Frosted Plum – Oemotståndliga godbitar för huden

Frosted Plum – Oemotståndliga godbitar för huden

The Body Shop Frosted Plum

En blommig doft av plommon, hallon, magnolia och pion. Mums säger jag bara! Jag är fortfarande helt tokig i The Body Shops kollektion Frosted Plum som lanserades innan jul.

Doften är sådär lagom söt och fräsch. I la la la-love it! Du hittar hela nio olika produkter i kollektionen samt ett doftljus. Jag är framförallt förtjust i Frosted Plum Shimmer Lotion som inte bara doftar supergott och gör huden mjuk och len – utan även ger huden ett snyggt frostigt skimmer. De söta små Bath Fizzers-kuberna är även superhärliga att använda för ett lyxigt väldoftande vinterbad.

♥ Frosted Plum

The Body Shop Frosted Plum

Om du är sugen på att prova något från Frosted Plum-kollektionen så kan jag tipsa om att skynda fynda. Jag vet inte hur länge produkterna kommer vara kvar i butik, men de finns just nu på rea på thebodyshop.se. Bunkra upp! ♥

Reklamlänkar

Shoppa mina prints

Spana in mina bilder, konst, illustrationer och design inspirerade av när och fjärran.

10 reaktioner på ”<strong>Frosted Plum</strong> – Oemotståndliga godbitar för huden”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet