This post is available in
39 Shares

Idag är ingen vanlig dag för det är faktiskt min födelsedag,
Därför är dagens lucka extra speciell, hurra, hurra, hurra!
7 av mina handplockade favoriter kan du vinna,

Här finns fantastiska godbitar för varje kvinna.

Flatlay with beauty products

I dagens lucka kan du vinna smått och gott i skönhetsväg. Vad sägs om contouring för din blick signerat Kat von D? En söt rollerdoft och en handkräm till din necessär? Det tar inte slut där. Du vinner också hårstyling från Got2B, en svart Beautyblender och en bra mascara som enkelt kan tvättas bort med vatten. Allt för att ge dig en så skön start på det nya året som möjligt.

Stort tack får jag säga till Kat Von D, Beautyblender, Juicy Couture, Got2B, No7 & Crabtree & Evelyn som sponsrat dagens lucka med mina handplockade favoriter!

I lucka 19: 7 utvalda skönhetsfavoriter

Kat Von D - SHade + Light Contour Quad - Smoke

Kat Von D – Shade + Light Contour Quad – Smoke

Lyft, definiera och forma ögonen med denna fantastiska ögonskuggspalett med fyra matta skuggor för contouring.Det följer även med instruktioner och tips på hur du med rätt teknik kan llyfta, definiera och forma dina ögon.

Juicy Couture I love Juicy Couture EdP Rollerball

Juicy Couture I love Juicy Couture EdP Rollerball

En självsäker, femenin och söt doft som spelar på lekfulla och busiga noter och passar perfekt för den spontana och lekfulla personligheten. Friskhet med en söt touch! Den smidiga roller-förpackningen är perfekt för handväskan och för resan.

Beautyblender Black

Beautyblender Black

En svart version av originalet. Denna mjuka Beautyblender är idealisk för användning av makeup med mörkare nyanser, bronzer eller brun-utan-sol, men går givetvis att använda till ljus makeup också. Beautyblender är den ultimata makeupsvampen som skapats utan kanter för att eliminera synliga linjer och streck. Framtagen av Hollywoods makeup-artist, Rea Ann Silva, för att hjälpa dig lägga en professionell, felfri makeup med en fantastisk finish.

Got2B Mind Blowing Styling Spray & Hair Spray

Got2B Mind Blowing Styling Spray

En riktigt effektiv och snabbtorkande spray som hjälper till att ge en kortare torktid på ditt hår vilket gör att du inte behöver använda fönen lika mycket. Den ger upp till 80 grader värmeskydd mot värme samtidigt som sprayen verkar utredande och vårdande för håret!

Got2B Mind Blowing Hair Spray

En extra snabbtorkande hårspray som ger dig ett snyggt och hållbart resultat med naturlig glans. Med sin micro-fina formula får du ett lätt spray som samtidigt har en stark stadga och fräsch doft.

Crabtree & Evelyn Rosewater Hand Therapy Cream

Crabtree & Evelyn Rosewater Hand Therapy Cream

En söt och härlig handkräm med rosendoft som återfuktar på djupet med sheasmör och förbättrar hudens egna barriär-funktion för att förebygga förlust av fukt. Innehåller även myrrh-extrakt som vårdar naglar och nagelband.

No7 Stay Perfect Mascara

No7 Stay Perfect Mascara

En mascara som sitter länge och tål fukt, svett och tårar. Den klibbar eller smular inte, håller hela dagen och tvättas enkelt bort enbart med varmt vatten. Fransarna får ett jämnt lager mascara tack vare den korta flexibla borsten.

Så tävlar du:

Motivera kort varför du vill vinna i en kommentar

 

För pluspoäng*:
1p Dela tävlingen på Facebook
1p Följ @Adaras på Instagram
1p Följ Adaras Blogazine på Facebook

*Om det står mellan flera motiveringar väljer jag och Simon ut dig med flest pluspoäng.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Du behöver en svensk postadress för att tävla i dagens lucka. Tävlingen avslutas 23.59 i kväll.
Tävligen är avslutad. Stort grattis säger vi till Selma!
P.S Stort tack kära läsare för alla gratulationer på min födelsedag ♥

227 KOMMENTARER

 1. Stort grattis! Vilka underbara produkter! Har själv inte uppdaterat mina beautyprodukter på länge nu och många är slut (men står ändå kvar på hyllan för att fylla ut), så detta vore en helt perfekt vinst att lägga beslag på 😉

  Följer dig på IG!

