6 heta nyckelplagg i höst – från min resa i Storbritannien

6 Key Pieces for fall - My British Fashion Story

Från en snabbvisit i London till vattenfall i skotska högländerna, slottsbesök och äventyr i Winterfell i Nordirland. Här är härligt höstmode och min brittiska modestory med mina bästa nyckelplagg för kyligare dagar.

Höstmode 2016: 6 av mina bästa nyckelplagg


#1 Cami top – @Loch Ness i Skottland

Lagom v-ringat och något som passar till allt. Jag har sakta men säkert börjat byta ut mina vardagslinnen till camis. Favoriten är denna svarta cami top med dekorativa straps på baksidan. Jag brukar ha linnet bakochfram ibland  (som på bilden) bara för att strapsen är lika snygga framme som på ryggen.

Key Pieces for Fall - Nyckelplagg till höstmode 2016
En helmörk outfit till en mörk och murrig kväll på en båttur på Loch Ness i Skottland.

All black outfit - Key Pieces for Fall / Nyckelplagg för höstmode 2016

Fler snygga cami tops:

#2 Poncho – @Castle Ward (Winterfell) i Nordirland

Låt novembervinden svepa tag i din poncho för dramatiska entréer. Och låt din poncho fortsätta värma dig inomhus i soffan tillsammans med en kopp te. Min poncho kommer kommer härifrån och var en riktig favorit under min resa i Nordirland.

Poncho Outfit
På äventyr i Castle Ward i Nordirland. När man inte har en Game of Thrones-mantel på sig kan man ha en poncho för att fånga in GoT-stämningen på ett mer “vardagligt” sätt.

Fler snygga ponchos

#3 Stickad grå tröja – @Fall of Foyers i Skottland

Vad vore en höst utan stickade plagg? Just denna höst har jag framförallt satsat på gråa stickade tröjor i olika variationer. Det passar till i stort sett allt. Favoriten är min off shoulder-tröja från Gina Tricot. Jag önskar att jag hade bunkrat upp med fler färger av samma modell. Den är så snygg och gosig.

Skottland - Ida Josefin Eriksson by Falls of Foyers waterfall
En grå höstlook vid vackra Falls of Foyers i Skottland

Fler stickade gråa tröjor

#4 Kängor – @London

Satsa på ett par bekväma kängor för glada fötter. Ett tips är att köpa en lite större storlek för att få plats med yllesockar i vinter. Mina Timberlands är, utan tvekan, mitt bästa skoköp i år.

Timberland Boots Outfit + Louis Vuitton Speedy 30
Redo för några timmar i London med promenader i fokus.

Timberland Boots in London - Höstmode 2016

Fler snygga kängor


#5 Cold shoulder-klänning – @Ballygally Castle i Nordirland

Dress up babe! Det spelar ingen roll om det är till vardag eller fest. Jag kan inte få nog av cold shoulder-plagg. Det är så smickrande för alla kroppsformer. Min draperade cold shoulder-klänning är i finaste laget och den vackraste klänningen jag äger. Men det finns även en massa snygga vardagsalternativ.

Blue Cold Shoulder Dress - Höstmode 2016
En hastig snapshot på hotellrummet innan det var dags för Game of Thrones-middagen.

Fler snygga cold shoulder-klänningar

#6 Höga boots – @Achnagairn Castle i Skottland

Mitt motto för höga boots är nästan “ju högre desto bättre”. Tyvärr är jag själv inte speciellt bra på att bära overknee boots (mina glider ner hela tiden om jag inte har jeans på mig). Men man kan ju alltid försöka. För snyggt är det (även om de halkar ner).

Overknee boots & Cold shoulder dress - Höstmode 2016

Fler snygga overknee boots

Vilka är dina favorit-nyckelplagg i höst och vinter?

disclaimer

Ida Josefin Erikssonhttps://adaras.se
Ida Josefin Eriksson är en prisbelönad livsstils- och resebloggare bloggare från norra Sverige. Efter att ha tagit en kandidatexamen i journalistik startade hon eget företag för att uppfylla sina drömmar om att bli en digital nomad.

Latest Posts

18 Geniala produktivitetsappar för egenföretagare 2020

Bli organiserad och mer effektiv! Jag har listat mina bästa produktivitetsappar för entreprenörer som förenklar arbetsdagen och hjälper dig att uppnå mer.

Dalgona rödbetslatte – enkelt veganskt recept!

Vad sägs om en kombination av en trendig Dalgonakaffe och nyttig rödbetslatte? Vår Dalgona rödbetslatte är inte bara läckert rosa och svalkande god, utan också helt vegansk. 

ADARAS LISTAR: 31 Solklara klänningar i trendfärgen gult

Låna färginspiration från solens glada strålar. Här listar vi sommarens läckraste och mest solklara gula klänningar i olika stilar och för olika plånböcker.

23 Grymma saker att göra hemma i karantän

Trött på att sträcktitta på Netflix eller har du bara extremt tråkigt i din karantän? Här är listan på över 20 grymma saker att göra hemma medan du isolerar dig från samhället. 

Tropisk smoothiebowl med ananas, mango & kokos

Dröm dig bort till varmare breddgrader med denna veganska och tropiska smoothiebowl som bara skriker Aloha. Med smaker av svalkande mango, uppfriskande ananas och krispig kokos blir det en somrig energikick. 

Jobba hemifrån: Så klarar du av de vanligaste utmaningarna

En dröm eller mardröm? Att jobba hemifrån är inte utan utmaningar. Flexibiliteten är det bästa men det kan vara svårt att hålla sig fokuserad, disciplinerad och produktiv. Eller kanske känner du dig isolerad? Här är mina bästa tips på hur du blir mer effektiv hemma. 

6 Key Pieces for fall - My British Fashion Story

Från en snabbvisit i London till vattenfall i skotska högländerna, slottsbesök och äventyr i Winterfell i Nordirland. Här är härligt höstmode och min brittiska modestory med mina bästa nyckelplagg för kyligare dagar.

Höstmode 2016: 6 av mina bästa nyckelplagg


#1 Cami top – @Loch Ness i Skottland

Lagom v-ringat och något som passar till allt. Jag har sakta men säkert börjat byta ut mina vardagslinnen till camis. Favoriten är denna svarta cami top med dekorativa straps på baksidan. Jag brukar ha linnet bakochfram ibland  (som på bilden) bara för att strapsen är lika snygga framme som på ryggen.

Key Pieces for Fall - Nyckelplagg till höstmode 2016
En helmörk outfit till en mörk och murrig kväll på en båttur på Loch Ness i Skottland.

All black outfit - Key Pieces for Fall / Nyckelplagg för höstmode 2016

Fler snygga cami tops:

#2 Poncho – @Castle Ward (Winterfell) i Nordirland

Låt novembervinden svepa tag i din poncho för dramatiska entréer. Och låt din poncho fortsätta värma dig inomhus i soffan tillsammans med en kopp te. Min poncho kommer kommer härifrån och var en riktig favorit under min resa i Nordirland.

Poncho Outfit
På äventyr i Castle Ward i Nordirland. När man inte har en Game of Thrones-mantel på sig kan man ha en poncho för att fånga in GoT-stämningen på ett mer “vardagligt” sätt.

Fler snygga ponchos

#3 Stickad grå tröja – @Fall of Foyers i Skottland

Vad vore en höst utan stickade plagg? Just denna höst har jag framförallt satsat på gråa stickade tröjor i olika variationer. Det passar till i stort sett allt. Favoriten är min off shoulder-tröja från Gina Tricot. Jag önskar att jag hade bunkrat upp med fler färger av samma modell. Den är så snygg och gosig.

Skottland - Ida Josefin Eriksson by Falls of Foyers waterfall
En grå höstlook vid vackra Falls of Foyers i Skottland

Fler stickade gråa tröjor

#4 Kängor – @London

Satsa på ett par bekväma kängor för glada fötter. Ett tips är att köpa en lite större storlek för att få plats med yllesockar i vinter. Mina Timberlands är, utan tvekan, mitt bästa skoköp i år.

Timberland Boots Outfit + Louis Vuitton Speedy 30
Redo för några timmar i London med promenader i fokus.

Timberland Boots in London - Höstmode 2016

Fler snygga kängor


#5 Cold shoulder-klänning – @Ballygally Castle i Nordirland

Dress up babe! Det spelar ingen roll om det är till vardag eller fest. Jag kan inte få nog av cold shoulder-plagg. Det är så smickrande för alla kroppsformer. Min draperade cold shoulder-klänning är i finaste laget och den vackraste klänningen jag äger. Men det finns även en massa snygga vardagsalternativ.

Blue Cold Shoulder Dress - Höstmode 2016
En hastig snapshot på hotellrummet innan det var dags för Game of Thrones-middagen.

Fler snygga cold shoulder-klänningar

#6 Höga boots – @Achnagairn Castle i Skottland

Mitt motto för höga boots är nästan “ju högre desto bättre”. Tyvärr är jag själv inte speciellt bra på att bära overknee boots (mina glider ner hela tiden om jag inte har jeans på mig). Men man kan ju alltid försöka. För snyggt är det (även om de halkar ner).

Overknee boots & Cold shoulder dress - Höstmode 2016

Fler snygga overknee boots

Vilka är dina favorit-nyckelplagg i höst och vinter?

disclaimer

Ida Josefin Erikssonhttps://adaras.se
Ida Josefin Eriksson är en prisbelönad livsstils- och resebloggare bloggare från norra Sverige. Efter att ha tagit en kandidatexamen i journalistik startade hon eget företag för att uppfylla sina drömmar om att bli en digital nomad.

Related Stories

Latest Posts

18 Geniala produktivitetsappar för egenföretagare 2020

Bli organiserad och mer effektiv! Jag har listat mina bästa produktivitetsappar för entreprenörer som förenklar arbetsdagen och hjälper dig att uppnå mer.

Dalgona rödbetslatte – enkelt veganskt recept!

Vad sägs om en kombination av en trendig Dalgonakaffe och nyttig rödbetslatte? Vår Dalgona rödbetslatte är inte bara läckert rosa och svalkande god, utan också helt vegansk. 

ADARAS LISTAR: 31 Solklara klänningar i trendfärgen gult

Låna färginspiration från solens glada strålar. Här listar vi sommarens läckraste och mest solklara gula klänningar i olika stilar och för olika plånböcker.

23 Grymma saker att göra hemma i karantän

Trött på att sträcktitta på Netflix eller har du bara extremt tråkigt i din karantän? Här är listan på över 20 grymma saker att göra hemma medan du isolerar dig från samhället. 

Comments

  1. Den sista bilden gör mig “stum av förundran”. Var det du som valde färger, på din klädsel, efter naturens egna, eller var det tvärt om ? Kramar !

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin
Tweet
Share
WhatsApp