Artikeln innehåller reklamlänkar

6 heta nyckelplagg i höst – från min resa i Storbritannien

6 Key Pieces for fall - My British Fashion Story

Från en snabbvisit i London till vattenfall i skotska högländerna, slottsbesök och äventyr i Winterfell i Nordirland. Här är härligt höstmode och min brittiska modestory med mina bästa nyckelplagg för kyligare dagar.

Höstmode 2016: 6 av mina bästa nyckelplagg


#1 Cami top – @Loch Ness i Skottland

Lagom v-ringat och något som passar till allt. Jag har sakta men säkert börjat byta ut mina vardagslinnen till camis. Favoriten är denna svarta cami top med dekorativa straps på baksidan. Jag brukar ha linnet bakochfram ibland  (som på bilden) bara för att strapsen är lika snygga framme som på ryggen.

Key Pieces for Fall - Nyckelplagg till höstmode 2016
En helmörk outfit till en mörk och murrig kväll på en båttur på Loch Ness i Skottland.

All black outfit - Key Pieces for Fall / Nyckelplagg för höstmode 2016

Fler snygga cami tops:

#2 Poncho – @Castle Ward (Winterfell) i Nordirland

Låt novembervinden svepa tag i din poncho för dramatiska entréer. Och låt din poncho fortsätta värma dig inomhus i soffan tillsammans med en kopp te. Min poncho kommer kommer härifrån och var en riktig favorit under min resa i Nordirland.

Poncho Outfit
På äventyr i Castle Ward i Nordirland. När man inte har en Game of Thrones-mantel på sig kan man ha en poncho för att fånga in GoT-stämningen på ett mer ”vardagligt” sätt.

Fler snygga ponchos

#3 Stickad grå tröja – @Fall of Foyers i Skottland

Vad vore en höst utan stickade plagg? Just denna höst har jag framförallt satsat på gråa stickade tröjor i olika variationer. Det passar till i stort sett allt. Favoriten är min off shoulder-tröja från Gina Tricot. Jag önskar att jag hade bunkrat upp med fler färger av samma modell. Den är så snygg och gosig.

Skottland - Ida Josefin Eriksson by Falls of Foyers waterfall
En grå höstlook vid vackra Falls of Foyers i Skottland

Fler stickade gråa tröjor

#4 Kängor – @London

Satsa på ett par bekväma kängor för glada fötter. Ett tips är att köpa en lite större storlek för att få plats med yllesockar i vinter. Mina Timberlands är, utan tvekan, mitt bästa skoköp i år.

Timberland Boots Outfit + Louis Vuitton Speedy 30
Redo för några timmar i London med promenader i fokus.

Timberland Boots in London - Höstmode 2016

Fler snygga kängor


#5 Cold shoulder-klänning – @Ballygally Castle i Nordirland

Dress up babe! Det spelar ingen roll om det är till vardag eller fest. Jag kan inte få nog av cold shoulder-plagg. Det är så smickrande för alla kroppsformer. Min draperade cold shoulder-klänning är i finaste laget och den vackraste klänningen jag äger. Men det finns även en massa snygga vardagsalternativ.

Blue Cold Shoulder Dress - Höstmode 2016
En hastig snapshot på hotellrummet innan det var dags för Game of Thrones-middagen.

Fler snygga cold shoulder-klänningar

#6 Höga boots – @Achnagairn Castle i Skottland

Mitt motto för höga boots är nästan ”ju högre desto bättre”. Tyvärr är jag själv inte speciellt bra på att bära overknee boots (mina glider ner hela tiden om jag inte har jeans på mig). Men man kan ju alltid försöka. För snyggt är det (även om de halkar ner).

Overknee boots & Cold shoulder dress - Höstmode 2016

Fler snygga overknee boots

Vilka är dina favorit-nyckelplagg i höst och vinter?

disclaimer

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share