Artikeln innehåller reklamlänkar

Poncho & French Side Braid

Game of Thrones Braided Hair Idea

Brace yourself! Winter is coming och jag kommer redan nästa vecka ta med dig på en Game of Thrones-resa till Nordirland!

På söndag flyger jag till London och på måndag bjuder VisitBritain in till Social Travel Summit i Inverness i Skottland där drygt 40 resebloggare från hela världen samlas för en konferens med resor och Storbritannien i fokus.

Jag har alltid velat besöka Skottland och är redan här überexhalterad över att åka dit på konferens. Som kronan på verket tar resan inte slut där utan bär sedan av till Nordirland med Game of Thrones Experience 22-24 september. MY GOD! Jag vet knappt vad jag ska ta mig till. Jag ÄLSKAR Game of Thrones och jag älskar att titta på naturbilder från Nordirland. Denna resa kan nog inte bli annat än succé.

Vi kommer bland annat besöka The Dark Hedges, Winterfell Castle (Old Castle Ward) och Cashendun. Är ni också pepp?

Följ med mig på resan på Snapshat (@adarasblogazine) samt på Instagram (@adaras). Med fantastiska fotovänliga landskap kommer garanterat bli en hel del stories! ♥

Till dess att jag kan bjussa på magiska naturbilder (förhoppningsvis) kommer här några bilder tagna hos min mormor och morfar i Bastuträsk, utanför Umeå.

Forest in the sunsetFrench Side Braid + Poncho in the SunsetGolden forest in the sunsetFrench Side Braid + Poncho in the Sunset

Get the look / Poncho + French side braid

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share