Artikeln innehåller reklamlänkar

16 bilder från min söndagskväll i London

Min söndagskväll i London - Big Ben by night

Du har några timmar för dig själv en söndagskväll i London. Vad gör du? Som en relativ London-newbie passade jag på att åka till City of Westminster. Med Big Ben, Houses of Parliament, Westminster Abbey och alla andra sevärdheter tycker jag att det kändes som en himla bra område att strosa runt i själv.

Och det var det! Trots myllret av turister.

Min söndagskväll i London & City of Westminster

Outfit outside Hatton Cross Station in London
Resan från Hatton Cross Station Till Westminster tog drygt 50 minuter med tunnelbanan

Outside Hilton Garden inn

Förra söndagen checkade jag in på Hilton Garden Inn, nära Heathrow. Jag hade några timmar att uppleva London på och bestämde mig snabbt för att fråga några Londonbor vad de tyckte att jag borde göra. Det gemensamma tipset? City of Westminster.

Med sina många sevärdheter är det ett område som lockar med en massa liv och rörelse även en sen söndagskväll.

Westminster UndergroundBig Ben in LondonWestminister, London - A red bus & Big Ben

Väl framme möttes jag av denna härliga Londonvy med Westministerpalatset, Big Ben och utsikt mot London Eye på andra sidan av Themsen. I love it! Ibland behöver man faktiskt inte göra något mer avancerat än att strosa runt bland sevärdheter. Bara känslan av att vara i London är alltid lite magiskt för mig.

Westminister Pier - Min söndag i London

Hittills har jag bara varit i London för korta vistelser. Så jag säger det igen: Jag måste v e r k l i g e n hit och vara turist i minst en vecka.

Big Ben in LondonLondon Eye by nightMin söndagskväll i LondonBig Ben & Westminister by Night

Tips: 14 Sevärdheter i Westminster

 • Big Ben
 • Westminster Abbey
 • Houses of Parliament
 • Buckingham Palace
 • Piccadilly Circus
 • Oxford Street
 • Trafalgar Square
 • Hyde Park
 • Leicester Square
 • National Gallery
 • National Portrait Gallery
 • Royal Academy
 • Tate Britain
 • Cabinet War Rooms

Westminster UndergroundEmpty London UndergroundTrain arriving in Westminister UndergroundHilton Garden Inn by night

Väl tillbaka på hotellet beställde jag middag till mitt rum och passade på att svara på mejl och redigera bilder innan jag gjorde mig redo för resan till Skottland och det magiska äventyret i Nordirland.

Har du tips på vad man kan göra en söndagskväll i London? Dela gärna med dig i en kommentar!

disclaimer

Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

10 reaktioner på ”16 bilder från min söndagskväll i London”

 1. Jag bor själv i London så för mig är tipsen kanske lite annorlunda. Jag älskar ju North Greenwich för en härlig cablecar tur över floden, strosa i Covent Garden och besöka lite udda affärer, ta en drink uppe i Skygarden, promenera runt i Kew Gardens eller Hampstead Heath för härlig natur, High Street Kensington/Knightsbridge för shopping. Finns hur mycket som helst att göra när man känner att tiden finns till! 🙂
  http://josefinmolanders.blogspot.com

  1. Nämen ååh vilka bra tips Josefin! Det ska jag skriva upp till min nästa Londonresa 😀 Älskar udda affärer och upplevelser som inte är lika “turistiga” 😉

 2. När jag var i London så bodde vi i närheten utav Westfield ett jättestort köpcentrum hur fint som helst! Där fanns både billiga butiker som Forever 21,Boots,River Island och massa massa mer men även exklusiva butiker som Michael kors och ännu dyrare märken. Sen åt vi frukost i Hammersmith på ett fik som hette Paisserie Valerie dom hade verkligen hur god frukost som helst tror dom hade kakor och annat också men åt som sagt frukost där.

  1. Ååh Westfield!! Älskar det köpcentrumet! Shoppade en hel del där i LA – men hade nog varit farligt för mig att bo nära det haha ;D
   Tack för fikatipset, spanade precis in deras hemsida och alla bakverk ser ju helt fantastiska ut. Måste definitivt skrivas upp till nästa Londonbesök.
   Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet