Artikeln innehåller reklamlänkar

Lucka 19: Vinn en hemlig goodiebag från Adaras + 12 Fashionistaboxar från Reddville

Lucka 19: Vinn en hemlig goodiebag från Adaras + 12 Fashionistaboxar från Reddville

hemlig-goodiebag

Eftersom det är min födelsedag i dag ville jag ge er något personligt och extra bakom dagens lucka. Därför tävlar jag nu ut en hemlig och fullproppad goodiebag med produkter som jag själv valt ut. Du som vinner får inte bara en massa spännande goodies utan även 12 Fashionista-tampongboxar sponsrade av Reddville! Du som vinner blir även presenterad i ett separat inlägg och får en fet länk (om du har blogg)!

border

Så tävlar du:
Dela med dig av dina synpunkter på min blogg/premiärnumret av min nättidning, Adaras Blogazine. Glöm inte att du kan säga både bra som dåliga saker bara du motiverar ditt svar. Simon och jag väljer tillsammans ut en vinnare i helgen.

border

För pluspoäng:
+ Följ ADARAs på Bloglovin/gilla Adara Magazine på FB.
+ Dela min blogg/blogazine i sociala medier.

OBS! Denna tävling avslutas 21 december klockan 16.00. Innehållet i goodiebagen och vinnaren presenteras kort därefter – både här och i ett separat inlägg.

Tävlingen är avslutad. Vinnaren är Therese, stort grattis!

Ida Eriksson
Ida Eriksson

79 reaktioner på ”Lucka 19: Vinn en hemlig goodiebag från Adaras + 12 Fashionistaboxar från Reddville”

 1. Grattis! 🙂

  Blogazinet är jättefin och bra utformat tycker jag. Det känns enhetligt och proffsigt men ändå personligt! Jättekul att min kompis fått utrymme i tidningen! ^^ (Liilly.devote.se)

  🙂

 2. Följer på bloglovin!
  Det bästa med tidningen är att den är lång och har ett väldigt varierat innehåll vilket gör det roligt att läsa hela vägen. Sidorna är verkligen fullproppade och layouten är bra! Du har också blandat många olika färger, vilket är riktigt kul!

  Jag kan faktiskt inte komma på något dåligt med tidningen… Kanske något bättre kvalite på vissa bilder, men det funkar över lag! Tänkte också fråga vilket program du använder till layouten och så?

 3. Jag är med och gillar dig på facebook och även följer på bloglovin!

  Jag tycker det är grymt att du har kommit på denna idéen med en blandning av en blogg och ett magasin. Jag följer ju dig på bloglovin vilket är ett jätte bra knep om det är en blogg som man tycker om fast kanske inte läser precis alla inlägg på. Fast alla inlägg läser jag nog inte någon blogg. I alla fall tycker jag om din blogg väldigt mycket eftersom du har återkommande saker som det inläggen med humor sakerna. Du har blandat dina inlägg bra eftersom du har inte bara om humor utan du blandar allt i från skönhet till kläder till tävlingar till prat om de äckliga husmonstren som du gjorde en video om till ditt magasin. Du är så sjukt påhittigt vilket jag tror att många tycker om eftersom man inte bara hittar inlägg om inprincip samma sak.

  Uppskattar väldigt mycket att du har en julkalender dessutom, fortsätt så som du gör, för jag uppskattar det väldigt mycket.

 4. Jag hittade din blogg i somras, och det första jag slogs av var att du hade så varieat innehåll, det var inte bara ,massa egobilder eller dagens klipp, utan du tar lite här och där och snor ihop det till en härlig massa som man bara måste läsa, speciellt när du dekorerar inläggen så fint med arbetade bilder och välskriven text. Jag tror faktiskt inte jag har något negativt att säga tyvärr, utom att det är allt för många som är med i kalendern, blir ju svårare att vinna då ;D.

 5. Grattis 😀 <3
  + följer på bloglovin och fb (alva välimäki)
  Jag tyckte ditt blogazine var SÅ coolt, kändes verkligen som att läsa en "riktig" typ sjukt känd tidning. Om den här tidningen skulle finnas att köpa IRL så skulle jag definitivt köpa den!
  Tro mig, försöker verkligen komma på negativa saker också så att du inte ska tro att jag bara fjäskar, men kommer inte på något haha xD
  håller tummarna, vill verkligen vinna <33

 6. följer dej på facebook och bloglovin 😀

  om jag ska vara ärlig är du en av mina favorit bloggare. du har foto, mode, skönhetstips och så mycket mer! några av mina favoritprodukter har jag upptäckt genom dig! det är så roligt när du toppar, listar och skriver om grejer du provar och eller använder! man får tips och lust att prova nya saker! dessutom anstränger du dig. du liksom tar riktiga bilder, inga dåliga mobilbilder. såklart dyker de upp mobilbilder då och då, men då är det i alla fall bra mobilbilder.. många anstränger sig inte utan lägger upp mobil/cambilder hela tiden.. det är någon som uppskattas av många tror jag. bra och fina bilder! 😀 och dessutom inte 100 jäkla bilder på samma sak i ett inlägg..! och på tal om att anstränga! dina inlägg känns genomtänkta och inte bara “för att skriva ngt”. det är bra inlägg! 😀

  och din tidning? awesome! bra layout! borde väl jag veta som jobbar på en tidning haha! 😉 nej men jag gillar den. liksom häftig, rolig och vad jag vet en unik idé. bra bilder, blandad läsning, finns något för alla. vråldiggar och väntar på nästa nummer nu! 🙂

 7. Jag hittade din blogg i samma veva som julkalendern, och vad jag hittills har läst/sett är mkt intressant. Den är personlig (men ändå inte på något sätt, men det är iaf ett stort plus), men det känns inte som den är speciell om du förstår vad jag menar. Visst jag har aldrig sett en blogg som är hälften blogg hälften magazine, men jag tror du skulle kunna dra större nytta än vad du gör idag av detta faktum. Kanske köpa ett magazine och se vad de gör men inte du? (bara ett förslag!)

 8. Din blogg är jättebra och har verkligen stil. Den är personlig och de känns som om man läser bloggen så vet man exakt hur du är som person, precis så som en blogg ska vara!!
  Jag följer dig på bloglovin och min blogg heter nattstad.se/kajsalandkvist

 9. Följer på bloglovin!
  När jag först fick höra om ditt blogazine tänkte jag lite i stil med “amen en tidning på bara några få sidor, hur kul är nu det?” Men så klickar jag in och BAM! Ett blogazine på flera tiotals sidor, fullproppat med bilder, tips, inspo och hela köret. Du imponerade verkligen på mig Ida, och jag ber hemskt mycket om ursäkt för att jag inte “trodde” på dig. Att göra blogazine/tidningar är verkligen ditt kall, det märks på långa vägar. Så stora feta tummar upp, jag blev såld! Besviken blir jag om det inte kommer en uppföljning 😉
  Ha det superbra och verkligen ta åt dig all cred du får, det är du banne mig värd 🙂

 10. Hej! Jag är med och tävlar:)

  Det som är bra med din tidning är att den är väldigt varierad, ena sidan kan handla om en sak medans sidan efter handlar om något heelt annat:) Och det är så kul att du kan ha med mindre bloggare också och inte bara toppbloggare:)

  Har suttit och tänkt i typ 15 minuter men kommer inte på nånting dåligt. hoppas att jag har chans att vinna ändå:)

  Kram Zara

 11. Jag tycker att din tidning är mycket bra, den är lång & även väldigt varierad vilket är mycket roligare att läsa. Du har även en väldigt fräsch design med färger som går ihop mycket bra!, du skriver bra och tydliga texter. Du vet vad du vill med din tidning, fortsätt så här! DU ÄR BÄST 😀

 12. Gillar utformningen/designen på Blogazinet, den innehåller exakt det som man (iallafall jag själv) vill läsa om i en tidning. Kan relatera till mycket och kan verkligen använda mig av allt som står i den.
  Har inga negativa synpunkter!

  Följer på Bloglovin, på FB samt har delat Blogazinet!

 13. Jag tycker att din blogg är rolig att följa. Du har varierade inlägg och de är alltid fulla med bilder vilket är super. Jag tycker också om när du berättar om olika produkter eftersom man då får idéer om vad man kan testa på. Roligt att se när du är på en massa evenemang som ordnas och man får se vad som händer i ditt liv. Man blir så avundsjuk bara på alla superfina och stora goodiebags du får, så denna tävling gör mig jätteglad. Har alltid önskat mig en goodiebag eftersom det ser så lyxigt ut och innehållet är så varierat och bra.

  Något “dåligt” med din blogg är kanske att du inte har några recept eller träning vilket är något som intresserat mig men då går jag bara och kollar på andra bloggare. Hos dej får jag min mode- och skönhetstips dos samt en positiv och sprallig känsla eftersom du verkar så härlig! Så det är inget jag vill att du ändrar på 🙂

  Kram och grattis på din födelsedag! 😀

 14. Gratis är gott det har du förstått, med en tidning bättre än Elle. Med inslag av kläder och romantik, förstår man ditt intresse utav journalistik.

  Vad jag vill se mer utav är fler personliga ord, med tanke på all katastrof som finns på denna jord.

  Du är duktig i det gör och tar fantastiska kort, det får aldrig glömma, aldrig glömma bort.

  Kolla in min blogg ikväll och du ett inlägg finner, som gör att jag får stora chanser, och kanske tillochmed vinner!

 15. Följer på bloglovin!

  Jag tycker din blogg är superbäst! Alltså den är så varierande och rolig, du skriver inte om samma sak hela tiden. Och du tar många fina bilder, och du är superfin!

  Din tidning tyckte jag också var bäst! Helt fantastisk verkligen! Så bra idé att göra en tidning på internet, och ändå känns det verkligen som en riktigt tidning. Det var liksom som att läsa typ veckorevyn. Längtar verkligen tills det kommer mer! Och så superbra att olika bloggare också var med i själva tidningen!

  kramar ♥

 16. Grattis! 🙂 Jag tycker din nättidning är jätte bra, du har med allt som ska vara med i en tidning och den är fin och dessutom personlig.. Och sen är det dessutom nice att det är en gratis tidning 😉 Super! 🙂

 17. Jag följer dig på bloglovin.

  Positivt: Såg precis ut som vilken annan “proffs”tidning som helst fast mer vardaglig. I många andra tidningar tipsar de bara om dyra saker men din tidning hade mer saker med “normala” priser som en student har råd med. Proffsig layout och bilder. Vill absolut läsa igen!

  Negativt: Att den bara går att läsa online. Jag gillar tidningar i pappersform så att jag kan läsa i soffan. Jag har en stationär dator så kan tyvärr inte göra det i nuläget.

  Keep going!

 18. Det som är bra med tidningen är att det är roliga saker att läsa om, som t.ex. mode, bloggtips å så 🙂 Det som är mindre bra är kanske att det inte är så mycket skönhets tips, vilket jag tycker är väldigt roligt att läsa om 🙂

 19. Blogazinet är helt super bra! Jag gillar speciellt att det riktar sig till bloggare och ger både bloggnings tips och tips på bra bloggar. Att det är gratis även om det i mitt tycke har samma kvalitet som en vanlig tidning i butiken är också ett stort plus!
  I din blogg skulle jag väldigt gärna se fler inlägg med bilder du ritat och typ tecknings tips! 🙂
  Följer och gillar sedan tidigare.

 20. Jag gillar nättidningens variation. Dock älskar jag modeinriktningen på den. Gillar att det finns mycket att läsa om på uppslagen, perfekt att mysa upp i soffan med och läsa på paddan.

  Svårt med något negativt då den är helt ny =)

  Jag delar och gillar PÅ Fb Tina carlström.

 21. Grattis på födelsedagen! 🙂

  Jag hittade faktiskt din blogg av en slump för ca, en månad sen och är väldigt positivt överraskad!
  Blogazinet är en fräsch ny grej enligt mig (kanske inte men jag har inte sett det någon annanstans) och tycker att det är väldigt snyggt utformat!
  Kul och annorlunda och jag kommer verkligen fortsätta besöka dig. Kommer läsa både blogg och nättidning i framtiden!

  🙂

 22. Jag tycker att tidningen är väldigt intressant, roliga artiklar, läste igenom hela! :p den ser väldigt professionell ut med! Du har verkligen gjort ett bra jobb, syns att du har lagt ner tid på den. Vill läsa nästa nu! ;3
  kan inte komma på något negativt

  följer dig via bloglovin och gillar dig på fb

 23. Mitt första intryck utav ditt Blogazine var att den såg professionellt ut samt väldigt välgjord. Efter att ha kikat runt i den ett tag så svek inte mitt första intryck mig – den ser ut som en sådan tidning man kan köpa i butik (exempelvis som vecko revyn)! Det är intressanta artiklar, bra tips, fina bilder, goda recept m.m. Jag tycker att ni har gjort ett enormt bra jobb med ditt Blogazine, men jag är inte förvånad iochmed att du är en sån pass grym bloggare!! Jag hoppas verkligen att vi får se fler nummer i framtiden! Lycka till!! 🙂

 24. Som marknadsförare och miljökommittéeordförande kan jag inte annat än att ge tummen upp för webb-baserade magasin. Det som jag tänker hade kunnat göra det bättre att att skapa en app där man kan ladda ner den via, så man slipper ha nätuppkoppling. Perfekt att läsa om man som jag, pendlar en timme till och från jobbet. Och för att locka fler folk att läsa – reportageserier som man blir nyfiken på att fortsätta läsa om i kommande nummer. Ett ämne som ligger mig varmt om hjärtat är konst, så jag passar på att ge ett litet tips, kontakta sveriges coolaste konstnär Lisa Rinnevou eller namnet hela konstsverige pratar om graffitikonstnären Carolina Falkholt, lyft coola kvinnor i konsten. Lyckas ni inte få tag på dom kan ni ju kanske ha mitt namn i åtanke – jag skulle kunna komma på ett grymt koncept som kan bli uppskattat hos era läsare, typ DIY, steg för steg – så skapar du modern konst. /Art By Tina
  Följer/gillar (Tina Axelsson.

 25. glömde skriva Grattis .__. trög jag är
  skyller på att jag är väldigt trött i huvudet just nu haha

  Grattis!! Hoppas du får en awesome födelsedag

 26. Grattis bästa du 😀

  Jag älskar din blogg och din nättidning. Du skriver väldigt mycket olika saker och ger bra tips. Jag tycker om ditt sätt att skriva på, och alla dina kollage och fina bilder du gör.

  En sak som får mig att inte kika in här exakt lika ofta, är att jag inte är jätteintresserad av mode och köpa kläder och smycken och de. Utan mer hälsa, träning, ekologiskt. Men samtidigt kan jag inte tvinga dig skriva om det, om det inte är du liksom.

  Jag följer dig och gillar dig redan 😉

 27. Grattis!!!
  Och snart är det min tur! Fyller den 29:e och jag fyller jämnt 40, fast jag får fortfarande visa leg. på systemet

 28. Grattis!!

  Grattis även till ett riktigt bra utseende på din nättidning .. Nu är det ingen blogg mer – det är något mycket meta och bättre!

 29. Grattis!
  Jag tycker att blogazinet är först och främst väldigt bra utformat, det ser väldigt bra ut. Och sedan älskar jag läsningen om mode 😀

 30. Jag är med, jag gillar dig på fb och det. 🙂

  Jag tycker din tidning är super bra, jätte kul att du kommit på det där.

 31. Grattis på födelsedagen! 🙂

  Jag älskar designen, varje gång jag tittar in så blir jag lika imponerad av vad du har lyckats med. 🙂 Jag ser din “sida” som mer än en blogg. Den är alltid lika spännande.

 32. Jag gillade Blogazinet för att den gav mig jätte mycket inspiration och motivation till att försöka göra min blogg bättre! Och jag älskade hur allt var ihopklippt och pysslat. Riktigt bra jobb!! Grattis förresten! ♥

 33. Jag gillar fb-sidan!

  Tycker verkligen jättemycket om din blogg & tidning, läser dock inte tidningen så ofta så lägger fokus på bloggen.
  Tycker du har en bredc & bra målgrupp, och alltid kreativa och “kvalitéts”-inlägg. Skulle vara kul med lite mer oufit-bilder & mindre spegelbilder ibland 😉
  Kram!

 34. Jag trodde (hehe sorry) inte att tidningen skulle vara så superbra, vet faktiskt inte varför, så jag tittade inte i den förens efter några dagar men den “tog mig verkligen med storm” , blev positivt överraskad, gillade att du hade så blandat också, som hur man håller kvar sin hårfärg bäst till fotosidorna, mycket intressant 🙂

 35. Stort grattis!
  Jag är gärna med och tävlar! 🙂
  Har läst din blogg ett bra tag nu och tycker att den är riktigt proffsig!
  Älskar att se bilder på dina fina outfits och teckningar, du är helt fantastiskt duktig! Något jag saknar är dock lite mer spontana inlägg, typ slarviga “nu sitter jag och äter dethär”-bilder tagna med mobilen. 😉 Alla bilderna i dina inlägg är så otroligt fina och som sagt proffsiga. Är kanske ensam om att tycka detta, men tycker bloggar blir lite mer personliga att läsa om de även innehåller lite slarvigare inlägg. Hoppas du förstår hur jag menar! 🙂
  Sedan skulle jag gärna vilja se lite blogginlägg om dina åsikter om olika saker, du verkar så klok så tror att det skulle bli intressant att läsa!
  Förövrigt tycker jag jättemycket om din blogg och din webbtidning, verkligen en bra idé! Du är otroligt duktig på layout, tycker den är mycket bättre än de flesta av de “riktiga” tidningar jag läser.

  Följer dig på bloglovin sen tidigare och gillar dig på facebook som Mirjam Skredsvik.

  Kram!

 36. Blir glad av att läsa din blogazin, som du så fint kallar det! 😀
  Alltid härliga positiva inlägg och massor av tips som man kan ta del ut av, väldigt snygga proffsiga bilder du lägger upp också & man blir inspirerad av dig, helt klart. Älskar hur du alltid lägger upp dagens outfits och skriver om heminredning, då blir man så inspad och får själv lust att matcha outfits och göra det fint i huset! Tycker om citaten du lägger upp som boostar ens självförtroende, det är peppande 🙂

  Keep up the good work, klickar mig in här varje dag just för att din blogg/magasin är så jäääkla bra!! 😀

  Massa kramar! Gillar på facebook sen innan btw & tipsar mina vänner om din blogazin 😀 ★

 37. Hej Ida,

  Nu har jag, tillsammans med tre av mina närmsta vänner satt oss ner och lusläst din tidning på varsin dator. Min åsikt (eller snarare vår, då vi kom fram till olika synpunkter som vi sammanfattade tillslut) lyder som såhär:

  Det första intrycket vi fick av din tidning som vi tyckte skiljde den åt från andra tidningar i samma changer är att den var väldigt packad! Oftast när man går till affären och betalar runt 50 lappen på en tidning, så slutar det med att man kommer hem och känner en stor besvikelse pga all REKLAM! Även om vi påverkas av reklam undermedvetet, så VILL vi inte se en himla massa reklam fylla sida efter sida. Detta var det första pluset med din tidning! Mycket läsning-gillas starkt!!

  Den andra punkten som vi alla var överrens om var att ämnena som togs upp var allt mellan himmel och jord. Det är en tidning man kan vända sig till oavsett humör. Känner man sig ytlig, djup, vill baka något, vill ha filmtips, vill läsa om en intressant livshistoria, sjukdom, modetips- allt fanns med! Detta är otroligt viktigt att ha för oss som läsare för ibland vill man inte bara se kläder, smink och mode. Ibland har man lust att läsa ett reportage eller en intressant artikel. Ibland vill man kombinera ytliga med djupa ämnen. Så helt enkelt: en tidning man kan vända sig till oavsett humör- gillas starkt!

  Den tredje punkten är att eftersom att det är DIN tidning, en tidning som reflekterar lite vem du är som person, så kändes det som att man fick ta del av DIG, inte ett företag som klipper och klistrar in random modetips. Detta ansåg vi att det gav din tidning ett mer personligt inslag. Att känna den författare-läsare kontakten var något nytt och speciellt på något vis, särskilt eftersom att du tog en sida till att introducera dig själv och vem just DU är. Detta skapade ett speciellt band, lite som att läsa 70 sidor av intressanta blogginlägg av olika slag.

  En fjärde sak är att vi tyckte att tidningen kändes modern, proffsig och väldigt mycket i nuet! Inget man plöjar genom på 10 minuter, utan man fick känslan av att man ville läsa allt och ta till sig allt. Känslan av att inte vilja missa något.

  Den sista saken: tidningen är ju gratis!!! Det är ett väääldigt stort plus från vår (och säkert alla andras sida)

  Nu till det vi tyckte kan förbättras/ändras:

  1. Att göra en slags app av tidningen, dvs inte behöva ha tillgång till internet. Detta är guldvärt då man inte alltid har internet tillgängligt. Att läsa i bussen, i väntrummet eller till och med på dasset (hehe).

  2. Att inkludera läsarna liiite mer. Kanske venom att ha “veckans läsare” med en presentation av läsaren, något intressant om vem personen är osv. Bara en lite större interaction mellan läsare och dig helt enkelt.

  Fler dåliga saker kom bi faktiskt inte på. Betyget till tidningen är enligt oss: 4,5/5. En super tidning helt enkelt, som vi redan rekomenderat till våra andra vänner, mammor och systrar!

  Många kramar, Nadine

 38. Jag är gärna med!
  Jag är grymt imponerad av din tidning, jag fick Veckorevyn känsla rakt igenom. Vilket arbete du har lagt ner, stor eloge!
  Jag var inte missnöjd med något men det skulle vara lite kul med något recept på någon maträtt, dessert, kakor eller liknande! 🙂

  Jag följer dig via bloglovin sen långt tillbaka.
  Gillar dig på fb – Sofia Eriksson

 39. Vill börja med att säga grattis! Ser ut som att du har en härlig dag. 🙂

  Tycker att det ser väldigt professionellt och välarbetat ut. Intressant läsning var det också. Lite tips (eller mina personliga åsikter kanske) är att den kanske kunde varit lite kortare. Att du kunde delat upp i fler tidningar så att man får lite läsning och sedan kommer nästa del ut senare? Det är rätt mycket att läsa genom (vilket iofs är bra, massa kul läsning!). I bland är det bakgrundsbild och bilder på det vilket jag tycker kan vara “kaka på kaka” men det är nog min personliga åsikt om att det ska vara stilrent och enkelt. Helheten var super och det var riktigt grymt jobbat! Är extra glad över den fina bildkvalitén.

  (följer på bloglovin)
  KRAM!

 40. Följer på bloglovin!

  Gillrande hur designen på tidningen ser ut. Den fångar ens uppmärksamhet direkt när man ser tidningen. Gillar också att det är mycketntips och recept!

 41. Jag skickade ju en kommentar till dig via mejl angående detta, så jag hoppas jag kan delta med samma kommentar här:

  Jag tycker du är grym Ida! Din webbtidning har otroligt snygg layout och texterna är välskrivna och strukturerade. Jag älskar att det inte finns någon reklam som tar upp halva tidningen, det är nämligen något som allt för ofta görs i tidningar som man köper. En extra bonus ges naturligtvis för att tidningen är gratis!

  Något som jag dock saknar (vilket gör jag i de flesta tidningar) är att det allt för ofta tycks vara så mycket fokus på smink, mode och skönhet. Men det kanske beror mer på mig som person? Själv vill jag nämligen ha mer variation och gärna inslag som passar mig och min vardag, och där ryms inte livet i lyx och glamour på samma vis. Vill hellre läsa om böcker, filmer, serier och porträtt utav unga människor som lyckats ta sig ifrån botten till toppen. Gärna människor som är okända och nya (dvs. inte det typiska bloggarna, kändisarna etc.).

  Men i sin helhet är jag imponerad utav webbtidningen, och utav dig Ida som har gjort allt jobb ensam!

  Kram Sanna

 42. Grattis på födelsedagen och förlovningsdagen fina Ida 🙂

  Blogazinet är en väldigt innovativ och rolig idé som jag tycker att du lyckats väldigt bra med. När jag för första gången läste blogazinet fredagen den 13 var jag väldigt imponerad över hur bra du lyckats med upplägget, allt såg väldigt professionellt ut och det märks att du lagt ner många timmar på detta. Älskade desserttipsen och även den mer personliga intervjun med Angelica Lakna. Det som jag tycker är absolut bäst med att du startar ett blogazine är för att det behövs, bloggande är en så pass modern och stor del av samhället idag så det krävs en bättre koll här. För några år sedan kunde man inte ha ett jobb som bloggare men det är idag vanligt, något som många ställer sig negativt emot men de har ingen aning om allt slit som ligger bakom. Det är jobb 24 timmar om dygnet, något man aldrig kan lämna helt. Jag har själv provat på det flera gånger men det slutar oftast med att bloggen raderas för att jag inte har tiden som krävs och för att jag inte har den kunskap eller fantasi som krävs för att bygga upp en modern och intressant blogg som människor återkommer till, så bloggare som dig Ida förtjänar att lyftas fram och jag är så lycklig över din framgång! Det skulle du kunna skriva något om i någon av de kommande blogazinen, hur livet är som en bloggare, hur en arbetsvecka ser ut? 🙂

  Efter att nu ha läst blogazinet ännu en gång för att kunna få fram relevant kritik som du eventuellt kan arbeta med inför nästa gång så skulle jag först och främst säga att den är lite lång. Jag vet inte hur långa tidningar är i dagens läge men ett nummer på 79 sidor blir lite långdraget och det är lätt att man missar guldkornen. Jag skulle hellre se att du gjorde lite kortare blogazine som kom ut oftare, men det är kanske en smaksak. Jag skulle vilja se fler personliga intervjuer likt den med Angelica Lakna då det är sånna intervjuer som gör att man verkligen lär känna en bloggare och om man kan känna igen sig i en sån berättelse så börjar man följa den. Ett tips på en annan bloggare med en djup historia som berör precis som Angelicas är http://juliahofsweden.myshowroom.se/ som jag har för mig att du tagit upp som bloggtips för ett bra tag sedan? Fler sådana guldkorn skulle jag gärna se i ditt blogazine i framtiden tillsammans med allt annat gott och blandat som du fått ihop. Grymt bra jobbat med allt!

  Gillar och följer dig redan sedan långt tillbaka 🙂

 43. Grattis Ida!

  Din webbtidning är superbra och fin. För den ser ut som en helt riktig tidning. Många bra intervjuer och bilder och tips. Gillade bilderna speciellt mycket får dom var så mysiga. Skulle vilja läsa mer om andra bloggare i webbtidningen. För då får man nya tips på bloggare plus att så kallade mindre bloggar lyfts fram. För ingen blogg är dålig fast den är mindre eller större. Tyckte verkligen om artikel om en psysisk sjukdom om jag inte minns helt fel. Så den var jätte bra och att du tog upp det. Jag älskar själv mode,smink och foto så allt detta hade du fått in på några sidor. Men du kan ju variera lite tänker på att alla har inte samma smak. Så man kan ju lyfta fram andra saker också. Fast jag gillar själv att läsa om mode,smink och foto. Du hade grymma outfitsbilder som verkligen inpirerades och gav en sådän kick i vardagen som man ibland kan behöva. Nu väntar jag bara på nästa nummer. Älskade tidningen!
  Följer bloglovin och gillar 🙂

 44. När jag läste om “blogazine” så blev jag lite skeptisk. Jag gillar att hålla i det jag läser om jag ska läsa tidningar eller böcker, jag har tex inte riktigt lyckas hänga på trenden med e-böcker. Intrycket när jag öppnade första sidan var dock en helt annan. Det känns faktiskt som att läsa en tidning!

  Jag gillar att innehållsförteckningen kom först och var väldigt tydlig. I vanliga tidningar brukar man verkligen behöva leta efter den och jag vet att jag har bläddra fram och tillbaka och svurit över att jag inte hittat så många gånger. Så om du framöver kommer införa reklam i tidningen, snälla, virra inte bort innehållsförteckningen bland den:)

  Apropå reklam så gillar jag så klart att en var väldigt fri från det, även om jag inte skulle ha något problem med lite reklam, så länge det inte tar upp majoriteten av innehållet.

  Jag gillar dessutom designen på innehållet. Enkelt och tydlig men inte tråkigt och framförallt så känns det som att du har hittat en röd tråd. Det känns som att hela tidningen hänger ihop.

  Jag gillade också variationen. Lite mer “tekniska” ämnen, så som tips på appar, brukar sällan hitta sig in i tidningar som riktar sig till tjejer. Fortsätt gärna med mer sådant! Jag gillar när det är väldigt blandade ämnen, både lättsamt och allvarligt. Då kan man bläddra igenom tidningen flera gånger och hitta olika saker att läsa beroende på humör. Ibland vill man ju läsa om någon som har ett intressant yrke, en annan gång lite lättsamt om smink och så en dos verklighet från någon som haft det tufft och så vidare till foto-tips, typ. Så stor tumme upp för mixen.

  Stort plus för mängden innehåll. Ofta får jag känslan efter att ha läst en tidning att “jahopp…det var det..” Den tar liksom slut alldeles för fort, men inte den här gången:)

  Det enda som jag känner att jag saknade var lite om träning (inte bantning/bli snygg-tips, utan information och inspiration för oss som har träning som intresse)

  Sammanfattningsvis vill jag säga: Grymt jobbat! Jag skulle absolut vilja läsa näsa nummer!

  Jag följer dig även på bloglovin.

 45. Grattis på födelsedagen och förlovningen!

  Blogazinet var jättebra tycker jag. Jag vill börja med att säga att det var en riktigt bra och unik idé! Den var välfylld och innehöll många olika ämnen, vilket var roligt. Jättekul med modetips och andra tips du hade med, allra roligast tyckte jag att det var att läsa reportagen som var med. Tidningen var välgjord och enhetlig. Jag är imponerad, mest imponerad var jag att du lyckades fylla upp så många sidor, vilken fantasi du har! 🙂 Någon kritik har jag faktiskt inte, enda förslaget jag har är att kanske korta ner den lite om det är så att du tänker ge ut en varje månad, är det mer sällan är antalet sidor som du hade nu jättebra!

 46. Jag har gillat dig på FB och följer dig på Bloglovin 🙂

  Vad jag gillar med dig och din blogg är att man ser att du lägger ner en massa arbete på det. Designen är den finaste jag sett, och då menar jag det, den är så proffsigt gjort. Din hela idé om tidning och blogg, två olika saker kombinerade, i love it! Jag ser dina kommentarer på olika bloggar ofta och du har även kommenterat min blogg minst 5 gånger. Blir lika glad varje gång. Keep up the good work <3

 47. Hej Ida!

  Jag blev positivt överraskad av ditt blogazine. Hade inga direkta förväntningar utan satte igång läsningen med öppet sinne. Allt var så snyggt, förgkombinationerna perfekta & innehållet relevant och kan tilltala väldigt många.
  Tycker dock att det kan räcka med en personlig intervju med bloggerskor/-are. Flera blev lite mastigt och en alltför lång text kan få en att tappa intresset fort.

  Jag följer på Facebook som SjungandeMamman, följer på Bloglovin samt har delat på Facebook (https://www.facebook.com/densjungandemamman/posts/402614456539047)

  Jag har så länge drömt om att få en goodiebag så nu hoppas jag på denna ljuva vinst 🙂

  Kram

 48. Jag älskar att du har med kreativa saker – känner inte till någon annan modetidning som har det. Gillar att du har tänkt outside the box – inspiration välkomnas alltid! Och tips för bättre bloggande etc. Tycker det var väldigt blandat med recept, sminktips, intervjuer, osv och det är alltid bra. Det betyder att det finns något för alla, måste säga att jaf är riktigt impad. Kommer inte på något direkt negativt, funderade på det ett tag men kan bara säga keep up the good work!

 49. Är med 🙂

  Jag gillar variationen av ämnen osv i tidningen samtidigt som jag kan tycka att det blir lite väl “spretigt” emellanåt. Svårt att förklara på ett bra sätt, men det är lite som att du vill få in ALLT som man kan tänkas vilja läsa om och då kan det kännas lite.. ja, för spretigt 😛 Annars är det väldigt snyggt upplagt och jag gillar att du satsar både på blogg och tidning. Alltid finns det något kul att läsa, både här och det jag hittills sett av tidningen 🙂

  Gillar och följer dig.

  Kram Matilda

 50. Jag är med!
  Jag gillar den faktiskt! Gillar inte nättidningar annars, men har själv gått media och gjort min egen lilla tidning. Det är roligt! Du har många bra tips, bra inspiration och du använder dig av ett fint språk som alla kan läsa, unga som gamla. Det jag tycker är jobbigt är att de tär lite rörigt med collagen på vissa sidor. Och framsidan är det lite mycket grejer på (men förstår att du vill ha många saker så folk lockas att läsa, man hittar ju alltid något intressant!). Men annars har jag inget negativt att skriva! Tycker du är en väldigt inspirerade person och läser din blogg dagligen. Har ju till och med lånat din gratisdesign, haha! Gillar din blogg på Facebook sedan tidigare under namnet Liil Babustyle!

  Med andra ord så har du gjort ett riktigt bra jobb! Jobbar du i InDesign när du gör din Blogazin?

  Tack för en superfin tävling! och grattis på födelsedagen! 🙂

 51. Hej!
  Jag följer dig med bloglovin’ (joylarsson), gillar din blogazine på facebook (Joy Larsson) och har delat den på min facebook samt min blogg (joylarsson.forme.se)

  Jag tycker att din blogg är snyggt utformad och känns väldigt jordnära, den innehåller intressanta uppdateringar från dig vardag som inte känns lika “skrytiga” som andra bloggares kan göra. Idén att kombinera blogg och magasin är genial tycker jag! Länge har jag letat efter en intressant och rolig nättidning att läsa och tycker nu att jag har hittat rätt.

  Jag tycker om din blogazine i sin helhet. Bra blandning av olika saker såsom skönhet, test, intervjuer och historier direkt ur livet. Många olika och bra inslag! Det jag har att påpeka är att jag tycker att det hade varit roligare ifall fler killar fick utrymme. Kommer fortsätta läsa både din blogg och din nättidning!

 52. Måste säga att din tidning är otroligt bra! Den är verkligen jättenajs att läsa! Skulle verkligen vilja att den kom ut i butik!

  Följer på bloglovin och gillar på FB! 🙂

 53. Jag är ju väldigt förtjust i din blogg sen innan och tycker att den har en bra mix av ämnen som är kul att läsa om, att du gjort ett blogazine är kul. Därför att din blogg är som ett glossigt magasin så det passar ju fint 🙂

 54. Modig och framåt och varierat innehåll! En härlig satsning!

  Bildkvalitet kan alltid bli bättre men tycker annars att allt är inspirerande kanon! Keep up the good work!

 55. Gillar på fb, delat blogazinet 😛

  Jag har läst din blogg i två år nu, från det att min kompis hade tipsat dig om mig och jag fick veta din bloggadress. Din blogg har imponerat mig, inspirerat mig, fått min vilja att göra något speciellt med bloggen att växa (har dock inte kommit på det där unika med min än, haha) och du har fått mig att varje dag läsa en blogg som det bara finns en av i hela bloggosfären. En bloggtidning!

  I början var jag helt manisk i bloggen och läste dag ut och dag in tio gånger. Sedan tyckte jag att det kändes lite tråkigt att inte läsa de personliga inläggen som n blogg oftast bygger på, och efter en kort liten paus på några klick per vecka ist för dag, så hittade jag tillbaka.

  Jag tycker att du Ida har maximerat din blogg något otroligt under de här två åren som jag har varit ett troget fan, och älskar att se när ett nytt inlägg poppar upp. Jag har aldrig någonsin sett en dålig bild, ett inlägg som inte verkar genomtänkt eller sett dig vara otrevlig mot läsare, trots att du kanske får lite haters här och var. Och det är starkt och moget! Inte ens de större bloggarna som är störst i Sverige har en sådan härlig stämning och ordning på sin blogg.

  Jag tyckte innan att du inte var tillräckligt personlig i dina inlägg men har nu ändrat uppfattning helt. Bloggen är mer personlig än någon annan jag läser, just för att du har gjort något helt unikt av det du gillar (blogga och journalistik). Allt bara skriker Ida Eriksson, och det känns nästan som att man känner dig! Jag ser fram emot att få läsa kommande nummer av tidningen och tror att det också hade kunnat bli en hit om du någon gång skulle expandera till Pressbyrån 😉
  Kram

 56. Grattis på födelsedagen! 🙂

  Blev lite, “Åh, denna lucka vill man verkligen vinna!” när jag såg ditt blogginlägg via bloglovin (följer dig redan såklart), fick dock snällt vänta på att kommentera tills jag var hemma från jobbet, haha 😉
  Så här kommer min recension:

  Tidningen – Grym. Första intrycket är att den är väldigt snygg och väldigt “dig”. Stilren men originell. Ursnygg layout och design.
  Innehållet – Varierat, lättläst och innehållsrik. Utan tvekan läsvärd.
  Om man ska komma till något negativt, kanske lite väl läsvärd? Då menar jag att det kanske blev lite väl mycket i ett och samma nummer. Risken blir att man bläddrar igenom och lätt missar saker i tidningen som är så SYND att råka missa. Sen förstår jag att man vill ge krut på första numret, ge olika guldkorn så flera kan fastna för tidningen.

  Sen skulle det vara kul att kunna läsa tidningen från mobilen, genom en app eller liknande. Blev superbesviken när jag inte kunde läsa tidningen direkt när den kom ut då jag inte var hemma, haha. Så det kan ju vara något att satsa på framåt i tiden 🙂

  Kort och gott, blev imponerad av både utseende och innehåll. STOR tumme upp!

 57. Grattis på födelsedagen och till första numret! Härligt jobbat och väldigt proffsigt utfört!
  Jag trodde inte att det var något för mig, men allteftersom jag bläddrade så slogs jag av hur bra blandningen var mellan allvar, lek, skönhet, hälsa, tips och tricks. Matnyttigt, men ändå mycket nöje. Snygg design också. Det enda som inte tilltalade mig till 100 % var att den till stor del riktade sig till bloggare av en annan sort än mig, men det tror jag att de som bloggar på liknande sätt som dig gillar och de är nog mer den tilltänkta publiken 🙂
  Jag gillar på FB.
  God Jul och lycka till i fortsättningen!

 58. Tycker tidningen är grym.
  Intressant innehåll och snyggt upplägg.
  Roligt sätt att läsa på via nätet.

  Skulle vara grymt med en goodie som vinst.
  Aldrig fått en goodiebag i hela mitt liv. Vore en häftig upplevelse och en perfekt födelsedagspresent nu när man fyllt 19/12 eller som en extra julklapp 🙂

 59. Jag tycker verkligen jättemycket om din blogg! Fin bilder, blandade inlägg och syns så tydligt att du lägger ner tid + älskar det du gör. GO GIRL!

 60. Gillar din blogg & att duhar en bra blanding. Att du startat adara blogzine är ju bara grymt coolt tycker jag 😀 kul iniativ , kul och intressant läsning 😀

 61. Christina Frisberg

  Ja jag är ju lite periodare, läser din blogg rätt mycket i perioder, sedan kommer perioder då jag arbetar mycket och då får “nöjen” stryka på foten, fast jag gillar din stil, och att följa dina modeinlägg, och min 18 åriga dotter är ett stort fan av, din blogg, det är också roligt att se din outfit och dina makeup tips och framför allt så är det alltid spännande att se vad du har för hårfärg, eftersom du byter ganska frekvent vilket även dottern tagit efter, hon har också ett långt vackert hår som dig och ni klär ju i vilken hårfärg som helst, ( men snälla härta ner dig lite va, vem tror du får köpa hårfärgerna och kläderna och vem får träla och hjälpa till att färga det tror du??? jijiji 🙂 jag kan nog bli frisör snart. äsch skojar bara.
  Hoppas ju på att vinna och det mesta skulle väl tillfalla min dotter, men hemligt är spännande och nästan som självaste julafton, och negativ kritik??? nää inte ännu så länge!!
  KRAMEN!! <3 ( följer och gillar redan allt som går ) GOD JUL!! 🙂

 62. DIn blogg är inte som alla andra. Du skriver inte bara om din vardag utan du ger ut många olika typer av tips och det gillar jag. Vem vill köpa tidning för 45kr varje månad när man kan redan läsa en awesome blogg hos dig + din tidning på nätet? Måste också säga att du har världens awesome blogg/tidning! Man lär sig otroligt mycket av dig hehe!

 63. Grattis till lanseringen! 🙂

  Jag är grymt imponerad av din nättidning, tycker det
  är en rolig och unik ide du kom på att göra ett Blogazine,
  välgjord design, bra upplägg och intressanta kategorier,
  varierande inlägg och fina bilder. 🙂 Härligt med inspirerande
  läsning och massa bra tips, ser fram emot nästa nr. 🙂

  Gillar och följer dej redan på Bloglovin
  och Facebook. (Malin Gustafsson)

  Har tipsat här: http://frozenvanilla.blogg.se/2013/december/ett-tips-i-cybervarlden.html#comment

 64. Jag tycker att din nättidning är jätte bra verkligen, det bästa med den är att den är väldigt lång och varierat innehåll. Man fick väldigt mycket inspiration av den! En anledning till varför jag tycker den är så bra är för att man får lite bloggtips också, bloggar som man aldrig varit inne på innan och som man fastnar sådär lite extra för. Din blogg läser jag dagligen, tycker det är jätte roligt att se, läsa och höra om alla event du går på och absolut se dina fina outfits och grejer. Du har fruktansvärt bra klädsmak och du tipsar alltid om så himla bra saker som man nästan aldrig sett eller tänkt på förut men får upp ögonen för det när du skriver om det.

  Jag kan nästan inte komma på något dåligt med din nättidning eller blogg överhuvudtaget. Dock skulle jag vilja kanske se lite mer recept i din nättidning, kanske lite mer för oss som tränar och försöker gå ner i vikt? Jag tycker du är en fruktansvärd bra förebild och en bra bloggare. Btw; Följer dig på bloglovin och gillar dig på facebook sen långt tillbaka!

 65. Jag är med :D! Har gillat allt och ska länka mera nu ^^!!

  Jag har ju sagt det förut men säger det igen, tidningen är verkligen bra! Jag tycker att det är en väldigt bra tidning som håller riktigt hög kvalité och det märks att du både brinner för detta och besitter väldigt mycket kunskap om vad som gör en bra tidning! Den är snygg, lättläst och har bra innehåll. Det syns att du lagt mycket tid på den, enda jag kan säga är att det inte är viktigt att innehållet är så tjockt! Alltså, denna tidning måste ha tagit en jäkla massa tid och jobb för dig och det är en grym tidning späckad med massa innehåll och många sidor, det var ju awesome för oss läsare att ha så mycket så man kan spara eller kanske läsa om över jul men det är inte ett måste med så många sidor :D, räcker nog med en 30-40 då du valt att inte ha reklam!

  Älskar de personliga sidorna om dig med, så fick man veta mer om dig! Vore häftigt med fler liknande sidor, typ redaktören tipsar och sen kan du välja några kompisar/bloggare som har en inriktning? Kanske variera person varje nummer men vore coolt med kanske en speciell som tipsar om karriär, träning, film, smink, musik, spel osv osv eller liknande :D.

  Annars har jag bara bra saker att säga om tidningen och din blogg!
  Min favorit! ‘

  Du kan se de länkar jag gör på facebook, twitter och ska lägga upp en på instagram 😀

 66. Hejsan!
  Självklart vill jag vara med även i denna tävling!

  Har läst din tidning och tycker att den är underbar!
  Inte bara mode som det är i många tidningar utan det härliga är just blandningen av modeinspiration, skönhetstips, livsstilar och boost. Även andra tips gällande fotografering och bildredigering.
  Gillar att det finns en kontinuitet i sidorna vilket gör en stilren touch med de vita sidorna med rubriker på sidorna till heluppslag med stora bilder.
  Känner verkligen att det är saker man kan ha användning av att lära sig och det ger förståelse för flera andra, t.ex. artikeln om tjejen med borderline.
  Är enbart positiv till tidningen då jag gillar utformningen och upplägget. Det finns flera intressanta koncept som jag tycker du borde bygga vidare på i följande nummer, som att t.ex. rangordna saker till skönhetstips.
  Ytterligare nya förslag du kanske kan få med i framtiden är resemål förslag, hur man får ihop en snygg outfit med sina “gamla trasor”, träningstips, nyttiga/enkla/billiga/snabba recept.
  Hoppas du uppskattar min feedback, gillar din blogg och självklart även din tidning 😀

  Önskar dig en God Jul!
  / Maria

 67. Har precis läst tidningen och tänkte “79 sidor, wtf! Hur ska jag orka läsa det?”.
  Men vips så var tidningen slut! 😮
  Jag gillade att det var många olika människor som deltagit och gjort reportagen, och att det var fantastisk kvalitet på bilderna.
  Den har ju klara drag av din blogg också vilket är både smart och igenkännande för oss trogna läsare.
  Nu vet jag att det kanske inte är din inriktning, men jag saknar någon del om hälsa/motion. Så det är väl en sak som kan förbättras om du frågar mig. Men du kanske inte tänkte att grundämnena skulle vara desamma i alla nummer?
  Sedan hittade jag några små skrivfel… 😉 Men det är ju petitesser.
  Tyckte även delen om dina outfits från de senaste året blev lite lång. Hade räckt med “Favorit”-stämplarna inom varje plagg/accessoar då jag tyckte det var svårt att greppa vad du ville säga med varje outfit. Eller kanske kunde delat in det i årstiderna eller nåt? 🙂

  Det var min input om numret! 😀 Men jag längtar redan till nästa! 🙂

  Kommer garanterat dela blogazinet på något sätt! Kanske i bloggen! 😉
  Följer och gillar dig sedan tidigare som du vet! 🙂

 68. Förstick främst måste jag säga att idén är helt fantastisk! Ett riktigt bra koncept som jag tror du verkligen kan lyckas med, speciellt när du lägger ner så mycket tid på det! Det märks att den är välarbetad! Min första tankenvar en snygg innehållsförteckning. Den fångar upp och gör mig sugen på att bläddra vidare till allt kul!
  Tycker det är kul att läsa listor vilket du har med många i numret. Tycker också om att du skriver om aktuella saker för sånt är alltid intressant! Julkalappstips, nyårsklänningar recept osv som hör till december, jättebra!
  Älskar Lyx/spara, jag hittade till och med min nyårsklänning där! Tack för tipset! Gärna fler lyx/spara!
  Även om det är kul att se dina outfits så blir det lite för många kan jag tycka, du hade kunnat välja ut kanske dina egna fem favoriter. Gillar tipsen på jackor men hade gärna sett ännu fler tips på jul/nyårsklänningar eftersom jag liksom säkert många andra haft svårt att hitta någon bra.
  Även om reportagen osv är intressanta att läsa är det många längre texter och på så sätt kan jag ibland känna att jag tappar intresset att fortsätta läsa, just för att att det är så långt. Är personligen lite skeptisk till hela sidor med bara bilder, men denna gång räddas det av att det är helt fascinerande bilder!
  Tips på bättre bloggande, foto och redigering tycker jag är superkul att läsa, speciellt när man förstår och faktiskt kan utföra det själv.
  Ser fram emot nästa nummer, då hoppas jag på att få läsa om lite pepp inför nya året!
  Gillar och följer dig redan på Facebook/bloglovin! Håller tummarna för mig och för att det går fortsatt lika bra för dig med denna idé! Kramar!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
22 Shares
Pin
Share
Tweet