Artikeln innehåller reklamlänkar

FAVORIT: Drops Of Youth Bouncy Sleeping Mask

Drops Of Youth Bouncy Sleeping Mask

Av alla produkter jag provat den senaste månaden är det särskilt en ny produkt som jag inte vill vara utan. Drops of Youth Bouncy Sleeping Mask. Det är en vårdande leave in-ansiktsmask som appliceras innan man går och lägger sig och får verka över natten. Det bästa? Jag tror aldrig någonsin att min hy kännts så uppfriskad och fräsch varje morgon (trots alldeles för lite sömn). Jag har sagt farväl till fula kuddavtryck i ansiktet och hej till en piggare, smidigare och mindre glåmig hy.

Drops Of Youth Bouncy Sleeping Mask

Drops of Youth Bouncy Sleeping Mask

 

Drops Of Youth Bouncy Sleeping Mask

Bouncy Sleeping Mask kommer från The Body Shops bästsäljande hudvårdsserie Drops of Youth. Sovmasken innehåller plantstamceller från blomman edelweis och har en unik minnesskums-konsistens som formar sig efter ansiktet. Jag älskar den roliga konsistensen, den härliga känslan av att massera in den svalkande ansiktsmasken och älskar resultatet som gör att känner mig både gladare och piggare varje morgon.

Drops of Youth Bouncy Sleeping Mask, 349 kr
Betyg: ♥♥♥♥♥ (5/5)
– Innovativ ansiktsmask som gör att huden känns fantastisk varje morgon. En bättre start på dagen får man leta efter!

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share