Artikeln innehåller reklamlänkar

Lucka 22: Vinn presentkort på Fashion27.se

Lucka 22: Vinn presentkort på Fashion27.se

fashion27

Dagens lucka presenteras i samarbete med Fashion27.se. Bakom luckan gömmer sig ett presentkort värt 300 kronor att shoppa loss för på sidan. Du hittar allt från  mobilskal och hörlurar till klockor, strumpor och natoarmband. Perfekt att skämma bort dig själv eller nära och kära!

border

Så tävlar du:
Vem förtjänar INTE en julklapp i år? Motivera i en kommentar.

border

För pluspoäng:
+ Gilla Fashion27.se på FB
+ Följ ADARAs på Bloglovin/gilla Adara Magazine på FB.

Tävlingen avslutas klockan 23.59 i natt och vinnaren presenteras därefter i detta inlägg inom kort. Lycka till!
Tävlingen är avslutad. Vinnaren är Maria, stort grattis!

Ida Eriksson
Ida Eriksson

107 reaktioner på ”Lucka 22: Vinn presentkort på Fashion27.se”

 1. Den som absolut inte förtjänar någon julklapp är min lillebror.
  På studenten hade han spillt kaffe över hela min studenklänning.
  Blev galen då, inte så kul att ens studentklännign är förstörd.
  Så han får inte för att han har inte ens sagt nåt , 🙂
  Haha men jag älskar han :*

 2. Malin Svensk Björck

  Min så kallade far förtjänar ingen julklapp!
  Han har i alla år pratat skit om oss syskon bakom ryggen på oss. Han har även försökt få oss att bli osams mes varann.
  Så ska INTE en förälder göra!!

 3. Känns ju inte kul o va negativ nu men en som inte förtjänar en enda julklapp är mitt ex som i somras va otrogen. Han sa att han inte ville leva mer o grät o bad mig att stanna hos honom. Jag tyckte att han förtjänade en andra chans så jag förlät honom. Några veckor senare gjorde han slut och någon vecka efter det fick jag reda på att han hade fortsatt att träffa denna tjej bakom min rygg hela tiden. Det värsta av allt är att han anser att han inte alls har ljugit för mig eller gjort något fel. Helt sjuk människa asso..

  jag har gillat på båda punkterna – https://www.facebook.com/malin.svensson.35

 4. Jag hade gärna sagt någon mer känd person som har gjort mycket skit för världen MEN jag måste säga att en person som verkligen inte förtjänar en julklapp är min mammas syster. Hon är genomfalsk och har inte ställt upp för min mamma sen min pappa gick bort. Hon har även lyckats vända alla mammas syskon mot min mamma vilket jag inte kan förstå. Hon är inte värd någonting i mina ögon längre!

 5. jag kommer faktiskt inte på någon som inte förtjänar en julklapp. Tänkte först fundera ut någon som hade gjort något riktigt dåligt. Men julen ska vara en bra högtid utan massa bråk osv. så då förtjänar alla en julklapp. För jag tror att alla innerst inne vill ha en bra jul!
  och jag har gjort alla pluspoäng ( andrea zäll på fb).

 6. Julianna Fredriksson

  Hej!
  Är gärna med.

  Hej!
  Är gärna med.
  Fashion27.se har allt som man kan önska sig, som tillbehör till mobilen, hörlurar och mer därtill som gör livet mer glatt. Vad mer kan man begära, det kan ju inte bli bättre. Detta härliga presentkort skulle bli min julklapp till mig själv, så jag kan unna mig nåt fint denna
  jul.

  Gillar Fashion27.se och gillar din sida på FB.
  Följer din blogg.

  Mvh [email protected]

 7. Carl Bildt tycker jag kan vara utan julklappar för resten av hans liv för allt skit han hittar på och lögner för att dölja de. Pi

 8. Faktiskt jag själv. Jag har shoppat loss alldeles för mycket i år. Sen har jag allt jag behöver också 🙂

 9. Alla som plågar djur eller som jobbar på ett kosmetikföretag som testar på djur. Det är inte okej. Det här senaste året har jag kämpat mot djurplågeri, och det känns verkligen bra. Det känns som om jag kan göra en förändring nån gång i livet 🙂
  + gillar fashion27 på fb
  + gillar adaras på fb och följer dig på bloglovin (alva välimäki heter jag på allt)

 10. Satt senast igår kväll och läste om allt elände Nordkoreas ledare Kim jong-un ställt till med. Att avrättasin farbror för att få mer makt- o att dessutom fängsla hans släktingar…det är sjukt. Om någon borde avrättas så borde det va han! Han förtjänar verkligen ingen julklapp

 11. Jag är med och tävlar. Jag tror alla är värda en julklapp, i alla fall på ett eller annat sätt.
  Gillar fashion27.se på facebook
  Både följer/gillar Adaras liselotte andersson
  God Jul Liselotte

 12. Jag är gärna med och tävlar! 🙂
  Kan faktiskt inte komma på någon som inte förtjänar en julklapp, men en person som jag i alla fall inte tänker köpa någon julklapp till är min så kallade “vän”. Fick nyligen veta att hon spritt falska rykten om mig, riktigt tråkigt.
  Gillar Fashion27 och dig på facebook som Mirjam Skredsvik. Följer dig på bloglovin sen tidigare.
  Nu håller jag tummarna!

 13. Hej Ida!
  Jag har gillat på FB (Anette Rigestam).
  Jag tror att jag har shoppat lite för mycket detta året så jag får helt klart vara utan julklapp i år. Haha!
  Kram

 14. Alla förtjänar en klapp men beror på vad som ges, de som redan har allt behöver kanske inget fysiskt utan mer en julklapp i form av en mysig stund med familjen eller bara ett enkelt julkort 🙂

 15. De som inte förtjänar några julklappar är de som misshandlar barn, kvinnor och djur! Kan inte med ord säga hur mycket jag föraktar sådana människor.

 16. Jag tycker inte att någon INTE förtjänar en julklapp. Jag tycker ALLA i hela världen ska få en julklapp. Oavsett vad man har gjort, bra/dåliga saker så är julen en tid för glädje och gemenskap. Alla kan ändra på sig! Att någon som gjort något mindre bra får en julklapp kan bli första steget i rätt riktning. (Ögonöppnare) därför tycker jag ALLA förtjänar en julklapp! 🙂

 17. Ooj, jag är ju sådan som ser det goda i alla.

  Men jag tror dessvärre min far skulle kunna gå utan julklapp utan att jag fick något dåligt samvete. Vill inte riktigt gå in på varför, det är rätt personligt, men så som han behandlat familjen är inte ok.

 18. Personer som är så fruktansvärt negativa, som konstant bär på en sur och arg bubbla, som ständigt smittar av sig av sin bitterhet, som inte gör en god gärning om det inte hjälper den själv, som använder ironi och sarkasm med endast anledning att såra andra, och en person som till och med kan göra regnbågen grå. En sådan person, en sådan jäkla person borde inte få en julklapp när den går hela året och får andra att må dåligt. Men i så fall borde halva Sverige sitta utan paket på julafton…

 19. Mina känsla för julen är att alla ska vara tillsammans och ha det roligt och mysigt. Ingen ska känna sig utanför och oälskad. Så därför tycker jag att alla borde få en julklapp, för att få det rättvist också 🙂

  kram

 20. jag gillar adaras och fashion27 på Facebook och följer adaras på bloglovin.

  den som inte förtjänar en julklapp är ju alla såna som låser in folk i källaren i typ trettio år. 🙁

 21. Jag skulle vilja säga mig själv, men jag antar att man kanske itne får säga så haha..
  men jag säger BUP, de förtjänar verkligen INTE någon julklapp iår! ♥

 22. hmmm, det var svårt. Någon som inte förtjänar en julklapp…
  Jag tycker alla förtjänar en julklapp. Jag tycker att julen handlar om att älska och förlåta, och bortse från alla misstag en person har gjort under året och istället fokusera på allt bra personen gjort. En julklapp kan betyda så mycket, och alla förtjänar någon som tänker på en och som bryr sig om en. Så jag tycker alla förtjänar en julklapp.
  🙂
  (följer redan båda på facebook och följer dig på bloglovin)

 23. Nu i juletider tycker jag inte man ska tänka på detta sätt, att man ska glömma allt dåligt och bara glädjas med varandra! Men är det någon som jag tycker kan ruttna i sin ensamhet utan varken klappar eller kramar är Anders Behring Breivik. Motivering känns överdrivet men jag måste ändå förklara. Hur kan man vara så känslokall att göra något så hemskt? Ingen ånger, ingen rädsla utan bara stjäla massa unga liv. Såren finns fortfarande kvar och kommer aldrig läka. Jag brukar säga att alla förtjänar kärlek, men det känns som att hoppet om att han ska mjukna är borta.

  Gillar och följer alla sidorna sedan tidigare 🙂 (Hanna Palm)

 24. Hon som körde på mig med sin bil när jag cyklade så jag behövde hoppa på kryckor i två månader förtjänar ingen julklapp, hon har inte ens hört av sig och bett om ursäkt. Ett julkort kunde man ju ha fått av henne iallafall, men icke då. Inga julklappar till henne, blä!

 25. Dom som inte förtjänar någon julklapp är alla dessa hemska mobbare som finns i världen som bara gör livet hemskt för andra människor 🙁

  Gillar dig på FB och Fashion27 och följer dig på Bloglovin!

 26. Min moster och morbror, dom har totalt fryst ut min mamma sen deras pappa dog. Varför vet jag inte, men dom kommer aldrig få några julklappar av mig iaf!
  Följer dig på Bloglovin.
  God Jul!

 27. Jag tycker att alla förtjänar en julklapp, stor eller liten, alla borde få nåt. Även om det bara är en kram. 🙂

  God Jul!

 28. Om inte “jag” gills som att INTE få en julklapp iår tycker jag politikerna i vår stad, de lägger ned skolor utan att tänka, knäpper med fingrarna så är det liksom gjort. De ser inga konsekvenser med detta. De oroar familj och elever och ändrar sedan hela planen och lägger ned en annan skola, som från start inte ens var med i hotet. De lägger ned massa fritidsgårdar och plockar bort personal, tror fritidsgårdarna fungerar som en värmestuga när det i själva verket är vissa barns trygghet. Nej, jag tycker verkligne inte att politikerna i ÖSD är värd några julklappar..

  Men någon som är värd en drös med julklappar är min bästavän, hon har x3 hästar och ett alldeles för tungt ansvar på bara 15 år. Så av den anledningen skulle jag vilja vinna och kunna ge en massa till henne!

 29. Den som inte förtjänar en julklapp i år är den person som jag trodde var en kär vän, men som i en livskris visade sig inte vara en vän överhuvudtaget. Livet lär en ett och annat.

 30. Amanda Andersson

  Kvinnan som kastade en tårta på Jimmie Åkesson är den första jag kommer på, folk som enbart tycker demokrati är okej om det går deras väg. Kasta en tårta på dina medväljare som röstat istället!

 31. Jag tycker att alla som mobbar inte förtjänar någon juklapp i år. Man ska vara snälla mot varandra tycker jag:)

  ❤Zara

 32. Jag är med! Jag tycker alla förtjänar minst en julklapp! <3 Men vissa förtjänar dem mindre och vissa inte. 🙂 Men om jag måste välja så är det nog…. asså jag vet verkligen inte! Supersvårt! 🙂 ALLA SKA FÅ EN JULKLAPP! <3 🙂 🙂 🙂 🙂

 33. Någon som inte förtjänar en julklapp i år är nog vår Idol jury. Som var på Kevin och klagade på småsaker vecka efter vecka. Jag var inte hans största fan heller men till och med jag tyckte att det var så otroligt överdrivet. De favoritiserade vissa deltagare så sjukt mycket och det märktes tydligt under hela säsongen. Så att de håller på så i TV inför hela svenska folket är inte alls sjysst!

