ADARAS Blogazine #1 2013/2014

ADARAS Blogazine #1 2013/2014

ADARAS_blogazine-2014

Fredag den 13 och mot alla odds – nu äntligen kan jag med glädje säga att jag lanserar ADARAS Blogazine! Min och er alldeles egna tidning! Det är med hjälp av alla ni underbara bloggläsare som redaktion har jag skapat ett blogazine fullproppat med egoboost, mode, skönhet, smarriga recept och kreativitet i alla dess former. Upptäck nya guldklimpar i bloggvärlden, ta del av tips och bli inspirerad i vintermörkret! 😀

Om du inte kan läsa tidningen här ovan, klicka HÄR för att läsa den på Issuu.

Vad tycker du om numret? 🙂

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

89 reaktioner på ”ADARAS Blogazine #1 2013/2014”

 1. Gud så snyggt! Hela tidningen är underbar. Sträckläser den!
  Grymt jobbat, detta får du fortsätta med. Älskade min helt egna sida, Blev superbra! Tack

  Stor kram

 2. Wow, vilket gediget arbete! Nu förstår jag ännu mer din panik vid datorhaveriet! Tack för massor av bra tips och recept, jag baka pepparkaks-popcakes i helgen:)!

 3. Jättebra! Detta är en tidning jag t.o.m skulle kunna betala för! Den är up-to-date och ger en härlig känsla 🙂 Du är så duktig!

  1. Tusen tack 😀 Tyvärr måste jag göra dig besviken med håret, det var inte på riktigt. Men min riktiga hårfärg kommer upp snart! 😀 Kram

 4. WOW! Vilket grymt jobb du har gjort med tidningen! Väldigt bra! Det enda jag kände var att man tyvärr inte orkade läsa alla artiklar mot slutet just för att det var rätt många. Men det är väl antagligen mest för att jag är lite stressad över min tid annars också 😉 Keep up the great work, jag kommer läsa nästa nummer!

  1. Tusen tack! 😀 Hihi förstår dig, det är maffigt om man bara skulle sätta sig och läsa allt på en gång!
   Tanken är att man ska kunna läsa sina godbitar och återvända när man känner för det 🙂 Så kul att höra!! Massa kramar

 5. Hej Ida-Josefin!! Jag är en tjej på 12 år. Jag älskar verkligen din blogg. Första gången jag fick reda på att din blogg fanns var när min kusin visade några teckningsinlägg som du hade gjort. De var verkligen jättevackra, och är det fortfarande. Jag tror att det var för några år sedan hon visade dom inläggen till mig. Det här året så kom jag ihåg dig och ditt bloggnamn, så jag sökte efter dig och kom fram till din blogg. Jag fastnade för den direkt. Först så tittade jag bara på dina teckningar, men nu så tittar jag på alla dina fina inlägg varje dag. Jag har tipsat om dina teckningar m.m. för klassen och jag hoppas verkligen att det fortsätter att gå framåt för dig varje dag som går.

 6. Allvarligt talat Ida! Detta är den absolut bästa tidningen jag har läst i mitt liv!! 😀 (och Jag kan säga dig att jag har läst många) Du är så otroligt duktig! Jag känner direkt att jag bara vill läsa mer 😀
  Normalt när jag läser en tidning brukar ungefär 50 procent vara sådant som jag anser som ointressant och tråkigt, men i din tidning finns inga sådana delar. 🙂 Dessutom känner jag mig verkligen inspirerad nu efteråt. 😀

  Riktigt bra jobbat Ida! 😀 Kram <3

 7. Bläddrade bara igenom lite snabbt nu, ska ta en ordentligt titt senare. Första intrycket är att den ser väldigt lyxig ut & välgjord 🙂 Mycket intressant att läsa. Grattis!

 8. Nej men gud vad bra! Ser fram emot nästa nummer.
  Jätteroligt med en massa bloggtips!
  Ett stort grattis till dig och lycka till i fortsättningen! ♥

 9. Hej! Denna tidingen är ju super bra! Jätte kul att läsa. Massa bra tips, bra upplägg och roliga intervjuer/repotage i tidignen! Sjukt bra jobbat! Och så himla roligt för dig att den kommit ut nu! KRAM

 10. Superbra och inspirerande tidning! 😀 Slutade med att jag låg och läste den i en timme istället för att städa som jag lovade sambon. Haha!
  Kram

 11. Om du vill ha med någonting om svenskar som flyttar till Norge för jobb i nästa nummer så säg till. Hur man lättast hittar lägenhet/jobb, vad man kan hitta på här på fritiden, allmänna tips osv 🙂

 12. Du är verkligen helt fantastisk! Ska lusläsa tidningen någon dag på jullovet tillsammans med en kopp te och lite lussekatter! Can’t wait!!

  Sen vill jag bara tillägga att du är nog en av mina absolut största förebilder. Inför en layoutuppgift i inDesign satt jag och bläddrade igenom din blogg i jakt på lite inspiration. Blir alltid lika glad och inspirerad av att läsa din blogg, keep it up! <3

 13. Bara att instämma i alla positiva kommentarer du fått. Jag lyfter på hatten för ditt fantastiska arbete. Många osv.

 14. Så sjuuuuuuuukt bra blev det =) GRATTIS under bara Ida. Det var ett sant nöje att få dela med mig av min historia till dig. Du ska vara riktigt stolt över resultatet, det kunde inte bli bättre än såhär. Proffsigt, lättläst och inspirations rikt. 10 / 10 … kramar / Angelica

 15. Bara efter har sett på det fina omslaget än så länge är jag supernöjd. Ser precis ut som en riktig tidning. Så super nu ska jag börja läsa 😀 Exited 😀

 16. Kan bara säga WOOOOW! Efter att ha bläddrat lite i tidningen. Så fin den är underbar. Gillade allt alla bilder allt så fint. Du har lyckats jätte bra 🙂

 17. En grym tidning Ida!!!
  Den är snygg, innehåller allt man skulle vilja veta och är verkligen inspirerande!!!
  Keep on the good work!!! 😀

 18. Min kommentar verkar inte ha kommit med? Eller så har du bara inte godkänt den ännu 😉

  Men du är så himla grym! Så begåvad. Jättekul att läsa om allting, du är riktigt duktig och längtar redan till nästa kommer ut 😀

 19. åhhh så himla bra, sjukt duktigt av dig, verkligen fin, har suttit och läst den och den är helt awesome, särkilt reportagen! Du har den som
  e-tidning, vilket är så bra, men har du funderat på att trycka den, om så är jag din första kund! 😀

 20. Super bra! Riktigt rolig att läsa och tipsen är toppen! C: Btw. Älskar din blogg, dels för att den inte bara handlar om mode utan typ roliga videos och pepp!

 21. hej
  Grattis
  jag gillar tidningen jätte mycket mycket bra tips och lätt att läsa den
  gör en glad och hittar mycket inspiration fast jag är 40 år men känner mig mer som runt 25 hihiiii.
  lätt att nå så hoppas på fler nummer
  Titti

 22. äntligen haft tid att läsa igenom! shit så snyggt gjord den är 😮 du är verkligen otroligt duktig 😀 tyckte det kändes bra också att inte vara den enda som gråter till extreme home makeover x’D

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
33 Shares
Pin
Share
Tweet