Artikeln innehåller reklamlänkar

Doftljusens Rolls-Royce – i skandinavisk tappning

K. Lundqvist Stockholm

Underbara doftljus är i sitt esse i november- och decembermörkret. Harmoniska dofter sprider lugn och ro och lyser upp vilken kväll som helst.

Yankee Candle är såklart en solklar favorit året om och Voluspa erbjuder några av världens mest eftertraktade doftljus. Ett roligt tips nu inför jul är dock det svenska märket K. Lundqvist Stockholm. De har nyligen lanserat Prestige Collection, en exklusiv kollektion med fem olika dofter. Det som gör ljusen så speciella är att det lyser ”lyx” om dem. Ljusen levereras i fina silkespåsar som packats in i snygga svarta boxar med gulddetaljer. En fin julklapp va? Jag älskar designen och tycker att ljusen doftar fantastiskt.

Min favoritdoft är ”Hot Couture”. Den har förföriska dofter av granatäpple, röda bär, björnbär och vit vanilj.

K. Lundqvist Stockholm

En ny favorit. K. Lundqvist Stockholms ljus är tillverkade av 100 procent sojavax, har en oblekt bomullsveke och en brinntid på hela 55 timmar. Levereras i lyxförpackning och bjuder på härliga dofter.

Återförsäljare hittar du HÄR. Priset på ljusen är runt 349 kr (270 g).

Doftljustips!

Tänd ljuset någon timme innan du ska ha gäster och släck det precis innan de kommer. Då sprids en underbart härlig doft i hela huset.

[divider]Fler väldoftande tips[/divider]

 

25 Shares
Pin
Share
Tweet
Share