Artikeln innehåller reklamlänkar

Frosted Plum – Oemotståndliga godbitar för huden

Frosted Plum – Oemotståndliga godbitar för huden

The Body Shop Frosted Plum

En blommig doft av plommon, hallon, magnolia och pion. Mums säger jag bara! Jag är fortfarande helt tokig i The Body Shops kollektion Frosted Plum som lanserades innan jul.

Doften är sådär lagom söt och fräsch. I la la la-love it! Du hittar hela nio olika produkter i kollektionen samt ett doftljus. Jag är framförallt förtjust i Frosted Plum Shimmer Lotion som inte bara doftar supergott och gör huden mjuk och len – utan även ger huden ett snyggt frostigt skimmer. De söta små Bath Fizzers-kuberna är även superhärliga att använda för ett lyxigt väldoftande vinterbad.

♥ Frosted Plum

The Body Shop Frosted Plum

Om du är sugen på att prova något från Frosted Plum-kollektionen så kan jag tipsa om att skynda fynda. Jag vet inte hur länge produkterna kommer vara kvar i butik, men de finns just nu på rea på thebodyshop.se. Bunkra upp! ♥

Ida Josefin Eriksson

Ida Josefin Eriksson

Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

10 reaktioner på ”<strong>Frosted Plum</strong> – Oemotståndliga godbitar för huden”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet