Artikeln innehåller reklamlänkar

16 bilder från min söndagskväll i London

Min söndagskväll i London - Big Ben by night

Du har några timmar för dig själv en söndagskväll i London. Vad gör du? Som en relativ London-newbie passade jag på att åka till City of Westminster. Med Big Ben, Houses of Parliament, Westminster Abbey och alla andra sevärdheter tycker jag att det kändes som en himla bra område att strosa runt i själv.

Och det var det! Trots myllret av turister.

Min söndagskväll i London & City of Westminster

Outfit outside Hatton Cross Station in London
Resan från Hatton Cross Station Till Westminster tog drygt 50 minuter med tunnelbanan

Outside Hilton Garden inn

Förra söndagen checkade jag in på Hilton Garden Inn, nära Heathrow. Jag hade några timmar att uppleva London på och bestämde mig snabbt för att fråga några Londonbor vad de tyckte att jag borde göra. Det gemensamma tipset? City of Westminster.

Med sina många sevärdheter är det ett område som lockar med en massa liv och rörelse även en sen söndagskväll.

Westminster UndergroundBig Ben in LondonWestminister, London - A red bus & Big Ben

Väl framme möttes jag av denna härliga Londonvy med Westministerpalatset, Big Ben och utsikt mot London Eye på andra sidan av Themsen. I love it! Ibland behöver man faktiskt inte göra något mer avancerat än att strosa runt bland sevärdheter. Bara känslan av att vara i London är alltid lite magiskt för mig.

Westminister Pier - Min söndag i London

Hittills har jag bara varit i London för korta vistelser. Så jag säger det igen: Jag måste v e r k l i g e n hit och vara turist i minst en vecka.

Big Ben in LondonLondon Eye by nightMin söndagskväll i LondonBig Ben & Westminister by Night

Tips: 14 Sevärdheter i Westminster

 • Big Ben
 • Westminster Abbey
 • Houses of Parliament
 • Buckingham Palace
 • Piccadilly Circus
 • Oxford Street
 • Trafalgar Square
 • Hyde Park
 • Leicester Square
 • National Gallery
 • National Portrait Gallery
 • Royal Academy
 • Tate Britain
 • Cabinet War Rooms

Westminster UndergroundEmpty London UndergroundTrain arriving in Westminister UndergroundHilton Garden Inn by night

Väl tillbaka på hotellet beställde jag middag till mitt rum och passade på att svara på mejl och redigera bilder innan jag gjorde mig redo för resan till Skottland och det magiska äventyret i Nordirland.

Har du tips på vad man kan göra en söndagskväll i London? Dela gärna med dig i en kommentar!

disclaimer

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share