This post is available in
42 Shares

Upptäck kraften av vad vilda isländska örter kan göra för dig,
Till torr hårbotten och torr hy är det bara att säga tack och hej med Sóley.
Som pricken över i:et får du en skog för gråa dagar,
Ett tufft paraply när du den grönare sidan jagar.

Flatlay with Happysweeds Forest Umbrella & Soley GRÆÐIR hendur & GRÆÐIR shampó

Dagens lucka presenteras i samarbete med det isländska Sóley Organics och svenska paraplytillverkarna Happysweeds. Temat är såklart vår vackra natur. Låt isländska örter och rötter boosta torr vinterhud och låt Happysweeds skog muntra upp dig dystra dagar året runt.

I Lucka 16: Sóley Organics & Happysweeds

Soley GRÆÐIR hendur & GRÆÐIR shampó

Soley GRÆÐIR hendur

GRÆDIR betyder helande på isländska och det är just det den här ekologiska handkrämen är känd för – sina helande egenskaper. Det tack vare dess kraftfulla blandning av handplockade isländska örter. GRÆDIR hendur doftar behagligt av naturen och kommer i en smidig förpackning som är lätt att ha med överallt. Passar alla hudtyper och är en särskild guldklimp för dig som har torr hud.

Soley GRÆÐIR shampó

Det här är inget vanligt shampoo för det här är ett ekologiskt 2-in-1-shampoo till hår och hud. GRÆDIR shampó innehåller en kraftfull blandning av vilda, isländska rötter som aktivt jobbar mot torr, känslig hårbotten. GRÆDIR shampó har visats effektiv mot psoriasis och är så snäll att den även kan användas i barns badvatten då den hjälper mot torr hud och även mot skorv.

Happysweeds Forest Umbrella

Happysweeds Forest Paraply

Stilrent svart paraply som gömmer en skog och solstråle inunder. Ett perfekt sätt att liva upp en grå dag på. Kompaktparaplyet fälls enkelt upp med bara ett knapptryck och kommer med ett medföljande fodral.

Happysweeds Forest Paraply

Happysweeds Forest Paraply

Så tävlar du:

Motivera kort varför du vill vinna i en kommentar

 

För pluspoäng*:
1p Dela tävlingen på Facebook
1p Följ @Adaras på Instagram
1p Följ Adaras Blogazine på Facebook

*Om det står mellan flera motiveringar väljer jag och Simon ut dig med flest pluspoäng.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Du behöver en svensk postadress för att tävla i dagens lucka. Tävlingen avslutas 23.59 i kväll.

Tävlingen är avslutad. Stort grattis säger vi till Emma!

148 KOMMENTARER

 1. Eftersom jag snart fyller år(22/12) hoppas jag på en överraskningspresent.
  Jag har varken facebook eller instagram så därför blir det inga pluspoäng för mig.

 2. Unnar mig aldrig bra produkter även om jag skulle behöva det. Skulle därför vara kul att vinna och få testa dessa produkter

 3. Eftersom jag snart fyller år(22/12) hoppas jag på en överraskningspresent.
  Jag har varken facebook eller instagram så därför blir det inga pluspoäng för mig.

 4. Vilket vackert paraply! Det skulle jag med glädje bära varje regnig dag. Det här är som gjort för mig som är en riktig ”torris”. Behöver det verkligen.

  Gillat och delat och följer

 5. Har väldigt torr hårbotten och letar ständigt efter den ”rätta” produkten för att få skallen att sluta klia. Det låter som att Sóley har helt rätt produkter för mig!
  och vem vill inte krypa in i skogens magiska ljusstrålar när regnet öser ned? Håller tummar och tår för att denna vinst hittar hem till mig! 🙂

  Följer på insta.

 6. Kämpar med att få bort skorven på min lilla flicka på 1,5 år men det går inget vidare :/ hon lider inte av det men hennes hårbotten är täckt av det så skulle vara underbart att vinna och se om detta kan hjälpa henne! Följer och gillar

 7. Solens vackra strålar under ett paraply en regnig dag skulle vara helt toppen, och isländsk ekologisk snällhet ger glädje till hela kroppen!

 8. Om jag skulle vinna dessa produkter då skulle den ges till min mamma som älskar att prova på nya produkter för kropp och knopp!
  – Gillar på fb
  – Följer på instagram @sofiaaerikssonn

 9. Gillar och följer (tessifufu)

  Min hud har fått nog
  den vill bo i en skog
  lite fukt skulle göra den ny
  men resten av mig vill ha paraply

  Älskar happy sweeds paraplyer som får det att kännas som solsken under paraplyet fast det är regn ute:)

 10. Unnar mig aldrig bra produkter även om jag skulle behöva det. Skulle därför vara kul att vinna och få testa dessa produkter

 11. följer dig på insta (emzaans)
  detta är den perfekta julklappen till mig själv (haha) jag är en liten torris, jag har varit det hela livet. jag försöker alltid välja lite bättre, helst ekologiska alternativ till hudvård. och detta låter så himla fantastiskt! och kan man hitta ett finare paraply! snacka om instagramvänligt! kärlek på hög nivå! bästa luckan hittills! håller alla tummar och tår och ringer pojkvännen och ber honom hålla tummarna för mig oxå! ^^

 12. Speciellt nu vintertid så blir min hud superstor, så hade varit spännande att få testa dessa produkter som är nya för mig.
  Jag följer på insta, sofietyren

 13. Med detta paraply slipper man skämmas av att använda ett fult när det regnar, och med torr hårbotten och slitet hår hade det varit super

 14. Jag trodde aldrig att det kunde regna så mycket på vintern när jag flyttade från norrland till skåne. Nu vet jag bättre, har köpt mig prickiga gummistövlar som gör mig glad, ett solskensparaply skulle vara den där berömda pricken över I:et

 15. Det är nog denvackraste paraply jag har sett i hela mitt liv, bra smak du har! Delat o följat på facebook (Han Nor) och instagram (Svengalskan). God jul på er!

 16. Vilken perfekt julklappskombination! Paraplyet ger jag till min engelske vän som är på besök över jul. Han kan behöva ett rejält paraply i regniga UK! Dottern spelar fiol och gå Restaurangprogrammet på gymnasiet och lider av extremt torra händer, så hon får handkrämen. Min syster har problem med hårbotten så henne ger jag schampot! Vips var tre klappar fixade 😉 Jag som alltid är ute i sista stunden. Att jag aldrig lär mig! Lovar att bättra mig om jag har turen att vinna denna härliga kombo 🙂

  Gillar/följer som Paola Allegrini @mikkimuz

  Har delat här:
  https://www.facebook.com/Paola.C.Allegrini/posts/989155881218492

 17. Åh vilket fint kit! Läste senast igår om Soley organics som är ett nytt märke för mig. Gillar ekoprodukter, i synnerhet hudvård men inom hårvård behöver jag blir mer övertygad. Älskar paraplyet. För mig som bor på landet och måste ge mig ut oavsett väder för att ex hämta posten eller cykla till bussen så skulle paraplyet ge mig glädje när det regnar och snöar vertikalt.
  Pyrahs på instagram Ann-Sofie C-G på fb

 18. Självklart följer jag dig på insta: obosara82
  och gillar & delar (när den kommer upp där idag 😉 på fb: Sara Källström

  Har aldrig provat isländska produkter så detta hade i så fall vart premiär! Vore härligt att testa! Har ofta väldigt torra händer så denna kanske är min räddning!

 19. hej jag är verkligen en torris så skulle vara en utmaning att testa dessa och hoppas få bättre mjukare hud
  håller mina tummar hårt för lucka 16