  Följer Fashion 27 på fb
  Följer ADARAS både på fb och bloglovin’ 🙂

 34. Jag kommer ett bryta mot tävlingsreglerna men hoppas kunna vinna ändå… Jag tycker nämnligen att alla förtjänar en julklapp! Vare sig de har gjort något gott eller ont. Julklappen är en bra symbol för en andra chans till de som har gjort något dumt. Och självfallet ska de som har varit snälla och glada belönas med en julklapp! KRAM

 35. Hej!
  Har så svårt att komma på en specifik person som inte förtjänar någon julklapp, för jag väljer att umgås med personer som gör mig glad och alla mina nära hoppas jag verkligen får fina julklappar och att de känner sig uppskattade nu i jul!

  Läser till statsvetare så är lite “skolskadad” så om det är någon/några som inte “förtjänar” en härlig jul är det människor som förtrycker alla. Betydande personer som ifråntar människor deras rättigheter, rätt till liv, det ska vara lagligt att älska vem man vill. Saker som vi ofta tar för givet är inte lika självklart för alla, så önskar alla dessa utsatta en riktigt god jul och hoppas upphovsmakarna till detta förtryck får en mindre god jul!

  God Jul! / Maria

 36. Alla förtjänar uppskattning och bekräftelse och liten gåva
  Hjälp, detta vill jag vinna!
  Men hur skall jag hinna!
  Har försökt i flera dagar att rimma,
  har slitit i timma efter timma.
  Det är inte lätt,
  citat av Astrid Lindgren i juletid “Ge barnen kärlek, mera kärlek och ännu mera kärlek, så kommer folkvettet av sig själv.”

 37. Justin Bieber. Som den människan beter sig mot folk förtjänar han inte alla fina fans som backar upp honom hela tiden. Han förtjänar inte berömmelsen eller pengarna heller. Visst han har talang men det betyder inte att man får uppföra sig hur som helst. Smäll kan han få men inga paket.

 38. Känns så dumt vad man än skriver. Man vill ju att alla ska få en julklapp och känna kärlek. Hade kanske kunnat säga alla mördare och taskiga människor men det kanske kan vara bra att även ge dem lite kärlek så inser dem vad som verkligen betyder något? Eller? Jag vet inte. En svår fråga.

 39. Politikerna borde inte få julklappar!
  Dom lovar en massa som dom ändå inte håller så NEJ dom ska inte ha något.! Skolor stängs, lärare (som faktiskt kan sin sak) försvinner för att dom inte har rätt utbildning mm. Ja listan är lång. Nej dom borde verkligen inte få något!

 40. För mig har 2013 varit mycket svårigheter. Bortsett från att jag träffat mannen i mitt liv. Ljuset mitt i allt det svåra. Så har människor i min omgivning velat mig illa och gjort allt i sin makt för att förstöra för mig. Samtidigt förlorade jag min morfar när jag var som skörast. Jag har varit lite av ett nervvrak under stora dela av året. Jag tycker inte att dessa människor förtjänar en julklapp, så som det behandlar andra.

 41. JAG ÄR MED!! 😀

  Jag skulle säga att jag inte vet någon som inte förtjänar en julklapp. Alla förtjänar lycka på julafton, oavsett vad man har gjort. Jag umgås inte med personer som trycker ned mig negativt, utan svaret måste bli att jag inte känner någon som inte förtjänar en.

  Jag gillar redan på fb, gillar din fb-sida och följer dig på bloglovin sen tidigare.

