Artikeln innehåller reklamlänkar

Lucka 12: Vardagsmagi med 3ina & Snövit – The Musical

Flatlay: 3ina Makeup & Snövit The Musical

Låt Nanne Grönvall, Amy Diamond, Erik Segerstedt och Jakob Stadell föra dig till sagornas värld,
Med sång och dans i en magisk färd.
Som pricken över i:et får du matchande smink från sprudlande 3ina,
Allt för att du är värd att både inifrån och ut skina.

Dagens lucka presenteras i samarbete med det färgglada sminkmärket 3ina och produktionsbolaget Dröse & Norberg.

Lucka 12: Vardagsmagi med 3ina & Snövit – The Musical (värde ca 1308 kr):

 • 2 biljetter till Snövit – The Musical
 • 3ina The Cream Eyeshadow 313
 • 3ina The Nail Polish 146
 • 3ina The Volume Mascara 01
 • 3ina The Pen Eyeliner

2 biljetter till Snövit – The Musical

Bröderna Grimms klassiska saga är omarbetad av Robert Dröse till en modernare version med stor ensemble, påkostade kläder och fantasifull scenografi. Snövit – The musical är en känslomässig berg- och dalbana, där sorg möter skratt och dramatik möter show. En fantasifull och omtumlande sagovärld för alla åldrar. Amy Diamond spelar den tuffa och modiga Snövit, Nanne Grönvall spelar den elaka drottningen, Erik Segerstedt är den coola prinsen och Jakob Stadell är den auktoritära Härolden.

Snövit The Musical går på Maximteatern i Stockholm 26/12 – 7/1 och ger sig sedan ut på Sverigeturné. Du som vinner får 2 biljetter (värde ca 960 kr), och har såklart möjlighet att välja vilken stad du vill gå i.

Du kan läsa mer om föreställningarna här.

Flatlay: 3ina Makeup

Smink från 3ina

3ina är riktig skönhetsraket som lanserades i London i februari och i Sverige i höst. Märket kännetecknas av kvalitativa, innovativa, färgglada och kreativa produkter – till väldigt plånboksvänliga priser. 3ina vill stärka och hylla de modiga, djärva och starka kvinnorna över hela världen.

 • 3ina The Cream Eyeshadow 313 (ca 102 kr)
  En långvarig vattenfast ögonskugga för intensiv, magnetisk färg hela dagen.
 • 3ina The Nail Polish 146 (ca 56 kr)
  Slät, glänsande färg. Räkna med strålande glans och en överdådig plumping effekt. Den hårda formula förhindrar flisning.
 • 3ina The Volume Mascara 01 (ca 98 kr)
  En underbar volymmascara. Ett lager är allt du behöver för omedelbar märkbar volym; en andra kommer att fördubbla effekten. Applicera på övre och nedre fransarna i uppåtgående sicksack rörelser.
 • 3ina The Pen Eyeliner (ca 92 kr)
  En eyeliner som gör definieringen av fransraden enkel. Inga ojämna linjer och inget kladd, är snabbtorkande, och helt vattenfast. För att skapa den perfekta svängen och markera ögonen så använd enkelt spetsen som en stämpel och tryck den platt mot huden.

Flatlay: 3ina Makeup & Snövit The Musical

Så tävlar du:

Motivera kort varför du vill vinna i en kommentar

 

För pluspoäng*:
1p Följ @Adaras på Instagram
1p Följ Adaras Blogazine på Facebook

*Om det står mellan flera motiveringar väljer jag och Simon ut dig med flest pluspoäng.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Du behöver en svensk postadress för att tävla i dagens lucka. Tävlingen avslutas 23.59 i kväll.

LYCKA TILL! ♥

Tävlingen är avslutad. Stort grattis säger vi till Tess!

Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

137 reaktioner på ”Lucka 12: Vardagsmagi med 3ina & Snövit – The Musical”

 1. Vilken rolig vinst, skönhet och underhållning! Jag har känt mig nere under ett bra tag nu och för två månader sedan ledde det till att jag var tvungen att gå ner på halvtid med plugget. Energin och orken finns bara inte längre och en sjukskrivning är nära. Men jag är en envis jäkel som inte kommer ge upp och om det är något som faktiskt piggar upp mig så är det att göra vid mig själv, och att att ta hand om mig själv. En sminkning senare så är jag påväg till musikal 😉

  Gillar på Facebook: Michaela Lindh
  Följer på instagram: michaelajomalindh

 2. Vilken rolig vinst, skönhet och underhållning! Jag har känt mig nere under ett bra tag nu och för två månader sedan ledde det till att jag var tvungen att gå ner på halvtid med plugget. Energin och orken finns bara inte längre och en sjukskrivning är nära. Men jag är en envis jäkel som inte kommer ge upp och om det är något som faktiskt piggar upp mig så är det att göra vid mig själv, och att att ta hand om mig själv. En sminkning senare så är jag påväg till musikal 😉

  Gillar på Facebook: Michaela Lindh
  Följer på instagram: michaelajomalindh

 3. Tänk att få gå på en musikal, har aldrig varit på det, så skulle vara helt underbart att få uppleva det tillsammans med min sambo, som alltid finns där för mig. Att dessutom få smink att försöka göra sig lite vackrare vore inte heller fel.
  Gillar på facebook, liselotte andersson

 4. Vad vore väl bättre än att få klä upp sig fint, sminka sig med snyggaste sminket från 3ina och sen gå på musikal med min dotter.
  Vi behöver verkligen en liten grej att göra bara jag och hon:) och vilken rollista… snövit vore verkligen jättekul att se

 5. Grym tävling. Jag skulle så gärna vilja vinna för att jag skulle vilja ge en upplevelse, den här musikalen till mig och mamma. Jag tror verkligen hon skulle bli glad för det. Och ett plus att man får testa fina produkter som verkar väldigt bra!

 6. Vem vill inte borttrollad bli,
  av lite härlig vardagsmagi?

  Hänförd av dans och sång,
  vackra sånger gång på gång.

  Skulle min farmor bjuda,
  på en kväll så vackert ljuda.

  Innan det lite god mat,
  kvalitetstid med massa prat.

  Följer på instagram <3

 7. Åh vilken skön mix! 🙂

  Har varit nyfiken på 3ina ett tag nu och skulle gärna testa de hypade produkterna! Sen har inte jag varit på musikal nånsin, så Snövit och alla ljuva stämmor skulle vara en härlig mellandagsaktivitet!

  Följer på insta. 🙂

 8. På torsdag ska min allra närmsta vän gifta sig i rådhuset och jag har äran att vara vittne. Den riktiga ceremonin kommer sen vara i Thailand men dit kan jag tyvärr inte följa med. Igår fick jag även den otroligt glada nyheten att hon är gravid! Skulle jag vinna skulle jag ta med henne på snövit och piffa till oss ihop. Hon är värd allt firande hon kan få <3 😀 gillar och följer

 9. Skulle jag vinna dagens lucka hade jag behållt sminkprodukterna för mig själv haha… Men musikalbiljetterna skulle gå raka vägen till min mor och far som i många år har varit sugna på att följa med ett annat par på deras årliga musikalresor. Dock har mor och far aldrig gjort slag i saken och faktiskt följt med då det sitter väldigt långt inne för dom att lägga pengar på sig själva. Nu är det bara att hoppas på lite schysst attitydsmink till mig och biljetter till ett nöje som mina föräldrar är värda tusen gånger om.

 10. Åker ju typ aldrig iväg ny när vi fått barn, dels för att hon bara är 7 månader och vi inte vill lämna bort henne och dels för pengarnas skull. Det hade verkligen förgyllt min vardag att få komma iväg och titta på musikal. Jag hade nog tagit med min syster för hon hade uppskattat en musikal mer än min sambo, och hon är student och hade inte haft råd med det annars ☺

 11. Vilken sprudlande tävling. Jag hade gärna vunnit då jag älskar musikaler och teater. Men har dock aldrig varit och fått se en musikal live så detta skulle vara perfekt för mig. Har alltid ont om pengar och pluggar mest. Denna skulle göra mig superglad, pigg och ge ny ork. 🙂

 12. Vilken underbar tävling! Denna vinst skulle jag dela med mig med min bästavän som är en sucker för musikaler. Hon missar i princip ingen musikal varken här i Sverige eller i London. Hon hade blivit så överraskad och glad!
  – gillar på fb
  – följer på insta @sofiaaerikssonn

 13. Jag skulle vilja ge biljetterna till mamma och pappa som har ställt upp för mig så sjukt mycket den senaste tiden! <3

 14. Men åh så kul, vilken rolig lucka! Jag älskar musikaler men går alldeles för sällan, hade varit så kul att ta med killen på detta! 🙂 Har inte hunnit testa något från 3ina än. Cremeskuggan ser dock himla fin ut. Kramar!

 15. Vilken grej vinna biljetter till musikal
  En vacker dag, nej snart kvällning
  Ska vi få se en föreställning
  Det är en särskild slags teater
  Där alla sjunger, inte pratar
  Det blir en bra kväll med mycket sång
  Hela kvällen lång
  Det är en perfekt gåva
  Den skulle passa bra till min dotter som julgåva.
  Hon älskar musik och dans
  Det vore en bra balans
  Till min andra dotter vore smink
  En bra gåva istället för en hink.
  Görs varsamt för att försköna
  Det skall hon ha vår lilla böna.

 16. Älskar musikaler! Skulle jättegärna vilja fara med min mamma. Hon förtjänar absolut att få unna sig någonting och vi behöver lite kvalitetstid tillsammans. Att fara iväg och se Snövit vore perfekt! Helt magiskt! 😀

 17. Åh va roligt. Varför jag skulle vilja vinna är för att jag har alltid haft Snövit som favorit i disneyvärlden, hade varit så kul att få se en riktigt musikal dessutom har faktiskt aldrig gjort det! Superkul grej för mig och min pojkvän att göra tillsammans! Sen är man ju en sminkfantast också, så sminket är ju verkligen ett plus i kanten!

  Följer på facebook och instagram (sjundeseptember)

 18. Att för första gången gå på musikal,
  ja det vore ett fantastiskt val.
  Det finns inget roligt att hitta på efter jul,
  då vore detta så kul!
  En guldig ögonskugga från Maxfactor använder jag varje dag.
  Kanske borde jag prova något nytt och våga bli ett annorlunda jag!

 19. Åh vilken kul vinst! Ser helt fantastiskt ut och vad snyggt 3inas smink är! Jag vill gärna vinna för att skämma bort mig själv och min bästa kompis.

 20. Christina Frisberg

  WOOOW! trodde inte luckorna kunde bli bättre än de var men herre min jeee!! vilken lucka 🙂 JAAAA Jag älskar show, musikal, teater, mm,
  Jag skulle ta dottern Beatrice med på en härlig och oförglömlig Snövit med massor av bra artister 🙂
  Vinner just jag så vill jag gå i Norrköping i De geer Hallen 🙂 <3
  Hoppas Hoppas Hoppas 🙂 <3
  Delat & Följer efter alla konstens regler 🙂 <3

 21. Tänk att få gå på en musikal, har aldrig varit på det, så skulle vara helt underbart att få uppleva det tillsammans med min sambo, som alltid finns där för mig. Att dessutom få smink att försöka göra sig lite vackrare vore inte heller fel.
  Gillar på facebook, liselotte andersson

 22. Vad vore väl bättre än att få klä upp sig fint, sminka sig med snyggaste sminket från 3ina och sen gå på musikal med min dotter.
  Vi behöver verkligen en liten grej att göra bara jag och hon:) och vilken rollista… snövit vore verkligen jättekul att se

 23. Hanna Lundström

  Herregud vilken underbar vinst! Detta vill jag dela med mig själv och min mamma.

  Följer dig på Facebook!

 24. Grym tävling. Jag skulle så gärna vilja vinna för att jag skulle vilja ge en upplevelse, den här musikalen till mig och mamma. Jag tror verkligen hon skulle bli glad för det. Och ett plus att man får testa fina produkter som verkar väldigt bra!

 25. Vem vill inte borttrollad bli,
  av lite härlig vardagsmagi?

  Hänförd av dans och sång,
  vackra sånger gång på gång.

  Skulle min farmor bjuda,
  på en kväll så vackert ljuda.

  Innan det lite god mat,
  kvalitetstid med massa prat.

  Följer på instagram <3

 26. Åh vilken skön mix! 🙂

  Har varit nyfiken på 3ina ett tag nu och skulle gärna testa de hypade produkterna! Sen har inte jag varit på musikal nånsin, så Snövit och alla ljuva stämmor skulle vara en härlig mellandagsaktivitet!

  Följer på insta. 🙂

 27. På torsdag ska min allra närmsta vän gifta sig i rådhuset och jag har äran att vara vittne. Den riktiga ceremonin kommer sen vara i Thailand men dit kan jag tyvärr inte följa med. Igår fick jag även den otroligt glada nyheten att hon är gravid! Skulle jag vinna skulle jag ta med henne på snövit och piffa till oss ihop. Hon är värd allt firande hon kan få <3 😀 gillar och följer

 28. Min svärmor har ställt upp som barnvakt flertal gånger så jag och sambon har kunnat unna oss egen tid. Vore jättekul att återgälda och tacka henne för det med denna musikal som jag vet hon skulle älska. Nanne Grönvall är en av hennes favoriter så hon skulle definitivt uppskatta vinsten. Sminket skulle jag gärna behålla själv eftersom det är ett märke jag inte känner till, och jag behöver förnya de gamla produkterna jag har haft liggande i säkert 3-4 år.

 29. Skulle jag vinna dagens lucka hade jag behållt sminkprodukterna för mig själv haha… Men musikalbiljetterna skulle gå raka vägen till min mor och far som i många år har varit sugna på att följa med ett annat par på deras årliga musikalresor. Dock har mor och far aldrig gjort slag i saken och faktiskt följt med då det sitter väldigt långt inne för dom att lägga pengar på sig själva. Nu är det bara att hoppas på lite schysst attitydsmink till mig och biljetter till ett nöje som mina föräldrar är värda tusen gånger om.

 30. Åker ju typ aldrig iväg ny när vi fått barn, dels för att hon bara är 7 månader och vi inte vill lämna bort henne och dels för pengarnas skull. Det hade verkligen förgyllt min vardag att få komma iväg och titta på musikal. Jag hade nog tagit med min syster för hon hade uppskattat en musikal mer än min sambo, och hon är student och hade inte haft råd med det annars ☺

 31. ahh vad kul det vore att se den musikalen ! älskar gå op teater och andra platsen hoppas på tur så jag kan ta min sambos syster

 32. Vilken sprudlande tävling. Jag hade gärna vunnit då jag älskar musikaler och teater. Men har dock aldrig varit och fått se en musikal live så detta skulle vara perfekt för mig. Har alltid ont om pengar och pluggar mest. Denna skulle göra mig superglad, pigg och ge ny ork. 🙂

 33. Vilken underbar tävling! Denna vinst skulle jag dela med mig med min bästavän som är en sucker för musikaler. Hon missar i princip ingen musikal varken här i Sverige eller i London. Hon hade blivit så överraskad och glad!
  – gillar på fb
  – följer på insta @sofiaaerikssonn

 34. Alltså detta vore ultimata vinsten till mig själv och min syster 😀 Vi båda älskar Snövit och efter att ha läst ditt inlägg om 3ina (och de tyvärr inte har butik i norra Sverige – eller webbshop än), så skulle detta vara jättekul att vinna.

  Följer och gillar sedan tidigare!

