Artikeln innehåller reklamlänkar

Poze Hair Extensions: Makeover + hårförlängning med ”Mocca Caramel”

Poze Hair Hårförlängning - Före och Efter

[dropcap size=small]H[/dropcap]årförlängning med clip on-set i färgen Mocca Caramel, färgning, slingning och klippning. Så här blev resultatet av mitt besök hos Poze Hair i Södertälje i går. Jag kom in med mörkt och slitet hår och gick ut med en längre, fräschare frilla i en ljusare brun nyans som påminner om fudge eller kola. Vad tycks om resultatet? 😀

Själv är jag sjukt nöjd! Jag trivs otroligt bra i mörkt hår också, men eftersom mitt eget hår är ljusare blir det ändå en del jobb med att färga utväxten regelbundet. Det är lättare att komma undan med en mörk utväxt i ljust hår än tvärtom. Jag hade egentligen bokat tid för att sätta i keratinslingor också, men väl på plats i salongen ändrade jag mig och bestämde mig för att köra på ett clip on-set istället. Jag föll pladask för Poze Clip & Go i nyansen Mocca Caramel. Därför fick även håret gå i denna snygga karamellaktiga nyans.

Fler bilder från mitt besök hos Poze Hair Extensions

Poze Hair Extension - Salong and shop

Poze Hair håller till i Södertälje centrum. I salongen finns en hel vägg med löshår, ponytails, luggar, effektfulla clips och annat kul.

Poze Hair Extension - Salong and shop

Det är svårt att tro att det tog flera timmar att avfärga, tona, slinga och klippa håret. Tiden flög nämligen bara förbi. Gulliga Maria på Poze Hair skämde bort mig med godis, fika, kaffe, läsk och tidningar hela dagen. Dessutom bjöd hon på en hel del stylingtips som jag ser fram emot att prova framöver 😀

Poze Hair Extension - Salong and shopPoze Hair Extensions - Före och Efter poze-hair-sodertalje Poze Hair Extension Mocca Caramel

Hur snyggt clip on-set är inte detta? I love it! ♥

Poze Hair Extensions - Före och Efter

Av recensioner och bloggar att döma ska kvalitén på Poze Hairs löshår vara grym. De ska bland annat ha marknadens fylligaste löshår med 125 g/paket. Jag, som trogen användare av clip on-set, ser verkligen fram emot att testa detta. Jag har provat både fantastiska clip on-set och mindre bra. Därför ska det bli väldigt spännande att se hur detta står sig efter en tvätt och någon veckas användning med stylingverktyg och produkter.

Poze Hair - hårförlängning

Ett stort tack till Poze Hair och Maria för min makeover! Jag är hur nöjd som helst! Jag fick även en rabattkod att dela med mig av till er om jag vill. Och det är väl klart! Är helt perfekt om du är sugen på en hårförvandling eller vill känna dig extra fin nu inför jul och nyår.

Med koden POZE14 får du 50 kronor i rabatt + fri frakt i deras webbshop. Koden gäller hela december.

Spana in deras hemsida här → pozehair.se.

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share