Artikeln innehåller reklamlänkar

Inspireras av Granit SS16

Granit Spring/Summer 2016

Tuffa detaljer med svärta och industriella inredningsval. My god vad mycket snyggt Granit SS16 bjuder på. Låt dig inspireras!

Våren och sommaren hos Granit är så himla läcker med rustika och industriella detaljer. Jag vill typ ha allt! Framförallt alla snygga lampor, smarta förvaringslösningar, korgar och betongkrukor. Det är perfektion!

Inspireras av Granit SS16

Granit Spring/Summer 2016#Granitss16

Visst ser det mysigt ut? Jag skulle lätt vilja ha en hängmatta inomhus med en fuskpäls slängd över den och fastklämda lampor likt bilden.

Granit Spring/Summer 2016

Inredningsdetaljer i grått.

Granit Spring/Summer 2016

Halvmålade väggar (så snyggt!) och skinndetaljer. Det nya spännande samarbetet med Smålands skinnmanufaktur & Formbruket lanseras den 28 januari i utvalda Granitbutiker. Det är en kollektion med möbler och inredningsdetaljer för hallen. Du hittar till exempel en bänk, hatt- och skohylla, knopplister och hängare i ask och ljust läder. Allt tillverkat i Småland.

Granit Spring/Summer 2016

Ett halvmålat bord till blåa detaljer som matchar Granits kommande blåa nyheter.

Granit SS16

Hur läckert är inte detta på en skala? Black is back! Granit lanserar även sitt populära Tipi-tält i svart i vår. Tältet är både för utom- och inomhusbruk och kommer garanterat gå åt som smör.Granit SS16#Granitss16

Till köket kommer en massa fina detaljer i natur och vitt. Granit SS16#Granitss16#Granitss16

Jag älskar alla små inredningstrick som pressvisningen bjöd på. Kolla bara hur fint det blir att slå in en platskruka med papper och snöre.

Granit Spring/Summer 2016

Vad tycker ni om Granit SS16? Något som inspirerar lite extra? 🙂 

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share