Artikeln innehåller reklamlänkar

Lucka 16: Perfekta julklappen till naturälskare & torrisar

Upptäck kraften av vad vilda isländska örter kan göra för dig,
Till torr hårbotten och torr hy är det bara att säga tack och hej med Sóley.
Som pricken över i:et får du en skog för gråa dagar,
Ett tufft paraply när du den grönare sidan jagar.

Flatlay with Happysweeds Forest Umbrella & Soley GRÆÐIR hendur & GRÆÐIR shampó

Dagens lucka presenteras i samarbete med det isländska Sóley Organics och svenska paraplytillverkarna Happysweeds. Temat är såklart vår vackra natur. Låt isländska örter och rötter boosta torr vinterhud och låt Happysweeds skog muntra upp dig dystra dagar året runt.

I Lucka 16: Sóley Organics & Happysweeds

Soley GRÆÐIR hendur & GRÆÐIR shampó

Soley GRÆÐIR hendur

GRÆDIR betyder helande på isländska och det är just det den här ekologiska handkrämen är känd för – sina helande egenskaper. Det tack vare dess kraftfulla blandning av handplockade isländska örter. GRÆDIR hendur doftar behagligt av naturen och kommer i en smidig förpackning som är lätt att ha med överallt. Passar alla hudtyper och är en särskild guldklimp för dig som har torr hud.

Soley GRÆÐIR shampó

Det här är inget vanligt shampoo för det här är ett ekologiskt 2-in-1-shampoo till hår och hud. GRÆDIR shampó innehåller en kraftfull blandning av vilda, isländska rötter som aktivt jobbar mot torr, känslig hårbotten. GRÆDIR shampó har visats effektiv mot psoriasis och är så snäll att den även kan användas i barns badvatten då den hjälper mot torr hud och även mot skorv.

Happysweeds Forest Umbrella

Happysweeds Forest Paraply

Stilrent svart paraply som gömmer en skog och solstråle inunder. Ett perfekt sätt att liva upp en grå dag på. Kompaktparaplyet fälls enkelt upp med bara ett knapptryck och kommer med ett medföljande fodral.

Happysweeds Forest Paraply

Happysweeds Forest Paraply

Så tävlar du:

Motivera kort varför du vill vinna i en kommentar

 

För pluspoäng*:
1p Dela tävlingen på Facebook
1p Följ @Adaras på Instagram
1p Följ Adaras Blogazine på Facebook

*Om det står mellan flera motiveringar väljer jag och Simon ut dig med flest pluspoäng.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Du behöver en svensk postadress för att tävla i dagens lucka. Tävlingen avslutas 23.59 i kväll.

Tävlingen är avslutad. Stort grattis säger vi till Emma!

Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

148 reaktioner på ”Lucka 16: Perfekta julklappen till naturälskare & torrisar”

 1. Eftersom jag snart fyller år(22/12) hoppas jag på en överraskningspresent.
  Jag har varken facebook eller instagram så därför blir det inga pluspoäng för mig.

 2. Unnar mig aldrig bra produkter även om jag skulle behöva det. Skulle därför vara kul att vinna och få testa dessa produkter

 3. Eftersom jag snart fyller år(22/12) hoppas jag på en överraskningspresent.
  Jag har varken facebook eller instagram så därför blir det inga pluspoäng för mig.

 4. Vilket vackert paraply! Det skulle jag med glädje bära varje regnig dag. Det här är som gjort för mig som är en riktig “torris”. Behöver det verkligen.

  Gillat och delat och följer

 5. Har väldigt torr hårbotten och letar ständigt efter den “rätta” produkten för att få skallen att sluta klia. Det låter som att Sóley har helt rätt produkter för mig!
  och vem vill inte krypa in i skogens magiska ljusstrålar när regnet öser ned? Håller tummar och tår för att denna vinst hittar hem till mig! 🙂

  Följer på insta.

 6. Kämpar med att få bort skorven på min lilla flicka på 1,5 år men det går inget vidare :/ hon lider inte av det men hennes hårbotten är täckt av det så skulle vara underbart att vinna och se om detta kan hjälpa henne! Följer och gillar

 7. Solens vackra strålar under ett paraply en regnig dag skulle vara helt toppen, och isländsk ekologisk snällhet ger glädje till hela kroppen!

 8. Om jag skulle vinna dessa produkter då skulle den ges till min mamma som älskar att prova på nya produkter för kropp och knopp!
  – Gillar på fb
  – Följer på instagram @sofiaaerikssonn

 9. Gillar och följer (tessifufu)

  Min hud har fått nog
  den vill bo i en skog
  lite fukt skulle göra den ny
  men resten av mig vill ha paraply

  Älskar happy sweeds paraplyer som får det att kännas som solsken under paraplyet fast det är regn ute:)

 10. Unnar mig aldrig bra produkter även om jag skulle behöva det. Skulle därför vara kul att vinna och få testa dessa produkter

 11. följer dig på insta (emzaans)
  detta är den perfekta julklappen till mig själv (haha) jag är en liten torris, jag har varit det hela livet. jag försöker alltid välja lite bättre, helst ekologiska alternativ till hudvård. och detta låter så himla fantastiskt! och kan man hitta ett finare paraply! snacka om instagramvänligt! kärlek på hög nivå! bästa luckan hittills! håller alla tummar och tår och ringer pojkvännen och ber honom hålla tummarna för mig oxå! ^^

 12. Speciellt nu vintertid så blir min hud superstor, så hade varit spännande att få testa dessa produkter som är nya för mig.
  Jag följer på insta, sofietyren

 13. Med detta paraply slipper man skämmas av att använda ett fult när det regnar, och med torr hårbotten och slitet hår hade det varit super

 14. Jag trodde aldrig att det kunde regna så mycket på vintern när jag flyttade från norrland till skåne. Nu vet jag bättre, har köpt mig prickiga gummistövlar som gör mig glad, ett solskensparaply skulle vara den där berömda pricken över I:et

 15. Det är nog denvackraste paraply jag har sett i hela mitt liv, bra smak du har! Delat o följat på facebook (Han Nor) och instagram (Svengalskan). God jul på er!

 16. Vilken perfekt julklappskombination! Paraplyet ger jag till min engelske vän som är på besök över jul. Han kan behöva ett rejält paraply i regniga UK! Dottern spelar fiol och gå Restaurangprogrammet på gymnasiet och lider av extremt torra händer, så hon får handkrämen. Min syster har problem med hårbotten så henne ger jag schampot! Vips var tre klappar fixade 😉 Jag som alltid är ute i sista stunden. Att jag aldrig lär mig! Lovar att bättra mig om jag har turen att vinna denna härliga kombo 🙂

  Gillar/följer som Paola Allegrini @mikkimuz

  Har delat här:
  https://www.facebook.com/Paola.C.Allegrini/posts/989155881218492

 17. Åh vilket fint kit! Läste senast igår om Soley organics som är ett nytt märke för mig. Gillar ekoprodukter, i synnerhet hudvård men inom hårvård behöver jag blir mer övertygad. Älskar paraplyet. För mig som bor på landet och måste ge mig ut oavsett väder för att ex hämta posten eller cykla till bussen så skulle paraplyet ge mig glädje när det regnar och snöar vertikalt.
  Pyrahs på instagram Ann-Sofie C-G på fb

 18. Sara Källström

  Självklart följer jag dig på insta: obosara82
  och gillar & delar (när den kommer upp där idag 😉 på fb: Sara Källström

  Har aldrig provat isländska produkter så detta hade i så fall vart premiär! Vore härligt att testa! Har ofta väldigt torra händer så denna kanske är min räddning!

 19. hej jag är verkligen en torris så skulle vara en utmaning att testa dessa och hoppas få bättre mjukare hud
  håller mina tummar hårt för lucka 16

 20. Vilket vackert paraply! Det skulle jag med glädje bära varje regnig dag. Det här är som gjort för mig som är en riktig “torris”. Behöver det verkligen.

  Gillat och delat och följer

 21. Julianna Fredriksson

  Denna vinst skulle passa mitt hår som är typiskt skandinaviskt alltså tunt, men med känslig hårbotten.
  Har alltid haft svårt att hitta det perfekta schampot. Sóley Organics & Happysweeds skulle nog göra
  så att håret blir mycket friskare och blir mjukt och lent. Äger inget paraply så det är ju alltid bra att
  i detta växlande väder.

  Följer dig på Instagram
  med namn julianna71

  Gillar och delar tävlingen på
  Facebook

  https://www.facebook.com/JFredr

  Mvh Julianna

 22. Har väldigt torr hårbotten och letar ständigt efter den “rätta” produkten för att få skallen att sluta klia. Det låter som att Sóley har helt rätt produkter för mig!
  och vem vill inte krypa in i skogens magiska ljusstrålar när regnet öser ned? Håller tummar och tår för att denna vinst hittar hem till mig! 🙂

  Följer på insta.

 23. Kämpar med att få bort skorven på min lilla flicka på 1,5 år men det går inget vidare :/ hon lider inte av det men hennes hårbotten är täckt av det så skulle vara underbart att vinna och se om detta kan hjälpa henne! Följer och gillar

 24. Solens vackra strålar under ett paraply en regnig dag skulle vara helt toppen, och isländsk ekologisk snällhet ger glädje till hela kroppen!

 25. Om jag skulle vinna dessa produkter då skulle den ges till min mamma som älskar att prova på nya produkter för kropp och knopp!
  – Gillar på fb
  – Följer på instagram @sofiaaerikssonn

 26. Gillar och följer (tessifufu)

  Min hud har fått nog
  den vill bo i en skog
  lite fukt skulle göra den ny
  men resten av mig vill ha paraply

  Älskar happy sweeds paraplyer som får det att kännas som solsken under paraplyet fast det är regn ute:)

 27. Det är inte bara kylan och den torra vinterluften utan även allt diskande för hand som har påverkat mina händer så de blivit så torra att huden spruckit upp lite här och där. Skulle verkligen uppskatta dessa produkter från ett märke som är nytt för mig som dessutom är ekologiska vilket gör de än mer åtråvärda! Efter regn kommer solsken sägs det, men med ett sånt snyggt paraply får det gärna regna för min del!

 28. Har haft ett tufft och jobbigt år som ny på jobbet, mycket bråk och en hel del förändring. Även om jag själv gjort allt jag kunnat för att undvika stämningen så har man alltid hamnat emellan på ett eller annat sätt.
  Dessutom älskar jag naturen och tycker att det här verkar riktigt trevliga produkter. Älskar verkligen paraplyet!
  Det vore helt enkelt ett väldigt trevligt paket att få och jag skulle fullkomligen älska det! <3

 29. följer dig på insta (emzaans)
  detta är den perfekta julklappen till mig själv (haha) jag är en liten torris, jag har varit det hela livet. jag försöker alltid välja lite bättre, helst ekologiska alternativ till hudvård. och detta låter så himla fantastiskt! och kan man hitta ett finare paraply! snacka om instagramvänligt! kärlek på hög nivå! bästa luckan hittills! håller alla tummar och tår och ringer pojkvännen och ber honom hålla tummarna för mig oxå! ^^

 30. Speciellt nu vintertid så blir min hud superstor, så hade varit spännande att få testa dessa produkter som är nya för mig.
  Jag följer på insta, sofietyren

 31. jag vill vinna till min kompis som önskade den sig till jul men jag vet hon kommer inte få den av sin sambo!! hehe

 32. Med detta paraply slipper man skämmas av att använda ett fult när det regnar, och med torr hårbotten och slitet hår hade det varit super

 33. Jag besökte Abisko i somras för att vandra. Wow vilken vacker natur, jag blev helt mållös. Sedan dess längtar jag efter naturen hela tiden. Är trots det en liten stadsråtta som sällan kommer ut i skogen. Det här paraplyet är ett perfekt sätt att få känslan av natur även bland asfalt och gatuljus.

 34. Pga att jag färgar håret, blir min hårbotten är lika torr som öknen. Dessa produkter hade därför varit väldig bra för min hårbotten. + ett paraply är alltid användbart!

 35. Jag trodde aldrig att det kunde regna så mycket på vintern när jag flyttade från norrland till skåne. Nu vet jag bättre, har köpt mig prickiga gummistövlar som gör mig glad, ett solskensparaply skulle vara den där berömda pricken över I:et

 36. Tomten jag har varit snäll i år, Hoppas jag detta fina set får. Så jag borde torr i regn och återfuktad i huden får vara, då skulle jag alla motgångar galant ändå klara!

  Följer på både IG och facebook @fruelinhansson

 37. Torr är min hud så, ända från topp till tå.
  Vinter i Sverige förstör mitt skinn, till det säger jag nu försvinn.
  Med dessa produkter kommer allt bli bra, ja hade jag vunnit hade jag nog skrikit HURRA!!
  Paraplyt kommer även det lysa upp min dag, att gå med det kommer vara ett rent behag.
  Med gröna färger glad jag blir, och torr jag förblir.
  Denna gången torr på ett positivt sätt, nej nu känner jag att denna dikten inte blev lätt.

 38. Det är nog denvackraste paraply jag har sett i hela mitt liv, bra smak du har! Delat o följat på facebook (Han Nor) och instagram (Svengalskan). God jul på er!

 39. Åh vilket vackert paraply!
  Skulle passa perfekt när jag regnet vill fly..
  Att vårda sina händer och sitt hår
  Är viktigt om man vill skina i vår..

  Och det vill jag för i vår händer det mycket i mitt liv! Då vill jag må toppenbra och känna mig toppenfin!

  God jul!

 40. En dröm om island i mitt hjärta,
  sen jag var en liten flicksnärta.
  Med känsla och doft av denna mytomspunna ö,
  kanske jag kan känna dess känsla i min hemmiljö.
  Upp med paraplyet och ut i naturen
  och fantisera om gejsrar och dom isländska djuren.

 41. Vilken perfekt julklappskombination! Paraplyet ger jag till min engelske vän som är på besök över jul. Han kan behöva ett rejält paraply i regniga UK! Dottern spelar fiol och gå Restaurangprogrammet på gymnasiet och lider av extremt torra händer, så hon får handkrämen. Min syster har problem med hårbotten så henne ger jag schampot! Vips var tre klappar fixade 😉 Jag som alltid är ute i sista stunden. Att jag aldrig lär mig! Lovar att bättra mig om jag har turen att vinna denna härliga kombo 🙂

  Gillar/följer som Paola Allegrini @mikkimuz

  Har delat här:
  https://www.facebook.com/Paola.C.Allegrini/posts/989155881218492

 42. Åh vilket fint kit! Läste senast igår om Soley organics som är ett nytt märke för mig. Gillar ekoprodukter, i synnerhet hudvård men inom hårvård behöver jag blir mer övertygad. Älskar paraplyet. För mig som bor på landet och måste ge mig ut oavsett väder för att ex hämta posten eller cykla till bussen så skulle paraplyet ge mig glädje när det regnar och snöar vertikalt.
  Pyrahs på instagram Ann-Sofie C-G på fb

 43. Sara Källström

  Självklart följer jag dig på insta: obosara82
  och gillar & delar (när den kommer upp där idag 😉 på fb: Sara Källström

  Har aldrig provat isländska produkter så detta hade i så fall vart premiär! Vore härligt att testa! Har ofta väldigt torra händer så denna kanske är min räddning!

 44. hej jag är verkligen en torris så skulle vara en utmaning att testa dessa och hoppas få bättre mjukare hud
  håller mina tummar hårt för lucka 16

 45. Vilken fin gåva, ett alldeles underbart paraply och vårdande
  och till det vårdande hancreme och schampo. <3

  Följer på Instagram & Facebook.
  Delat på Facebook.

 46. Vilken fin gåva, ett alldeles underbart paraply och
  till det vårdande hancreme och schampo. <3

  Följer på Instagram & Facebook.
  Delat på Facebook.

 47. Jag vill vinna för att jag både har väldigt torr hud samt hår. Dessutom har jag inget tillräckligt bra paraply. Så detta skulle vara underbart att vinna. 🙂
  Trevlig helg

 48. Julianna Fredriksson

  Denna vinst skulle passa mitt hår som är typiskt skandinaviskt alltså tunt, men med känslig hårbotten.
  Har alltid haft svårt att hitta det perfekta schampot. Sóley Organics & Happysweeds skulle nog göra
  så att håret blir mycket friskare och blir mjukt och lent. Äger inget paraply så det är ju alltid bra att
  i detta växlande väder.

  Följer dig på Instagram
  med namn julianna71

  Gillar och delar tävlingen på
  Facebook

  https://www.facebook.com/JFredr

  Mvh Julianna

 49. Annie Samuelsson

  Hej, jag har problem med väldig torr hy och jag har själv redan några produkter från Sóley och älskar dom! Det skulle vara underbart att få dom här hudvårdsprodukterna:)
  Älskar bloggen btw<3

 50. Åh, vilket härligt kit, de låter verkligen som produkter för mej som har torr hud och hårbotten, händerna är så torra och blir bara värre av att jag kommer i kontakt med vatten och handsprit på jobbet och det torkar ut dem väldigt mycket.

  Gillar på Facebook och delar tävlingen där som Malin Gustafsson och följer på Instagram som frozenvanilla_

  Hoppas på tur. 🙂

 51. Det är inte bara kylan och den torra vinterluften utan även allt diskande för hand som har påverkat mina händer så de blivit så torra att huden spruckit upp lite här och där. Skulle verkligen uppskatta dessa produkter från ett märke som är nytt för mig som dessutom är ekologiska vilket gör de än mer åtråvärda! Efter regn kommer solsken sägs det, men med ett sånt snyggt paraply får det gärna regna för min del!

 52. Malin Svensk Björck

  Jag har torr hud och en hårbotten med klåda. Svårt att få bukt med, hårbotten klarar inte ens av långt hår längre, för det blir för tätt. Så kortklippt blev det.
  Men det vore skönt att slippa känna mig som en apa när ena handen kliar på huvudet och andra på kroppen.
  Har inte hört talas om detta märket förut men det verkar toppen! Tack för tipset.
  Följer på instagram, hostdagjamningen
  Gillat och delat på Facebook, Malin Svensk Björck
  Ha en härlig helg!

 53. Den här vinsten skulle vara helt perfekt här hemma. Jag har supertorra händer på vintern och jag har två småttingar med torr hud varav den ena även har skorv. Paraplyet är ju bara för härligt, tänk vilken humörhöjare en regnig dag att titta upp och se solen skina

  Följer på instagram och Facebook delat på Facebook

 54. Detta hade varit ett räddningskit för mig i vinter. Jag har precis gjort mig av med bilen och är ute mycket i regnrusket. Dessutom har jag väldigt torr hårbotten med skorpor och behöver ett vårdande schampoo!

 55. Vem vill inte vinna detta, det vore ju otroligt kul!
  Lyxiga skönhetsprodukter och ett fantastiskt paraply,
  kan man få en mer underbar klapp i jul?!

  gillar och delar

 56. Har haft ett tufft och jobbigt år som ny på jobbet, mycket bråk och en hel del förändring. Även om jag själv gjort allt jag kunnat för att undvika stämningen så har man alltid hamnat emellan på ett eller annat sätt.
  Dessutom älskar jag naturen och tycker att det här verkar riktigt trevliga produkter. Älskar verkligen paraplyet!
  Det vore helt enkelt ett väldigt trevligt paket att få och jag skulle fullkomligen älska det! <3

 57. Stressad småbarnsmamma i behov av lugn! Naturens kraft är magisk, och detta är ju perfekt när man inte har möjlighet att ta sig ut i skogen.
  Gillar på fb, insta @fiffel

 58. Gillar och följer dig på Facebook och Instagram (@whatews)
  Som jag har nämnt i tidigare lucka så föll jag pladask för dessa paraply när jag var och hälsade på min sambos syster i Stockholm. Jag blev helt lycklig av att upptäcka något så fint som dessa paraplyn och jag hade blivit dunderglad om jag hade fått lyckan att vinna ett av dessa underbara paraplyn. Om jag hade vunnit hade jag aldrig mer blivit ledsen över regn, utan alltid velat gå ut tillsammans med mitt finfina paraflax!

