Artikeln innehåller reklamlänkar

Lucka 15: Glammigt nyårskit med Juicy Couture, Eylure, Cocoa Brown & Tangle Teezer

Fuska dig till en solkysst färg i ett svep,
Och fixa fransar och hår med smidiga knep.
Du får också en juicy duodoft för din necessär,
Allt för att känna dig extra glammig har du här!

Flatlay with glamorous New Years Eve Products

Dagens lucka presenteras i samarbete med Cocoa Brown, Juicy Couture, Tangle Teezer och Eylure. I julklappen finns mina egna utvalda favoriter med allt du behöver för att känna dig extra glammig inför det nya året. Ett underbart BUS-mousse som gör det snabbt och enkelt att fixa en solkysst färg, snygga lösögonfransar och en juicy doft och tangle teezer som lätt slinker ner i necessären.

I Lucka 15: Glammigt nyårskit

Cocoa Brown 1 Hour Tan Dark Mousse + Tanning Mitt

Cocoa Brown 1 Hour Tan

Cocoa Brown 1 Hour Tan har prisats i skönhetsbranschen sedan den lanserades 2012 med genomgående fantastiska recensioner och utmärkelser i hela världen. Det kladdfria BUS-mousset ger en perfekt solkysst färg inom bara en timme och håller i upp till en vecka. Formulan är både fuktgivande och skonsam nog att kunna användas både i ansikte och på kropp – även om du har känslig hy. Signaturdoften av Tahitian gardenia gör även att du slipper den obehagliga brun-utan-sol-lukten.

Intensiteten på din solbränna varierar mellan ljus och mörk beroende på hur länge du låter den verka innan du duschar av den. Applicera moussen jämnt över huden, vänta i 1 timme för en ljusbrun nyans, 2 timmar för en lite mörkare nyans och 3 timmar för en djupare nyans.

Cocoa Brown Pink Tanning Mitt

Till din 1 Hour Tan får du även denna tanning-handske som är perfekt för en jämn samt fläck- och randfri applicering av mousset, samtidigt som den skyddar händerna. Lämplig för användning med alla brun-utan-sol-produkter och kan användas både för ansikte och kropp. Tvätta handsken med tvål och vatten efter varje applikation och låt den därefter lufttorkas.

Juicy Couture Viva la Juicy Rosé Dual Rollerball

Juicy Couture Viva la Juicy Rosé Dual Rollerball

Säg hej till din nya handväskfavorit! Denna otroligt söta duo-parfym innehåller fantastiska Juicy Couture Viva la Juicy Rosé EdP (typ årets bästa parfym!) tillsammans med Juicy Couture Viva La Juicy EdP i en smidig roll-on version.

Här får du både en sprudlande och sofistikerad doft med noter av bland annat rosa blommor och citrus liksom en frisk doft av mandarin, williamspäron, vit pion och jasmin. Perfekt när du vill bättra på din parfym under dagen, för resan eller när du vill byta doft från dag till natt i ett svep.

Eyelure Starter Kit, Lengthening no 118

Eylure Starter Kit, Lengthening no 118

Eylure Naturalites fransrader framhäver ögonens naturliga skönhet. De ger en klassisk och fyllig effekt som passar alla ögonformer och är idealiska att bära regelbundet som vid särskilt festliga tillfällen. Detta startpaket är perfekt för nybörjare och innehåller allt du behöver för att applicera lösögonfransar. Du får en uppsättning lösögonfransar (no 118), en övningsfrans, två små flaskor med lim och en applikator i silikon för att kunna separera och lägga fransarna på plats.

Rosa Tangle Teezer

Tangle Teezer The Original

Frisörernas favoritutredningsborste och en favorit jag själv inte skulle klara mig utan. Tangle Teezer tar farväl av tovor och trassligt hår – utan att skada fjällsiktet. Det är en helt amazing utredningsborste som med sin skonsamma design reder ut ditt hår snabbt, enkelt och smärtfritt. Perfekt present till dig själv – eller vem som helst med hår.

Så tävlar du:

Motivera kort varför du vill vinna i en kommentar

För pluspoäng*:
1p Dela tävlingen på Facebook
1p Följ @Adaras på Instagram
1p Följ Adaras Blogazine på Facebook

*Om det står mellan flera motiveringar väljer jag och Simon ut dig med flest pluspoäng.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Du behöver en svensk postadress för att tävla i dagens lucka. Tävlingen avslutas 23.59 i kväll.

Tävlingen är avslutad. Stort grattis säger vi till Julia!

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share