Artikeln innehåller reklamlänkar

Lucka 11: Julklapp från Beautyblender

Christmas Flatlay: Beautyblender, Blotterazzi & Liner.Designer

Ge den optimala filmstjärnefinishen till din hud,
Och lär dig bemästra eyeliner som en gud.
Eliminera glans med en ny reseskatt,
Här är pricken över i:et för en makeup som är strålande och matt.

Dagens lucka presenteras i samarbete med Beautyblender. Om du inte redan har provat Beautyblenders svampar och smarta tillbehör har du verkligen något att se fram emot. Och är du redan ett fan: passa på att bunkra upp! Beatuyblender är så mycket mer än bara en sminksvamp, den är nödvändig i vardagen om du vill uppnå den absolut optimala och bästa finishen på din makeup.

Lucka 11: Julklapp från Beautyblender (värde 786 kr)

Beautyblender Original & Beautyblender Nude

Beautyblender Original, 199 kr

Beautyblender är den ultimata makeup-svampen som skapats utan kanter för att avlägsna synliga linjer och streck. Den är framtagen av Hollywood's makeupartist, Rea Ann Silva, och är perfekt för att applicera foundation, puder och rouge. Den fungerar även utmärkt både för torr och våt makeup.

Beautyblenders prisbelönta elliptiska form gör appliceringen enkel genom att den når de svåråtkomliga områden med lätthet. Den har en öppen cellstruktur som fylls med små mängder av vatten när du blöter den, vilket låter svampen bli ”full” så att din makeupprodukt stannar ovanpå svampen istället för att absorberas in i den, vilket resulterar i att du behöver mindre produkt varje gång.

Beautyblender Nude, 199 kr

Denna nude-färgade beautyblendern skapades som en hyllning av en felfri, naturlig finish till din hy.

Beautyblender Liner.Designer

Beautyblender Liner.Designer, 189 kr

Beautyblender Liner.Designer gör det enklare, smidigare och snabbare att applicera din eyeliner. Det smarta trippelkantade verktyget är en fantasstisk eyeliner-guide som blir din stadiga hand och symmetriska expert när du applicerar din eyeliner. Du behöver inte ora dig för ojämna, kantiga eller kladdiga ”vingar”! Verktyget har en flexibel textur, tre sidor för olika typer av eyeliners och genom att värma den i 10 sekunder mellan handflatorna kan du sätta den på huden utan att den flyttar på sig. Som grädden på moset har den tillhörande förpackningen en kompaktspegel med 5x zoom i locket samt en sugkopp så att du enkelt även kan fästa den på spegeln. Även idealiskt för att slippa kladd när du applicerar din mascara.

Beautyblender Blotterazzi

Blotterazzi, 199 kr

Beautyblender Blotterazzi är som blotting paper, fast i svampform och återanvändbar. Blotterazzi är perfekt att ha med i handväskan för touch-ups under dagen. Det prisbelönta Beautyblender-materialet hjälper till att absorbera överflödig olja och glans utan att störa din makeup och lämnar huden med en matt och strålande look. Förpackningen har även inbyggd spegel vilket kommer göra detta till din nya resefavorit.

Så tävlar du:

Motivera kort varför du vill vinna i en kommentar

 

För pluspoäng*:
1p Följ @Adaras på Instagram
1p Följ Adaras Blogazine på Facebook

*Om det står mellan flera motiveringar väljer jag och Simon ut dig med flest pluspoäng.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Du behöver en svensk postadress för att tävla i dagens lucka. Tävlingen avslutas 23.59 i kväll.

LYCKA TILL! ♥

Tävlingen är avslutad. Stort grattis säger vi till Åse!

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share