Artikeln innehåller reklamlänkar

Lucka 23: Vinn goodiebag från Lloyds Apotek – 5 vinner!

Lucka 23: Vinn goodiebag från Lloyds Apotek – 5 vinner!

lloyds-apotek
I samarbete med Lloyds Apotek tävlar jag i dag ut hela 5 goodiebags med produkter från ACO och Cliniderm som boostar din hud i vinterkylan! 

Goodiebagen innehåller:

 • Cliniderm Renewing cleansing foam – en effektiv och skummande rengöringsmousse som verkar lätt exfolierande. Moussen bevarar hudens naturliga fuktbalans och lämnar huden ren och klar med förnyad lyster. För normal/blandad hy.
 • ACO Face plus rich moisture anti-age face cream – en mjukgörande och stärkande ansiktskräm för torr och extra torr hy. Krämen motverkar befintliga och framtida ålderstecken. Antioxidanten Q10 hjälper till att skydda huden och hyaluronsyra ger huden extra fukt.
 • ACO Face plus intensive anti-age face serum – hjälper till att motverka befintliga och framtida ålderstecken och har en fyllande effekt på fina linjer i huden.

border

Så tävlar du:
Vad är det bästa med att bli äldre? Motivera i en kommentar.

border

För pluspoäng:
+ Följ ADARAs på Bloglovin/gilla Adara Magazine på FB.

Tävlingen avslutas klockan 23.59 i natt och vinnaren presenteras därefter i detta inlägg inom kort. Lycka till!
Tävlingen är avslutad. Vinnarna är Sandra Petersson, Anna Karlsson, Sofia Johansson, Ana Norlander Lund och Linnea S.

TIPS! Ytterligare 5 goodiebags från Lloyds Apotek har du chans att vinna i mitt Blogazine.

Ida Eriksson
Ida Eriksson

117 reaktioner på ”Lucka 23: Vinn goodiebag från Lloyds Apotek – 5 vinner!”

 1. Malin Svensk Björck

  Jag gillar på Facebook, Malin Svensk Björck.
  Det finns mycket som är bra med att bli äldre. Jag känner mig trygg med mig själv. Vet vem jag är och vad jag vill.
  Men det bästa är nog att jag har landat i mig själv så att säga. Det finns inga önskningar om enannan kropp som är snyggare och sexigare. Jag är jag och min kropp passar den jag är. Jag ör nöjd med den och känner mig självsäker . Önskar att man haft det så när man var tonåring.

 2. Jag är med och tävlar! 🙂

  * Det bästa med att bli äldre är att man tar tillvara på livet bättre och tar ens nära och kära på allvar. Det bästa är också att man får utvecklas så mycket som människa :).

  * Gillar dem på fb (Petra Celine Dorotea Stenberg)

  * Följer dig på bloglovin

  * Gillar dig på fb (Petra Celine Dorotea Stenberg)

  Kram!

 3. Det bästa med att bli äldre just nu känner jag är att jag bryr mig mindre och mindre om småsaker! ^^ Mognaden är det bästa helt enkelt. 🙂

 4. Jag tänkte faktiskt på en bra sak häromveckan med att bli äldre. Man bryr sig inte lika mycket i vad andra tycker. När jag var 15 så var det ungefär omöjligt att få på mig ett par täckbyxor och mössa (ingen annan hade ju det), det kändes som att alla skulle tycka man var världens tönt om man kom till skolan så. Så jag frös hellre, helt idiotiskt.

  Så här på äldre dar (låter som att jag är 75 haha men okej) så åker kläderna på så fort det blir minsta lilla kallt. I år plockades täckbyxorna fram redan för två månader sedan och använder dem varje gång jag ska ut även fast det bara är någon minusgrad ute, och *chock* ingen kallar mig tönt! 😉 Har dock märkt att jag är en av få som börjat klä på sig så här ordentligt (gärna två luvor plus en mössa, så tänk hur resten av jag ser ut med alla lager kläder!) redan nu innan ens snön kommit på riktigt, men jag känner mig bara jäkligt varm och go och tycker någon jag är för tidigt ute eller att det ser lustigt ut, ja, då bjuder jag på det. Önskar så att jag kunde insett det lite tidigare i livet, att man inte ska bry sig så mycket i vad andra tycker och köra på vad man själv mår bra av.

  Alla tre pluspoäng gjorda sen förut, Liie Larsson på FB.

