Artikeln innehåller reklamlänkar

Outfit: Parkas, stickat och slitet

Parkas Snygga Naglar NynäshamnParkas Parkas

Parkas, här ♦ Slitna jeans, här ♦ Stickad tröja, här ♦ Clip & Go, här ♦ Boots, H&M Naglar, Kasia

Äntligen fredag! Det spelar ingen roll om jag bestämmer mitt eget schema som egenföretagare, fredagar gör mig alltid lika lycklig. Jag måste också erkänna att jag verkligen ser fram emot att sova ut i helgen. Jag har så många roliga projekt i rullning samtidigt nu att det blivit många sena nätter och tidiga morgnar denna vecka. Därför ska det bli så skönt att bara vara hemma i helgen – även om helgen kommer vara fylld med plugg. Jag är långt efter i mina webbprogrammeringsstudier, men i helgen ska jag satsa stort på att försöka komma ikapp.

I dag står fyra spännande möten i stan på schemat. Sedan kommer jag avrunda dagen genom att ta med mig Natta på ett event med NYX. Det är alltid lika roligt med BFF-häng! 🙂

Hoppas ni får en mysig fredag! ♥

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share