DIY: Så sätter du i tape hair extensions hemma

Before and after Tape hair extensions

“Quick & Easy”? Hell yes! Jag har för första gången provat på tape hair extensions och är, minst sagt, imponerad.

Clip on-extensions har ju varit en favorit hos mig i flera år. Liksom keratinförlängning (nackdelen är bara att det är rätt dyrt). Nu har jag i alla fall äntligen, i samarbete med Rapunzel of Sweden, kunnat prova på tape hair extensions. En metod jag varit nyfiken på superlänge!

Tape hair extensions är färdigtejpade hårslingor som du enkelt kan sätta i håret för en hårförtjockning, hårförlängning eller för en rolig färgeffekt. Det går snabbt och smidigt att applicera och ger ett tjockt och fylligt hår tack vare att du tejpar ihop två hårslingor på varje utvald slinga av ditt eget hår.

Dessutom är detta en prisvänlig löshårsmetod då du enkelt kan återvända alla slingor genom att sätta på refill-tejp. Det jag framförallt älskar? De supertunna fästena. Tape hair extensions är det som känns allra mest naturligt av alla löshårsmetoder jag provat. Faktum är att fästena knappt känns i håret.

Rabattkod hos Rapunzel of Sweden

Ange koden “Adaras10off” i kassan så får du 10% rabatt fram till 18/09 2018

Rapunzel of Sweden Tape hair extensions

Jag har använt Rapunzel of Swedens Euro Quick-Easy 50 cm i nyanserna #6, #3, #4 och #10. Jag har mixat två förpackningar av varje färg för att få ett lite mer livligt hår.

Du behöver:

2-3 paket för en hårförtjockning.
4-6 paket för en hel hårförlängning.
6-10 paket om du har- eller önskar få, ett riktigt fylligt hår.

+

Tång
Pinnkam
Hårspännen att sätta upp håret med
ev. Sax

Rapunzel of Sweden Tape hair extensions

I varje Euro Quick-Easy finns 8 slingor med 20 gram löshår fördelat på åtta färdigtejpade bitar. Det går nästan att jämföra med ett vanligt clip in-hårträns, med den stora skillnaden att du knappt känner dessa fästen + slipper ta i och ut clips.