Artikeln innehåller reklamlänkar

8 Fantastiska barer & restauranger i Las Vegas

Vilka är de bästa ställena att äta och dricka på i Las Vegas? Oavsett om du vill leva the high life (utan att spendera en förmögenhet), skåla med vänner till en av de bästa vyerna i Vegas, äta i sann amerikansk anda eller lära känna de hippa lokalborna finns det en massa alternativ i Vegas.

Efter att ha listat 30 saker att göra i Vegas, listar jag nu mina 8 favoritbarer och restauranger i Las Vegas som alla är fantastiska – på sitt eget sätt. Det näst bästa? De är alla prisvärda!

Klicka här för mer sevärdheter, biljetter och guidade turer i Las Vegas

Bästa Barerna & Restaurangerna i Las Vegas - Guide till prisvärda WOW-platser att Äta & Dricka i Vegas

The Peppermill Restaurant & Fireside Lounge

Neon sign outside The Peppermill Restaurant & Fireside LoungeThe Peppermill Fireside Lounge

The Peppermill – Ät i sann amerikansk anda

Om du pratar med lokalborna i Las Vegas, är Peppermill Restaurant & Fireside Lounge ett måste att besöka. Det är något jag nu också kan bekräfta.

Denna 24-timmars restaurang på Vegas Strip är så kitschig, cheesy och cool. Det är allt från 80-talsskylten utanför, till båsen, de enorma portionerna, servitriserna, den chilla atmosfären och neonljusen som slingrar runt matsalen. När du tar ett steg in känns det som att du åkt tillbaka i tiden och klivit in i en gammal amerikansk film.

Det här är en smak av hur Vegas Strip brukade vara.

Och jag lovar dig, du kommer inte att lämna denna plats och känna dig hungrig. Maten smakar fantastiskt och portionerna är enorma (om du beställer en biff kan den till och med hänga utanför tallriken). Missa inte för att prova en av Peppermills färgglada och unika drinkar samt att gå till eldstaden och chilla runt flamman.

The Peppermill Fireside Lounge
En Strawberry Daiquiri på the Peppermills sätt
Fireside at The Peppermill in Las Vegas
Missa inte att hänga runt denna vatten- och eldstad

ReBAR

Rebar in Las Vegas

Rebar in Las Vegas

ReBAR – Häng med lokalborna

I downtown Las Vegas, i Las Vegas Arts District, är den coolaste baren jag någonsin har besökt. ReBAR . Det är en bar / antikaffär / och second hand-butik i ett. Jag fullkomligt ÄLSKAR detta ställe.

Det är ett så coolt koncept att kombinera en bar med en second hand-butik. Baren i sig är helt fullpackad med grejer. En cykel hänger bakom bardisken tillsammans med heliumballonger, roliga hattar, barbiedockor, krims krams och saker som du skulle hitta på farmors vind. Det finns så mycket att titta på (och shoppa om du känner för det).

ReBAR serverar också fantastiska hotlinks (jag hade en vegansk korv med bröd) och en lokal Las Vegas-öl som var förvånansvärt bra.

Läs också: Åk Zipline över Mojaveöknen – 30 minuter från Las Vegas Strip

Till vänster – Foto: Helena Gunnare
Sangria at Rebar in Las Vegas

Killen bakom denna coola plats är entreprenören Derek Stonebarger. Han öppnade ReBAR 2016 och jag håller verkligen mina tummar för honom. Denna plats förtjänar mer uppmärksamhet!

Rebar in Las Vegas

Delano Skyfall Lounge

Skyfall Lounge at Delano Las VegasWomen toasting in Skyfall Lounge at Delano

Skyfall Lounge – En av bästa nattlivsvyerna i Las Vegas

Det finns många platser med magisk utsikt i Las Vegas, men Skyfall Lounge at Delano är överlägset min favorit. När hissdörren öppnades i loungen och jag såg utsikten från 64:e våningen, mellan terassvärmarnas lågor, kände jag bara: WOW. Här skulle man lätt kunna spendera timmar! Boka ett bord innan, dansa bort natten och skåla till 180-gradersutsikten över The Strip.

Book a trip to Las Vegas here (compare cheap flights, trains & buses)

Champagne toast at Delano Skyfall Lounge in Las Vegas

View from Skyfall Lounge in Las Vegas

Yardbird Southern Table and Bar

Yardbird Southern Table & Bar in Las Vegas

Yardbird – Mysigt och smakrikt

I The Venetian hittar du Yardbird Southern Table and Bar. Det är en restaurang med smaker från den amerikanska södern och den sydliga komforten med delade tallrikar och craft cocktails. Yardbird är särskilt omtalade för sina kycklingrätter, cocktails och desserter.

Om du älskar bacon kan dina vildaste drömmar bli sanna på denna plats. Du kan prova allt från Bacon-glaserade munkar till Butterscotch-kaka med baconfrosting.

Jag älskar hela viben på denna plats och maten och drycken var helt fantastisk.

Läs också: Topp 30 saker att göra i Las Vegas

Yardbird Southern Table and Bar

Vi hade bordet fullt av tallrikar och rätter som macaroni & cheese (NOM NOM!), fried chicken och shrimp ’n’ grits.

Cake with Bacon at Yardbird Southern Table & Bar

En krämig röd ”sammetostkaka” & en tårta med baconfrosting.

Cabo Wabo Cantina

Cabo Wabo in Las Vegas

Waffles at Mexican Cabo Wabo in Las Vegas

Cabo Wabo Cantina – Bra frukostställe

Eftersom frukost vanligtvis inte ingår på hotell i Vegas, har du en bra anledning att äta ute. Min bästa frukostupplevelse i Las Vegas var på Cabo Wabo Cantina.

Det är en mexikansk restaurang med beach-atmosfär, som ligger i Miracle Mile Shops på Planet Hollywood.

Jag beställde belgiska våfflor med vispad grädde och varm lönnsirap (som verkar ha gjorts i himlen) och tog tillfället i akt att jobba lite i den avslappnade atmosfären.

Cabo Wabo har också franska toasts och massor av olika omeletter (som serveras med Wabo-potatis) på frukostmenyn, liksom en Bloody Mary and Paradise-punch (om det nu skulle behövas).

Otto Enoteca e Pizzeria (The Venetian)

Otto Enoteca e Pizzeria (The Venetian)
Otto Enoteca e Pizzeria (The Venetian)

Otto Enoteca: Let's face it, Du är i Italien!

Eftersom The Venetian och Grand Canal Shoppes är ett måste att besöka i Las Vegas, är denna italienska restaurangett utmärkt ställe att slå sig ner på i gallerian. Det är livligt och det är FAB på samma gång.

Du kan njuta av liveuppträdanden på det italienska torget inomhus, stirra upp på den falska himlen och äta en pizza, lasagne eller hemlagad gelato för att fullända Italien-upplevelsen.

Mundo at Mingo

Cute drinks at Mundo Mingo in Las Vegas

Mundo at Mingo – Chicest cocktails

Mundo at Mingo är en latinsk chic restaurang i centrala Las Vegas (bredvid Las Vegas Design Center i Arts District).

Det är en dold pärla med fantastiska drinkar! De serverar också mexikanska och amerikanska rätter som sägs vara grymma (jag har själv inte provat maten här än, men det vill jag gärna göra på min nästa Vegas-resa).

Beerhaus

Beerhaus in Las Vegas
Bar Games at Beerhaus in Las Vegas

Beerhaus på Las Vegas Strip är ett superavslappnat och chill ställe att hänga på med dina vänner eller din partner innan du går ut. Njut av en kall öl, smörgåsar, snacks och massor av barspel.

Outside Beerhaus in Las Vegas

Pin it! Spara min guide till de bästa barerna & restaurangerna i Las Vegas

Bästa Barerna & Restaurangerna i Las Vegas - Guide till prisvärda WOW-platser att Äta & Dricka i Vegas

2 Shares
Pin
Share
Tweet
Share