Artikeln innehåller reklamlänkar

Lucka 19: 7 Handplockade skönhetsfavoriter

Idag är ingen vanlig dag för det är faktiskt min födelsedag,
Därför är dagens lucka extra speciell, hurra, hurra, hurra!
7 av mina handplockade favoriter kan du vinna,

Här finns fantastiska godbitar för varje kvinna.

Flatlay with beauty products

I dagens lucka kan du vinna smått och gott i skönhetsväg. Vad sägs om contouring för din blick signerat Kat von D? En söt rollerdoft och en handkräm till din necessär? Det tar inte slut där. Du vinner också hårstyling från Got2B, en svart Beautyblender och en bra mascara som enkelt kan tvättas bort med vatten. Allt för att ge dig en så skön start på det nya året som möjligt.

Stort tack får jag säga till Kat Von D, Beautyblender, Juicy Couture, Got2B, No7 & Crabtree & Evelyn som sponsrat dagens lucka med mina handplockade favoriter!

I lucka 19: 7 utvalda skönhetsfavoriter

Kat Von D - SHade + Light Contour Quad - Smoke

Kat Von D – Shade + Light Contour Quad – Smoke

Lyft, definiera och forma ögonen med denna fantastiska ögonskuggspalett med fyra matta skuggor för contouring.Det följer även med instruktioner och tips på hur du med rätt teknik kan llyfta, definiera och forma dina ögon.

Juicy Couture I love Juicy Couture EdP Rollerball

Juicy Couture I love Juicy Couture EdP Rollerball

En självsäker, femenin och söt doft som spelar på lekfulla och busiga noter och passar perfekt för den spontana och lekfulla personligheten. Friskhet med en söt touch! Den smidiga roller-förpackningen är perfekt för handväskan och för resan.

Beautyblender Black

Beautyblender Black

En svart version av originalet. Denna mjuka Beautyblender är idealisk för användning av makeup med mörkare nyanser, bronzer eller brun-utan-sol, men går givetvis att använda till ljus makeup också. Beautyblender är den ultimata makeupsvampen som skapats utan kanter för att eliminera synliga linjer och streck. Framtagen av Hollywoods makeup-artist, Rea Ann Silva, för att hjälpa dig lägga en professionell, felfri makeup med en fantastisk finish.

Got2B Mind Blowing Styling Spray & Hair Spray

Got2B Mind Blowing Styling Spray

En riktigt effektiv och snabbtorkande spray som hjälper till att ge en kortare torktid på ditt hår vilket gör att du inte behöver använda fönen lika mycket. Den ger upp till 80 grader värmeskydd mot värme samtidigt som sprayen verkar utredande och vårdande för håret!

Got2B Mind Blowing Hair Spray

En extra snabbtorkande hårspray som ger dig ett snyggt och hållbart resultat med naturlig glans. Med sin micro-fina formula får du ett lätt spray som samtidigt har en stark stadga och fräsch doft.

Crabtree & Evelyn Rosewater Hand Therapy Cream

Crabtree & Evelyn Rosewater Hand Therapy Cream

En söt och härlig handkräm med rosendoft som återfuktar på djupet med sheasmör och förbättrar hudens egna barriär-funktion för att förebygga förlust av fukt. Innehåller även myrrh-extrakt som vårdar naglar och nagelband.

No7 Stay Perfect Mascara

No7 Stay Perfect Mascara

En mascara som sitter länge och tål fukt, svett och tårar. Den klibbar eller smular inte, håller hela dagen och tvättas enkelt bort enbart med varmt vatten. Fransarna får ett jämnt lager mascara tack vare den korta flexibla borsten.

Så tävlar du:

Motivera kort varför du vill vinna i en kommentar

 

För pluspoäng*:
1p Dela tävlingen på Facebook
1p Följ @Adaras på Instagram
1p Följ Adaras Blogazine på Facebook

*Om det står mellan flera motiveringar väljer jag och Simon ut dig med flest pluspoäng.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Du behöver en svensk postadress för att tävla i dagens lucka. Tävlingen avslutas 23.59 i kväll.
Tävligen är avslutad. Stort grattis säger vi till Selma!
P.S Stort tack kära läsare för alla gratulationer på min födelsedag ♥

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share