 2. Grattis på födelsedagen kära Ida! Vilken FANTASTISK vinst! Detta vill jag självklart prova 😀

  Följer dig sedan långt tillbaka!

 3. Grattis på födelsedagen

  Skulle gärna överaska sambon med lite lyx, hon unnar sällan sig själv sånt här utan tänker mest på mig och sonen. Nu är det hennes tur tycker jag.

  Ha en bra dag
  Tommy

  Följer på insta och fb samt delar!

 4. Stort grattis! Vilka underbara produkter! Har själv inte uppdaterat mina beautyprodukter på länge nu och många är slut (men står ändå kvar på hyllan för att fylla ut), så detta vore en helt perfekt vinst att lägga beslag på 😉

  Följer dig på IG!

 5. Grattis på födelsedagen kära Ida! Vilken FANTASTISK vinst! Detta vill jag självklart prova 😀

  Följer dig sedan långt tillbaka!

 6. skulle jättegärna vilja vinna dessa produkter till min lillasyster som precis kommit upp i den åldern när man börjar att sminka sig. Hon älskar alla sorters smink och skönhetsprodukter, men pengarna är ju klart en hake. Hon skulle bli så otroligt glad!
  Kram

 7. Hur formulerar man på ett bra sätt att man verkligen vill och på något sätt förtjänar att vinna?
  Än har jag inte kommit på det men hela jag känner vill ha. villha. vill ha.
  Happy b-day

 8. Grattis på födelsedagen! Vilket fint paket, det vill jag vinna till mig själv, som en härligt egen julklapp.
  Följer på facebook, liselotte andersson

 9. Har typ inga skönhetsprodukter längre, då det inte har varit prio ett de senaste året. Har fått barn och studerar på heltid, men vill gärna börja fixa mig igen men då behövs det ju en hel del produkter.

 10. Grattis på födelsedagen

  Skulle gärna överaska sambon med lite lyx, hon unnar sällan sig själv sånt här utan tänker mest på mig och sonen. Nu är det hennes tur tycker jag.

  Ha en bra dag
  Tommy

  Följer på insta och fb samt delar!

 11. Grattis 😀
  Jag vill vinna för nästan ALLA mina dagliga sminkprodukter börjar ta slut och vi har fått börja snåla väldigt mycket då min sambo inte har något jobb. har velat testa dom har produkterna eftersom jag läst och hört mycket om dom <3

  följer på instagram 3mmapersson och på Facebook Emma Persson

 12. Grattis!
  Vilken dröm det vore att vinna denna fantastiska vinst! Hade blivit en fantastisk julklapp till mig själv.
  Följer på insta @sofietyren

 13. Grattis på födelsedagen!

  Jag vill vinna för jag har hört så Kat von D’s produkter och jag skulle gärna testa på hennes smink och Juicy Couture har alltid varit ett favorit märke!

 14. Ja må du leva, ja må du leva, ja må du leva uti hundrade år!

  HURRA HURRA HURRA HURRA!!!

  (Tävlar inte. Ville bara gratta på bemärkelsedagen!)

 15. Jättegrattis! Vilken underbar vinst, skulle verkligen vilja ge den till mig själv i julklapp, jag unnar mig aldrig nåt. Dom få kronorna jag har går alltid till barnen.

 16. Stort grattis på födelsedagen! Hurra hurra hurra! Min sambo fyllde år igår 😉
  Härom veckan när jag stod i badrummet och böjde fransarna med franstång råkade min sambo skrämma mig så jag slet av flera fransar av misstag. Det ser inte klokt ut nu och det vore toppen att vinna dessa fantastiska produkter för att snygga till eländet. Blev helt kär i Cat von Ds ögonskuggspalett! Färgerna skulle passa min nyårsoutfit som handen i handsken! Hoppas du får en fin födelsedag!
  Följer såklart redan både på Instagram, tatsuli_tatiana och på fb.