Lucka 17: Julklapp från Id HAIR & Tangle Teezer

Upptäck skandinavisk hårvård av hög kvalité,
Här är färgbevarande produkter som många “good hair days” kan ge.
För att hålla håret lent och slätt,
Får du en on the go-Tangle Teezer som reder ut tovor väldigt lätt.

Id HAIR Colour Keeper Shampoo, Conditioner & Rescue Spray + Tangle Teezer

Dagens lucka presenteras i samarbete med det skandinaviska hårvårdsmärket Id Hair och Tangle Teezer. Allt för att du med färgat hår ska få en riktigt bra start på det nya (h)året.

I lucka 17: Id Hair & Tangle Teezer

Id HAIR Colour Keeper Shampoo, Conditioner & Rescue Spray + Tangle Teezer

Färgbevarande triss från Id Hair

Id Hair är ett skandinaviskt varumärke inom frisörbranschen som står för hårvårdsprodukter och salongverktyg av hög kvalitet. I dagens lucka vinner du tre produkter från den färgbevarande serien Colour Keeper:

  • Id Hair Colour Keeper Shampoo, 189 kr
    Ett färgbevarande schampo som hjälper ditt hår att få en strålande glans samt förebygger att färgen bleks. Skapar också ett värmeskydd för ditt hår som skyddar mot påfrestningar från värmeverktyg.
  • Id Hair Colour Keeper Conditioner, 199 kr
    Ett färgbevarande balsam som hjälper ditt hår att få en strålande glans samt förebygger att färgen bleks. Skapar också ett värmeskydd för ditt hår som skyddar mot påfrestningar från värmeverktyg.
  • Id Hair Colour Keeper Rescue Spray, 199 kr
    Denna produkt kan rädda ditt hår från många situationer. Den är nämligen fullpackad med närande ingredienser såsom keratin, sheasmör och arganolja. Den bygger upp skadat hår, ger fyllnad och struktur till platt hår samt ger glans. Ditt hår blir lättare att hantera eftersom produkten har en utredande effekt och blir på så sätt en perfekt start på din styling.

Tangle Teezer Compact Styler Feline Groovy