  [email protected]

 42. Ja det är då inte vädret som förtjänar någon julklapp. Jag menar vad är det här??? Regn och plusgrader i slutet av december, och jag bor ändå i norra Sverige…. Så om det vore någon/något som inte skulle få en julklapp så är det vädret, man vill ju ha en snövit jul 🙁

 43. Hej Ida!
  Dem som inte förtjänar en julklapp är dem som misshandlar sin fru. Vem skulle vilja leva med en man som misshandlar sin fru. Jag är säker på att du skulle inte ha gjort det eller nån annan kvinna skulle tillåta detta.

  Följer dig redan via bloglovin.
  Har gillat Adara Magizine på fb redan!
  Har också gillat fashion27.se i fb!

 44. Det finns flera som inte förtjänar en julklapp, till exempel hela SD, de som klankar ner på alla som jobbar inom skola och barnomsorg för att de inte gör sitt jobb (vilket kanske inte vissa gör, men många lägger ner mycket tid på sitt jobb) och ja, alla som inte jobbar för fred.

  Följer båda på fb, Emma Falebrant och på bloglovin sen innan. 🙂

 45. Oj! Jag lever ju efter devisen att “Behandla andra som man själv vill bli behandlad”. Och därav tycker jag alla förtjänar en julklapp i år.

  Men om jag får välja någon så väljer jag min pappa. För att han inte har förstått vad jag tycker illa om med honom, att han inte kan lägga det gamla bakom sig och gå vidare. Av denna anledning så kommer jag nog aldrig få en nära relation med min pappa igen. Mycket p.g.a. hans beteende och att jag inte står ut med den attityden… Kan låta hårt. Men så är det. Vill inte lura honom att allt är som vanligt igen.

 46. Nazisterna! Så fruktansvärt verklighetsfrånvända och ett oerhört hot mot demokratin!!! De ska fan ALDRIG få en enda julklapp!!!

  Väldigt enkel fråga faktiskt. 🙂

 47. Den som bara tänker på sig själv och struntar i människors känslor.. hatar såna känslolösa människor!

 48. Åh, efter ett mega jobbigt skolår förtjänar verkligen inte min NO-lärare någon julklapp. Aldrig träffat en människa som får en att känna sig så värdelös, någon så äckligt diskriminerande som ser på tjejer som objekt & opedagogisk lärare. Så ut Erica, bara 2 år kvar…

 49. Jag tycker att näthatare inte förtjänar julklappar eftersom de är respektfulla mot andra människors känslor.

 50. Mobbare och förtryckare förtjänar ingen julklapp för dom gör så mycket ont för andra människor och ska inte belönas på nåt sätt

 51. aaaah så svårt! jag är ju bara med folk som gör mig glad, och ingen har gjort mig särskilt upprörd detta år, iaf inte så upprörd att denne inte förtjänar en julklapp!
  men om jag får välja någon jag inte känner så är det nog min bästa kompis ex. han drog ner henne psykiskt, knarkade och gjorde så hon hamnade efter med massa plugg. fick plocka upp henne efter att hon äntligen gjort sig fri. han tycker jag inte om alls.

 52. Oj vem förtjänar inte en julklapp..svårt men det måste ändå gå till en diktator i Nordkorea, Kim Jong un han bestämmer över Nordkorea som är världens mest slutna land, de har stängt av all kommunikation utifrån t.ex inget internet finns i landet, människorna är strängt övervakade, styrda helt av staten,människorna får inte tycka som de vill utan då hamnar dom i fängelse eller i fångläger där dom torteras och för några veckor sedan månaden avrättade han sin egen farbror, så jag tycker inte att han förtjänar en julklapp i år!

 53. Oj, svårt att bara namnge en person hur som helst.. Men jag skulle säga att alla som är elaka inte förtjänar några julklappar, på julen ska man vara snäll tycker jag!

 54. Det är väl många som inte förtjänar någon julklapp i år men för min del – mina barns pappa.
  Låter man sitt eget dåliga psykiska mående gå ut i slag och hårda ord mot sina egna barn då förtjänar man verkligen ingen julklapp!

  Jag gillar på facebook!

 55. Jennya Johansson

  Tack för en trevlig julkalender. Tråkigt att den lider mot sitt slut.

  Jag förtjänar en julklapp eftersom jag kommer att tillbringa julaftonen själv med min katt Heidi som sällskap. Mina två barn firar varannan jul med mig och någon fungerande släkt för övrigt har jag inte.

  Glada hälsningar Jennya

 56. följer dig på fb o bloglovin! 🙂

  den som inte förtjänar en julklapp är någon som på ett eller annat sätt sitter på en väldigt massa pengar och inte hjälper folk med alla pengar, utan bara sitter med stora summor o gottar sig och vill ha mer. egoistiska människor som inte bryr sig om att andra lider, och som inte blir glad o varm i hjärtat av att se den lilla flickan på gatan få lite varm mat som ger ett leende tillbaks som tack. dom förtjänar ingen julklapp, för julklappar är något fint som man ger till andra som är snälla, kärleksfulla, omtyckta och älskade!

 57. De som inte förtjänar julklappar tycker jag är vi som egentligen har allt men ändå alltid ska ha mer och mer. Jag är en av de människorna, hehe. De flesta i t.ex västvärlden har det så bra egentligen. Tänk om alla skulle köpa julklappar som vanligt men istället för att öppna julklapparna på julafton så skickar man dom till barn och vuxna i länder som har det svårt. Det är dom som egentligen förtjänar en julklapp tycker jag. Vi har redan allt vi kan önska och lite till 🙂

 58. Jag tror lite på, – “när man förtjänar det som minst, det är då man behöver det som allra mest”. Så därför svarar jag; alla borde få en julklapp. Det finns så otroligt många människor som inte förtjänar en julklapp, fler än jag kan räkna på en hand. Men hur ska personerna någonsin förändra sig om det inte längre finns någon som ser dem. Alla de som inte förtjänar en julklapp borde få en julklapp som skulle hjälpa dem att bli en bättre människa, psykologmöten, AA-möten, kurs i att hantera sin ilska. De som inte bättrar sig efter sin chans förtjänar dock ingen julklapp nästa år.

 59. Haha, asså egentligen förtjänar väl alla en julklapp, att ha någon som bryr sig om en, men otäcka brottslingar som mördar och våldtar förtjänar nog inte ens en julklapp dem. Förutom dem skulle jag nog vilja nominera min bildlärare till denna kategorin, han får mig alltid att känna mig så liten. Som tonåring har man ju inte världens bästa självförtroende, behöver absolut inte ha en bildlärare som trycker ner mig, wellwell, bara ett halvår kvar med honom! 😉

 60. Putin! Han är en idiot och bör inte få några presenter alls. Behöver egentligen ingen motivevering, men anti-gay lagarna är ju horribla.

 61. Jag tycker att tomten ska hålla inne med klapparna till Vladimir Putin. Att styra ett så stort land åt ett så fel håll, då förtjänar man ingenting.

 62. alla förtjänar julklapp. men alla förtjänar olika värde på julklappen 🙂 gillar på fb som my thulin & följer på bloglovin 🙂

 63. Någon som inte förtjänar en julklapp är nog fasiken jag. Senaste tiden har jag varit på så sjukt dåligt humör att jag själv blir trött på mig. Och då har det gått långt… :S

  Gillar båda er på fb och följer dig på bloglovin sen länge. Madelen Jansson.

  Håller tummarna.

  Kram

 64. Självklart gillar jag på facebook!

  Kim Jong Un, Nordkoreas ledare förtjänar ingen julklapp i år. De firar i och för sig inte jul där så han förväntar sig väl ingen men så som han håller på och förstör är det nästan dödsstraff han förtjänar. Jag tycker egentligen det är fel med dödsstraff men eftersom han utövar det själv så blir det nästan okej… Någon julklapp bör han definitivt inte få åtminstone!

 65. Sorry för att verka klyschig men enligt mig förtjänar alla en julklapp! Alla kan göra misstag men förtjänar en andra chans, att få förändras o lära sig något från misstaget. Om alla håller fast vid problemen, som vi gör idag, o klamrar sig fast vid de förflutna kommer detta aldrig hända. Snälla sluta döma o förlåt istället!

 66. Putin med sina antigay-lagar förtjänar verkligen ingen julklapp!
  Gillar båda sidorna på fb (maria mattson) och följer på bloglovin!

 67. Gillar på fb, Linda Nyberg.

  Gillar/följer dig redan 🙂

  Den som inte förtjänar någon julklapp i år. Hmm jag måste nog säga att alla som inte har vart snälla i år och förstört för samhället/världen inte förtjänar någon.

 68. Jag tror faktiskt inte det finns någon människa som inte förtjänar en julklapp, utan jag vill tro på att godhet existerar i världen även hos det människor som genomför onda och elaka handlingar. Kanske kan en god handling som en fin och personlig julklapp, göra precis de som behövs för att personen i fråga ska vända om och bli en bättre människa.

  Gillar bägge sidor på FB (Sanna Kaakinen), och följer även din blogg via bloglovin.

  kram Sanna

 69. Alla kan få en klapp. Men alla ignoranta, alla de som behandlar andra respektlöst, alla de okonstruktiva personerna där ute kan få något lite tråkigare än alla de som är motsatsen, helt enkelt 😉

 70. Birgitta Abrahamsson

  Hejsan!

  Om jag vinner nu så ska min älskade dotter få vinsten, för det förtjänar hon verkligen. Hon har nyligen övervunnit svår cancer med tuffa cellgiftsbehandlingar. Så jag tycker hon behöver lite ljus i tillvaron. Håller tummarna hårt

 71. De som inte förtjänar någon julklapp är människor
  som gjort något dumt som misshandel, våldtäkt eller mord.

  Gillar Fashion27.se på Fb: Malin Gustafsson
  Följer och gillar dej på Fb och bloglovin redan.

  God jul! 🙂

 72. Tjena!

  Har jag tur nu så ska jag ge den fina vinsten till min helt underbara flickvän. Jag tycker verkligen att hon förtjänar den. Hon har haft ett tufft år med elakartad cancer och mycket tuffa cellgiftsbehandlingar. Jag vill verkligen överraska henne med presentkortet. Hon betyder allt för mig. Hon är en kämpe!
  Håller tummar och tår!

 73. Alla kan få en Julklapp, någon kommer alltid ge en annan en julklapp även om hen har är värsta idioten, någon kmr ändå gilla hen, men att förtjäna en julklapp gör inte alla, särkilt de som inte accepterar en medmänniska och de som ser en annan människa mindre värde p.g.a saker som man stör sig på, det är en ursäkt ingen facking anledning! peace & love!

  p.s! jag firar inte jul men jag tycker att det är något fint och jag siktar i alla fall på att skaffa julgran till nästa år, då jag tycker att den är vacker! 😀 Mina små syskon kmr i alla fall få klappar! 😀

 74. Rolf Abrahamsson

  Hej!

  Skulle vara så roligt om jag fick vinna nu. Då ska min kära fru få presentkortet av mig. Hon ställer upp på andra till 100% och tänker minst på sig själv. Hon är guld värd och jag älskar henne så. Hon förtjänar det. Hoppas på min tur nu!

 75. Madelene Abrahamsson

  Hej!

  Vill så gärna vinna nu. Jag har haft det väldigt tufft det senaste året med svår elakartad cancer och 8 tuffa cellgiftsbehandlingar. Men har nu övervunnit den hemska sjukdomen. Så jag tycker jag verkligen är värd att få vinna. Håller tummarna hårt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet