Artikeln innehåller reklamlänkar

Lucka 19: Vinn en hemlig goodiebag från Adaras + 12 Fashionistaboxar från Reddville

hemlig-goodiebag

Eftersom det är min födelsedag i dag ville jag ge er något personligt och extra bakom dagens lucka. Därför tävlar jag nu ut en hemlig och fullproppad goodiebag med produkter som jag själv valt ut. Du som vinner får inte bara en massa spännande goodies utan även 12 Fashionista-tampongboxar sponsrade av Reddville! Du som vinner blir även presenterad i ett separat inlägg och får en fet länk (om du har blogg)!

border

Så tävlar du:
Dela med dig av dina synpunkter på min blogg/premiärnumret av min nättidning, Adaras Blogazine. Glöm inte att du kan säga både bra som dåliga saker bara du motiverar ditt svar. Simon och jag väljer tillsammans ut en vinnare i helgen.

border

För pluspoäng:
+ Följ ADARAs på Bloglovin/gilla Adara Magazine på FB.
+ Dela min blogg/blogazine i sociala medier.

OBS! Denna tävling avslutas 21 december klockan 16.00. Innehållet i goodiebagen och vinnaren presenteras kort därefter – både här och i ett separat inlägg.

Tävlingen är avslutad. Vinnaren är Therese, stort grattis!

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share