 59. jag vill vinna till min kompis som önskade den sig till jul men jag vet hon kommer inte få den av sin sambo!! hehe

 60. Jag är en riktig torris och har blivit det efter massa cellgifter, denna vinst är verkligen något jag behöver! Håller tummarna hårt! Gillar på fb/Madelene Abrahamsson. Följer på Instagram/madde_cancersurvivor.

 61. Jag besökte Abisko i somras för att vandra. Wow vilken vacker natur, jag blev helt mållös. Sedan dess längtar jag efter naturen hela tiden. Är trots det en liten stadsråtta som sällan kommer ut i skogen. Det här paraplyet är ett perfekt sätt att få känslan av natur även bland asfalt och gatuljus.

 62. Island är mitt absoluta drömresemål med sin otroligt häftiga natur, men som student räcker tyvärr inte ekonomin till att resa dit än på ett tag. Därför hoppas jag på denna vinst för att få en härlig känsla av Island ändå!

  Gillar din sida på facebook och har också delat tävlingen där 🙂

 63. Pga att jag färgar håret, blir min hårbotten är lika torr som öknen. Dessa produkter hade därför varit väldig bra för min hårbotten. + ett paraply är alltid användbart!

 64. Tomten jag har varit snäll i år, Hoppas jag detta fina set får. Så jag borde torr i regn och återfuktad i huden får vara, då skulle jag alla motgångar galant ändå klara!

  Följer på både IG och facebook @fruelinhansson

 65. Nästan som en kur från de Isländska källorna. Sen blir man som ny igen i alla fall fräschare.
  Lucka 16 vinst skulle göra mig mycket gott.

 66. Jessica Eliasson

  Perfekt för en torris boendes i Göteborg. Här regnar ju nästan jämt. Hoppas få plaska runt i snyggaste paraplyet jag skådat.

 67. Berit Söllwander

  Jag behöver verkligen en produkt för torra händer och gärna från naturen. Så spännande med örter från Island. Produkterna kan bli fina att ställa fram i badrummet tillsammans med handtvålen med ekmossa som jag köpte idag. Så inspirerande foto. Jag får lust till att sätta in massor med gröna växter i badrummet.
  Följer på Fb och Instagram. Delat på Fb

 68. Torr är min hud så, ända från topp till tå.
  Vinter i Sverige förstör mitt skinn, till det säger jag nu försvinn.
  Med dessa produkter kommer allt bli bra, ja hade jag vunnit hade jag nog skrikit HURRA!!
  Paraplyt kommer även det lysa upp min dag, att gå med det kommer vara ett rent behag.
  Med gröna färger glad jag blir, och torr jag förblir.
  Denna gången torr på ett positivt sätt, nej nu känner jag att denna dikten inte blev lätt.

 69. Denna vore perfekt för mitt torra hår. Ännu bättre skulle mina torra armar må. Jag har testat det mesta men inget fungerar. Tror att det här borde hjälpa.

  Facebook: Charlotte Eriksson
  Instagram: candystar89

 70. Åh vilket vackert paraply!
  Skulle passa perfekt när jag regnet vill fly..
  Att vårda sina händer och sitt hår
  Är viktigt om man vill skina i vår..

  Och det vill jag för i vår händer det mycket i mitt liv! Då vill jag må toppenbra och känna mig toppenfin!

  God jul!

 71. Alltså detta pris är något jag verkligen behöver!! Jag är så torr, speciellt om händer och ansikte denna årstid, att det till och med är smärtsamt! Mina handflator är som sandpapper, och jag överdriver inte! Ansiktet har sina torra fläckar som jag försöker återfukta bort, men det är svårt. Detta beror främst på att jag jobbar inom vården och spritar och tvättar händerna väldigt ofta. Så mitt hopp ligger i detta pris och på Isländska örter och rötter.

 72. En dröm om island i mitt hjärta,
  sen jag var en liten flicksnärta.
  Med känsla och doft av denna mytomspunna ö,
  kanske jag kan känna dess känsla i min hemmiljö.
  Upp med paraplyet och ut i naturen
  och fantisera om gejsrar och dom isländska djuren.

 73. Åh vilken fin vinst! Paraplyet var ju helt underbart, verkligen uppiggande en tråkig regnig dag! Enda paraplyet jag har börjar ge upp så detta vore perfekt. Produkterna från Sóley Organics verkande också jättespännande, letar efter ett nytt schampo som är naturligt och livar upp mitt tråkiga hår, och handkräm behövs ju såklart också, speciellt nu i vintertid! 🙂

 74. Jag vill vinna för att jag älskar ekologiskt!
  Jag har torr och kliande hårbotten och behöver verkligen ett schampoo som inte torkar ut.

  Följer på instagram!
  Följer på facebook!

 75. Fanny Jäderfeldt

  Jag vill vinna detta då vi tänker väldigt mycket på miljön, men man måste ju fortfarande hålla sitt hår/hårbotten fräsht!

 76. Vilken fin gåva, ett alldeles underbart paraply och vårdande
  och till det vårdande hancreme och schampo. <3

  Följer på Instagram & Facebook.
  Delat på Facebook.

 77. Vilken fin gåva, ett alldeles underbart paraply och
  till det vårdande hancreme och schampo. <3

  Följer på Instagram & Facebook.
  Delat på Facebook.

 78. Jag har alltid så torr hårbotten och aldrig hittar jag något som hjälper. Provat allt som blir rekommenderat i frisersalonger och på apotek, ändå ser det ofta ut som jag har mjäll.
  Jag skulle gärna prova detta schampo för att se om det hjälper.

  Följer på instagram.

 79. Jag vill vinna för att jag både har väldigt torr hud samt hår. Dessutom har jag inget tillräckligt bra paraply. Så detta skulle vara underbart att vinna. 🙂
  Trevlig helg

 80. Märta Berg Jöesaar

  Ååååå, den här tävlingen är ju perfekt för mig!!! För bra för att vara sant! Jag har tänkt att ge min mamma ett paraply i julklapp men har inte hittat något fint men det här var verkligen något extra! Sedan har jag själv problem med torra händer, de börjar blöda när jag knyter näven och har inte hittat någon kräm som funkar på mig. Mitt hår behöver vi inte ens ta upp haha, det behöver verkligen en boost. Är mån om naturen så det här verkar perfekt! Skulle bli den bästa julklappen!!

 81. Annie Samuelsson

  Hej, jag har problem med väldig torr hy och jag har själv redan några produkter från Sóley och älskar dom! Det skulle vara underbart att få dom här hudvårdsprodukterna:)
  Älskar bloggen btw<3

 82. Alltså skogen och hela naturen är det bästa jag vet, och jag använder gärna produkter med miljömedvetenhet.
  Med dessa klappar under granen skulle jag känna nöje och välbehag, och jag skulle vara lycklig, även en regnig dag!

  God jul!

 83. Island är kända för att ha bra produkter, det fick jag reda på under en helg där för några år sedan. Har en en förkärlek till deras produkter och skulle verkligen uppskatta dagens vinst. Paraply är alltid bra att ha, och ett sådan vacker ger mig en måste-ha-känsla.

 84. Ett isländskt märke låter ju spännande att få prova, att jag sedan är torr i knoppen och på kroppen passar ju för dessa produkter. Att få vinna paraply till är perfekt, för mitt egna är alltid på vift!

 85. Åh, detta hade varit perfekt för mig och min sambo! Han har psoriasis och jag är världens torris. Dessutom har jag hund och måste ut i både ur och skur. Ett rejält paraply hade gjort dessa roligare!

 86. Åh, vilket härligt kit, de låter verkligen som produkter för mej som har torr hud och hårbotten, händerna är så torra och blir bara värre av att jag kommer i kontakt med vatten och handsprit på jobbet och det torkar ut dem väldigt mycket.

  Gillar på Facebook och delar tävlingen där som Malin Gustafsson och följer på Instagram som frozenvanilla_

  Hoppas på tur. 🙂

 87. Snyggaste paraplyet jag någonsin sett och två supercoola produkter från Sóley? Count me in!

  Den här idén med en solig himmel på insidan av ett paraply har jag själv haft faktiskt.. men så kom jag på att det skulle bara lite jobbigt att få fram själva paraplyet (är inte så händig själv) så jag glömde bort det hela.. och nu FINNS de!!! Mitt enda paraply hemma är så fult att jag oftast valt att bli mer eller mindre genomblöt från och till jobbet eller annat. Då är man fåfäng och/eller lite korkad 😉

  Det här är ett så spännande, användbart och kul paket – jag kan inte tänka mig att någon skulle säga nej till det! Och eftersom jag “firar” jul ensam i år vore det uppmuntrande och peppigt om tomten Adara hälsade på :)))

  Följer på IG och FB 🙂

 88. Malin Svensk Björck

  Jag har torr hud och en hårbotten med klåda. Svårt att få bukt med, hårbotten klarar inte ens av långt hår längre, för det blir för tätt. Så kortklippt blev det.
  Men det vore skönt att slippa känna mig som en apa när ena handen kliar på huvudet och andra på kroppen.
  Har inte hört talas om detta märket förut men det verkar toppen! Tack för tipset.
  Följer på instagram, hostdagjamningen
  Gillat och delat på Facebook, Malin Svensk Björck
  Ha en härlig helg!

 89. Den här vinsten skulle vara helt perfekt här hemma. Jag har supertorra händer på vintern och jag har två småttingar med torr hud varav den ena även har skorv. Paraplyet är ju bara för härligt, tänk vilken humörhöjare en regnig dag att titta upp och se solen skina

  Följer på instagram och Facebook delat på Facebook

 90. Detta hade varit ett räddningskit för mig i vinter. Jag har precis gjort mig av med bilen och är ute mycket i regnrusket. Dessutom har jag väldigt torr hårbotten med skorpor och behöver ett vårdande schampoo!

 91. Så spännande märke! Låter superintressant & väldigt fina förpackningar. Sen var ju paraplyet det finaste jag sett!!!

 92. Vem vill inte vinna detta, det vore ju otroligt kul!
  Lyxiga skönhetsprodukter och ett fantastiskt paraply,
  kan man få en mer underbar klapp i jul?!

  gillar och delar

 93. Jag är gärna med och tävlar, och skulle super gärna vilja vinna detta fantastiska kit. Det fina paraplyet ser verkligen härligt ut och får en att länga till våren lite extra, även om det passar minst lika bra året om. Handkrämen och schampoot ser riktigt spännande ut, och handkrämen skulle nog göra under för mina torra händer nu i kylan.

  Gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen), där jag även delat tävlingen offentligt. Följer även dig på Instagram (Mammasvardag).

  Kram Sanna

 94. Charlotte Therese

  Vilken underbar vinst – älskar allt som är naturligt! Och att t.o.m. få regniga dagar att bli vackrare, vad slår det?

 95. Stressad småbarnsmamma i behov av lugn! Naturens kraft är magisk, och detta är ju perfekt när man inte har möjlighet att ta sig ut i skogen.
  Gillar på fb, insta @fiffel

 96. Torr och fnasig
  jag blir knasig
  Vill ge huden en chans
  att reparera sig med glans
  Vara rädd om mitt skinn
  och mer än produkterna vinn
  slippa känna mig glåmigt dyster
  när jag får mera lyster
  huden blir len
  och jag börjar stråla igen

 97. Gillar och följer dig på Facebook och Instagram (@whatews)
  Som jag har nämnt i tidigare lucka så föll jag pladask för dessa paraply när jag var och hälsade på min sambos syster i Stockholm. Jag blev helt lycklig av att upptäcka något så fint som dessa paraplyn och jag hade blivit dunderglad om jag hade fått lyckan att vinna ett av dessa underbara paraplyn. Om jag hade vunnit hade jag aldrig mer blivit ledsen över regn, utan alltid velat gå ut tillsammans med mitt finfina paraflax!

 98. Elisabeth Nilsson

  Oj vilka härliga produkter som lottas ut, jag hoppas att det är jag som får vinna till slut.
  Med en natur som berör, livar detta paraply upp mitt humör,
  Med isländska exotiska produkter som helar mej,måste säga att denna vinst är en underbar grej.
  En vinst som gör bra både för psyke och skäl, ett paket för mig själv eller någon jag vill väl <3

 99. Jag är en riktig torris och har blivit det efter massa cellgifter, denna vinst är verkligen något jag behöver! Håller tummarna hårt! Gillar på fb/Madelene Abrahamsson. Följer på Instagram/madde_cancersurvivor.

 100. Island är mitt absoluta drömresemål med sin otroligt häftiga natur, men som student räcker tyvärr inte ekonomin till att resa dit än på ett tag. Därför hoppas jag på denna vinst för att få en härlig känsla av Island ändå!

  Gillar din sida på facebook och har också delat tävlingen där 🙂

 101. Nästan som en kur från de Isländska källorna. Sen blir man som ny igen i alla fall fräschare.
  Lucka 16 vinst skulle göra mig mycket gott.

 102. Jessica Eliasson

  Perfekt för en torris boendes i Göteborg. Här regnar ju nästan jämt. Hoppas få plaska runt i snyggaste paraplyet jag skådat.

 103. Berit Söllwander

  Jag behöver verkligen en produkt för torra händer och gärna från naturen. Så spännande med örter från Island. Produkterna kan bli fina att ställa fram i badrummet tillsammans med handtvålen med ekmossa som jag köpte idag. Så inspirerande foto. Jag får lust till att sätta in massor med gröna växter i badrummet.
  Följer på Fb och Instagram. Delat på Fb

 104. Denna vore perfekt för mitt torra hår. Ännu bättre skulle mina torra armar må. Jag har testat det mesta men inget fungerar. Tror att det här borde hjälpa.

  Facebook: Charlotte Eriksson
  Instagram: candystar89

 105. Alltså detta pris är något jag verkligen behöver!! Jag är så torr, speciellt om händer och ansikte denna årstid, att det till och med är smärtsamt! Mina handflator är som sandpapper, och jag överdriver inte! Ansiktet har sina torra fläckar som jag försöker återfukta bort, men det är svårt. Detta beror främst på att jag jobbar inom vården och spritar och tvättar händerna väldigt ofta. Så mitt hopp ligger i detta pris och på Isländska örter och rötter.

 106. Åh vilken fin vinst! Paraplyet var ju helt underbart, verkligen uppiggande en tråkig regnig dag! Enda paraplyet jag har börjar ge upp så detta vore perfekt. Produkterna från Sóley Organics verkande också jättespännande, letar efter ett nytt schampo som är naturligt och livar upp mitt tråkiga hår, och handkräm behövs ju såklart också, speciellt nu i vintertid! 🙂

 107. Jag vill vinna för att jag älskar ekologiskt!
  Jag har torr och kliande hårbotten och behöver verkligen ett schampoo som inte torkar ut.

  Följer på instagram!
  Följer på facebook!

 108. Fanny Jäderfeldt

  Jag vill vinna detta då vi tänker väldigt mycket på miljön, men man måste ju fortfarande hålla sitt hår/hårbotten fräsht!

 109. Jag har alltid så torr hårbotten och aldrig hittar jag något som hjälper. Provat allt som blir rekommenderat i frisersalonger och på apotek, ändå ser det ofta ut som jag har mjäll.
  Jag skulle gärna prova detta schampo för att se om det hjälper.

  Följer på instagram.

 110. Märta Berg Jöesaar

  Ååååå, den här tävlingen är ju perfekt för mig!!! För bra för att vara sant! Jag har tänkt att ge min mamma ett paraply i julklapp men har inte hittat något fint men det här var verkligen något extra! Sedan har jag själv problem med torra händer, de börjar blöda när jag knyter näven och har inte hittat någon kräm som funkar på mig. Mitt hår behöver vi inte ens ta upp haha, det behöver verkligen en boost. Är mån om naturen så det här verkar perfekt! Skulle bli den bästa julklappen!!

 111. Alltså skogen och hela naturen är det bästa jag vet, och jag använder gärna produkter med miljömedvetenhet.
  Med dessa klappar under granen skulle jag känna nöje och välbehag, och jag skulle vara lycklig, även en regnig dag!

  God jul!

 112. Island är kända för att ha bra produkter, det fick jag reda på under en helg där för några år sedan. Har en en förkärlek till deras produkter och skulle verkligen uppskatta dagens vinst. Paraply är alltid bra att ha, och ett sådan vacker ger mig en måste-ha-känsla.

 113. Ett isländskt märke låter ju spännande att få prova, att jag sedan är torr i knoppen och på kroppen passar ju för dessa produkter. Att få vinna paraply till är perfekt, för mitt egna är alltid på vift!

 114. Åh, detta hade varit perfekt för mig och min sambo! Han har psoriasis och jag är världens torris. Dessutom har jag hund och måste ut i både ur och skur. Ett rejält paraply hade gjort dessa roligare!

 115. Snyggaste paraplyet jag någonsin sett och två supercoola produkter från Sóley? Count me in!

  Den här idén med en solig himmel på insidan av ett paraply har jag själv haft faktiskt.. men så kom jag på att det skulle bara lite jobbigt att få fram själva paraplyet (är inte så händig själv) så jag glömde bort det hela.. och nu FINNS de!!! Mitt enda paraply hemma är så fult att jag oftast valt att bli mer eller mindre genomblöt från och till jobbet eller annat. Då är man fåfäng och/eller lite korkad 😉

  Det här är ett så spännande, användbart och kul paket – jag kan inte tänka mig att någon skulle säga nej till det! Och eftersom jag “firar” jul ensam i år vore det uppmuntrande och peppigt om tomten Adara hälsade på :)))

  Följer på IG och FB 🙂

 116. Så spännande märke! Låter superintressant & väldigt fina förpackningar. Sen var ju paraplyet det finaste jag sett!!!

 117. Jag är gärna med och tävlar, och skulle super gärna vilja vinna detta fantastiska kit. Det fina paraplyet ser verkligen härligt ut och får en att länga till våren lite extra, även om det passar minst lika bra året om. Handkrämen och schampoot ser riktigt spännande ut, och handkrämen skulle nog göra under för mina torra händer nu i kylan.

  Gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen), där jag även delat tävlingen offentligt. Följer även dig på Instagram (Mammasvardag).

  Kram Sanna

 118. Charlotte Therese

  Vilken underbar vinst – älskar allt som är naturligt! Och att t.o.m. få regniga dagar att bli vackrare, vad slår det?

 119. Torr och fnasig
  jag blir knasig
  Vill ge huden en chans
  att reparera sig med glans
  Vara rädd om mitt skinn
  och mer än produkterna vinn
  slippa känna mig glåmigt dyster
  när jag får mera lyster
  huden blir len
  och jag börjar stråla igen

 120. Elisabeth Nilsson

  Oj vilka härliga produkter som lottas ut, jag hoppas att det är jag som får vinna till slut.
  Med en natur som berör, livar detta paraply upp mitt humör,
  Med isländska exotiska produkter som helar mej,måste säga att denna vinst är en underbar grej.
  En vinst som gör bra både för psyke och skäl, ett paket för mig själv eller någon jag vill väl <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
42 Shares
Pin
Share
Tweet