så dåligt minne pga min sjukdom och har svårt att komma ihåg viktiga och även oviktiga saker. Så en kalender är ett måste!:)
  Älskar känslan att skriva ner planerna i en liten bok, antagligen ett minne från när jag gick i skolan, haha.
  Älskar också att man får göra den personlig, så mycket roligare då.
  Gillar på Facebook, Malin Svensk Björck
  Följer på instagram, malinsvenskbjorck
  Ha en fin dag!
  Mvh
  Malin Svensk Björck

 6. Jag vill vinna dels för att jag behöver en almanacka inför kommande år, men också för att jag är väldigt kreativ och hade tyckt det varit otroligt roligt att göra min egen! Kittlar i fingrarna av bara tankaen 😀

 7. Jag har ingen almanacka för nästa år, och jag skulle hemskt gärna vilja gå omkring med en som man har bestämt allting på själv! Då kan man ju göra den precis som man vill ha den! Och såna går aldrig att få tag på i affärer. Och telefonen i all ära, men en almanacka behövs – den kan man skriva upp allting i och kludda i och BLÄDDRA i. Old school.

 8. Vill ge denna till min fru som efter ett års föräldraledighet ska börja 2016 med att gå tillbaka till arbetet. Så för att förenkla det för henne, så vill jag ge henne en almanacka. Så kan hon lätt planera in kundmöten och se barnens aktiviteter. (Ps. Ingen mansgris! Jag ska vara föräldraledig nu!)

 9. Åhh jag skulle bli överlycklig av denna vinst så jag kan samla alla möten och jobb i en fin kalender.

  Följer på instagram inka82

  Kram veronica

 10. Eftersom jag har kognitiva svårigheter OCH har otroligt mycket att göra…så finns det inte en chans att jag klarar av livet utan en almenacka (eller rättare sagt ett tiotal block och kalendrar). Om jag dessutom skulle kunna få chansen att designa den precis utifrån mina behov så skulle det betyda oerhört mycket för mig…

 11. Småbarnsåren får lätt minnet att svika,
  gosa, trotsa, leka.. ja och skrika.
  Bvc-besök, förskola, jobb & utvecklingssamtal ska kommas ihåg, juuuust det precis vad du kommer på när du där i soffan halvlåg.
  Jag behöver nåt som håller reda på alla mina måsten & ska,
  och om en bild på barnen klär omslaget är det ju extra bra.
  Så jag håller tummarna hårt och hoppas dej kunna tacka,
  för att du kanske ger mej världens bästa personliga almanacka ?

  Ha en strålande dag!
  Följer på facebook – Lina Eckerström

 12. Detta hade blivit en fin present till min syster, med en bild på hennes två små pärlor! Då hade hon kunna sitta och titta på dem varje stund, även när de inte är tillsammans!

 13. Jag vill vinna för min dotter har haft en personlig almanacka och hon älskade den, så skulle bli mycket uppskattat. Gillar på facebook, liselotte andersson

 14. Den här almanackan vill jag vinna till min dotter som läser på lärarhögskolan så hon får ordning och reda på alla sina tentor och föreläsningar året som kommer för det är en hel del att hålla ordning på , själv blir jag helt yr i mössan när hon berättar om allt hon har på gång 🙂 🙂

 15. Varför vill jag vinna denna? Jo, jag har både jobb, skola, och 2 busungar! Det är väldigt mycket tider och möten att hålla reda på, och i slutet av månaden blir jag även ensamstående, så en personlig almanacka gör allt lite roligare ?

 16. När man har jobb, träning, saker att göra hela hela tiden så är det lätt att glömma något. Speciellt när man är så tankspridd som jag så vore det här en perfekt julklapp till mig själv 🙂

 17. Jag hade velat vinna denna till min syster som kämpar tappert i skolan. Hon går andra året på gymnasiet och har det inte lätt, men en fin kalender hade hjälpt henne hålla ordning på alla skoluppgifter som ska göras! Dessutom vet jag att hon hade älskat att få designa sin egen kalender. 🙂

 18. Jag är väldigt organiserad av mig. Många listor och scheman på datan men skulle vilja ha en ”riktig” almanacka 🙂

 19. 18 dec iår tar jag examen. Och förhoppningsvis börjar ett år med en hel del jobb och då behövs det perfekta planeringsverktyget och det tycker jag är en personlig almenacka. Antagligen kommer jag i början på året jobba en del timmar och då måste det planeras noga..

  Följer på instagram ( axdal.se )
  och gillar på fb. Alexandra dahlberg

  ha en toppen lördag 🙂

 20. Jag skulle vilja vinna för att det skille vara en perfekt present till min mamma. Hon glömmer saker HELATIDEN och hon skulle verkligen behöva en almanacka 😉 Så om jag vann skulle jag ge den till henne ?

 21. Detta kommer bli en hektisk vår, med plugg, fadderist, jobb och några resor inplanerade! Så då gäller det att ha koll på allt plugg med en snygg kalender

 22. Jag skulle vilja vinna för att jag tycker alltid att det är så svårt att hitta snygga almanackor i butik. Att få designa sin egen vore superkul! 🙂

 23. Med läxor och prov och sjukhusbesök två gånger i månaden så är det otroligt viktigt med en almanacka till mig. Innan har jag köpt tråkiga svarta almanackor på coop, det skulle kännas uppfriskande med en finare modell år 2016.

 24. Är så omodern att jag fortfarande har almanacka. Då vill man ha en snygg som man själv designat så klart.

 25. Hej! Fick tyvärr reda på att jag måste sluta på mitt arbete… Men mitt i allt tråkigt har jag fått ett nytt jobberbjudande. Almanackan skulle passa perfekt till mig nya jobb som innebär mycket kundmöten och annat spännande 🙂

 26. Jag har försökt hitta en ny kalender för 2016, och är faktiskt en av de få som fortfarande använder kalender i fysisk form, men hittar ingen som passar än, så det vore perfekt att få utforma min egen. 🙂

 27. att få ha min egen lilla kalenderbok
  istället för mitt hopkok
  av lösa lappar och trasiga papper överallt
  med denna kan jag ha ordning och ta det kallt

 28. Denna kan jag göra riktigt snygg
  och minnas allt så jag känner mig trygg
  bladen ska jag fylla med mycket kul
  jag hoppas jag vinner kalendern till jul

 29. Jesus fick guld, rökelse och myrra
  – jag fick världens virrigaste syrra.
  Hon glömmer bort platser och tider,
  jag står alltid och väntar och lider.
  Fick hon en Personlig Almanacka
  så kan hon få bot på sin tidpassar-svacka!

 30. Jag blir till hösten färdig utbildat lärare, därför vill jag gärna vinna en egen almanacka att planera sista tiden av studierna och sedan möjligtvis som färdig lärare. 🙂

 31. Jag skulle vilja vinna en almanacka eftersom jag börjar gymnasiet i höst! och det skulle vara perfekt med en egendesignad så jag kan hålla koll på hela året. 🙂

 32. En fin almanacka hade varit till stor hjälp med min planering inför mina utlandsstudier i Australien samt tiden där 🙂

 33. Denna vinst hade jag gett till min pojkvän då han håller på för fullt med sitt påbörjade egna företag. Han kämpar verkligen på och är så trevlig mot alla. En almanacka hade vart bra för han då han kan skriva in sina jobb och annat om jobben 🙂

 34. Har varit några röriga månader så hade varit fint att starta nya året lite mer organiserat! Älskar personlig almanacka men har inte blivit av att jag köpt någon senaste åren, snålheten tar väl över lite väl mycket ibland.

 35. Jag vill gärna vinna då jag vill ha en ny start inför 2016 – tomt än så länge förutom massa träningsmål som ska uppfyllas nästa år. Gillar och hoppas! Jag heter @camillakopp på Instagram och följer er! Vilken härlig känsla!

 36. Jag vill vinna en personlig almanacka så jag kan skriva alla mina drömmar, upplevelser, kommande event + mycket mer i den. 😀 <3

 37. Jag behöver verkligen en almanacka som den virrpanna jag är.
  det räcker inte med att skriva in i mobilen då jag kräver mer än så.
  ordning och reda ska det vara =)

 38. Jag har missat så många läkarbesök och annat i år eftersom att jag har mycket att göra här hemma med tre småttingar. Glömmer till och med att skriva upp tiderna. Om jag hade haft en almanacka som jag själv har designat hade det varit roligare att skriva upp och dessutom lättare att komma ihåg . jag följer dig på instagram led namnet Ella_wikstrom

 39. Följer på face och insta
  Jag har en förkärlek till planering och ordning. En snygg personlig kalender hade förgyllt min vardag varje dag i ett helt år!

 40. Jag gillar dig redan på facebook

  jag vill gärna vinna därför att jag aldrig ägt en personlig kalender, däremot är jag en av de få som fortfarande verkar använda mig av icke digital kalender, in fact jag är beroende av en kalender i pappformat, jag tror mitt liv skulle vara helt kaos utan en och att få göra en personlig vore då underbart förstås

 41. Jag vill vinna för att jag aldrig hittar någon snygg almanacka i vanliga affärer!
  – Följer på instagram @sofiaaerikssonn
  – Gillar på fb

 42. Denna ensamma mamma behöver hjälp att hålla koll på vardagens bestyr. Vem behöver en man, det räcker ju med en personlig almanacka 😀

  Gillar och följer (matatilda på insta).
  Kram Matilda

 43. Jag köpte en almanacka därifrån till min mamma i julklapp förra året och den blev SÅ uppskattad! Skulle så gärna vilja ge henne en i år också, men med alla andra julklappar inhandlade och en studentplånbok som ekar tomt är det tyvärr inte möjligt.. Att vinna en vore verkligen en perfekt julklapp!!

 44. Har ett nytt jobb där jag behöver hålla koll på så väldigt mycket men mobilen räcker helt enkelt inte till. Jag skulle behöva ha något sätt att kunna dubbel och trippelkolla saker.. och då skulle en personlig almanacka med en bild av min hund Max och min älskling Adde på framsidan inspirera mig att kämpa vidare för dom!

 45. Jag är med!

  När jag inte längre kan hålla allt i huvudet mitt, och kanske missar någon av de roliga planerna jag smitt. Då får jag nytta av denna personligt snygga gåva. Att vardagen blir enklare, det kan jag faktiskt lova!

 46. Jag har fått almanackor av mamma från hennes jobb jämnt. Dom är inte så fina så jag har aldrig kommit mig för att använda dom. Med en personlig som ser ut som jag vill, skulle jag bära med mig överallt!

 47. Jag vill hålla koll på mitt ständigt stressiga studentliv och parrera festligheter och skoj med skola och vardag!

 48. Skulle gärna vilja vinna en personlig almanacka. Jag skulle gärna få kontroll på mina träningar och skriva upp så jag kommer ihåg vad jag har tränat och hur länge. Detta för att jag vill se om jag förbättrar mig någon gång 🙂

 49. Med allt som måste göras under året, både personligt och med kidsen, hade det varit fantastiskt att kunna utforma en personlig almanacka med plats både för jobbsaker, att göra saker, träning osv…

 50. Skulle verkligen behöva en almanacka, är inne på första året på gymnasiet och har insett att planering är ett måste för att minska stressen!

 51. Hej!
  Är gärna med.
  Skulle gärna vilja ha en almanacka som jag kan ha som en dagbok bland annat, och skriva in viktiga saker . Att den är personlig gör ju den även ännu bättre.

  Följer adaras på Instagram med namn julianna71
  + Gillar Adaras Blogazine på Facebook

  Mvh Julianna Fredriksson
  julianna@bredband2.com

 52. Jag har tidigare använt almanackor från just personlig almanacka men jag tycker att de är lite dyra så i somras skippade jag faktiskt att köpa en ny. Big mistake. Det här har resulterat i att jag som redan är otroligt stressad glömmer bort saker och har svårare att planera eftersom att jag inte har en ordentlig almanacka. Dessutom har jag nu ingenting att titta tillbaka i, något som jag även tycker är roligt att kunna göra i framtiden. Men trots detta så växer pengar inte på träd för en universitetsstudent som knappt har tid att jobba extra eftersom den här terminen i skolan har varit gräsligt jobbig och därför skulle jag bli superglad att få vinna en, för mig, riktigt bra och behövlig julklapp! Jag gillar på facebook under namnet Malin Lundell.

 53. Världens sämsta människa på planera… här är jag! ? Med en mega super snygg och personlig kalender kan det iallafall bara bli bättre!!!

 54. Jag skulle vilja ha en med egen design bara för att det skulle reta så många på jobbet där allt ska vara så stelt *s*

  Gillar på FB så klart (Carola Lind)

 55. För att min nuvarande almanacka är från personligalmanacka.se, och jag har märkt hur mycket smidigare allt är när en själv får bestämma design etc. Har verkligen fastnat och hade varit kul att vinna en för nästa år 🙂

  Gillat på fb och följer på ig (pissemjau)!