Artikeln innehåller reklamlänkar

Frisyrtips med 3 enkla flätor

Easy Braided Hairstyle - Frisyrtips med 3 enkla flätor

Inlägget presenteras i samarbete med Rapunzel of Sweden

Visst blir man glad av flätor? Nu när jag äntligen fått lite liv i mitt hår med en smoked ash balayage är jag så inspirerad av att prova nya frisyrer. Det ska dock helst gå snabbt och enkelt. Precis som detta frisyrtips!

Denna frisyr med tre enkla flätor fixar du enkelt på morgonen om du har 10 minuter tillgodo. Om du har sovit med flätor eller redan har lite vågigt hår kan du gå direkt på steg 2.

Easy Braided hairstyle / Så gör du:

  1. Om du vill ha lite lockar, börja med att spraya håret med ett värmeskydd och locka håret med en locktång. Du behöver inte vara så noga, bara lite halvdana beach waves är så snyggt! När jag har bråttom brukar jag bara locka några sektioner här och där och sedan dra igenom håret med fingrarna (awesome quick tips!).
  2. Gör två flätor längst fram, vid sidan av din bena. Fäst flätorna med genomskinlig snodd.
  3. Samla flätorna längst bak och sätt fast dem med en fin hårklämma.
  4. Gör en fläta precis nedanför hårspännet och fäst med en genomskinlig snodd.
  5. Krama gärna in lite hårolja i topparna för mindre friss och lite mer glans. Jag använde Rapunzel of Swedens jojobaolja som fungerar super att använda på både ditt egna hår och extensions – utan att tynga ner håret.
  6. Fixera sedan frisyren med hårspray. Jag sprayade lite lätt med Moroccanoil Luminous Hairspray Medium med arganolja som inte bara ger en bra och flexibels stadga utan även ger håret en fin lyster.
41 Shares
Pin
Share
Tweet
Share