false
false

Go bananas för dessa härliga skönhetstreats

false

Go Bananas with these Banana Beauty Products

Vad sägs om lite bananpuré för håret, en übergullig banankola-doftande handkräm eller ett färgkorrigerande och fixerande banan-puder?

Det här är produkter som du kommer antingen älska (go bananas för) eller hata. Om du gillar bananer – läs vidare! I annat fall är detta inget för dig.

The Body Shop Banana Truly Nourishing

The Body Shop Banana Banana Truly Nourishing Shampoo, Conditioner & Hair Mask

Banana Truly Nourishing Shampoo & Conditioner

Vi börjar med ett måste för alla bananälskare. The Body Shops nya Banana Truly Nourishing Shampoo & Balsam är berikat med äkta bananpuré från Ecuador och gör att ditt hår rengjort, mjukt och lättkammat. Som grädden på moset får ditt hår en läcker tropisk banandoft efter varje dusch.

The Body Shop Banana Truly Nourishing Hair Mask

Värt att nämna är också att produkterna är 100% vegetariska och levereras i 100% återvunna plastförpackningar. De är både miljövänliga och värda att gå bananas för.

Banana Truly Nourishing Hair Mask

Om du bara vill testa en produkt från The Body Shops bananserie är det dock denna underbara banan-hårmask du ska satsa på. Den är 100% vegansk och är även den berikad med ekologisk bananpuré från Ecuador.

Använd hårinpackningen en gång i veckan för ett mjukt, lent, trasselfritt och banandoftande svall. YUMMIE!

Tony Moly Magic Food Banana Hand Milk

Tony Moly Banana Hand Milk

Det här är nog den gulligaste handkrämen jag någonsin lagt vantarna på. Och det är inte bara förpackningen som är söt. Tony Molys återfuktande banana hand milk doftar, till en början, EXAKT som banana skids och går sedan över till en mer diskret skumbanansdoft.

Handkrämen är ingen återfuktningshjälte, men den lätta formulan, söta förpackningen och godisliknande doften gör detta till ett måste i min handväska.

BelláPierre Banana Setting Powder

Banana Setting Powder

Till skillnad från de andra produkterna i detta inlägg doftar banana setting powder inte något. Däremot är den gula färgen banan-inspirerad. Jag fick pudret i min senaste Glossybox och blev glatt överraskad. Banana setting powder är perfekt för att korrigera röda områden och fixera concealer. Den går även att använda under ögonmakeup och till och med som ögonskuggsbas.

Fler produkter att gå bananas för

8 Shares
Pin
Share
Tweet
Share