Annonssamarbete med Nescafé
Artikeln innehåller reklamlänkar

4 Tips för att fixa mysigaste adventsfrukosten – Snabbt & enkelt!

Adventsfika med Nescafé Lyx Rund

Inlägget presenteras i samarbete med Nescafé

Vet ni vad? I morgon tycker jag att alla ska njuta av en adventsfrukost. Oavsett om du ska äta frukost själv eller vill överraska någon du tycker om. Det behöver inte alls vara avancerat eller ta lång tid att fixa. Faktum är: här är fyra tips på hur du fixar en riktig god och mysig adventsfrukost – snabbt och enkelt.

1. Komplicera inte till det

En Instagram-värdig frukost behöver inte vara komplicerad. Kolla redan nu vad du har i kylskåpet och skafferiet. Är det något du saknar eller kan du utgå från det du har hemma i morgon? Min frukost på bilden tog inte ens tio minuter att svänga ihop. Istället för traditionell adventsglögg serverade jag Nescafé Lyx Rund (godaste snabbkaffet!), till vanilj-grekisk mild yoghurt varvat med Stockholmsmuesli samt en skiva lantbröd med ost, gurka och salladskrydda.

Nescafé Lyx Rund
Nescafé Lyx Rund är ett kaffe speciellt framtagen för svenska smaker. Det är ett naturligt mjukt, välbalanserat, runt och lent kaffe – en perfekt start på dagen!

2. Servera snyggt

Även om du bara dukar upp för dig själv tycker jag att det är kul att använda fina koppar, skålar och fat. Prova till exempel att servera ditt morgonkaffe i ett vinglas. Det blir så festligt! För denna frukost serverade jag min müslitwist i ett Whiskeyglas från Sagaform. Just beacause.

vanilj-grekisk mild yoghurt varvat med Stockholmsmuesli
En müslitwist med Stockholmsmuesli (müsli med crunchy oat, äppelchips, jordgubbar, blåbär, aprikoser och ”much love”) – serverat i ett whiskeyglas.

3. Fixa myspyskänslan

Ultimata myspyskänslan fixar du enkelt med tända ljus. Addera några pepparkakor för lite extra julkänsla och sätt på lugn julmusik för att komma in i stämningen ytterligare.

Lantbröd med ost, gurka och persilja

4. Ät i lugn och ro

Sist men inte minst. Njut av din frukost utan stress. Om du har en tid att passa och inte är en morgonmänniska – ställ klockan en halvtimme tidigare för att göra i ordning frukost. Ställ allt på en bricka eller stor skärbräda och servera dig själv frukost i sängen. Tro mig, det blir lättare att gå upp samtidigt som du kan ligga och dra dig en stund extra i sängen med god frukost som sällskap.

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share