Artikeln innehåller reklamlänkar

Lucka 20: Vinn kit från Baby Foot

Lucka 20: Vinn kit från Baby Foot

baby-foot

Dagens lucka presenteras i samarbete med LUBfoods. Bakom luckan gömmer sig ett kit med ombloggade Baby Foot + Baby Foot fotkräm med aloe vera.

Baby Foot är en japansk mirakelkur och världssuccé som gör hårda och skadade fötter babylena efter en engångsbehandling.

border

Så tävlar du:
Tävla genom att svara på frågan “Vilken av Baby Foot-produkterna behöver du mest?” (Du kan läsa mer om dem HÄR för att kunna ge en bra motivering).

border

För pluspoäng:
+ Gilla LUBfoods på Facebook
+ Följ ADARAs på Bloglovin/gilla Adara Magazine på FB.

Tävlingen avslutas klockan 23.59 i natt och vinnaren presenteras därefter i detta inlägg inom kort. Lycka till!
Tävlingen är avslutad. Vinnaren är Saragunmarie, grattis!

Ida Eriksson
Ida Eriksson

81 reaktioner på ”Lucka 20: Vinn kit från Baby Foot”

 1. Malin Svensk Björck

  Jag tänkte genast på min mamma när jag såg dagens vinst.
  Hon är handikappad och jan inte fixa sina fötter själv. Sen gör sjukdomen att fötterna lätt blir eländiga med sprickor och riktiga förhårdnader.
  Så baby foot är nåt hon verkligen skulle behöva och bli super glad för att få.
  Gillar på Facebook, Malin Svensk Björck

 2. baby foot Cream. Mina fötter tar stryk av vintervädret och behöver all omsorg de kan få. Tyvärr har jag inte hittat någon fotkräm jag är helt nöjd med.

 3. Deep skin exfoliation skulle jag behöva till mina hälar som bara blir värre och värre. Torra, hårda och spruckna :/

 4. Skulle mest behöva Baby Foot Deep Skin Foot Exfoliation för att jämna till fuktigheten och få dina mjuka fötter.

  Gillar båda på Facebook (Sandra Haglund)

  Följer blogg

 5. Baby Foot Deep Skin Foot Exfoliation behöver jag mest, mina fötter är rent bedrövliga med förhårdnader och hälsprickor så dom behöver verkligen förnyas på djupet

 6. Jag är gärna med och tävlar, och skulle gärna vilja vinna Baby Foot Deep Skin Foot Exfoliation som jag är i störst behov utav. Har mycket förhårdnader och slitna fötter. Vore underbart att bli av med döda hudceller och få babylena fötter.

  Gillar både din och Lub Foods på FB (Sanna Kaakinen), och följer även din blogg via bloglovin.

  Kram Sanna

 7. Jag hade behövt deep skin foot exfoliation eftersom jag har så många förhårdnader under fötterna och bara drömmer om att få mjuka och friska fötter.

  Jag gillar båda på facebook

 8. Jag är gärna med och tävlar, behöver mest Baby Foot Deep Skin Foot Exfoliation i och med att jag står och går hela dagarna så behöver mina fötter en helrenovering.
  Både gillar och följer dig, liselotte andersson
  God Jul Liselotte

 9. Det jag behöver är Baby Foot Deep Skin Foot Exfoliation eftersom jag får hårda hälar. Hjälper inte att bara smörja in dem.
  Har gillat LuBfoods, dig har jag gillat länge.

 10. Jag skulle nog mest behöva den vanliga Baby foot. Då jag har en förhårdnad på hälen som jag härna skulle vilja få bort!

  Gillat på fb.

 11. Jag har massor av förhårdnader på fötter och skulle gärna vilja testa Baby Foot Deep Skin Foot Exfoliation. Tror den skulle göra underverk med mina fötter!

 12. Det här är perfekta tävlingen för mig!!

  Baby foot deep skin exfoliation har jag länge velat ha, men inte kunnat unna mig. Efter min förlamning går jag snett på vänster fot, vilket resulterar i förhårdnader på konstiga ställen på foten. Jag har absolut inte råd att gå på nån fotvård, så den här mirakelkuren skulle va perfekt att få använda hemma. Förhoppningsvis skulle mina fötter bli mjuka och fräscha igen. 🙂

  Nu håller jag tummarna stenhårt!

  Jag gillar båda sidorna på FB (Sara Westerlund) och följer dig på Bloglovin’. <3

 13. Jag skulle absolut behöva baby foot deep skin foot exfoliation då jag är en person som alltid går barfota, även nu under vintern, jag tycker det är så obehagligt med strumpor. Jag har inga problem med fotsvett, som tur är, men dessvärre blir mina fötter lätt torra, trots att jag skrubbar dem varannan dag. Jag har hört mycket gott om dessa produkter, och vore så kul att få se om de funkar.

  Håller tummarna nu 🙂

 14. Baby Foot Deep Skin Foot Exfoliation skulle mina torra fötter med sprickor och förhårdnader må bra av.

 15. Baby Foot Deep Skin Foot Exfoliation
  hade kanske fått fason på mina fötter igen
  de av det bråkigaste slag
  hårt, torrt och ömt varje dag
  Sorgliga sprickor, får gömma mina fötter i strumpor
  men kanske de hellre i underverkspåsar ett par timmar bor
  Så blir även mina fötter barnalena
  då blir det barfotadans i julnatten sena

  Anna Larsson på Fb

 16. Hej! Jag är med och tävlar. Jag vill vinna baby fot för att ge bort det till min mamma. Hon länge funderat på att köpa sånt så det skulle vara kul att kunna ge det till henne, hon skulle bli så glad!

  Zara

 17. Efter hårda, men såklart underbara dagar som mammaledig tar kroppen stryk av det och tiden att ta hand om sig själv finns inte riktigt till. Jag skulle verkligen behöva Baby Foot Deep Skin Foot Exfoliation, och då har en riktigt bra ursäkt att vila och skämma bort mig lite 😉

  Gillar LUB foods på facebook – Jenny Sundqvist
  Och följer dig på bloglovin

 18. Krämen, utan att blinka! 😀 Har någon liknande produkt som den där exfolation-grejen, och den är helt sjukt fantastisk, men jag letar fortfarande efter en bra fotkräm. Har just nu en från Body Shop för händer, fötter och andra torra partier, och den är helt ok, men inte riktigt så bra som jag skulle vilja.

  Jag gillar och följer dig sedan tidigare! 🙂

 19. Jag skulle verkligen behöva det där kitet och speciellt krämen. Jag har en ovanlig sjukdom som heter PPP (http://www.psoriasisforbundet.se/psoriasis/olika-former-av-psoriasis/ppp/) som är fruktansvärt smärtsam med blåsor och sår under fötterna. Är på gång in i ett skov nu och gör ALLT jag kan för att hejda det. Sist var det så illa att jag inte kunde gå på över 2 veckor! 🙁

  Gillar på FB och dig följer jag ju redan överallt 🙂

  Kram Saija

 20. Jag såg för några månader sedan att det fanns Babyfoot footpeeling (plastsockan) som man kunde sätta på foten för att på mjuka fötter och enda sedan dess har jag varit riktigt nyfiken på att testa den. Den kostar ju 250 kr och det är just det som gjort att jag inte testat den ännu, känns som mycket pengar att lägga ut på någonting som man inte vet om det fungerar eller inte och som man bara kan använda en gång. Det vore jättekul att få testa den då mina fötter skulle bli så glada!

 21. Jag har alltid haft torra fötter, men senaste veckorna har det varit extremt och ingenting har hjälpt, började smörja med aloevera gelly som faktiskt funkade någorlunda, men så fort jag missade att smörja på kvällen var det likadant igen. Jag är så torr och sprucken att jag har svårt att sova om nätterna för att jag tycker att fötterna skaver mot varandra men även att lakanet fastnar i dom. Jag tänkte här om dagen att detta kanske skulle vara något värt att testa, så självklart måste jag ta chansen här! Bästa för mina fötter tror jag är Baby Foot Deep Skin Foot Exfoliation.

  Gillar och följer dig och nu även deras facebooksida! – Caroline Andersson

 22. Jag skulle vilja vinna Baby Foot exfoilation (påsen) och ge den till min far. Hans fötter ser ut som en uttorkad öken. Sprickor, riktigt djupa sprickor som ibland till och med blöder och sedan alla vanliga förhårdnader och liktornar. Han är i stort behov av en sådan här behandling!

 23. Babyfoot “påsarna”! Jag har extremt torra och hårda fötter, helt okvinliga. Hatar att vara utan strumpor då fula fötter är sjukt äckligt. Fotfilar och bara fotkräm hjälper inte mina fossingar speciellt mycket tyvärr.

 24. http://eleven.se/baby-foot-deep-skin-foot-exfoliation-12263.html

  Dessa vill jag testa, jag har mycket problem med torra fötter, har testat liknande från apoteket men dem kostar nästan 500kr för en behndling. Funkar jättebra men så sjukt dyrt.
  Jag använder inte strumpor, maximalt 10-15 gånger per år och får därför jättespruckna och torra hälar, filar dem varenda dag när jag duschar! Duschar,badar och bastar ofta som gör mina fötter ännu torrare. [email protected]

 25. Jag skulle helt klart välja Baby Foot Deep Skin Foot Exfoliation, skulle vara så underbart att få lena och mjuka fötter. Nu just har jag massa förhårdnader och sprickor.

 26. http://eleven.se/baby-foot-deep-skin-foot-exfoliation-12263.html

  Den behöver jag helt galet mycket, mina fötter är helt katastrofala med förhårdnader och ja det gör faktiskt ont, fila fötterna får inte bort allt och snart e det lika hårt igen. Det med att få 3 barn och ha graviditetsdiabetes har väl gjort sitt så vore trevligt o få uppleva mjuka fötter för en gångs skull.

  följer på bl, gillar båda sidor på fb! Madelene Elisabeth Jacobsen=)

 27. Amanda Andersson

  Absolut fotpeelingen… speciellt nu under vintern när man har tjocka strumpor på sig hela tiden så blir fötterna sådär hårda och flagiga och det känns mindre kul när man väl måste visa upp dem. Hoppas därför för att få testa denna kuren och se om den verkligen funkar så bra som dem säger!

 28. Är med 🙂

  Baby Foot Deep Skin Foot Exfoliation eftersom jag som gravid inte har kunnat fila och fixa fötterna ordentligt på lääänge nu 😛

  Gillar din sida på fb (Matilda Pettersson) och följer dig på bloglovin.

  Kram Matilda

 29. Jag är gärna med och tävlar! 🙂
  Jag skulle nog behöva “Baby foot” mest. Har extremt torra fötter med sprickor. Måste smörja in dem varje dag för att de inte ska se helt förstörda ut. Har hört mycket bra om denna produkt så vore kul att se om dem kanske även funkar på mina fötter!

  Gillar både LUBfoods och dig på facebook som Mirjam Skredsvik.
  Följer dig på bloglovin sen tidigare.

  Nu håller jag tummarna!

 30. Baby Foot Deep Skin Foot Exfoliation för mina fötter behöver bli mjuka och jag har hört så mycket gott om den har alltid velat provat och se om det är så bra som jag har hört.

  Gillar på facebook sedan förut alla sidnorna

  följer på bloglovin sedan förut.

  Kram

 31. Jag behöver helt klart Baby Foot Deep Skin Foot Exfoliation mest. Jag ska åka på solsemester nu i vinter och om mina fötter kommer se ut som dom gör nu när vi åker så får jag nog gömma dom i sanden 😛

  Jag följer dig på bloglovin.

 32. Tjoho, jag är med.

  Skulle helt klart välja Baby Foot Deep Skin Foot Exfoliation. Mina fötter har blivit helt bedrövliga sedan jag tvingades ut på motions-promenader. Fick det på recept, hahaha man kan faktiskt få det om man är för förslappad. 🙂

  Kram & God Jul önskar Tess

 33. Skullebehöva Baby foot deep skin foot exfoliation, då mina fötter är stenhårda och spruckna, blir bara värre när kylan kommer, det har gått så långt att sambon ibland sover på soffan för att han inte kan ligga brevid mig för att mina fötter river honom.
  Blir tomt i sängen ju!!!
  😛

 34. Jag skulle mest behöva baby foot kräm med aloevera,
  för att jag verkligen behöver en bra fotkräm så
  att mina torra fötter och hälar slipper göra så ont.
  Hade varit kul och få testa dessa produkter
  och kunna få babylena fötter. 🙂 Hoppas på tur.

  Gillar och följer dej sen länge.
  Gillar lub foods på Facebook: Malin Gustafsson

 35. Jag behöver verkligen “Baby Foot Deep Skin Foot Exfoliation”!
  Mina fötter ser verkligen hemska ut (dvs. förhårdnader & torra, sådär som man inte vill att sina fötter ska se ut men som mina tyvärr gör) & jag skulle gärna vilja ha mjuka lena fötter som dels ser fina ut + att mina fötter förmodligen mår bättre av att vara mjuka istället för hårda.

  Följer din blogg + FB.

 36. Jag behöver verkligen Baby Foot Deep Skin Foot Exfoliation efter en andra graviditet. Mina fötter är hårda & torra och behöver fixas. Använde Baby Foot Deep Skin Foot Exfoliation efter min förra graviditet och fötterna blev som nya.

  GIllar & följer dej !

 37. Denna är aldrig fel att ha: Baby Foot Moisture Foot Cream Hydro Plus.
  Jag skulle vilja ha denna för att ge den till min bästa kompis som precis har fått en liten bebis. Och personligen gillar jag allt som har aloe vera i sig, det kan inte bli bättre än det 🙂

 38. Jag behöver verkligen ”Baby Foot Deep Skin Foot Exfoliation”!
  Anledningen till det är för att jag har riktiga sommarfötter, går alltid barfota och när jag är hemma nu på vintern går jag barfota hemma. Känns som jag behöver hjälpa mina stackars fötter lite!

  Gillar och följer 🙂

 39. Torra och hårda hälar är precis vad jag har….
  snart har jag inga strumpor kvar….
  Fötterna är så himla torra så de gör hål på allihopa,
  så nu jag på Baby Foot Ropa!!
  Baby Foot Deep Skin Foot Exfoliation är précis bad jag behöver,
  och maken lånar nog gärna om det blir nåt över!

 40. Midvinternattens köld är hård
  och fötterna torra och trista.
  Nu behöver de verkligen vård
  för huden börjar brista!

  Gillar på FB (A-C Wikberg) och hoppas på tur,
  så mina förhårdnader av Babyfoot får sig en kur!

 41. Deep skin exfoliating är mest lock s nde av dessa ting. Detta för att hälarna spricker hur jag än dem skänker smicker. Har länge velat testa så att vinna vore det bästa.
  God HÄLg!

 42. jag skulle behöva fotkräm

  Mina fötter jobbar på o springer för att hjälpa andra och mina händer är snälla,vårdar,sköter o tar hand om många. Nu behöver jag ta hand om mej lite grann så fötterna orkar mera o att händerna kan hjälpa flera

 43. Baby foot.. Går jätte mycket i mitt jobb, det sätter sina spår på fötterna.
  Dom gör sej förtjänta av en behandling.

 44. Mina fossingar är insvepta i ett tjockt lager död hud och jag blir äcklad om jag tittar för nära. Detta gör att jag är i störst behov av Deep Skin Foot Exfoliation, men självklart skulle kombinationen bli bäst!

 45. Jag skulle behöva denna produkt: Baby Foot Deep Skin Foot Exfoliation då mina fötter har så mycket hård och död hud, det känns nästan obehagligt ibland när man går.. Och de är ju så otroligt tråkigt och jobbigt att använda en fotfil, så denna produkt skulle vara bättre än perfekt för mig!

 46. Baby Foot Moisture Foot Cream Hydro Plus tror jag skulle räcka till mina fötter då jag mest är torr, har inga direkta förhårdnader eller sprickor. Tycker inte det räcker med vanlig hudlotion så skulle behöva en fett härlig kräm till fötterna 🙂

 47. Jag skulle behöva baby foot! Jobbar där jag står upp hela dagarna och mina fötter får jätte många förhårdnader som knappt går att fila bort, det är hemskt!

 48. Åååh jag behöver verkligen Baby Foot Deep Skin Foot Exfoliation för att jag skäms så förbaskat över mina fötter!!
  De är hårda och inte alls fräscha som jag hade önskat… När jag bjuder hem en speciell man så döljer jag fötterna under filten eller under bordet för att jag skäms så mycket!

  Hjälp mig att ha självförtroende och kan slänga fram fötterna när denna man kommer på besök nästa gång 😉

 49. Baby Foot Deep Skin Foot Exfoliation – för att bli mjukare att mysa med. Har en hel del förhårdnader som vägra filas bort lätt…!

 50. Jag behöver denna mest, Baby Foot Deep Skin Foot Exfoliation för att jag har jätte torra fötter, vilket är jätte tråkigt och jobbigt!

  Perfekt för trötta fötter,
  så slipper du bli trötter

 51. jag är med!

  gillar båda på fb.

  jag behöver fotkrämen mest,
  det är den som skulle hjälpa min torra vinterfötter bäst.
  mjuka fötter vore den bästa julklapp jag kunde få,
  jag skulle slippa ont i fötterna ha då.
  aloe vera är för huden så bra,
  jag hoppas jag turen att vinna denna kan ha!

 52. Jag skulle behöva Baby Foot Deep Skin Foot Exfoliation. Har ärvt min mammas hälar, vilket innebär att jag ständigt har förhårdnader på mina hälar och även ibland får hälsprickor, vilket inte alls är roligt. Allt jag har provat hittills har inte funkat eller enbart funkat för en väldigt kort tid, men vad jag har hört och läst om Baby Foot Deep Skin Foot Exfoliation, så verkar det som om det verkligen fungerar. Jag vill verkligen få babylena hälar, bli av med de förhårdnader som jag har. Inte alls kul att riva sig på sina egna hälar. Därför skulle jag bli så otroligt lycklig om jag skulle vinna detta packet, det skulle vara räddningen på mitt problem!!

  Jag gillar LUBfoods på fb, och sedan tidigare följer jag dig på bloglovin och gillar adara magazine på fb 🙂

 53. Jag behöver Baby Foot Deep Skin Foot Exfoliation mest! Jag har väldigt torra fötter och spruckna vinterhälar och jag AVSKYR att fila fötterna!

 54. Baby Foot Deep Skin Foot Exfoliation skulle jag behöva mest då mina fötter är så torra med löst skinn men som ändå sitter fast. Kan inte fila under fötterna då jag är så otroligt kittlig.

  Gillar/följer dig redan på båda sidorna och gillar nu även deras sida, Linda Nyberg,

 55. En rejäl exfoliering skulle mina fötter absolut behöva. Efter jag slutade spela beach har mina fötter blivit stenhårda och får jättelätt sprickor så skulle må så himla gott av en omgång med babyfoot 🙂

 56. Elisabeth McCann

  Baby Foot Deep Skin Foot Exfoliation är vad jag behöver, om tomten till mig har ett paket över. Jag vill ha mjuka fötter när jag spatserar, behöver tossor som exfolierar!

  Elisabeth McCann
  [email protected]

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet