En guide till trendiga matställen och restauranger i Bristol

Den färgstarka kuststaden Bristol i sydvästra England är en riktig foodie-stad fylld med trendiga restauranger, hippa caféer och coola barer.

Fish & Chips känns långt borta när det finns så mycket fler spännande alternativ på Bristols meny. Ett plus i kanten är att det är lätt att hitta veganska och vegetariska restauranger som serverar rätter från världens alla hörn. Precis lika enkelt är det att hitta Instagramvänliga platser som kryddar till ditt Instaflöde.

Tips! För en nybörjarguide till Bristol, spana in min artikel om saker att göra i Bristol för att upptäcka några av de bästa sakerna staden har att erbjuda (utöver grym mat och dryck).

Boka en resa till Bristol här (jämför billiga tåg-, buss-, & flygbiljetter)

Pinkmans Bakery
Ett av Storbritanniens bästa bagerier

Pinkmans Bakery, Bristol
Pop in for an Instagram-friendly coffee break at Pinkmans Bakery

Ett gulligt och mysigt ställe för frukost eller en fika är Pinkmans Bakery på Park Street. Inredningen är väldigt Instagramvänlig, dessutom bakas allt på plats. Från vedeldad surdegspizza till fräscha sallader och mackor, kakor och surdegsmunkar.

Det är lätt att förstå varför Pinkmans Bakery har utnämnts till en av Storbritanniens bästa bagerier av Sunday Times. Här är det fantastisk mat gjord med kärlek, trevlig service och snygg miljö.

Läs också: En guide till coola matställen och restauranger i Riga

Places to eat in Bristol - Pinkmans Bakery