 5. Det bästa med att bli äldre är nog alla minnen man samlar på sig, och erfarenheter. Man är ju som ett bibliotek med känslor!

  Gillar redan på fb och följer på bloglovin, såklart!:D

 6. Det bästa är livserfarenheten man fått och att man inte längre bryr sig så mycket om vad andra kan tycka och tänka om saker utan man gör som man vill, givetsvis med hänsyn till andra

 7. Haha- jag fyllde nyss trettio o börjar känna att ålderskomplexen börjar smyga sig på. Dröjer väl inte länge förrän de gråa håren kommer (o har redan börjat se lite rynkor) så just nu ser jag inget positivt med att bli gammal

 8. Hej, jag är gärna med. Det är en hel del som blir bättre när man blir äldre. Man kanske får barn och det är nog det bästa som hänt mig. Man får mer erfarenhet vilket är bra vid många beslut som ska tas. Man bryr sig mindre om vad andra ska säga och tycka. Förhoppningsvis blir livet lite lugnare också.
  Jag gillar på FB (Ulla Olsson) och följer dig redan på Bloglovin.

 9. Det bästa med att bli äldre är att man inte längre bryr sig så mycket om vad andra tycker. Man är trygg i sig själv och sina känslor. Använder det man själv tycker oavsett vad andra har för åsikter.
  Har gillat er båda.

 10. Lindha M Ohlsson

  Jag har följt alla steg som behövs för att vara med 🙂

  Det bästa med att bli äldre är helt klart att även min son växer!
  Att få följa hans liv o uppväxt är magiskt!!

  Kraam

 11. ATt man får mer ansvar över sitt livoch kan ta han om sig själv på det sättet man vill. Man tar han om sin ekonomi, kost och kan sätta egna prioriteringar fastän man alltid får stöd från familjen.!

 12. Precis som andra skrivit så känner jag att man med åldern börjar bli tåligare, man bryr sig inte om små löjliga saker som troligen skulle förstöra ens liv som yngre. Man har väl lärt sig att livet går vidare ^^

  Följer dig på bloglovin

 13. Det bästa är det stärkta självförtroendet och styrkan som blir till följd av erfarenheter och kunskap. 🙂

 14. Det bästa med att bli äldre är att jag i alla fall, inte känner så många krav på mig själv, från mig själv! Förr tog jag mig på så stor allvar, jag strävade efter att vara perfekt och duktig på alla sätt och vis. Nu när jag har blivit äldre slappnar jag av mer och känner mig lugnare och coolare!

  Följer sedan tidigare!

 15. Man vågar tänka mer på sig själv. Vill jag gå i asfula men störtsköna skor så gör jag det. Man ser världen med lite andra glasögon och genomskådar folks ytligheter lättare. Djup, mening och hjärta är viktigare än skvaller, svammel och förutfattade meningar grundade på nonsens. Som gammal är man rikare på erfarenheter och utnyttjar man det kan både man själv och efterkommande leva ett rikare liv. Men man måste lyssna.

 16. För mig är det att jag kan göra saker som inte gick innan, man får ta mer egna beslut och lära sig att vara självständig.

  följer på bloglovin, gillar på fb!

 17. Det bästa med att bli äldre är att vara mognare, vara mer erfaren och kan hantera olika situationer på ett bättre sätt.

 18. Det bästa är att man lär känna sig själv och med det så kommer det ett lugn och lycka. Och då är det ju sant, att det blir bättre med tiden! Jag blir 40 på söndag och trivs med livet och ser framemot åren som kommer!

 19. Jag är ju inte så gammal än, bara 14 år, men de jag ser fram emot mest med att bli äldre är nog denna anledning:
  -Få göra vad jag vill! Har försökt övertala mamma i veckor att få åka ner på Håkan Hellströms konsert 2014 i Gbg, men hon totalvägrar. Hennes förklaring? “Du är alldelles för liten för en så stor konsert i en så stor stad”…

 20. Det bästa är att man får ett helt annat lugn vad gäller nya saker pga den erfarenhet man faktiskt samlat på sig under åren.
  Gammal och cool, helt enkelt.

 21. Jag blir mer säker i mig själv och bryr mig inte lika mycket om vad andra ska tycka om mig. Jag vågar vara mig själv 🙂

 22. Att ha erfarenhet och inte behöva bevisa något. Man vet att man duger som man är och behöver inte bry sig så mycket om vad andra tycker 🙂

 23. Att man gör saker för sin egen skull – inte för andras! T.ex. det här med kläder – när jag var yngre valde jag kläder som jag trodde att andra skulle tycka var snygga. Idag väljer jag kläder som JAG tycker om. Det är en stor och skön skillnad.

  God jul!

 24. Det bästa med att bli äldre är att folk respekterar dig mer, när man var 5 år till exempel så tänkte ju alla bara att “hon fattar inget för hon är så liten”. Känns bara bra att folk tar en mer på allvar nu. 🙂
  + gillar LUBfoods på fb
  + gillar adaras på fb och följer på bloglovin

 25. Det bästa med att vara äldre är att man samlar in erfarenhet.
  Bråk med sina syskon som man nu skrattar åt.
  Särkilt när man har tagit studenten känner man en frihet.
  Det enda jag längtar till är till körkortet.
  Så kul att se sina gamla vänner växa upp 🙂

 26. Jag är gärna med och tävlar i denna tävling.
  Gillar båda sidorna på FB, Anna Karlsson och följer dig på BL

  Delat här

  http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2013/12/23/lucka-23-hos-adaras-2312-2/

  Det bästa med att bli äldre tycker jag är att jag känner mig säkrare i mig själv, jag vet vad jag vill och vad jag klarar av. Jag har en ordnad ekonomi och bor som jag vill. Allting är liksom som jag vill ha det (såklart har inte alla så). Sen är förstås nackdelen med att bli äldre att man alltid känner sig ungefär 15-20år yngre än vad man är. Jag är ex 25 inombord men tyvärr närmare 40 i verkligheten 🙁

 27. Det bästa med att bli äldre är att man lär sig uppskatta de små sakerna i livet. T.ex en fin utsikt eller en härlig middag med nära och kära. Man verkligen lever i nuet och släpper det negativa tankarna

 28. Är med 🙂

  Det bästa är att man faktiskt blir lite klokare med åren i takt med att man får fler erfarenheter osv!

  Följer dig på bloglovin och gillar din sida på fb (Matilda Pettersson).

  Kram Matilda

 29. Jag gillar båda sidorna på FB (Sara Westerlund) och följer dig på Bloglovin! 🙂

  Det bästa med att bli äldre är att man får möjlighet att skapa det liv man alltid drömt om. Ingenting är omöjligt, och man kan klara vad som helst bara man kämpar för det! 🙂

 30. Även om jag vill stanna tiden så måste jag erkänna att det är så underbart att se mina barn växa och utvecklas till små människor med egna färdigheter. Och ju äldre jag blir desstu äldre blir ju dom och ju mer får jag se dom växa 🙂

 31. Jag gillar på FB och bloglovin, Tina Carlström.
  Det bästa är visdomen som man får med sig. Erfarenhet och visdom, alla minnen av resor, att ha möjligheten att bästa om sitt egna liv. Att faktiskt få känna sig vuxen 🙂

 32. Det bästa är att man hela tiden utvecklas:) Man kan se över tid att man gör bättre val, och man har mer erfarenhet vilket gör valen lättare;)

 33. Det bästa måste vara att bli mer säker i sig själv och därmed våga allt man innan var för rädd för att prova.

 34. Visserligen är jag bara sjutton år, men jag har märkt mycket som ändrats genom åren bara hittills. Jag har märkt att man blir mer självständig och bryr sig mindre om vad andra tycker! Och dessutom får man fler och fler erfarenheter vilket alltid är bra att ha här i livet! 😀

 35. Jag tror att man lär sig prioritera det som är viktigt i livet och följer sitt hjärta mer. Jag tror också att man lever mer i nuet och känner sig bekväm i sig själv. Man blir också visare och mer respektingivande! 😉

  Följer och gillar sen tidigare!

 36. Det bästa med att bli äldre är att man blir klokare och tar tillvara på livet mer. Man inser att man faktiskt inte är odödlig och att det faktiskt inte är så dumt att ha mössa ändå.

 37. Som min kära lärare sa när hon fyllde 50: jag är fortfarande ung i hjärtat, har samma värderingar och syn på livet men jag är nog allt lite klokare.

 38. Det bästa med att bli äldre är att man lär sig acceptera och respektera sig själv. Självkänslan växer och man bryr sig inte lika mycket om vad andra tycker. Detta ger i sig en lugnare och tryggare tillvaro och man mår på så vis bättre.

  Följer på bl och gillar på fb (Malin Andersson)

 39. Det bästa med att bli äldre är all erfarenhet. Man blir visare med åren! Jag tror även att man blir mer trygg. Det är nog just det jag kommer uppskatta mest, att jag kommer vara mer trygg i mig själv. Då menar jag även i relationer och egna uttalanden. Jag tror man alltid vågar säga vad man tycker 🙂

  Följer och gillar!

 40. victoria andersson

  Det bästa med att bli äldre är att man kan titta tillbaka på allt underbart man har fått uppleva i livet,man får skaffa egen familj och barn och man ser livet på ett helt annat sätt.

 41. Man bli klokare. Och man vet vilka saker man kan göra om igen och vilka som man ska låta bli. 😛 Dessutom så har man mycket minnen man förhoppningsvis delar med underbara människor. 🙂

 42. Det bästa med att bli äldre är att man slutar bry sig om vad andra tycker om en, att man kan slappna av och bara vara sig själv.

 43. Jag är gärna med och tävlar, och det bästa med att bli äldre är nog faktiskt att man troligtvis har fått mer erfarenhet och där med blivit klokare men också att man får göra mer saker (vilket man inte fick när man var yngre).

  Jag själv hade till exempel det största motgångarna i min ålder när jag fick min dotter, då jag inte fick skriva på barnförsäkring själv då jag var under 18 och inte heller fick resa i väg med henne och hyra stuga, campingplats eller liknade under de första åren. Det var saker som störde mig enormt och som ställde till många hinder, så för mig har det underlättat enormt att bli äldre och där med få det ansvar och de rättigheter jag tycker alla föräldrar borde ha oavsett ålder.

  Gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen), och följer även din blogg via bloglovin.

  Kram Sanna

 44. Inser här att jag kommer att skriva ungefär som alla andra, så det blev ju inte så originellt detta men…det är att man blir så mycket visare. Jag känner mig precis lika ungdomlig som jag gjorde när jag var 20 (jag är 36 nu) MEN med en annan vishet. Och mer blir det. Så att vara gammal är förmodligen helt underbart (förutsatt att man får vara frisk). Man är liksom en ung och en gammal version i samma person. 🙂

  Gillar också på FB med namnet ana nordlander lund

 45. Jag går det sista året i gymnasiet och har lite panik över framtiden då jag inte har en aning vad jag vill göra, samtidigt som jag vill göra ALLT! Men det bästa med att bli äldre måste vara att man faktiskt har möjlighet att göra precis vad man vill med livet. Ingenting kan bestämma åt en längre, utan man kan själv uppfylla alla sina drömmar!

 46. Det bästa med att bli äldre är att man hunnit lära sig av sina misstag och kan lättare göra rätt val 🙂

 47. Man bär med sig massor av erfarenheter som man lärt sig av då de fått mogna i sinnet. Man tar sig själv inte på lika stort allvar och kan då vara mer avslappnad och trygg i sig själv. Själv har jag lärt mig att bli mer öppen mot andra och behandlar och talar till alla som om de vore mina närmsta vänner.

 48. Alla minnen man har samlat på sig under åren är helt klart det bästa. Eller om man hittat en dagbok från när man var barn, ååh! Skulle vara såå kul att läsa!

  Kram Zara!

 49. Att man får mer erfarenhet, man blir mer självsäker, bryr sig inte om vad andra tycker och kan bestämma över sitt liv 🙂

 50. Följer dig (:
  Det bästa med att bli äldre är väl att inse att man ändå får bete sig som ett barn ibland och ändå löjla runt sig trots att man är stor (:

 51. Jag som är tonåring, tycker att något av det bästa med att bli äldre är att se sitt yttre förändras. Ansiktet får andra former samtidigt som man ser fina linjer dyka upp (som man kan få lite ångest av). Men det vet man att alla får för eller senare.
  Jag tror att linjer runt ögonen och munnen är tecken på att man har haft ett roligt liv och skrattat mycket. 🙂

 52. Det bästa med att bli äldre är att du kan uppfylla alla dina önskningar! Jag menar, när man är liten så vill man så mycket men allt är så begränsat. När man blir äldre kan man skaffa ett bra jobb och åka på alla de där resorna man vill eller liknande. Det är det bästa!

