Artikeln innehåller reklamlänkar

Guide till Eos Organic Lip Balm: Vilken smak är du?

Eos Organic Lip Balms

Eos är ständigt på allas läppar! Frågan är bara vilken smak som är mest du? Här guidar jag dig till 12 olika läppbalsam och några spännande nyheter.

Sedan Eos (Evolution of Smooth) grundades 2009 har det amerikanska varumärket tagit världen med storm. Den ekologiska lilla bollen har blivit ett av världens mest populära läppbalsam och syns ofta i kändisars händer. Några fans är till exempel Kim Kardashian, Miley Cyrus, Ed Westwick (♥) och Whitney Port.

Guide till Eos Organic Lip Balm: Vilken smak är du?

Alla Eos Organic Lip Balm innehåller 95% ekologiska ingredienser och är 100% naturliga. De är fullpackade med antioxidantrik vitamin E, lindrande sheasmör och jojobaolja som håller läpparna återfuktade och mjuka och ger en fin glans. Själv kan jag framförallt inte få nog av den söta och innovativa designen som gör det lätt och roligt att applicera läppbalsam.

Sedan har vi såklart alla härliga smaker…

Smooth Sphere Organic Lip Balm

Eos Orange ZestSmooth Sphere Organic Lip Balm Orange Zest

Gillar du apelsin? Då är Orange Zest Lip Balm valet för dig. Det har en härlig doft av apelsin och citrus.

Eos Pomegranate Raspberry 

Eos Smooth Sphere Organic Lip Balm Pomegranate Raspberry Lip Balm

Är du däremot ett fan av sötare smaker är Pomegranate Raspberry ett yummie alternativ.

Eos Blueberry Acai Smooth Sphere Organic Lip Balm Blueberry AcaiÄlskar du blåbär är det såklart Blueberry Acai som du bara måste ha.

Eos Honeysuckle Honeydew

Smooth Sphere Honeysuckle Lip Balm

Med honung, mint och sommarfrukter är Honeysuckle Honeydew en särskilt uppskattad och uppfriskande eos-boll på hösten och vintern.

Eos Strawberry Sorbet

Smooth Sphere Organic Lip Balm Strawberry Sorbet

En av mina året runt-favoriter är denna ljuvliga Strawberry Sorbet.

Eos Passion Fruit & Mint

Glöm inte att säga hej till Passion Fruit och Mint. Den sistnämnda är verkligen ett must have om man är förkyld eller sjuk. Den uppfriskande mintsmaken får en direkt att må lite bättre!

Eos Lemon Drop SPF 15

Eos Smooth Sphere Lemon Drop Lip Balm SPF 15

En annan av mina absoluta favoriter är Lemon Drop med SPF 15. Det är perfekt att på ett så roligt sätt kunna skydda läpparna från solens farliga strålar.

Eos Visibly Soft Lip Balm

Visibly Soft har en uppdaterad formula som gör dina läppar mjukare än någonsin med hjälp av C- och E-vitamin, sheasmör, jojobaolja – och tillsatt hyaluronsyra. De är dessutom 99% naturliga.

Blackberry Nectar

Visibly Soft Lip Balm Blackberry Nectar

Blackberry Nectar har jag just nu alltid med mig i min handväska. Den är sååå yummie med doft av björnbär och nektar och håller läpparna mjuka och lena länge.

Coconut Milk 

Flatlay with Eos Visibly Soft Lip Balm Coconut Milk

Dessa rosa- och vitrandiga Coconut Milk-bollar går nog hem hos de flesta med den mjuka doften av kokos.

Vanilla Mint

Eos Visibly Soft Vanilla Mint

Vanilla Mint är min killes favorit. Inte konstigt. Kombinationen av mint och vanilj kan inte bli fel.

Nyheter från Eos FW16

Shimmer Lip Balm Sphere

Eos Shimmer Lip Balm Sphere

En riktigt rolig nyhet från Eos är att det nu lanseras lätt skimrande läppbalsam, Shimmer Lip Balm Sphere, som tar dina mjuka läppar till nästa nivå. De kommer i Pearl och Sheer Pink och presenteras i en läcker uppdaterad svart design. Sheer Pink är perfekt om du vill ha både lite skimmer och lite färg.

Sist men inte minst kommer här en liten tjuvtitt på nyheterna inför julen 2016. Två olika Holiday Pack lanseras i mitten på november.

 

Eos Winter News 2016

I Eos Holiday 3-pack (209 kr) ingår de två helt nya smakerna Wild Berry och Visibly Soft Honey Apple samt populära Passion Fruit från ordinarie sortimentet.

Eos Holiday 2-pack (139 kr) ingår Limited edition-favoriten Vanilla Bean samt världsnyheten Winter Berry med smak av bär från järnek.

 

Eos Winter News 2016

Nu återstår bara frågan: Vilken Eos är du? 🙂

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share