Artikeln innehåller reklamlänkar

Garnier Respons lanserar kroppsvård

Garnier Respons Body

I över 30 år har Garnier Respons varit synonymt med hårprodukter, men nu lanseras en helt ny kategori. Nämligen kroppsvård!

Liksom hårvårdsserien är Garnier Respons hudvårdsprodukter speciellt framtagna för att mäta behovet hos olika hudtyper och hålla huden återfuktad. Det har därför tagits fram tre serier i tre olika steg. Marvellous Oils för torr hud, Mythic Olive för mycket torr hud och Honey Treasures för extra torr hud. Varje serie har också tillhörande schampo, balsam och inpackning.

Garnier Respons Body

Garnier Mythic Olive Body Dry Oil & Body Nourishing Lotion
Garnier Respons Mythic Olive innehåller jungruolivolja, en mystisk olja känd för sin enastående styrka och förmåga att vårda och mjukgöra både hur och hår.

Bland det bästa? Allt kommer finnas till väldigt plånboksvänliga priser! Från vecka 7 hittar till exempel Mythic Olive Body lotion för 39 kr och Mythic Olive Dry Oil för 49 kr.

Jag kan framförallt rekommendera body lotionen. Den har en lätt och härlig formula och doftar överraskande gott av blommor och vanilj (vilket jag inte alls kunde tro av förpackningen att döma!).

 

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share