  Jag skulle gärna vilja vinna den här. Det här är nog den bästa luckan på hela din julkalender, vet du varför? Som många vet har jag två ärr i mitt ansikte som svider på vintern och bränner på sommaren. Min hud i ansiktet är så otroligt torr och jag har testat massor av mjukgörnade salvor men inget hjälper. Det finns några som är bra, som finns på apoteket men de kostar över 200kr och som arbetslös kan jag inte få in det i budgeten då jag betalar mina räkningar och min mat helt själv även fast jag bor hemma. Jag skulle VERKLIGEN behöva bra krämer och salvor!

  Tack för den bästa luckan hittills!

 53. Hahah älskar frågan (är 19) men kanske att jag blir mer och självständig och modig. Vågar göra så mycket som jag inte kunde föreställa mig för ett år sedan.

 54. Att man har massa erfarenheter som man har lärt sig från, annat perspektiv och mer avslappnad och självsäker i sig själv!

 55. det bästa med att bli äldre är att man är så erfaren – och förhoppningsvis trygg i sig själv. hade väldigt jobbiga tonår så på “äldre” dagar har jag uppskattat livet mer.

  1. Man blir klokare och ser livet på ett annat perspektiv. Förut var jag rädd för att åldras men har börjat inse att ju äldre man blir ju klokare blir man.

   Gillar på facebook sedan förut med namnet Helena Lindgren och följer dig på bloglovin sedan länge.

   Kram

 56. Nästan allt faktiskt. 🙂

  Man vet vem man är och har blivit trygg med sig själv. Livserfarenheten gör att man får bättre perspektiv på saker och ting.
  Jag är 41 år och har aldrig varit så lycklig och nöjd med mig själv som jag är nu.

  Kramisar, God Jul & en Fantastisk Fortsättning
  Önskar
  Tess

 57. Gillar Adaras Magazine på facebook!

  Det bästa med att bli äldre är att man lär känna sig själv mer och mer, sina möjligheter och begränsningar. Man lär sig av sina erfarenheter i livet och att komma ur duktighetsfällan och lever sitt liv mer i harmoni med sitt sanna jag.

 58. Det bästa med att bli äldre är känslan att veta “Jag överlevde tonåren!”. Alla som blir över 20 år förtjänar fasen en applåd. Man gick igenom många tunga dagar och mycket skit, men jag gjorde det och här står jag idag. Så stolt.

  Som många andra säkert har skrivit så bidrar det såklart till att jag är mer säker i mig själv nuförtiden, och kan blicka tillbaka på den tiden med ett bitterljuvt leende.

 59. Jag gillar Adara Magazine på FB!

  Det bästa med att bli äldre är att man slipper känna ungdomens press och krav och att man -förhoppningsvis- kommit till insikt om att karriär och materiella ting inte är det som verkligen betyder något i livet.

 60. Det bästa med att bli äldre är att man får vara uppe hur länge man vill, äta godis alla veckans dagar och man behöver bara städa när man själv vill 😉

 61. Det bästa med att bli äldre är den ryggsäck man har med sig, full av erfarenheter, såväl positiva som negativa, som gör att man hela tiden lär sig hantera nya situationer

 62. Det bästa med att bli äldre är att man kan uppleva mer, göra det man tycker om utan att ha något som hindrar en och man får mer erfarenheter. Man lär även känna sig själv mer och mer för varje år som går och lär sig mer och mer.

 63. Det bästa med att bli äldre är att kunna titta tillbaka på alla minnen man skapade och fortsätter att skapa 🙂

  (Följer på Bloglovin och Gillar på FB)

 64. det bästa med att bli äldre är att man lär känna sig själv bättre, känner sig säkrare i sig själv och är bekväm med livet som oftast.
  Livet är helt enklet både roligare och lättare på sitt sätt när man blir äldre 🙂

 65. Detta är den ultimata luckan för mig. Jag håller på & få ryck på mitt ansikte just nu. Jag har flera sådana där ställen där mitt ansikte nu är sönder narigt på, en större del av min haka och upp emot kinden. Blir alltid såhär när de är kallt och jag får rota fram alla mjukgörande jag kan för att få ett litet resultat.

  Nu är jag bara 20 (21 i maj) men de jag uppskattar med att åldras är att hela tiden utveckla sig själv och inse hur mycket ens hjärna ändras för varje år. Jag ser fram emot åldrandet & inte tvärtom. (Än så länge) Att bli 30 är något jag ser fram emot. Att nå den punkten då jag vet att bättre än såhär kan det inte bli. Jag tror alla åldrar för med sig något som en annan ålder kanske inte kan ge. Så man ska absolut njuta av varje dag man får här i livet, och inte gå och få åldersnojja och missa något fantastiskt som kanske kommer ske just under den stunden i livet.

  Gillar & följer dig sen innan och gillar nu lubfoods 🙂

 66. Sandra Petersson

  Hej
  Jag följer dig på FB.

  Det bästa med att bli äldre är att man får göra som man vill,
  man kan gå ut i randiga byxor, rutig tröja och en ful hatt därtill
  Man får ta av endast det undre lagret i chokladasken
  eller bara äta favoriterna och slänga resten i vasken
  Känna sig sexig i joggingbyxa och oversized t-shirt
  medan man käkar tacos tillsammans med sin senaste flirt
  Ja, fördelarna är många och behagliga att utstå
  jag älskar att vara 40-sådetså!

 67. För min egen del tycker jag att jag kan leva liksom djupare och bredare, livet blir rikare, kanske särskilt väldigt enkla saker som att umgås, äta gott eller gå ut på en promenad helt ensam, lyssna på musik… Allting laddas med mer betydelse, blir värdefullare för mig.

 68. Det bästa med att bli äldre är alla erfarenheter jag får med mig som gör mig till en bättre och bättre människa dag för dag samt att jag får se min son växa upp 🙂

  Gillar på FB.

  God Jul!

 69. Att det inte längre är lika viktig vad alla andra tycker! Man vågar stå för vad man verkligen gillar på ett sätt som är svårt när man var ung och osäker.

 70. Det bästa med att bli äldre är att man inte behöver bry sig så mycket om vad andra tycker, utan göra det man själv känner för 🙂

  Gillar på fb (maria mattson) och följer på bloglovin!

 71. Det bästa är nog att man blir klokare och börjar inse vad som är viktigt i livet och inte. Man bryr sig inte lite mycket om vad andra tycker och tänker om en utan kör mer sitt eget race.

  Gillar/följer dig på båda sidorna 🙂

 72. ..att man blir visare. Ofta kan jag tänka tillbaka på min ungdom och tänka; hur tänkte jag då? Hur vågade jag göra det? Jag känner att jag blivit så mycket försiktigare och medveten med åren och det är bra.

 73. Det bästa med att bli äldre är alla
  fina och roliga minnen i livet som man
  kan se tillbaks på. 🙂

  Följer och gillar dej redan på bloglovin och facebook.

  Önskar dej en riktigt god jul! 🙂

 74. Det bästa med att bli äldre? Att man funnit tryggheten i livet, att man ser det fina i även de mindre bra sakerna, att man lärt sig att förstå och leva med människor och blivit visare av alla livets läxor och utmaningar. Man är oslagbar- man vann kampen mot livets alla hinder.

  GOD JUL

 75. Det bästa med att bli äldre är att man blir säkrare på sig själv, vad man vill osv! Och så har man även bättre erfarenhet och har förhoppningsvis lärt av sina misstag och gör inte om dem igen!

 76. Det bästa med att bli gammal är att en dag förhoppningsvis få både barnbarn och barnbarnsbarn att ta hand om 🙂 <3

 77. Decibel Sandstedt

  Jag tycker att det fina med att bli äldre är att man vet vem man är.
  Att äntligen känna sig själv och vem man vill vara, vilka man vill umgås med och riktningen man går/redan tagit är den man äntligen känner är rätt. Sedan tillkommer nya familjemedlemmar med tiden när man blir äldre, t.ex. syskonbarn i mitt fall. =) Jag är moster och älskar det. En liten ljusstråle som man älskar mer än livet helt plötsligt. =P

  I övrigt, en stabil och fin situation där man kan unna sig fina ting då och då. Jag ser fram emot silvergrått hår, jag ser fram emot det faktum att osäkerheten man upplevde som ung dyker upp mer och mer sällan.
  Man lever och får nya erfarenheter och minnen att tycka om.
  Jag skulle vilja bli äldre nu på en gång! 😉 <3
  God jul!
  Mvh/ Decibel S

 78. Det bästa med att bli äldre är att misstagen minimeras!
  Desto mer misstag jag redan har hunnit göra i ungdomen desto lyckligare ålderdom! Haha KRAM

 79. Att man blir mer livserfaren på många sätt och vis.
  Alla åldrar har sin charm, men också baksida.
  Jag känner att vuxenlivet inte bara innebär mycket ansvar som kan anses vara jobbigt. Även ansvar som att få bli egen och utvecklas som person 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet