Låt dekorativa grenar hålla reda på smycken,
Här finns plats att visa upp flera stycken.
Låt lyxig sammet liva upp ditt bo,
I en enfärgad ton som sprider lugn och ro.

Rosa sammetsgardiner & Smyckesträd från Jotex

Dagens lucka presenteras i samarbete med Jotex. I vinstklappen finns ett par superfina puderrosa sammetsgardiner som livar upp vilket rum som helst och ett smycketräd som är lika fint som smyckeshållare – liksom dekoration till dukningen på köksbordet.

I lucka 20: Julklapp från Jotex

Jotex gardiner & smyckesträd

Så tävlar du:

Motivera kort varför du vill vinna i en kommentar

 

För pluspoäng*:
1p Dela tävlingen på Facebook
1p Följ @Adaras på Instagram
1p Följ Adaras Blogazine på Facebook

*Om det står mellan flera motiveringar väljer jag och Simon ut dig med flest pluspoäng.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Du behöver en svensk postadress för att tävla i dagens lucka. Tävlingen avslutas 23.59 i kväll.

Tävlingen är avslutad. Stort grattis säger vi till Sanna (kl. 16:46)!

Jotex Smyckesträd
 • Mimmi

  Men wow vad fin julklapp!!! Färgen på gardinerna är ju helt fantastisk och don’t egen get me started på smyckesträdet … Visste inte att Jotex har så mycket fint :O
  Vill gärna vinna!

  Följer dig på IG!

 • Anna K

  ÅÅÅH Adara du anar inte hur glad jag skulle bli om jag vann! Skulle verkligen liva upp mitt supertråkiga rum som inte alls är lyxigt eller elegant. Med denna klapp skulle jag komma en bit på vägen.

 • liselotte

  Jag behöver piffa till det lite här hemma, så denna vinst vore perfekt. Följer på facebook, liselotte andersson

 • Solbritt

  Perfekt att kunna sätta alla smycken på en gren så ser man vad man har på ett bra sätt

 • Vilka underbara gardiner ? detta är en vinst helt i min smak för känner att en uppoffring av hemmet behövs nu!

 • Caroline Torbjörnsen Valberg

  Skulle vilja sätta extra guldkant på hemmet såhär inför jul när jag har haft en svårt tid med operation och sjukskrivning. Det skulle glädja flera hjärtan såhär i juletid

  Har gillat på fb IG och delat inlägg på fb

 • Astrid

  Detta är den perfekta kickstarten till inredningen av min studentlägenhet som jag snart flyttar in i. Den är sparsmakad vad gäller kvadratmeter men har ett stort fönsterparti som ger rymd till rummet. Tunga gardiner i en klassisk färg ger lyxkänsla och stilmedvetenhet till en liten lya!

 • Camilla Hansson

  Jag är med och vill gärna vinna, julrim:

  Exklusiv sammet som skriker kvalité,
  det är något jag hemmet vill ge,
  samt ett smyckesträd för alla smycke,
  för detta har jag fattat tycke

 • Flyttar i febuari, skulle vara perfekt i nya lägenheten. Insåg i går att jag har fönster i vardagsrummet men bara haft ett förut så nu behövs de
  köpas nya gardiner om jag inte vill ha olika färger i fönstret:D
  Följer på IG @aspiepowermedia
  Följer på FB Joanna Halvardsson

 • Titti skarp

  hej precis i min stil saknar nåt fint i mitt data rum där jag även förvara mina smycken dom få som jag äger så hoppas på tur efter jul Titti

 • Stina Polvi

  Å så ljuvligt detrta vore i mitt sovrum <3
  Följer på Facebook och på Instagram som @stinap888 <3

  En dröm med sammet och lite lyx i det rum man drömmer som bäst minsann –
  Jotex har sååå mycket fint, jag skulle bli världens lyckligaste om jag vann <3

 • Selma

  Jag har precis flyttat in med mitt livs kärlek i en liten tvåa! Vi har slagit samman lite av hans grejjer och lite av mina grejjer och försökt få det att se någorlunda snyggt ut inredningsmässigt! Men dom här grejjerna från jotex skulle verkligen göra det så snyggt ute i vårt vardagsrum/kök/matsal! Det hade verkligen lyft hela lägenheten!

 • Anetth

  Wow äntligen något snyggt att visa upp sina smycken på! Och nya gardiner behöver man verkligen! Som student har man inte mycket över till nya och fräscha saker

 • Joanna Wozniak

  ahh vi renoverade rummet nyss och jag behöver lite saker till den och jag vill köpa inredning så det skulle va den perfecta julklappen för familjen

 • Paola

  Min dotter ska göra om i sitt rum (en efterlängtad julklapp!), och det kommer att gå i varmvitt och lite mörkare rosa. Dessa gardiner vore pricken över i! Och smyckesträdet … ja, det skulle förhindra att alla halsband som ligger huller om buller och behövs ”nystas upp”!

 • Paola

  Glömde!!

  Delat här:
  http://adaras.se/lucka-20-julklapp-fran-jotex/#comment-259609

  Följer/gillar som Paola Allegrini/@mikkimuz

 • Tuva Hjorthall

  Hej! Dessa är till stor nytta då jag precis ska flytta! Krävs mycket gnet till min första lägenhet. Och detta skulle helt klart underlätta. Sammetsgardinerna är så fina att med dem kommer min bostad att skina! Och smyckeshållaren vill jag så gärna ha, den skulle passa otroligt bra! Vilket snyggt sett, med de här blir min lägenhet komplett!

 • Emelie Erlandsson

  Vårt sovrum håller på och renoveras. Dettas skulle passa perfekt när det är dags att inredas. Jag får en romantisk känsla av detta paket. Vilken tur att romantik är det bästa jag vet!

 • Amanda

  Jag vill vinna för att jag fann båda produkterna otroligt intressanta. Det skulle behövas lite rosa gardiner här hemma!

  Följer på instagram (heter _secondlifereplay där)
  Gillar på Facebook (Amanda Linnarsson heter jag där)

 • Sanna

  Detta hade passat perfekt i min kommande lägenhet då jag nästa år äntligen ska flytta hemifrån. Inflyttningsdatumet kom igår – 23e mars smäller det!! Längtar ihjäl mig efter att få inreda exakt som jag vill, och sammetsgardiner står högt upp på vill ha-listan 😀

 • Raili Pikkusaari

  Vill så gärna vinna att alltid hittar mina smycken och ser direkt vilken passar just denna gånger med mina kläder

 • Gardinerna skulle passa i mitt gästrum som blir när dottern flyttar ut och smyckesträdet tänkte jag att hon kunde få då =)

 • Sara Källström

  Detta smycketsträd våre härligt att till dottern ge! Hon älskar fåglar och natur och har halsband i en låda nu!
  Gillar & delar på fb: Sara Källström
  Följer på Instagram: obosara82

 • Emma

  följer dig på insta (emzaans)

  det kanske låter löjligt men jag har alltid önskat mig ett smyckesträd. men jag har aldrig hittat en jag gillar. har alltid tyckt att de varit ”klumpiga”. men denna var nätt och fin, precis som jag vill ha den! i sovrummet har jag haft vita spetsgardiner sen jag flyttade in (5 år sen!!) och det skulle vara så himla roligt med något nytt! jag har bytt från lila till vitt överkast och en färgklick i rosa vore jättefint! är ju dessutom en rosa tjej! tror det hade blivit jättefint! 🙂

 • Detta är precis vad jag behöver. Imorse var mitt halsband totalt intrasslat i knutar så jag fick be min man om hjälp att få ut dem. Då sa både han och jag att jag borde ha ett smyckesträd. Gardinerna skulle göra min ena dotters rum till det tonårsrum som hon önskar sig. Följer på insta @antheens och även på FB.

 • Johanna VL

  Till pinglans rum en sammetsgardin – där hade den gjort sig superfin. Så nu när hon äntligen fått ett eget rum att leka och mysa, med alldeles ny tapet
  Skulle hon önska fina gardiner, det tror jag med största sannolikhet

 • Cassandra

  Åh jag hade blivit så lycklig över denna vinst! Jag älskar verkligen sammet och dessa gardiner skulle passa in helt perfekt i min nya lägenhet, dit flytten går i februari!

 • Nora

  Hallå de puderrosa gardinerna kan nog vara de snyggaste jag sett!!! Vill så gärna vinna.

  Följer på face och instagram

 • Maria Helmersson

  Nya gardiner till mitt sovrum skulle passa bra lite mysigare och mer ombonat vill jag ha

 • Maria

  Det där trädet skulle jag ge till min man som jobbar med träd och behöver lite ordning och reda 😉 Gardinerna var jättesöta!! Jag följer dig på instagram och facebook mariamonroess, MariaMonroe =D

 • Olivia

  Massa kärlek till denna vinst alltså som mer än gärna får flytta hem till mig.

  God jul Ida!

 • Amanda

  Detta skulle vara en helt perfekt present till min lillasyster som nyligen flyttat hemifrån och älskar rosa (och smycken).

 • Julianna Fredriksson

  Denna vinst skulle göra mig överlyckligt glad, och fångar denna chans. Mina nuvarande gardiner bara glöm. Sammie puderrosa sammetsgardiner och åh vilken dröm. Snyggaste gardinerna som föll för min blick, så eleganta som sätter enkelt en guldkant på tillvaron. Inredning som är värdig att mitt hem få pryda, öppnar för sus och dus. Skulle behandla de riktigt ömsint definitivt älska dom blint. Får vännerna se det slår det alldeles blint.

  Följer Adaras på Instagram med namn
  julianna71

  Gillar och delar på Facebook
  med namn Julianna Fredriksson

  Mvh Julianna

 • Sanna :)

  Jag hade nog chockat min pojkvän med dessa gardiner. Han hade helt enkelt fått leva med att vår lägenhet blir prinsessinspirerad! Jag menar, prinsesslägenhet är ju något jag tror de allra flesta drömmer om (även om de inte erkänner det) ?

  Sen ser smyckesträdet sååå fint ut och skulle passa helt perfekt i vår lägenhet. Jag är väldigt pedantisk och med denna skulle jag kunna hålla reda på och visa upp mina finaste smycken på ett stilfullt sätt. Efter att nyligen ha flyttat har det inte varit prio att organisera smycken så detta skulle passa som ett smäck hos oss ??

  Följer såklart på alla kanaler

 • Jag skulle vilja vinna för att jag ska snart renovera mitt rum, jag har länge velat ha en gardin i den här färgen men har aldrig hittad under 1 år! Nu äntligen såg jag den här, smycketrädet skulle hjälpa mig jätte mycket, då mina smycken trasslar alltid ihop sig och skulle passat ihop med min svarta fåtölj & stol och några andra svarta grejer❤️

 • Maria

  En flytt i vår blir av,
  att få fin inredning är ett personligt krav.
  Tänk vad romantiskt med rosa gardiner i motljus mot morgonljuset.
  Åh vad jag då kommer att trivas i detta huset.

 • Malin Svensk Björck

  Min lillasyster har precis flyttat till en lägenhet med sin lilla son och hon har ont både pengar och möbler mm.
  I sovrummet har hon inga gardiner så dessa vore perfekt att få ge henne. Smyckesträdet är en liten vardagslyx sak som hon är värd så som hon kämpar.
  Följer på instagram, hostdagjamningen
  Gillat på Facebook, Malin Svensk Björck
  Ha en härlig julvecka!

 • Jeppe&Jullan

  Så himla läcker vinst i dagens lucka. Älskar ”verkligen-tok-älskar” färgen på gardinerna. Visst är julens dekorationer charmiga och riktiga stämningsspridare. Men när julen är över är det så vansinnigt skönt att få sätta upp nåt nytt och fräscht som känns mer vår och sommar.

  Är så vansinnigt dålig att unna mig just heminredning så den här vinsten vore grym!

  Instagram: lulefamiljen
  Facebook: Kristina Karlsson

 • Malin B

  Jag är självklart med! Har haft samma gardiner i köket i tre år nu och på önskelistan står dessa. Smyckeshållaren skulle både jag och min dotter uppskatta.

 • Christina Frisberg

  Bara så himlens snyggt skulle just jag ha turen med mig i denna lucka så ryker de duvblå gardinerna och överkastet i sovrummet och jag köper till ett matchande överkast , det skulle bara bli såååå superläckert 🙂 <3
  Följer såklart 🙂

 • Hedwig

  Perfekta julklappen till mig själv. Så fina julklappar!! Vill gärna vinna 😀

 • Jenny Johansson

  Jag är gärna med! Hoppas bara på tur <3 Dessa skulle sitt som ett smäck hos mig.

 • Ulla

  Så otroligt fin vinst. Älskar sammet och dessa gardiner ser så lyxiga ut! Smyckesträdet är ju dessutom så snyggt och skulle stå väldigt bra på min vita byrå.

 • Jag är gärna med och tävlar. Smyckesträd vore inte helt fel, bra sätt att få översikt över alla smycken.
  Gardiner går alltid åt det också.

  Följer dig på instagram annakarlsson_75 och gillar på FB, Anna Karlsson

  Har även delat här

  https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2016/12/20/lucka-20-adaras-2012/

 • Maria

  Åh vilka fina gardiner! Jag hade verkligen behövt nya gardiner i köket, mina är jättefula då mina katter har klöst på dem.. Och smyckesträdet hade varit perfekt, verkligen vad jag behöver just nu. Mitt rangliga smyckesställ som jag använder just nu välter titt som tätt då det är helt överfullt av smycken.

 • Olivia

  Massa kärlek till denna vinst alltså som mer än gärna får flytta hem till mig.

  God jul Ida!

 • Jacqueline

  Åh håller tummarna! Gardinerna vad så himla fina och skulle vara så fina i min lilla student lägenhet! Skulle verkligen pigga upp här hemma och smyckesträden kan jag garantera att den även kommer till stor användning 😉 stor kram

 • Katarina S

  Jag är självklart med!! Detta kit vore en dröm för mig som student som nyligen flyttat till egen lägenhet 😉

  Gillar på Instagram.

 • Cecilia

  Underbar klapp! Vill gärna vinna denna till mig själv och mitt hem 🙂

 • Caroline L

  Jag älskar allt som är rosa så jag skulle jubla om denna vinst blev min. Ett snyggt smyckesträd som ger ordning och reda bland ”juvelerna” är mer än bra 🙂

 • Emmy

  Följer och gillar. Är mycket förtjust i rosa och då mitt sovrum mest går i svart skulle det vara underbart med lite nytt och fint nu när det börjar bli ljusare ute 😀

 • Maja

  Så fint! Vill gärna vinna detta 😀

 • Mia Korch

  Jag håller just nu på att inreda min dotters flickrum. Dessa gardiner hade passat in perfekt, och fångat den söta känslan jag hoppas att rummet ska spira av!

  Följer på instagram @miasdag

 • Maria

  Det sägs att pengarna inte växer på träd, men – här vill jag visa på motsatsen! Låt det finnas ett träd som bär guld, silver och ädelstenar. Rosa sammetsgardiner gör prinsesslooken komplett med minimala medel.

 • Madelene

  Åh vilken underbart fin vinst helt i min stil. Dom skulle bli så fina i vårt nya hus. Dom skulle matcha den övriga inredningen och passa perfekt hos oss! Håller tummarna hårt! God jul. Följer på fb/Madelene Abrahamsson. Följer på Instagram/madde_cancersurvivor.

 • Anna

  Jag skulle verkligen behöva ljusa upp mitt mörka sovrum – och e här gardinerna skulle göra sig perfekt till allt svart smide!

 • Jessica Eliasson

  Åh, vilka gardiner. Hade blivit perfekta i vardagsrummet. Lite färg och känsla för vår. Underbart. Hoppas få byta ut mina tråkiga sladdriga beiga mot lite stil och glamor.

 • Pernilla Bjarnevi

  Efter jul med rött och tomtar kommer underbara våren och då vill jag genast förnya hemmet. Dessa underbara gardiner skulle pryd mitt sovrum så jag ser dom varje morgon. Smycket ställningen får min dotter så hon kan få ordning på alla sina smucken.

 • Åsa Olsson

  Gardinerna och smyckeshållaren skulle passa så himla bra i mitt sovrum, det skulle bli så ljuvt och fint.
  Följer på fb.

 • Åh, smyckesträdet hade verkligen varit toppen att ha, så de slipper trassla ihop sig och nya, snygga gardiner hade piggat upp hemma hos oss, jag och killen blev nyligen sambos och vi har inte så många gardiner så dessa hade gärna fått hänga i sovrummet för att bli mer mysigt! 🙂

  Gillar på Facebook och delar tävlingen där som Malin Gustafsson och följer på Instagram som frozenvanilla_

  Hoppas på tur. 🙂
  God jul!

 • Joakim Hansson

  Min bästa vän tillika härliga fru,
  Vill jag uppmärksamma lite extra nu.
  Hon finns där och gör mig till en bättre man,
  Det är till henne jag gardinerna & smyckesträdet gett om jag vann.
  För efter tio år tillsammans vaknar jag fortfarande varje dag,
  Tacksam och glad över att det är du och jag!

 • Natalie

  Hur fint!? Smyckesbehållaren skulle jag behålla själv och gardinerna skulle jag ge till min mamma som tokälskar rosa.

  Följer dig på Instagram sedan låååångt tillbaka 🙂

 • Ebba

  Jag vill vinna denna lucka för då kanske jag slutar tappa bort mina smycken hela tiden!

 • Ana Kokol

  Jag skulle vilja piffa upp en tonåringsrum hos en tjej som älskar rosa! Gardinerna hade varit underbara, lite smycken skulle jag hänga trädet och jag hade även köpt en rosa matta hos Jotex för att göra det ännu mer hemtrevligt. Jag vet att Jennie hade älskat sitt nya rum!
  Gillar på face och insta sedan tidigare @anakokol

 • Maria Karlsson

  Ska efter jul flytta in i min första egna lägenhet och min stora fundering är självklart hur man ska få det hemtrevligt och samtidigt få csn att räcka till snygg inredning. Hoppas att väggarna slipper vara så tomma och att det kan finns lite färg i lägenheten som kan göra det fint, mysig och få hemlängtan att minska 🙂

 • Charlotte

  Jag behöver verkligen något dekorativt som organiserar mina smycken och undviker trassel med halsband.

  Följer på instagram: candystar89
  Facebook: Charlotte Eriksson

 • Camilla Wiklund

  Mina smycken liggar huller om buller i en byrålåda. Med detta fina träd skulle de istället kunna bli en dekoration och man kan beundra dem även när jag inte bär dem. De söta gardinerna skulle bli så fina i mitt gästrum, så att gästerna känner sig extra välkomna! Följer på instagram som @lillakarlsbyn och delar på fb!

 • Birgitta

  Så fin julklapp till min älskade dotter som kämpar så med sjukdom.
  Den julklappen skulle verkligen sätta guldkant på hennes tillvaro.
  Håller nu tumme och tå, att den finfina vinsten mig ska nå, så hon den av mig kan få.
  God Jul!

  Följer på FB https://www.facebook.com/birgitta.abrahamsson.9
  Följer på IG skogsfrun53

 • Pernilla Söderström

  Vore helt fantastiskt att vinna denna lucka. Bästa hittills!! Wow säger jag bara ?

  Följer och delar på FB

 • MariaM

  Superfina gardiner, de hade passat perfekt i vårt nya sovrum! Smyckesträdet hade också passat fint där, på chiffongen 🙂 Gillar dig på fb, Maria Mattson.

 • Anna Johansson

  Vad fint!

  Ska definitivt ge Jotex en chans på mina framtida inredningsrundor på nätet.
  Jag får låna och umgås i kompisens stuga, tycker det här vore ett tack som både skulle passa,
  och heter duga!

  God jul!

 • Hilda

  Finns det någon som inte är galen i sammet just nu? Känns som att den trender bara blir starkare och starkare. Denna färg var dessutom så cool och skulle passar utmärkt i mitt sovrum <3

  Följer på Facebook

 • Wow, vilka fantastiska gardiner! Det blev ett stort HA-begär hos mig direkt och det vore så fina i dotters rum som är i just rosa. Här hemma pysslar och donar vi faktiskt där inne en hel del just nu, då vi försöker rensa bort allt som dottern växt ifrån. Det är en hel del om vi säger så, och det är svårt att veta vad rummet nu ska fyllas med då det nu framöver ska börja inredas för ett blivande mellanstadiebarn. För nu är det inte allt långt kvar utan efter sommaren börjar dottern faktisk i årkurs 4!

  Själv har jag inte riktigt greppat det ännu, vilket har gjort att det här året är det allra svåraste i julklappsväg. För i ärlighetens namn känner jag mig helt vilse och vet inte alls vad jag ska köpa. Dottern leker inte alls lika mycket längre med sina Barbie dockor eller Monster High dockor som förut, utan allt mer börjar det bytas ut emot att sitta framför datorn, rita eller se på film inne på rummet. Intresse för smink och skönhetsprodukter har växt enormt på sistone och det är inte alls lika kul att dela prylar med mig, utan nu är det egna prylar som önskas hem. Så även där tror jag det här fantastiskt fina smyckesträdet skulle göra sig bra. En egen plats för hennes smycken som hon nu börjar bli stor nog att sköta om själv.

  Gillar din FB (Sanna Kaakinen), där jag även delat tävlingen offentligt. Följer dig på Instagram (Mammasvardag).

  Kram Sanna

 • Helena Lindgren

  Sambon och jag håller på att inreda lägenheten vill gärna ha det ljust dessa gardiner kommder att få hänga inne i sovrummer smyckesträdet får bli en fin julklapp

  Gillar på Facebook och delat offentligt med namnet Helena Lindgren

 • Sören

  Hejsan, Jag är med och tävlar! Min dotter skulle bli väldigt glad för gardiner i sammet och smyckesträdet.
  God jul

 • Sarah F

  Älskar färgen på gardinerna! Skulle passa perfekt i vårt grå vardagsrum. En sån lyxig färgklick – i sammet dessutom.

 • Hannah

  Jag har precis upptäckt Jotex, då jag hittade den perfekta stora mattan i bomull just där. Det hade bara varit så perfekt att matcha den med de här snygga gardinerna o träder. ?

  Följer förstås på insta (haen84) Har tyvärr inte Facebook.

 • Tess

  Vilket härligt smycketräd. Det skulle verkligen hjälpa mig hålla bättre reda på mina smycken.

 • Åh wow, jag letade senast idag efter rosa sammetsgardiner helt seriöst :O Min sambo fick springa med mig på rusta, ikea, hemtex mm men kunde inte få tag i det. Så såg jag denna tävligen nu. :O Följer dig på insta & facebook sen tidigare luckor <3 Hoppas Hoppas <3