Artikeln innehåller reklamlänkar

Före & Efter: Hårförvandling hos Rapunzel of Sweden

Hårförvandling hos Rapunzel of Sweden i Umeå

HÅRLYCKA! I fredags fick jag, i samarbete med Rapunzel of Sweden, besöka deras huvudkontor och salong i Umeå för en riktig hårförvandling.

Jag har de senaste gångerna satt i löshår själv hemma med olika metoder och med hjälp av min alldeles för snälla pojkvän. Att få besöka salongen, färga och slinga håret, sätta i löshår och få det inklippt kändes såååå lyxigt. Jag blev ompysslad hela dagen och lämnade salongen med världens största leende.

Är ni nyfikna på resultatet? Spana in före- och efterbilden här nedanför. Men först, välkommen in till Rapunzel of Sweden!

Före & Efter: Hårförvandling hos Rapunzel of Sweden i Umeå

Rapunzel of Sweden - Salong i Umeå

Rapunzel of Sweden har salonger i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Helsingfors och såklart i Umeå – där allt startade. Min pappa var snäll och skjutsade mig till salongen på Norra Obbolavägen 137 på fredagsmorgonen.

Rapunzel of Swedens salong i Umeå

Högt tak, kristallkronor och blänkande svart golv. Det är så snyggt i salongen! Rapunzel of Sweden Leave-in CreamRapunzels salong i UmeåHair extensions

Jag hade flera idéer och bilder med mig på hur jag ville ha mitt hår. Jag och frisören Emma på salongen diskuterade möjligheterna och kom tillslut fram till en smoked ash balayage. Hur snyggt?? Jag fullkomligt älskar den kalla looken med askbrunt och askblont. Håret är så livfullt, lekfullt och som gjort för snygga uppsättningar.

Smoked ash balayage + nail hair extensions

Före och efter hårförlängning - Rapunzel of Sweden

Före och efter med 120 slingor nail hair extensions (50 cm) i en mix av nyanserna #10 och #14.

Smoked Ash Brown / Blonde BayalageSmoked Ash Brown / Blonde BayalageJag är verkligen helt kär i min nya hårfärg. Det är inte konstigt att balayage fortsätter vara så trendigt och inne. Det ger håret så mycket liv!

Tusen tack Rapunzel of Sweden för en helt magisk dag! Jag trivs allra bäst i långt hår och känner mig nu dessutom otroligt inspirerad av min nya hårfärg.

Nu måste jag bara lära mig att göra en massa snygga flätor och uppsättningar. Håret är som gjort för det!

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share