Artikeln innehåller reklamlänkar

Frosted Plum – Oemotståndliga godbitar för huden

The Body Shop Frosted Plum

En blommig doft av plommon, hallon, magnolia och pion. Mums säger jag bara! Jag är fortfarande helt tokig i The Body Shops kollektion Frosted Plum som lanserades innan jul.

Doften är sådär lagom söt och fräsch. I la la la-love it! Du hittar hela nio olika produkter i kollektionen samt ett doftljus. Jag är framförallt förtjust i Frosted Plum Shimmer Lotion som inte bara doftar supergott och gör huden mjuk och len – utan även ger huden ett snyggt frostigt skimmer. De söta små Bath Fizzers-kuberna är även superhärliga att använda för ett lyxigt väldoftande vinterbad.

♥ Frosted Plum

The Body Shop Frosted Plum

Om du är sugen på att prova något från Frosted Plum-kollektionen så kan jag tipsa om att skynda fynda. Jag vet inte hur länge produkterna kommer vara kvar i butik, men de finns just nu på rea på thebodyshop.se. Bunkra upp! ♥

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share