 35. Jag skulle vilja ge biljetterna till mamma och pappa som har ställt upp för mig så sjukt mycket den senaste tiden! <3

 36. Maud Sundgren Eiremo

  Härlig vinst som skulle bli dubbel glädje om jag vann ? ? Musicalbiljetterna skulle jag ge bort till min undebara kusin och hans fru som bor i Sthlm och som verkligen skulle uppskatta det. Make up produkterna skulle jag njuta av helt själv, då massor behöver förnyas i min sminkväska ?
  Gillar & delar på fb
  Följer på Ig namnet @maudsvita
  Hoppas massor ??✊

 37. WOW, vilken fantastiskt tävling! Hade varit underbart att få bjuda med mig min dotter Alva och se Snövit – The Musical. Vilken julklapp det hade varit, och extra kul hade det ju givetvis varit då vi själva hade blivit lite extra fina i publiken med det medföljande sminket. Helt klart julklappar till oss båda som vi sällan unnar oss.

  Gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen) och följer dig via Instagram (Mammasvardag).

  Kram Sanna

 38. Men åh så kul, vilken rolig lucka! Jag älskar musikaler men går alldeles för sällan, hade varit så kul att ta med killen på detta! 🙂 Har inte hunnit testa något från 3ina än. Cremeskuggan ser dock himla fin ut. Kramar!

 39. Sara Källström

  Så toppen om jag detta vann, då kan jag se SNÖVIT med min man! En föreställning som jag hört så bra om att det vore skam att missa den! Dessutom kan jag ju innan göra mig fin och jag detta sminkkit vinner från 3ina 🙂

  Följer på insta: obosara82
  Gillar din sida på fb: Sara Källström

 40. Margareta Rindevad

  Vilken grej vinna biljetter till musikal
  En vacker dag, nej snart kvällning
  Ska vi få se en föreställning
  Det är en särskild slags teater
  Där alla sjunger, inte pratar
  Det blir en bra kväll med mycket sång
  Hela kvällen lång
  Det är en perfekt gåva
  Den skulle passa bra till min dotter som julgåva.
  Hon älskar musik och dans
  Det vore en bra balans
  Till min andra dotter vore smink
  En bra gåva istället för en hink.
  Görs varsamt för att försköna
  Det skall hon ha vår lilla böna.

 41. Åh va roligt! Om jag vinner ska jag bjuda mormor på detta i julklapp. Supermysig grej att göra tillsammans och något som hon verkligen skulle uppskatta. Har flyttat till en ny stad och hinner därför inte umgås lika mycket med henne längre. Håller tummarna för att kunna kompensera det med en superrolig kväll tillsammans.

  Följer dig på Facebook och Instagram, kram.

 42. Åh va roligt! Om jag vinner ska jag bjuda mormor på detta i julklapp. Supermysig grej att göra tillsammans och något som hon verkligen skulle uppskatta. Har flyttat till en ny stad och hinner därför inte umgås lika mycket med henne längre. Håller tummarna för att kunna kompensera det med en superrolig kväll.

  Följer dig på Facebook och Instagram, kram.

 43. Älskar musikaler! Skulle jättegärna vilja fara med min mamma. Hon förtjänar absolut att få unna sig någonting och vi behöver lite kvalitetstid tillsammans. Att fara iväg och se Snövit vore perfekt! Helt magiskt! 😀

 44. Åh va roligt. Varför jag skulle vilja vinna är för att jag har alltid haft Snövit som favorit i disneyvärlden, hade varit så kul att få se en riktigt musikal dessutom har faktiskt aldrig gjort det! Superkul grej för mig och min pojkvän att göra tillsammans! Sen är man ju en sminkfantast också, så sminket är ju verkligen ett plus i kanten!

  Följer på facebook och instagram (sjundeseptember)

 45. Jag och min bästis var nyligen och såg Phantom of the Opera på Cirkus och konstaterade efteråt att vi måste göra detta igen, dvs. se en annan musikal eller liknande. 🙂 Disney är ett stort intresse för oss båda så det skulle verkligen vara roligt att få se denna Snövit musikal!

  Följer din FB sida.

 46. Att för första gången gå på musikal,
  ja det vore ett fantastiskt val.
  Det finns inget roligt att hitta på efter jul,
  då vore detta så kul!
  En guldig ögonskugga från Maxfactor använder jag varje dag.
  Kanske borde jag prova något nytt och våga bli ett annorlunda jag!

 47. Åh vilken kul vinst! Ser helt fantastiskt ut och vad snyggt 3inas smink är! Jag vill gärna vinna för att skämma bort mig själv och min bästa kompis.

 48. Christina Frisberg

  WOOOW! trodde inte luckorna kunde bli bättre än de var men herre min jeee!! vilken lucka 🙂 JAAAA Jag älskar show, musikal, teater, mm,
  Jag skulle ta dottern Beatrice med på en härlig och oförglömlig Snövit med massor av bra artister 🙂
  Vinner just jag så vill jag gå i Norrköping i De geer Hallen 🙂 <3
  Hoppas Hoppas Hoppas 🙂 <3
  Delat & Följer efter alla konstens regler 🙂 <3

 49. Vilken fantastisk vinst! Jag skulle ge den vilja dela den här vinsten ihop med min bästa vän som förtjänar att bli extra ompysslad av olika anledningar just nu. Dessutom har vi inte möjlighet att träffas så ofta vilket skulle göra det hela extra speciellt. Jag gillar på både instagram och Facebook under namnet
  Insta: sofiethufvesson
  Facebook: Sofie Thufvesson

 50. Vilken rolig vinst! Faktiskt så har jag aldrig någonsin gått på en musikal. Men jag skulle så gärna vilja göra det och jag skulle ta med en nyfunnen vän genom jobbet. Tror hon skulle gilla det

 51. Hade varit så kul att få bjuda med min mamma på musikal, hade varit så mysigt. Alltid kul med nytt smink också 🙂
  Följer på insta (@juliakonneus) och gillar på fb!

 52. Hanna Lundström

  Herregud vilken underbar vinst! Detta vill jag dela med mig själv och min mamma.

  Följer dig på Facebook!

 53. Min svärmor har ställt upp som barnvakt flertal gånger så jag och sambon har kunnat unna oss egen tid. Vore jättekul att återgälda och tacka henne för det med denna musikal som jag vet hon skulle älska. Nanne Grönvall är en av hennes favoriter så hon skulle definitivt uppskatta vinsten. Sminket skulle jag gärna behålla själv eftersom det är ett märke jag inte känner till, och jag behöver förnya de gamla produkterna jag har haft liggande i säkert 3-4 år.

 54. Åh vilken härlig tävling!
  Det var väldigt längesen jag var på någon musikal eller föreställning, det här vore så mysigt att gå på med mannen för att lyxa till vardagen lite. Sen att vinna lite härligt smink dessutom sätter verkligen pricken över i:et!
  Följer på insta och fb.

 55. ahh vad kul det vore att se den musikalen ! älskar gå op teater och andra platsen hoppas på tur så jag kan ta min sambos syster

 56. Jag har inte sett en musikal sedan Cats var ny i London – det vore häftigt att få göra det i mellandagarna, som är mina sista lediga dagar innan jag tillträder en ny tjänst!

 57. Alltså detta vore ultimata vinsten till mig själv och min syster 😀 Vi båda älskar Snövit och efter att ha läst ditt inlägg om 3ina (och de tyvärr inte har butik i norra Sverige – eller webbshop än), så skulle detta vara jättekul att vinna.

  Följer och gillar sedan tidigare!

 58. Maud Sundgren Eiremo

  Härlig vinst som skulle bli dubbel glädje om jag vann ? ? Musicalbiljetterna skulle jag ge bort till min undebara kusin och hans fru som bor i Sthlm och som verkligen skulle uppskatta det. Make up produkterna skulle jag njuta av helt själv, då massor behöver förnyas i min sminkväska ?
  Gillar & delar på fb
  Följer på Ig namnet @maudsvita
  Hoppas massor ??✊

 59. WOW! Har aldrig gått på musikal och detta ser verkligen ut att vara en upplevelse sent att glömma. Tänk att kunna sminka sig snyggt innan och sedan gå på show. YES PLEASE!

 60. Efter att ha varit sjuk två gånger på två månader med lägre lön så har jag det inte direkt fett.
  Så att få gå på detta vore ju bara grymt 🙂 Bl.a. har jag även slut på min mascara, så det vore verkligen pricken över i:t 😀
  Skulle gärna ta med mig min fina mamma som inte kunde åka till Tyskland över julen pga att hennes bil behövde lagas för dyra pengar 🙁

 61. WOW, vilken fantastiskt tävling! Hade varit underbart att få bjuda med mig min dotter Alva och se Snövit – The Musical. Vilken julklapp det hade varit, och extra kul hade det ju givetvis varit då vi själva hade blivit lite extra fina i publiken med det medföljande sminket. Helt klart julklappar till oss båda som vi sällan unnar oss.

  Gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen) och följer dig via Instagram (Mammasvardag).

  Kram Sanna

 62. Jag är gärna med och tävlar. Jag skulle vilja bjuda med min son på musikalen, jag tror han skulle uppskatta både musikalen och få egentid med sin mamma. Och sminket, ja det tar jag hand om själv.
  Jag är inte så bra på att handskas med sånt men nu kommer snart en ny kollega till jobbet och hon kan hon, då skall vi hålla sminkkurs 🙂

  Hoppas på tur!

  Jag följer på insta annakarlsson_75
  Gillar på FB, Anna Karlsson

  Har även delat här

  https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2016/12/12/lucka-12-adara-1212-2/

 63. Vilken härlig vinst! Hoppas få bjuda med min kära sambo på musikal. Jag har velat se denna så länge. Har hört så mycket bra om den. Härligt att få skämma bort sig själv med fina produkter också. Behövde i vinterkylan. Håller tummarna riktigt hårt! Gillar på fb/Madelene Abrahamsson. Följer på instagram/madde_cancersurvivor. Kram

 64. Sara Källström

  Så toppen om jag detta vann, då kan jag se SNÖVIT med min man! En föreställning som jag hört så bra om att det vore skam att missa den! Dessutom kan jag ju innan göra mig fin och jag detta sminkkit vinner från 3ina 🙂

  Följer på insta: obosara82
  Gillar din sida på fb: Sara Källström

 65. Åh va roligt! Om jag vinner ska jag bjuda mormor på detta i julklapp. Supermysig grej att göra tillsammans och något som hon verkligen skulle uppskatta. Har flyttat till en ny stad och hinner därför inte umgås lika mycket med henne längre. Håller tummarna för att kunna kompensera det med en superrolig kväll tillsammans.

  Följer dig på Facebook och Instagram, kram.

 66. Åh va roligt! Om jag vinner ska jag bjuda mormor på detta i julklapp. Supermysig grej att göra tillsammans och något som hon verkligen skulle uppskatta. Har flyttat till en ny stad och hinner därför inte umgås lika mycket med henne längre. Håller tummarna för att kunna kompensera det med en superrolig kväll.

  Följer dig på Facebook och Instagram, kram.

 67. Åh vilken vinst! Om jag vinner tänkte jag först att jag skulle ta med mig maken men ångrade mig. Jag skulle ta med min vän S sim just nu går igenom sjukt mycket i sitt liv samtidigt som hon jobbar hur mycket som helst för att ha råd. Hennes dröm just nu är lite semester från vardagen och vad skulle inte passa bättre än en kväll på stan med med en vän då?
  Följer på båda insta och fb.

 68. Jag älskar musikaler, men har inte unnat mig att se dem live, bara som filmer och inspelningar. Det vore en alldeles, alldeles underbar… oj, fel saga… härlig julklapp om jag fick biljetterna till Göteborg! Sminket är jag däremot inte intresserad av. Kan du dela upp vinsterna? Det sprider med julkänsla på det viset!

 69. Jag och min bästis var nyligen och såg Phantom of the Opera på Cirkus och konstaterade efteråt att vi måste göra detta igen, dvs. se en annan musikal eller liknande. 🙂 Disney är ett stort intresse för oss båda så det skulle verkligen vara roligt att få se denna Snövit musikal!

  Följer din FB sida.

 70. Kära tomten, i år har jag varit riktigt snäll
  Förtjänar att ta med maken ut på ego-kväll
  En dejt på tu man hand med härlig musikal
  Dock är kassan nu i december ganska så skral
  Vi har välsignats med fina barn, till antalet fyra
  Men i en stor familj blir julklappsinköpen ganska dyra
  Därför är min egen önskelista inte särskilt lång
  Men det vore himla trevligt med nytt smink och vacker sång!

 71. Martina Andersson

  Åh vad mamma och jag skulle göra detta till en helkväll efter kaos med flytt, universitet, jobb och bostadsletande. Fly undan för en kväll i musikalens värld, äta ute på hennes favoritrestaurang och kanske lite shopping innan. Båda två behöver något att se fram emot! 🙂

  Följer på FB som Martina Andersson och på instagram som MartinaElizabethh:)

 72. Vilken fantastisk vinst! Jag skulle ge den vilja dela den här vinsten ihop med min bästa vän som förtjänar att bli extra ompysslad av olika anledningar just nu. Dessutom har vi inte möjlighet att träffas så ofta vilket skulle göra det hela extra speciellt. Jag gillar på både instagram och Facebook under namnet
  Insta: sofiethufvesson
  Facebook: Sofie Thufvesson

 73. Åh vad denna vinst skulle vara härlig nu i vintermörkret, att få höra lite sång och se på begåvade människor.
  Jag vill så gärna vinna för att musikaler är så underbart men som student i juletider med svindyra hyror på boendet så har varken jag eller min sambo råd att unna oss särskilt mycket. En dejt med honom där man får gå på en svängig musikal skulle vara som lite balsam för själen för mig och honom!

  Följer på instagram och facebook! Kraam och god jul!!

 74. Jag skulle gärna gå på musikal med min man, och såklart göra mig lite snygg också , när vi ska på dejt 🙂 gillar på fb, Maria Mattson.

 75. Vilken rolig vinst! Faktiskt så har jag aldrig någonsin gått på en musikal. Men jag skulle så gärna vilja göra det och jag skulle ta med en nyfunnen vän genom jobbet. Tror hon skulle gilla det

 76. Hade varit så kul att få bjuda med min mamma på musikal, hade varit så mysigt. Alltid kul med nytt smink också 🙂
  Följer på insta (@juliakonneus) och gillar på fb!

 77. Charlotte Therese

  Wow!

  Denna skulle jag och min mamma gå på! Tror inte vi har setts på över ett år, så det är verkligen på tiden, och hon gillar musikaler!

  Gillar och följer på båda ställena!

 78. Jag skulle vilja vinna för att kunna ge min mamma en upplevelse som tack för att hon alltid finns där. Tänk att få bjuda med henne på musikal och få pigga till henne innan med nya produkter.

  Följer på både instagram och Facebook

 79. Erika Häggström

  Spegel spegel på väggen där,
  säg vem som vackrast i landet är?
  Make-up från 3ina får alla att känna sig sagolikt fina! <3

  ——————————-
  Följer på både FB och insta (erikamarialouise)

 80. Jag och sambon firar snart våran 2 årsdag tillsammans jag har lovat att slå till stort detta hade varit ett fint sätt att fira våran dag på.

 81. Vilken magisk kväll det kommer bli för vinnaren!
  Jag hoppas att det blir jag och min väninna. Vi har båda separerat från barnens fäder i år och behöver få komma ut och roa oss. Denna musikal skulle verkligen pigga upp och fina skulle vi få vara också <3

  @olahaym på Instagram
  Martina Olahay på Facebook

 82. Jag vill vinna detta fantastiks pris eftersom jag är sjukskriven med flera ryggfrakturer. Då kan jag inte göra så himla mycket, allt gör ont, men det här skulle jag gärna bjuda min brorsdotter på. Vi ääääälskar filmen! Skulle dessutom vara kul att sminka sig snyggt för en gångs skull… Följer på fb, och på instagram som @lillakarlsbyn

 83. Jag vill vinna för att jag under hela min uppväxt har spelat teater och i musikaler, och gillar att gå och titta på det. Men det har inte blivit så mycket senaste åren då det ofta är väldigt dyrt och jag pluggar sedan 4 år tillbaka. Jag skulle vilja vinna för att få chansen att ta med min kille, det skulle vara ett ypperligt tillfälle att visa honom hur jag vuxit upp och hoppas att han gillar det lika mycket som mig! 🙂
  Jag gillar på facebook!

 84. Åh vilken härlig tävling!
  Det var väldigt längesen jag var på någon musikal eller föreställning, det här vore så mysigt att gå på med mannen för att lyxa till vardagen lite. Sen att vinna lite härligt smink dessutom sätter verkligen pricken över i:et!
  Följer på insta och fb.

 85. Har sneglat länge på denna familjemusikal för att jag just hört hur grym den ska vara! Men det är ju en bit till huvudstaden. Men nu! Är det bestämt! Att vi ska dit! Hurra!

  Och så ser jag att den ska ut på turné! Vill så gärna att sonen ska få uppleva sin livs första musikal!

  Och med en snygg mamma intill nypiffad med nya produkter ; )

 86. Detta skulle jag vilja vinna i födelsedagspresent till mig själv! Jag unnar mig aldrig att roa mig själv så detta skulle verkligen bli en uppmuntran mitt i småbarnslivet! Fyller år i dagarna så skulle verkligen bli den bästa presenten!

 87. Wow! Vilken häftig vinst 🙂
  Har velat gå på denna med min brorson ända sen jag såg att den skulle gå, hade varit typ världens bästa julklapp <3 tyvärr är biljetterna lite för dyra för min ekonomi, så att vinna biljetter hade varit en julmysig dröm som blev verklighet! Sminket hade ju inte varit helt fel heller, för en gammal faster som vill göra sig fin 🙂

 88. Jag har inte sett en musikal sedan Cats var ny i London – det vore häftigt att få göra det i mellandagarna, som är mina sista lediga dagar innan jag tillträder en ny tjänst!

 89. Jag skulle mer än gärna velat vinna dagens lucka, då min lilla kusin ska flytta till Sverige från Bolivia efter nyår! Vill dels ta med henne för att hitta på något rolig så att hon får en bra start på sin flytt, men även för att hon älskar allt som har med Disney att göra. Skönhetsprodukterna hade jag behållt till mig hehe, Win win situation!

 90. WOW! Har aldrig gått på musikal och detta ser verkligen ut att vara en upplevelse sent att glömma. Tänk att kunna sminka sig snyggt innan och sedan gå på show. YES PLEASE!

 91. Efter att ha varit sjuk två gånger på två månader med lägre lön så har jag det inte direkt fett.
  Så att få gå på detta vore ju bara grymt 🙂 Bl.a. har jag även slut på min mascara, så det vore verkligen pricken över i:t 😀
  Skulle gärna ta med mig min fina mamma som inte kunde åka till Tyskland över julen pga att hennes bil behövde lagas för dyra pengar 🙁

 92. Jag är gärna med och tävlar. Jag skulle vilja bjuda med min son på musikalen, jag tror han skulle uppskatta både musikalen och få egentid med sin mamma. Och sminket, ja det tar jag hand om själv.
  Jag är inte så bra på att handskas med sånt men nu kommer snart en ny kollega till jobbet och hon kan hon, då skall vi hålla sminkkurs 🙂

  Hoppas på tur!

  Jag följer på insta annakarlsson_75
  Gillar på FB, Anna Karlsson

  Har även delat här

  https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2016/12/12/lucka-12-adara-1212-2/

 93. Vilken härlig vinst! Hoppas få bjuda med min kära sambo på musikal. Jag har velat se denna så länge. Har hört så mycket bra om den. Härligt att få skämma bort sig själv med fina produkter också. Behövde i vinterkylan. Håller tummarna riktigt hårt! Gillar på fb/Madelene Abrahamsson. Följer på instagram/madde_cancersurvivor. Kram

 94. Åh vilken vinst! Om jag vinner tänkte jag först att jag skulle ta med mig maken men ångrade mig. Jag skulle ta med min vän S sim just nu går igenom sjukt mycket i sitt liv samtidigt som hon jobbar hur mycket som helst för att ha råd. Hennes dröm just nu är lite semester från vardagen och vad skulle inte passa bättre än en kväll på stan med med en vän då?
  Följer på båda insta och fb.

 95. Jag älskar musikaler, men har inte unnat mig att se dem live, bara som filmer och inspelningar. Det vore en alldeles, alldeles underbar… oj, fel saga… härlig julklapp om jag fick biljetterna till Göteborg! Sminket är jag däremot inte intresserad av. Kan du dela upp vinsterna? Det sprider med julkänsla på det viset!

 96. Kära tomten, i år har jag varit riktigt snäll
  Förtjänar att ta med maken ut på ego-kväll
  En dejt på tu man hand med härlig musikal
  Dock är kassan nu i december ganska så skral
  Vi har välsignats med fina barn, till antalet fyra
  Men i en stor familj blir julklappsinköpen ganska dyra
  Därför är min egen önskelista inte särskilt lång
  Men det vore himla trevligt med nytt smink och vacker sång!

 97. Martina Andersson

  Åh vad mamma och jag skulle göra detta till en helkväll efter kaos med flytt, universitet, jobb och bostadsletande. Fly undan för en kväll i musikalens värld, äta ute på hennes favoritrestaurang och kanske lite shopping innan. Båda två behöver något att se fram emot! 🙂

  Följer på FB som Martina Andersson och på instagram som MartinaElizabethh:)

 98. Åh vad denna vinst skulle vara härlig nu i vintermörkret, att få höra lite sång och se på begåvade människor.
  Jag vill så gärna vinna för att musikaler är så underbart men som student i juletider med svindyra hyror på boendet så har varken jag eller min sambo råd att unna oss särskilt mycket. En dejt med honom där man får gå på en svängig musikal skulle vara som lite balsam för själen för mig och honom!

  Följer på instagram och facebook! Kraam och god jul!!

 99. Jag skulle gärna gå på musikal med min man, och såklart göra mig lite snygg också , när vi ska på dejt 🙂 gillar på fb, Maria Mattson.

 100. Charlotte Therese

  Wow!

  Denna skulle jag och min mamma gå på! Tror inte vi har setts på över ett år, så det är verkligen på tiden, och hon gillar musikaler!

  Gillar och följer på båda ställena!

 101. Jag skulle vilja vinna för att kunna ge min mamma en upplevelse som tack för att hon alltid finns där. Tänk att få bjuda med henne på musikal och få pigga till henne innan med nya produkter.

  Följer på både instagram och Facebook

 102. Erika Häggström

  Spegel spegel på väggen där,
  säg vem som vackrast i landet är?
  Make-up från 3ina får alla att känna sig sagolikt fina! <3

  ——————————-
  Följer på både FB och insta (erikamarialouise)

 103. Jag och sambon firar snart våran 2 årsdag tillsammans jag har lovat att slå till stort detta hade varit ett fint sätt att fira våran dag på.

 104. Vilken magisk kväll det kommer bli för vinnaren!
  Jag hoppas att det blir jag och min väninna. Vi har båda separerat från barnens fäder i år och behöver få komma ut och roa oss. Denna musikal skulle verkligen pigga upp och fina skulle vi få vara också <3

  @olahaym på Instagram
  Martina Olahay på Facebook

 105. Jag vill vinna detta fantastiks pris eftersom jag är sjukskriven med flera ryggfrakturer. Då kan jag inte göra så himla mycket, allt gör ont, men det här skulle jag gärna bjuda min brorsdotter på. Vi ääääälskar filmen! Skulle dessutom vara kul att sminka sig snyggt för en gångs skull… Följer på fb, och på instagram som @lillakarlsbyn

 106. Jag vill vinna för att jag under hela min uppväxt har spelat teater och i musikaler, och gillar att gå och titta på det. Men det har inte blivit så mycket senaste åren då det ofta är väldigt dyrt och jag pluggar sedan 4 år tillbaka. Jag skulle vilja vinna för att få chansen att ta med min kille, det skulle vara ett ypperligt tillfälle att visa honom hur jag vuxit upp och hoppas att han gillar det lika mycket som mig! 🙂
  Jag gillar på facebook!

 107. Har sneglat länge på denna familjemusikal för att jag just hört hur grym den ska vara! Men det är ju en bit till huvudstaden. Men nu! Är det bestämt! Att vi ska dit! Hurra!

  Och så ser jag att den ska ut på turné! Vill så gärna att sonen ska få uppleva sin livs första musikal!

  Och med en snygg mamma intill nypiffad med nya produkter ; )

 108. Detta skulle jag vilja vinna i födelsedagspresent till mig själv! Jag unnar mig aldrig att roa mig själv så detta skulle verkligen bli en uppmuntran mitt i småbarnslivet! Fyller år i dagarna så skulle verkligen bli den bästa presenten!

 109. Wow! Vilken häftig vinst 🙂
  Har velat gå på denna med min brorson ända sen jag såg att den skulle gå, hade varit typ världens bästa julklapp <3 tyvärr är biljetterna lite för dyra för min ekonomi, så att vinna biljetter hade varit en julmysig dröm som blev verklighet! Sminket hade ju inte varit helt fel heller, för en gammal faster som vill göra sig fin 🙂

 110. Jag skulle mer än gärna velat vinna dagens lucka, då min lilla kusin ska flytta till Sverige från Bolivia efter nyår! Vill dels ta med henne för att hitta på något rolig så att hon får en bra start på sin flytt, men även för att hon älskar allt som har med Disney att göra. Skönhetsprodukterna hade jag behållt till mig hehe, Win win situation!

 111. Jag vill vinna för att jag är en teater och musikalperson ända ut i fingerspetsarna. Älskar hela världen – så magisk!!! Dessutom så älskar jag Snövit och har sett så många filmatiseringar som jag verkligen älskar så att få se det på scenen vore verkligen en sådan total dröm. Att dessutom matcha upplevelsen med den perfekta looken vore verkligen pricken över i.et

 112. Jag vill vinna för att jag är en teater och musikalperson ända ut i fingerspetsarna. Älskar hela världen – så magisk!!! Dessutom så älskar jag Snövit och har sett så många filmatiseringar som jag verkligen älskar så att få se det på scenen vore verkligen en sådan total dröm. Att dessutom matcha upplevelsen med den perfekta looken vore verkligen pricken över i.et

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet