6 heta nyckelplagg i höst – från min resa i Storbritannien

6 Key Pieces for fall - My British Fashion Story

Från en snabbvisit i London till vattenfall i skotska högländerna, slottsbesök och äventyr i Winterfell i Nordirland. Här är härligt höstmode och min brittiska modestory med mina bästa nyckelplagg för kyligare dagar.

Höstmode 2016: 6 av mina bästa nyckelplagg


#1 Cami top – @Loch Ness i Skottland

Lagom v-ringat och något som passar till allt. Jag har sakta men säkert börjat byta ut mina vardagslinnen till camis. Favoriten är denna svarta cami top med dekorativa straps på baksidan. Jag brukar ha linnet bakochfram ibland  (som på bilden) bara för att strapsen är lika snygga framme som på ryggen.

Key Pieces for Fall - Nyckelplagg till höstmode 2016
En helmörk outfit till en mörk och murrig kväll på en båttur på Loch Ness i Skottland.

All black outfit - Key Pieces for Fall / Nyckelplagg för höstmode 2016

Fler snygga cami tops:

#2 Poncho – @Castle Ward (Winterfell) i Nordirland

Låt novembervinden svepa tag i din poncho för dramatiska entréer. Och låt din poncho fortsätta värma dig inomhus i soffan tillsammans med en kopp te. Min poncho kommer kommer härifrån och var en riktig favorit under min re