Artikeln innehåller reklamlänkar

Adaras Julkalender 2015: Lucka 1

Adaras Julkalender 2015: Lucka 1

Julkalender 2015: Lucka 1

God jul! Vi kickar igång första december och min julkalender med en grym tävling i samarbete med Valio Selection – för en paus i vardagen.

Nu har du nämligen en underbar möjlighet att få rå om dig själv och en vän på ett av Nordens största spahotell. Som grädden på moset får du även testa Valio Selections nyheter samt ett fint spakit att njuta av.

I priset ingår:

Valio Selection & Selma Spa

 • Övernattning i dubbelrum på Selma SPA i Sunne och entré till SPA-avdelning för två personer (värde 960 kr/person)*
 • Valio Selection kvarg i smakerna jordgubb & rabarber och äpple & päron. Valio Selection grekisk yoghurt i smakerna hallon & granatäpple och äpple & kanel.
 • Ett fint spakit (se bilden till vänster här ovan)

Så tävlar du:

Motivera kort varför du vill vinna i en kommentar.


För plus i kanten:
+ Gilla Adaras Blogazine på Facebook / följ @adaras på Instagram


Tävlingen sponsras av Valio Selection – för en paus i vardagen. Valio Selection-serien är mellanmålsbägare och finns i två varianter av proteinrik kvarg och två varianter av härligt krämig grekisk yoghurt. Dessa är till för att avnjutas precis där du befinner dig just nu eller som en räddare i nöden när hungern sätter in.

Tävlingen pågår till midnatt. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
*Presentkortet är giltig fram till 31 april 2016 och priset skickas endast inom Sverige.

Tävlingen är avslutad. Vinnaren är Therese, stort grattis!

Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

238 reaktioner på ”Adaras Julkalender 2015: Lucka 1”

 1. Anna-Märta Stålnäve

  När jag och min klasskamrat skrev vår C-uppsats så åkte vi när vi var klara iväg ihop på en SPA-övernattning för vi kände att vi behövde göra något roligt och avkopplande ihop då det är hårt jobb att skriva uppsats och man sliter rätt hårt på sin vänskapsrelation. Nu efter vi har kommit ut och börjat arbeta har jag flyttat från staden där vi läste och vi ses så sällan och just idag (eller igår blir det ju eftersom klockan gått över midnatt nu) så la hon upp en bild på min fb-wall från vår SPA-vistelse och sa att hon saknar mig och att vi borde göra ngt liknande igen. Och så vips dök den här tävlingen upp så det måste ju vara ett tecken 😉 Det vore fantastiskt att få bjuda med henne på en SPA-övernattning och ses nu när det var så längesedan.

 2. Hej!
  Vilken fantastiskt rolig tävling, jag vill gärna vara med!

  Att i ett ögonblick får lämna den stressiga vardagen och åka till Selma spa,
  hade känts fruktansvärt bra!
  Nu i förkylningstider hade det varit perfekt med avkoppling och bad,
  jag kan lova att både sambon och jag hade blivit glad!

  (Gillar på Facebook och följer på instagram under namnet: @erosqvist).
  Varma vinterhälsningar,
  Elin R

 3. Linda ingmarsson

  jag vill vinna detta så jag kan bjuda med min bästa vän på en underbar spa vistelse för hon är världens bästa vän !

 4. Jag vill vinna för att jag är såååå trött! Alldeles för mycket jobb och alldeles för lite tid med mannen (som pga att vi jobbar på olika orter för tillfället bor 45 mil bort) och så en analkande 40-årsdag. En spa-vistelse hade blivit ett underbart avbrott i vardagen (och dessutom min första spa-upplevelse)

 5. Att få njuta i Sunnes Selmatiska spa, det skulle göra frugelugan gla, att bada i sköna bad och mumsa kvarg, det gör att jag vill släppa min bekvämlighets-sarg, och hoppas på vinst, det vore ju kul – att få julbada med min fru i Jul!

 6. Rebecka Jönsson

  Jag är Au pair just nu och kommer hem till julen, jag har saknat min familj oberört mycket och det skulle betyda väldigt mycket om jag fick äran att ta med en familjemedlem till detta spa.

 7. Att bjuda med mig man på en resa utan barn vore magiskt, ja, det är knappast något man gör varje dag. Efter månader med flytt och renovering, småbarnskaos och heltidsjobb skulle drömmen vara att verkligen få skämma bort honom och bara få tid för varandra!

  Följer såklart!

  Kika in och tävla i min julkalender med, vet jag. Den kör igång imorgon vid 8-tiden. 😉

  Kram Johanna
  [email protected]
  http://www.rosabubbla.se

 8. Jag skulle gärna vilja vinna detta åt mina föräldrar för att dom helt enkelt är bäst. Då jag varit sjuk senaste 4 åren så är det mina föräldrar som fått ta hand om mig och det har dom gjort med bravur. Det är inte många nätter dom fått sova ostört så att få ge dom detta vore helt underbart!

 9. Det skulle varit så kul att få vinna detta så att jag kan bjuda med min fina mor på detta spa så att hon kan få lite lugn och ro i sin stressiga vardag. 🙂

 10. Min pojkvän har drabbats av en obotlig cancer och jag känner verkligen att vi skulle behöva komma bort från allt som har med sjukhus och mediciner att göra för en dag. Vi behöver ta hand om varandra och bara vara.

 11. Skulle så gärna vilja vinna och bjuda med mig min bäste vän som haft motgång efter motgång senaste halvåret. Skulle va perfekt att samla energi och ha en riktigt härlig bondande tjejweekend<3
  Kram!

 12. Jag är nog inte tröttare eller i större behov än någon annan…men vinner jag ska jag vara trevligaste gästen och göra personalen glad =)

 13. Jag skulle vilja vinna så att jag kan ge detta some en present till mina föräldrar. Dem har stöttat mig så mycket de senaste 3,5 året då jag pluggar i USA. Förutom att stötta mitt beslut att åka till USA och studerar så har de hjälpt mig betala för skolan, min försäkring samt alla flygbiljetter till och från Sverige. Detta skulle vara det perfekta sättet för mig att kunna visa lite extra uppskattning till dem för allt som dem har gjort, och de förtjänar verkligen att få komma iväg och bara slappna av lite.

 14. Jag vill gräna vara med men inte så mycket för min egen skull utan för min fina väninna! Jag studerar, och är ensamstående med mina barn, så både tiden och ekonomin är verkligen stram! Min väninna Louise är där alltid för mig och mina barn när tiden inte finns till och det är behov av hjälp till att hämta och lämna barnen i skolan och dagis eller om jag behöver lite tid för mig själv att ordna med mina egna läxor och föreläsningar! Hon är verkligen guld värd och förtjänar en fin present!

 15. Jag vill vinna av den enkla anledningen att jag aldrig skulle unna mig att åka iväg om jag inte hade fått resan/spavistelsen av någon, helt enkelt för att jag brukar vara den som själv ger bort dessa saker, haha.
  Jag har aldrig varit på spa, däremot har jag skickat iväg ett tiotal personer genom åren, så jag vet inte, det kanske är min tur? Jag chansar gärna 🙂

  Följer på både Instagram och Facebook. (Nerdica/Jessica Eriksson)

 16. Tvingar mig iväg till gymmet varje vecka,
  minst tre dagar borde väl räcka?
  Men kroppen vill inte samarbeta,
  den verkar istället viktnedgången motarbeta,
  minskar varken i mått eller vikt,
  hoppas på resultat på sikt,
  min älskade sambo är största inspirationen
  En SPA-tur med honom vore bästa motivationen!

  Gillar och följer givetvis!

 17. Julia Lindkvist

  Ja varför vill jag vinna?
  Nu ska jag inte skriva någon historia om hur synd det är om mig utan jag vill snarare framhäva hur UNDERBART det vore för mig att få komma bort från julstressen och jobbet en stund tillsammans med min underbara mamma som verkligen förtjänar detta!

 18. Jag vill vinna en paus i vardagsstressen. Jobb, plugg och massor att göra utan att någonsin få tid att stanna upp och andas är inget liv! Jag vill känna av nuet, njuta i min kropp och bara vara. Denna vinst hade varit helt underbar! Den hade gett mig tid till mitt eget välbefinnande, något som jag verkligen behöver, samt lite mumsig kvarg så jag kan glömma glömma middan en dag utan problem!

 19. Jag har alltid varit en sådan som fokuserat på skola och framför allt jobb före allt annat, speciellt mig själv! Varvar sällan ner utan jobbar mer än gärna 8-9 dagar i sträck utan vila och nu när jag dessutom flyttat hemifrån så fokuseras det ännu mer på arbete och att få vardagen att hålla ihop. Därför skulle jag vilja vinna för att få möjligheten att unna mig något och ta hand lite om mig själv samt släppa stressen. Vilken tjej har inte drömt om att få åka på spa? Det har jag alltid gjort i alla fall. Skulle jag vinna detta skulle jag antingen ta med min bästa kompis, hon har hjälpt mig så mycket trots att hon haft sitt att ta hand om men ändå alltid stöttat mig, eller så skulle jag ta med killen jag just nu faller för. Vi bor en bit ifrån varandra och vi båda har haft fullt upp med jobb, han är på sluttampen av sin utbildning och sliter nu med att ha 3 tentor under december samtidigt som han har jobb samt praktik. Så jag vill vinna detta, dels för min skull, för att prioritera mig och hälsa och även ge denna upplevelsen till någon av dem 2 som betyder allra mest för mig och som gett mig så mycket !

  Jag gillar på Facebook ( Louise Pettersson Bergh) samt instagram (louiseberghh)

 20. Ärligt talat så vill jag bara gottgöra mig själv. Jag har börjat första året på gymnasiet nu, går naturlinjen och ska ha nationella prov om bara någon vecka. Jag känner mig utmattad och vill helt enkelt bara vila ut mig. På det kan jag alltid bjuda någon kompis eller helt enkelt min mamma.

 21. Veronica Hedlund

  Jag är jättegärna med. Om jag vann skulle jag ta med min man så vi kan försöka hitta tillbaka till varandra. Så skulle vara underbart med lite egentid.

  Gillar på instagram inka82

  Kram veronica Hedlund

 22. Jag skulle gärna vilja vinna så jag kan skämma bort min underbara sambo ❤️ Han är bäst, ställer alltid upp för alla som behöver hans hjälp och han förtjänar en SPA-weekend!

 23. Är gärna med och tävlar om denna superdupervinst. Gillar på facebook, liselotte andersson. Vill gärna vinna för detta är något som jag och min sambo skulle behöva efter ett tufft år, men där vi har ställt upp och stöttat varandra för att orka.

 24. Åh vilken dröm vinst! Jag skulle gärna vilja vinna detta och ta med maken på en Romantic get away!!!! Fyller även år i januari så ett perfekt sätt att fira min B Day!

  Jag följer dig både på instagram & FB 😉

  Håller tummar å tår att jag vinna får!

  Kram Lina

 25. Min mamma skulle framför allt behöva komma iväg. Hon opererades i somras och har haft svårt att lämna lägenheten. Men nu är det på bättringsvägen. Skulle verkligen vilja ta med en henne på en avkopplande ställe där hon kan få ta hand om sig själv och njuta igen.

  Följer dig redan på FB och Instagram!
  Kram Denise

 26. Vilken fantastisk start på julkalendern! Detta kan man ju bara inte missa att ta en chans på 🙂 Vet inte hur länge jag pratat med sambon om att jag är i stort behov av en ordentlig massage. Det perfekta stället att ta massagen på är ju definitivt ett SPA-hotell! Gah, så skönt! Och ja, jag älskar ju kvarg, så det tackar jag då verkligen inte nej till det heller 🙂

 27. Kung och drottning för en dag, att vinna hade gjort mig mer än glad.
  Att få vila upp sig och njuta en hel natt på spa, äta gott och ha det bra!
  Vinsten är jag nog värd, efter en hektisk höst fylld med fläng och färd. Att få stanna upp tänka till, det är nog vad kroppen min vill!

 28. Christina Frisberg

  Ojojojooj!! hur skönt vore det inte att bara checka ut från allt flyttstäd och kartonger för att leva lite lyxliv a la Dolce Vita?? känner mig rätt sliten med husförsäljning och nytt arbete som ju är görskoj men också tar enormt mycket energi, så att få njuta en smula i lugn och ro skulle vara som balsam för både kropp och själ 🙂 <3
  Kramar från en både blogglös och instagram lös stackars krake 😉 😉

 29. Lina Eckerström

  Med 2 små barn hemma blir det sällan nån Lina-Jonas tid längre. Men tänk att kunna lämna barnen hos mormor/farmor och smita iväg till Sunne för lite lyx och en HEL NATTS SÖMN. Det du, det är precis vad jag önskar mej i julklapp ☺

  Följer dej på facebook!

 30. Perfekt present till min man. Vi har inte haft någon ensamtid på väldigt länge och nästa vecka firar vi 5-årig bröllopsdag.

 31. Jag skulle vilja vinna eftersom jag älskar spa. Vi har inte möjligheten att komma iväg på sånt lika mycket som tidigare eftersom vi blev föräldrar förra året så det hade vart guld värt att vinna!

 32. Är en klassiker till motivering, men jag och maken skulle behöva komma iväg utan barnen och njuta av varandras sällskap. Kunna prata till punkt och äta en hel måltid på tu man hand. Lyxigt och ack så sällsynt under småbarnsåren!

 33. Min underbara pojkvän och jag har 2 år i april. Det bästa hade varit och få vinna detta pris så man kunde åka dit och vara tillsammans och fira på bästa sätt. Ta det lugnt. Han förtjänar att bli bortskämd med detta då han alltid ställer upp för mig och skämmer bort mig själv ibland. Vill gärna ge tillbaka.

 34. Sofie Gustafsson

  Efter en stressig höst behövs ny påfyllning utav energi och bara få ro om sig själv. Jag vill även ta med min sambo som nyligen opererats i höften och han ligger bara hemma nu och kan inte göra mycket. Skulle betyda oerhört mycket om jag vann och kunde överaska han med detta.

 35. Denna spavistelse önskar jag vinna för att kunna överraska min sambo när vi i december firar 5 år tillsammans 🙂 Hade vart helt underbart att få komma bort och bara vara vi två och njuta av en natt på hotell, koppla av i spat och äta god mat. Det är verkligen en toppen vinst, ser fram emot att följa din julkalender i år 🙂
  Håller tummarna för vinst.
  Hälsningar Mia

 36. Anna Mårtensson

  Hej! wow vilken tävling! =) Jag vill vinna så att jag kan ta med min kära mamma som verkligen förtjänar en spa upplevelse <3 Hon är min hjälte och förtjänar verkligen att få bli lite ompysslad <3

 37. Hej! Jag och min fina kärlek, fortfarande nykära och nydligen blivit sambos. Jag har fått ett jobb i en annan stad och slutar väldigt sent och han börjar väldigt tidigt. Jag jobbar även helger, vilket lett till att det känns som vi inte träffat varandra på månader och det tär på oss. Vi skulle uppskatta det här så himla mycket! Har även gillat och följt ?

 38. charlotta hellström

  Tänk att få åka bort ett par dagar tillsammans med gubben, det har vi inte gjort på många många år. Tänk att ha tid att i underbar miljö få upptäcka varandra igen, och bara njuta av stämningen och av varandra. Det vore den finaste julklapp vi kunde få.

  Kramar
  Charlotta

 39. Jag och min man behöver lite lyx och lite tid tillsammans efter att jag varit föräldraledig i 1,5år och vi nu ska bytas av så jag börjar jobba. Vi är två trötta slitna som inte hinner med den tillsammanstid och vila vi behöver.

 40. Jag gillar dig redan på facebook och har inte tillgång till intagram för tillfället då min mobil är sönder 🙁

  jag skulle vilja vinna dagens lucka för att jag har faktiskt aldrig varit på spa i hela mitt liv, alla pratar om hur underbart det är och avslappnande men jag har inte haft råd att gå på spa. Just nu är jag arbetslös och inte många kronor ramlar in på kontot varje månad så har inte råd att följa med vännerna när dem åker och slappnar av på spa. Lika avensjuk varje gång 🙁 så att vinna detta skulle göra mig jätte glad! 😀

 41. Hej,
  Jag skulle vilja vinna detta till mig och karl. Efter nio år tillsammans så skulle vi nu gifta oss stort nu i somras.. Dock dök en liten överraskning upp i form av att vi ska bli tre nu i december. 😀 Så det “bröllopet” med allt underbart lyxigt har skjutits upp på obestämbar framtid men vi kommer att gifta oss i smyg nu på lördag hihi. Därmed vore det underbart roligt att få ge min älskade som bröllopsresa/present och ändå få lite av den lyxiga känslan vi planerat. Håller tummarna och följer såklart på såväl Facebook som instagram sedan läääänge <3

 42. Jag och sambon nu varit tillsammans i åtta långa år,
  för att fira detta skulle det vara mysigt för oss att ta hand om kroppen från huvud till tår.
  Att få bjuda med honom till Selma SPA,
  då skulle vi båda må så bra!
  Att en överraskning som denna honom få ge,
  för han är verkligen värd de!

  Ps. Följer dig redan både på Facebook och Instagram (@beyondbeautyse)

 43. Min höggravida syster hade verkligen behövt en paus från sin vardag fyllt med småbarnsskrik, och jag från studierna 🙂

 44. Jag vill gärna vinna detta för kärlekens skull. ❤️

  Vi fyller båda 30.
  Har precis fått vårt andra barn.
  Nyförlovade på vår 10årsdag.

  Det hade varit så roligt att få överraska min underbara man som gör så mycket för mig och barnen.
  Kärlek, det största som finns och det vackraste att fira!

 45. Selma SPA – en riktig oas bara ett ”stenkast” härifrån.
  Jag åker OFTA förbi, men har bara varit där någon gång för många år sedan.
  Om jag har turen på min sida så vill jag bjuda med min lilla syster Camilla till sagolika sunne. Hon blev mamma i augusti och har sedan dess haft världens sötaste dygnet-runt-Sidekick i form av lilla ella.
  Men eftersom hon börjat äta mat från flaska nu så skulle jag vilja röva bort min syster på ett mysigt dygn.
  Det kan hon verkligen behöva !

  Följer på Facebook !

 46. Jag skulle så gärna vilja ta med min mamma på något sånt här, men tyvärr har inte riktigt pengarna funnits där.
  Min bästa mamma som jag håller kär, hon förtjänar verkligen det här.
  Lycka vore att få ge henne en julklapp, där vi inte behöver använda oss av en endaste app.
  Där vi kan göra något tillsammans, för min lilla mamma förtjänar alltsammans <3

  Kram Jonna

 47. Så roligt att julkalendern är igång! Hoppas på vinst då jag aldrig har varit på Selma Spa tidigare. Vore sååå härligt att rå om sig själv en stund.

 48. Hej! Åh jag skulle jättegärna vilja vinna detta! Jag skulle ta med mig min pojkvän så att vi kan få komma iväg och göra något mysigt tillsammans. Vi firar snart våran 4års dag så det skulle vara så kul om jag kunde få bjuda med honom på något sånt här 🙂

 49. Stina Berntsson

  Jag äro en fattig student,
  Det är sällan man har pengar över till någon present.
  Men det finns en kille jag håller kär,
  Han så rar och snäll mot mig är.
  Jag vill skämma bort han för en dag eller två,
  Jag vill ta med han och på Selma Spa gå.
  Berätta att han är alldeles perfekt,
  Snälla låt mig vinna lucka ett.

  Han, min kära,
  Han är dessutom galen i träning, den dära.
  Att kunna bjuda på nyheter, så som kvarg,
  Från Valio, hade knappast gjort honom arg.

  (Jag har både gillat din Facebooksida och följer dig på insta!)

 50. Denna julklapp vill jag dela med min älskade dotter Sanna .Vi jobbar tillsammans som kollegor och gör det mesta ihop ibland med barnen och ibland själva.Vi unnar oss sällan att bara njuta och inte tänka “jobb”.Så vad vore mer toppen än att få chansen på denna fantastiska vinst och inleda året 2016 med .Gillar Adaras på facebook och instagram .
  Vill även passa på och önska dig en riktigt trevlig fortsättning och en God JUL .

  Christina Kaakinen
  Mittandraliv

 51. Men alltså wow, vilken öppning i din julkalender!

  Jag skulle vilja vinna just på grund av att det är en paus i vardagen. Att bara få koppla av mitt i all stress som jag dragit på mig just. Jobb, eget företag, bröllopsplanering, flytt och allt. Ja, nej är så trött just nu att jag hade förmodligen börjat gråta om jag bara fick koppla av på det här sättet 😛 Hade tagit med mig min snart-man, också hade vi bara rått om varandra!

  Gillar så klart på FB och instagram 🙂
  Kram kram

 52. Hej!
  Jag skulle gärna vinna den här priset så att jag kan gå på spa med min väninna som bor 30 mil från mig och jag träffar inte henne så ofta. Hon är det bästa person som finns,är alltid där för mig och hon förtjänar det här priset för att hon ställer alltid de andra framför sig.

 53. Jag skulle gärna vinna detta åt min pojkväns syster som bor i Sverige, jag bor själv i Finland. Hon studerar flitigt och jag skulle vilja ge henne en underbar present som hon kan dela med sin pojkvän. 🙂

  Kram!

 54. Vilken härlig början på din underbara julkalender. Jag har aldrig varit på spa, har alltid velat gå på en upplevelsen med kroppen och hälsan som fokus. Tycker detta är viktigt. Kanske jag har tur och vinner denna jul.

 55. Hoppas på denna stora chans,
  För oss småbarnsföräldrar till romans.
  Hemma går allt på vardagsrutin,
  Natt på spa vore för själen medicin!

  (gillar på fb)

 56. Anette Kristoffersson

  Har åkt förbi Selma SPA i bil många gånger och alltid drömt om att få prova på det någon gång.

  Gillar på Facebook (Anette Kristoffersson) och följer på Instagram (bolipen)

 57. Älskar spa och massa-ge, att slippa att alltid gubben be. Behöver ny energi, få fart på kroppens maskineri. Krämig grekisk yoghurt äter jag till frukost varje dag, som håller mig bäst mätt ett tag. Hoppas få lite lyx och flärd, i Selma Spas värld. claker39 på instagram.

 58. Åh jag hade verkligen velat vinna detta fantastiska pris! Som nybliven student har man sällan råd att lyxa till det såhär mycket. Detta hade suttit heelt perfekt efter en lång och intensiv tenta-pluggs period då man kan slappna av och tänka att: jäklar vad grym jag är som satte tentan!
  Gillar dig såklart på facebook och instagram aswell! 🙂

 59. Jag skulle vilja ge min superhjälte till mamma en mysig spa-vistelse i julklapp. Vi båda jobbar väldigt mycket och skulle behöva ladda batterierna lite. Dessutom måste jag säga att jag är väldigt nyfiken på Valios nyheter, speciellt grekisk yoghurt äpple och kanel. Mums!

 60. Jag behöver verkligen komma bort från allt jobbigt och ont i vardagen, men det är inte min motivering. Utan jag vill bjuda min man på en överraskning som han aldrig skulle kunna ana! Vi tar oss aldrig råd och tid för sånt här som egentligen är så viktigt för äktenskapet!! Så en kärleksförklaring helt enkelt!! Till en man som står ut med mig! 🙂
  Kram, Lotta

 61. Åh vilken underbar julklapp! Jag vll vinna detta för att jag och min sambo ska kunna göra någonting bara han och jag. Vi har aldrig tid för oss själva, det finns alltid barn eller jobb i vägen. Vi skulle verkligen behöva ta hand om oss själva och bara relaxa för en stund. Bättre än så kan jag inte motivera. Ha en fin Tisdag Kram Kajsa
  D.S följer både på instagram och Facebook

 62. Hej!
  Vore helt underbart att få ett litet avbrott i den annars så stressiga vardagen, med mig skulle jag ta med min underbara pojkvän och jag är säker på att vi tillsammans hade fått en helt underbar vistelse som man kanske inte annars unnar sig som heltids studenter. Följer redan både på fb och instagram 🙂

 63. jobbar med mat så december är en extremt hektisk tid. lite avkoppling efter helgerna för mig och en kollega vore sååå uppskattat 🙂

 64. Oj, vilken julklapp. En fantastisk present som jag skulle vilja vinna för att ha tid att umgås till min älskade make. Vi har haft så mycket med renoveringar och nya jobb på senaste tiden och har helt enkelt inte hunnit umgås. Vi skulle behöva komma bort och bara ha varandra att rå om varandra.

 65. En spa upplevelse för två vore bra.
  Något jag aldrig tidigare fått testa på.
  Nu är barnen även stora och med barnvakt jag och maken kan fara.

  Följer på instagram: axdal.se
  Och på facebook Alexandra dahlberg

 66. Hej!

  Byta vardag till fest?
  På spa görs det allra bäst.
  Tid tillsammans, lugn och ro är det vi behöver mest.

  Ha en fin dag!
  Med vänlig hälsning,
  Kristiina.

 67. Vilket lyx? Sliter på jobbet , hemtjänst . Samtidigt som jag är gravid, & att jag fyller år på fredag , 4 dec så hade detta suttit bättre än bäst

  Kraft, balans och harmoni, ska för denna dag bli din melodi. Vårda hela din kropp, efter detta blir du på topp! ❤️

 68. Funderade på julklappar till min fru. Allt jag kommer på är pussel, Star Wars-gubbar och bilderböcker. Barnen är så mycket lättare…

  Men jag inser att hon hade blivit mycket gladare för en spahelg på Selma Spa! Önskar att jag får möjlighet att ge henne det! För hon är världens bästa fru, mamma och min bästa vän!

 69. I somras firade vi 10-årig bröllopsdag. Men med tre barn är det svårt att få något över till att fira extra. Åh vad roligt det skulle vara att åka bort en helg bara vi två och njuta av varandra och skönt spa!

 70. Åh vilken underbar vinst! Hade delat denna spaupplevelse med min kära mor då jag tycker hon förtjänar allt och lite till, men en fattig student till dotter kan inte erbjuda så värst mycket så det här vore verkligen en fin överraskning.

  Gillar på facebook!

 71. Annika Andersson

  Jag har aldrig varit på spa. Jag önskar jag fick chansen att åka iväg tillsammans med min älskade man så vi bara kan må bra och få rå om varandra lite extra. <3

 72. Jag skulle vilja vinna detta för att kunna ge bort det till mamma och pappa. De två behöver komma iväg och rå om varandra, utan massa stress och annat som vardagen ofta bjuder på. Efter allt de gör för alla andra i sin närhet och för att de allt för ofta tänker på alla andra i första hand förtjänar dom detta. Mamma har inte kunnat gå på spa på flera år sedan hon fick en nackskada som gjorde att hon inte längre kan göra allt som alla andra gör. Att sitta ner och njuta i tex en bubbelpool har varit omöjligt för henne eftersom varenda rörelse på nacken har varit en olidlig smärta och att bada med en nackkrage hade väl kanske inte jag heller velat göra. Nu har hon äntligen efter 14 år fått hjälp och mår så mycket bättre. Skulle vara kul att få ge henne(dom) detta så hon också får uppleva hur det är att bara kunna koppla av och rå om sig själv för en stund.
  Kram

 73. Jag och min syster skulle vilja gå på Spa och koppla av. Hon har alltid ställt upp för mig, en dag som denna att göra tillsammans skulle uppskattas av oss väldigt mycket.

 74. Det hade varit så underbart att få åka och ta hand om kroppen och koppla av, efter ett år med så mycket slit och motgångar.

 75. Jag skulle väldigt gärna vilja ha en spahelg med min mamma. Inga barn att ta hand om, bara lugn och ro och umgänge med min mamma. Hon närmar sig 70 år och man vet inte hur länge till man får ha sina föräldrar i livet. Det finns så mycket jag vet så lite om. Om hennes barndom och första år i Ungern, familjens flykt hit, första åren och uppväxten här, mötet med min pappa, mina första år etc etc. Sen ställer mamma alltid upp för mig och min familj när vi behöver hjälp, utan att kräva något i gengäld. Nu vill jag ge tillbaka ❤️

 76. Matilda Bäremo

  Jag skulle vilja vinna så jag kan ta med min mamma på denna perfekta upplevelse. Hon ställer upp för mig i alla lägen. Skjutsar, hämtar, hjälper med skolan, betalar och så fort hon inte jobbar hjälper hon mig och min syster i stallet eller är hemma och tvättar eller lagar mat. Hon har även ett jobb som tar väldigt mycket av hennes tid och är krävande, ibland jobbar hon dygnets alla timmar men klagar ändå inte. Min mamma är en superwoman helt enkelt och därför skulle jag vilja tacka henne för allt hon gör för både mig och familjen. Ett spabesök vore den perfekta julklappen till henne och otroligt behövligt så hon får slappna av. Därför skulle jag gärna vilja vinna!

 77. ååå jag skulle otroligt gärna vilja vinna en övernattning då jag och min sambo väntar vårt första barn som vi längtat efter och kämpat för i många år. När vi äntligen får besked om att vi väntar ett barn så får vi oxå besked om att vi har hussvamp i vårt hus och har tvingats att akut flytta därifrån och in till min mamma och hennes familj. Vi kommer att få renovera i flera månader för att vårt hus ska bli bra och hela situationen sliter otroligt mycket på mig. DÄRFÖR skulle jag så otroligt gärna vilja vinna en positiv grej där jag kan få komma bort med min sambo eller en underbar tjejkompis och bara få njuta och ta det lungt tillsammans med bebisen i magen =)

 78. Jag är med! Jag skulle vilja bjuda med min bästa vän på Selma Spa. Vi bor i Karlstad och har pratat om att åka dit eftersom vi aldrig gjort något tillsammans bara vi två. Vi har aldrig fixat naglarna, aldrig varit på spa eller övernattat på ett hotell. Det skulle vara så himla mysigt. Och hon förtjänar verkligen sånt här efter att ha kämpat i över 2 år trots att hon bara har haft motgångar. Skulle vara mysigt bara hon och jag vara där och inte tänka på något alls. På grund av av att vi båda är arbetslösa så har det inte hänt att vi kunnat göra något lyxigt tillsammans, och vi har varit bästa vänner i 16 år.

  Gillar din sida på Facebook sedan tidigare (Therese Babustyle Berglund heter jag på Facebook, tidigare hette jag Liil Babustyle) och jag följer dig på Instagram under namnet lilbabustyle

  Tack för en sån underbar tävling! 🙂

 79. Min älskade mamma fick diagnosen cancer igår och jag skulle sååå otroligt gärna vilja gå på SPA med henne nu i december eller början av januari medan hon orkar. Vi har aldrig gjort något så lyxigt tillsammans och det hade varit ett ljuvligt minne att tänka tillbaka på när operation, strålning och hemskheter dragit igång.

  Jag har faktiskt heller aldrig smakat kvarg någon gång så det vore kul att testa att mixa en äkta smoothie.

  Skulle bli så rörd och tacksam om jag hade lyckan att vinna!

 80. En upplevelse på spa, att finna känslan att bara vara i nuet, ladda om batterierna, få prata ut i lugn och ro, känna kroppen slappna av. Njuta av god och nyttig mat, med kanske lite sött och gott som bouns – det vore helt fantastiskt ljuvligt!

 81. Hej.
  Vilken fin tävling!

  Jag skulle vilja vinna denna lucka då jag och min sambo kommer behöva lite extra mys inom snar framtid. Vi Kommer redan få den mysigaste tiden vi kan få framför oss då vi kommer bli föräldrar när som helst. Men en avstickare med spa mys för oss två i vardagen kan bli extra mysigt i vår.
  Och att dessutom få avnjuta Valio produkter som mellanmålet i vardagen är ett super plus.

 82. Jag är jätte gärna med och tävlar. Det har varit en tungt år för hela familjen och just nu känner jag mig bara tömd på energi. Skulle jätte gärna vilja spendera min dag på ett spa, ladda energi och bara bry mig om mig själv. Boosta upp mig och min själ. Tar självfallet med min man på trippen, vi gör alldeles för lite ihop, bara vi två.. <3

  Gillar dig på fb och insta redan..

  kram Nina

 83. Åh vilken bra tävling!

  Jag är gärna med och tävlar om en dag på Selmas spa!
  En vilodag från vardagen är precis vad jag och min pojkvän vill ha!
  Jag hoppas att denna stora chans, dessutom kan föra oss till romans.
  Slippa stress och strul hade varit kul. Särskilt nu till jul!

 84. Hade varit en fantastisk uppmuntran till mig själv som har det rätt stressigt just nu. Jobbar heltid och pluggar på universitet, så att vinna det här och kunna bjuda med min underbara sambo hade varit fantastiskt. Det hade varit så välbehövligt.
  Håller tummar och tår och hoppas att resan blir vår!
  Med vänlig hälsning Ellen Eklund

 85. Låt mig få ta med sambon till Selma Spa och känna kroppslig och själslig magi:
  njuta av god mat och lyxig logi
  Och spabehandlingar, där vi kan låta vardagsstressen kan passera förbi

 86. De senaste veckorna har det hänt mycket, en dag efter jobbet kom jag hem och hittade min sambo avsvimmad efter ett epilepsianfall, blå i ansiktet och han andades inte. Nu efter bara någon vecka har vi fått reda på att hans mamma har cancer.
  Om jag vann skulle jag låta dem två åka till Selma Spa och få återhämta sig.

 87. Annzo Einarsson

  Skulle vara mer än ljuvligt att få njuta av all lyx.Man tar ju inte hand om sig själ i den utsträckning man borde,man sätter alltid alla andra först.

 88. jag behöver ta hand om mig själv efter en tuffare period i livet. kroppen är sliten och allt jag vill är att få ta hand om den och börja på ett nytt blad! 🙂

 89. Vilken drömvinst detta vore, att få lämna sonen till barnvakt och åka på spa och skämma bort sig själv och mannen! Och inte nog med det, när man kommer hem till sonen och är utvilad får man äta en massa gott från Valio! Jag håller verkligen tummarna nu!

  Följer både på Instagram och FB

 90. Jag skulle vilja vinna för att kunna ta med min pojkvän på det här. Han har ställt upp för mig i vått och torrt och det är med hjälp av honom som jag idag mår bra efter en tung period i mitt liv. Jag skulle vilja visa min uppskattning och ta med honom någonstans där vi bara får koppla av och inte tänka på något annat än nuet. Jag håller alla tummar och tår och hoppas jag får chansen att ge honom det här, han skulle vara väl förtjänt det.

  Jag gillar och följer på instagram ( hannapalms)

  fortsätt sprida kärlek!
  Kram

 91. Om jag skulle vinna skulle ge presentkortet till mina fina föräldrar i julklapp. Skulle vara så super kul att se deras minner när de öppnade packet, + att få möjligheten att ge bort en upplevelse skulle vara guldvärt! 🙂

  Spakitet skulle jag äta upp själv..
  Följer dig både på instagram & Fb

 92. För att 2015 varit det värsta året någonsin, med släktingar som gått bort, bostadskaos och 6 månader hos min pojkväns föräldrar utan privatliv. Är SÅ klar med det här året. Vore fint att kunna åka bort och göra något roligt och myyysigt!

 93. Jag skulle ju så jäkla gärna vilja vinna detta! Med mig hade jag tagit min närmsta väninna, som nyligen gått igenom en hel del.
  Likaså har väl jag på ett sätt, så att få unna oss detta skulle vara så sjukt behövligt både individuellt och för vår vänskaps skull!

 94. Jag skulle så innerligt vilja vinna detta fantastiskt fina pris. Det skulle jag vilja skänka min mamma som inte bara är världens superwoman, då hon haft ett tufft år med att ta hand om förälder med demens och barn med cancer, hon behöver unnas en skön och lugn stund som hon aldrig skulle unnat sig annars. Håller jultummen! 🙂

 95. Jag skulle vilja unna mig och min sambo det här i julklapp. Då han har slutat på sitt jobb och börjat plugga skulle det vara en bra peppande present till honom, för att är sä duktig.
  Följer redan dig på bloglovin och Fb ?

 96. Hej! Min motivering till varför jag ska vinna är helt enkelt att du skulle göra mig till världens lyckligaste person om jag vann. Det absolut bästa jag vet i hela världen är att gå på spa, ta hand om mig och min hälsa vilket jag också gör genom att äta valios fina produkter varje dag. Har dock inte prövat dessa nyheter så det skulle också vara spännande att vinna dem! Tack!

 97. Hoppas helt enkelt på tur och skulle bli så glad att få dela denna vinst med min 16åriga dotter som går i gymnasiet men går dit varje dag med sorg i hjärtat då hon får för det mesta vara själv, tredje hjulet, personen som ingen ser att se henne kämpa varje dag är jobbigt för mig o henne att få dela den vinst ger extra positiv engergi! <3

 98. Jag har aldrig varit på SPA på hela mitt liv. Har blivit erbjuden men tackat nej för det har inte varit intressant. Men nu efter 29 år så har jag insett att SPA kan vara skönt och avslappnade.

 99. Linnéa Björkström

  Jag vill inte vinna denna lucka för min skull, utan för min sambos skull. Min vardag består till mestadels utav nattjobb & det medför att jag inte kan ge min sambo den tid han förtjänar. Att åka iväg & tillbringa den tiden för bara oss, det förtjänar han.

 100. Jag skulle vilja vinna detta för min mamma och mig. Jag tror vi båda skulle behöva lite ompyssling efter en deppig höst med bl.a. mycket stress och operationer. Plus att det skulle vara ett ypperligt tillfälle för oss att faktiskt få umgås lite, bara hon och jag, då det inte händer så ofta.

  Gillar på Facebook sedan länge och följer även ditt fina konto på Instagram! Kram!

 101. Jag skulle verkligen behöva en spaupplevelse nu efter ett hektiskt år med nytt jobb och en hel del stress i vardagen. Jag skulle gärna vilja bjuda med min mamma på en mor/dotter-helg för att få möjlighet att umgås ordentligt.

 102. Åh jag skulle så hemskt gärna vilja vinna detta! Hade varit den perfekta julklappen till min mamma som verkligen förtjänar en spa upplevelse! Hon är så trött på sitt jobb och jag vill bara skämma bort henne!

 103. Isabelle Hedström

  Hur underbart hade det inte varit att kunna gett mig och min mamma denna julklappen! En flykt från julstressen. Det hade betytt mycket eftersom vi bor i olika städer.

 104. Detta vore perfekt för mig och min man. En stund tillsammans, iväg från våra tweenies som vi älskar över allt annat men som ibland suger musten ur en. Med en bebis i magen skulle en hotellnatt och spa-besök göra susen i detta vintermörker!

 105. Giltighetstiden måste väl ändå vara 2016? 😉

  Som du vet så kollapsade jag ju i mitt maraton. Jag är på väg tillbaka, men kroppen känns fortfarande svag. Därför vore detta en perfekt uppladdning för mig. Jag skulle ta med mig min bästa vän Linda, som var den som var med i Frankrike och fick axla ansvaret för både mig och sin 5-månaders son. Hon är dessutom 3-barns mamma så att få komma bort vore för henne guld värt.
  Det förtjänar vi båda.

  Följer/gillar dig redan sedan länge! 🙂

 106. Jag skulle vilja vinna denna spa-upplevelse så att jag kan bjuda min man på en härligt avkopplande spa-weekend. Han ställer alltid upp för mig och ger mig fina presenter, men då jag är arbetssökande kan jag tyvärr inte ge så mycket tillbaka… Därför vore det så roligt att kunna ge honom en riktigt fin present nu lagom till jul för att visa hur mycket jag uppskattar honom!

 107. Jag skulle så hemskt gärna vilja vinna. Jag skulle valt att ta med mig min man som verkligen behöver en paus i vardagen. Vi har båda två rätt fullt upp och stress är ett faktum. Dessutom väntar jag barn i Januari och att tillsammans få komma iväg och andas ut tillsammans i ett dygn på detta underbara LYX skulle vara så väldigt mysigt och behövligt för oss. Håller verkligen tummarna!!

 108. Amanda Dahlberg

  Min motivering: Jag vill skämma bort min fina mamma, som har stöttat mig i allt. Hon har nyligen separerat från min pappa och för hennes självkänsla behöver hon få bli bortskämd och unnad bara det bästa igen.

  Önskar dig en fin jul!

  Kram Amanda Dahlberg

 109. Lyxiga spatimmar för lång tid framöver
  precis vad jag önskar, vad kroppen behöver
  Är ADARAS kanske namnet på tomten i år?
  Hoppas att jag är den som vinsten får!

 110. Anneli Tollefsen

  Julen står för glädje och fest men samtidigt är det mycket stress.
  På jobbet ska allt bli klart, och hemma kommer släkten i väldig fart.
  Jag hoppas få koppla av efter jul, och förhoppningsvis få en helg på Selma spa och med mannen ha det kul!

 111. Jag skulle vilja skämma bort mig själv med ett spa. Har inte varit på spa nån gång i mitt 50 åriga liv så det vore en upplevelse 🙂

 112. <3

  Efter byggdamm, målande o snickeri
  behöver vi en lugn stund för oss själva.
  En stund med spa, vore en fantastisk dag.
  Bubblor och snittar, ja allt som man hittar vore en dröm.

  Följer dig på instagram & Facebook!

 113. Att njuta, fröjdas och vara glad, höjer livskvaliten mången grad.
  Med ljuvligt doftande bad och delikatesser på parad.
  I stora bassängen en najad, som sjunger en smäktande ballad.

 114. Therese Mossberg

  Mitt liv är fult av allergier, intoleranser och stress. En avkoppling där allt är tyst hade varit guld värd efter ett tufft år, få fira att jag och sambon klarade det 🙂

 115. Min anledning för att jag vill vinna är min pojkvän. Min pojkvän har ställt upp väldigt mycket för mig ekonomiskt då jag varken har jobb eller studiemedel som gör att jag kan hjälpa till att köpa mat eller dylikt. Han har ställt upp för mig i vått och torrt och jag vill ge honom en speciell present som tack för allt han gör, men med min ekonomiska situation så är det svårt så jag hoppas att jag vinner det här till honom då han är det finaste jag vet och för att han förtjänar det här.

 116. Lotta Larsdotter

  Jag har alltid drömt om en dag på spa och min mamma drömmer om det samma. Därför vill jag överraska henne när hon om 2 veckor fyller 70 år med en upplevelse som vi båda kan glädjas åt!

 117. Jag skulle vilja vinna detta till mig och min pojkvän eftersom att vi båda studerar på universitetet och verkligen arbetar hårt, så vi förtjänar att koppla av och bara vara med varandra. Studentlivets ekonomiska del är inge vidare så det skulle vara otroligt skönt att få komma bort en stund och fylla på med energi för att sedan återgå till vardagen.

 118. Detta vore underbart! Min kille har varit svårt sjuk en tid och julen blir oerhört stressig. Hoppas på tur!

 119. Kristoffer Petersen

  För att om jag skulle vinna så skulle jag göra min flickvän till världens lyckligaste, åtminstone för stunden då hennes älskade mormor nyligen gått bort. Om jag vinner skulle hon kunna få komma lite på andra tankar och det är hon verkligen värd!

 120. Att få skämma bort mig själv är ju såklart något som behövs, men någon som behöver det ännu mer är min fina pojkvän. Efter att han har haft en hård sommar med GMU och en hård termin på högskola förtjänar han verkligen att få bli lite bortskämd med denna lyxiga present. Han skulle bli överlycklig av detta.

 121. Jag vill vinna detta spa-paket, det är nämligen bland det bästa jag vet. Jag vill med mig ta min kusin, hon förtjänar att i huden bli fin. Vi kan bubbla och simma, bara njuta varje timma.

 122. Jag till denna Spa – vinst sätter mitt hopp,
  att få välbehövlig avslappning för min kropp !
  Så Selma Spa i Sunne ,
  skulle skänka mig glädje stor – om jag “vunne” !!

 123. Jag vill vinna för att kunna bjuda med min syster (som dessutom heter selma 😉 ) på en spaövernattning för att komma bort från all stress och allt som ska göras nu i vintermörkret.

 124. Detta skulle jag så gärna vilja dela med min mamma. Vi har de senaste åren haft som tradition att vara på spa en dag på hösten. Men nu har jag flyttat för plugg så det har inte blivit av, detta hade då varit den perfekta presenten!

 125. Under ett år hinner mycket saker att hända, och nu i december blir det en sista push med energi på saker som måste göras, innan ett nytt år ska börjas med nya friska tag alldeles för snart. Att få börja det nya året med en avkopplande weekend tillsammans med närmsta vännen där man kan återfå lugnet i kroppen och strukturen i huvudet låter som en perfekt start på ett år som kommer med nya förväntningar 🙂

  Härlig start i julkalendern!
  / Maria

 126. Denna vinst är verkligen något jag och min syster skulle behöva! Det har varit en riktig kämpig höst för oss båda… Själv har jag varit väldigt sjuk och hon har varit med om saker som ingen människa skulle behöva gå igenom. Vore så kul att kunna överraska henne med denna vinst.

  Gillar dej på fb: Johanna Hellberg

 127. Jag kommer faktiskt önska mig denna luckas innehåll till mig själv. Har haft ett kämpigt år där både sjukskrivningar och många sömnlösa nätter och timtals långa samtal för att få ur mig saker jag funderat på. Därför skulle jag så gärna vilja vinna detta spa dygn, så jag kan ta med mig sambon som varit ett stort stöd, så vi kan rå om varandra på riktigt..

 128. Gott & nyttigt för kroppen, avslappning för knoppen –
  vad mer kan man begära – annat än att man får ta med sin kära

 129. Jag skulle vilja vinna för att detta vill jag ge bort till min pojkvän. Vi bor i olika städer och har jättesvårt att hinna med att ses då vi har massor av saker att göra i veckorna. Det vore underbart att ge bort detta som en julklapp då vi verkligen kan vara med varandra och njuta, utan att behöva tänka på all stress runt omkring oss.

 130. Helena i Uppsala

  Sauna, tångbad, varmvattenbassäng,
  gym som trollar bort gäddehäng.
  Mathantverk, Valio för kroppens spis,
  jag trakteras på bästa Värmlandsvis.
  Själen får också sitt:
  jag ut över Fryken tar en titt,
  kultur, teater, ljuvlig hembygdssång
  – gubben & jag får njuta dagen lång.
  Underverkens tid är inte förbi,
  båda ska som en helt ny människa bli!

 131. Jag skulle vilja ta med min älskade make på spa,
  det blir en helt ny upplevelse för honom, som jag tror att han kommer att gilla!
  Han har haft himla otur i höst med både diskbråck (operation i vår..) och en
  gipsad fot (ev också operation i vår….) så han skulle behöva lite massage och
  omvårdnad!! Även jag skulle njuta av en helg bara vi två, det var verkligen inte
  igår vi hade det!

 132. Nu vill jag till spa fara, bara njuta och vara. Ta hand om min trötta kropp. Nästa dag jag lättfullt stiger upp, likt en morgonpigg tupp. Avnjuter frukost buffé. Det finns nog inget bättre man sin själ kan ge.

 133. Jag har aldrig under mina 37 år tagit mig tiden att koppla av och skämma bort mig med SPA. Vore trevligt att få ladda batterierna och testa detta.

 134. Skulle önska ge detta till mig o min man då han alltid sätter andra framför sig själv och tänker på andra så behöver han stängs av mobilen en stund o få ro med bara mig en stund❤️

 135. Detta lät helt perfekt för en som aldrig riktigt kan slappna av trots att det verkligen behövs. Jag har hört så mycket gott om Selma spa, detta är ett ställe där jag och pojkvännen skulle trivas till 100 %!

 136. Jag vill så gärna vinna denna lucka till min kära mamma som behöver en fin spa upplevelse efter allt slit på jobbet under året. Det skulle bli en fin överraskning!

 137. wiweca kjellberg

  Jag skulle behöva skämmas bort lite.
  Har haft ett tufft år med 70 kilos viktnedgång och 50 årsdag
  så detta hade verkligen varit en uppskattad vinst.

 138. Midvinternattens köld är hård
  stjärnorna gnistra och glimma
  Tänk om jag kunde vinna egenvård
  bara genom att rimma.
  Lyckan skulle vara total
  om Adaras julkalender har mitt bidrag som förstahandsval.
  Önskar åka till Selma i Sunne med min älskade och bli inspirerad,
  finna inre ro och låta oss av en härlig spa-upplevelse bli serverad.
  Behandlingar för ansikte och kropp,
  vinner vi detta går humöret i topp.
  Så skönt att släppa alla måsten och krav
  och bara få koppla av.
  Slippa stressen från jobb/skola och sådant som kallas att flaxa
  bara lägga sig ner och relaxa.
  Hoppas nu att det blir vår tur
  att få bad och bastu-ritualer och kanske en ansiktskur.

 139. Egentid är en bristvara för mig och sambon iom att hans son bor heltid hos oss och vi skulle verkligen behöva rå om varandra bara vi två

 140. Lina Wollschläger

  Skulle vara såå kul att vinna då jag verkligen skulle vilja åka på något sånthär med min fina mamma som jobbar 6 dagar i veckan.
  Skulle vara underbart att bounda mer med henne och visa att jag bryr mig om henne! superbra tävling.

 141. Jag skulle så hemskt gärna vilja ge min fru och dotter en gemensam julklapp så att de kommer lite närmre varandra nu när dottern kommit in i en ålder då hormonerna spökar och bökar och driver omgivningen till vansinne.

 142. Min syster är min bästa vän, hon både pluggar och jobbar väldigt mycket och jag jobbar ännu mer än så. Min motivering är endast att vi skulle behöva detta, att få slappna av på riktigt för det förtjänar vi, precis som många andra!

 143. Hej! Jag vill vinna det här priset till mina föräldrar. Hade gärna velat överraska dem helt enkelt. De har varit under många år i en stor deprission och stress pga situationen som min hela famljen har drabbats . Självklart skulle dem inte ha kunnat betala för ett sådant lyx så jag önskat mig såååååå mycket att överaska dem . Håller tummarna. Tack 🙂

 144. Åke Pettersson

  En härlig avkoppling för kropp och själ, både jag och hustrun behöver den väl.
  Var där för 21 år sedan, hoppas på vinst längtar redan.

 145. Ååh de här skulle jag verkligen vilja vinna 🙂 Skulle verkligen behöva en dag där jag bara tar hand om mig själv 🙂 Tror min mamma också skulle behöva de, så jag skulle bjuda med henne 🙂

 146. Skulle sååå gärna vilja vinna så att jag kan bjuda min bonus mamma på Spa, det skulle vara trevligt att få koppla av och ha tid att umgås.?

 147. Skulle sååå gärna vilja vinna så att jag kan bjuda min bonus mamma på Spa, det skulle vara trevligt att få koppla av och ha tid att umgås.?
  Ps. Följer din insta?

 148. Vi har båda fyllt 40 denna vår men jäkt och stress har tyvärr satt sina spår.
  Carina är en mamma som bakar bullar ständigt glad, vareviga dag.
  Jag är en förskollärare som tampas med baciller och hjärnan blir lätt trött.
  Vi skulle verkligen behöva något sött för att varva ner och må bra, ja en ljuvlig vistelse på Selma SPA,
  för ny ebergi och motivation. 40 års livsinspiration!!

 149. Vore otroligt lyxigt stt få bjuda iväg min gravida bästis på en spavistelse. Så hon får vila upp sig ordentligt inför bebisen som kommer till våren. Hon förtjänar verkligen all lyx hon kan få!

  Kram Kristin
  Följer givetvis på instagram(@onlyfemale)

 150. På Selma Spa vill jag bo en natt, med mig vill jag ha min skatt. Att få relaxa, må bra o bara va ja det är väl sånt man gör på spa?

 151. Jag vill vinna för att överraska min snälla och fina fru, som förtjänar all avkoppling och vinster som hon kan få <3

 152. Till Selma Spa för att koppla av
  från vardagens stress och alla krav
  Njuta av stärkande behandling
  och komma hem med en känsla av förvandling!

 153. Jenny Alexandersson

  Gillar din sida på facebook & följer dig på instagram (@jennyalexandersson).

  Min mamma har Fibromyalgi vilket gör att hon knappt orkar med något i vardagen, hon ställer alltid upp för sina barn oavsett hur ont hon har.
  Jag skulle vilja ge denna spa vistelse till henne, så att hon kan få koppla av & bara ta hand om sig själv. Hon åker aldrig hemifrån dels för att hon har så ont och dels för att hon inte kan få barnvakt. Men om hon vinner detta så tar jag hand om min lillasyster, så att hon kan få bli lite barnledig och bara må bra.
  Håller tummarna!

 154. Åhhhh, det här skulle jag behöva efter en slitsam höst med ideliga luftrörskatarrer. Komma bort från lärarjobb och skrikiga elever, njuta av en lyxig natt på hotell och bada spa…kan inte få en bättre julklapp i år 🙂

 155. Carolina Bengtsson

  Jag skulle vilja vinna och ta med min sambo som precis fått nytt jobb, dessutom gifter vi oss om några månader så att få komma iväg bara vi vore otroligt lyxigt och värdefullt eftersom livet är relativt hektiskt just nu.

 156. Åh,så lyxigt det hade varit att få åka iväg på spa och bara må gott och ha det bra, stressa ner och bara njuta, det är precis vad vi behöver göra, rå om varandra och ha en mysig dag tillsammans. Det skulle vara en perfekt julklapp att få överraska älsklingen med
  och på julafton firar vi ett halvår tillsammans så det skulle vara toppen att kunna fira på spa, så nu håller vi tummar och tår
  att vi en lyxig klapp av tomten får. 🙂

  Följer redan Adaras magazine på Facebook som Malin Gustafsson
  Följer på Instagram som frozenvanilla_

 157. En härlig spa-upplevelse med maken hade varit underbart! Har många gånger åkt förbi Selma spa, men aldrig varit därinne. Tänk vilken dröm att få bo där och bara njuta!

 158. Känner att jag jobbat så hårt med dokumentärer, kurser och extra så jag behöver återhämta mig lite och börja 2016 pånytt. Ett nytt jag som klarar allt och övervunnit allt med depp och arbete 😀

  Följer redan överallt ^^

 159. Åh, den här tävlingen får jag verkligen hålla tummar och tår för.
  Jag tycker verkligen att min mamma förtjänar detta så otroligt mycket då hon har varit med om så otroligt mycket, speciellt sitt jobb som hon tyvärr lämnat på grund av olika skäl och det har tagit en sådan lång tid för henne att bestämma sig hur hon ska göra. Hon har även varit inom stress perioder osv.
  Har alltid velat gå på spa tillsammans med världens bästa mamma och bara ta det lugnt. Vår första mor och dotter tid, tillsammans. Hon har tidigare nämnt om SPA men vi har aldrig tagit tag i det på grund av att hon inte haft den tiden och hade mycket annat att tänka på just då.

  Ledsen för en medel lång motv. men detta är något jag verkligen önskar och vill tillsammans med henne.
  + Följer dig på instagram, @ggenta.a

 160. En paus i vardagen är precis vad som behövs.
  Tiden går för fort
  och snart man tappar bort,
  den som en gång slog på hjärtats port ?

 161. Wow, vilken fantastiskt tävling! Det vore helt underbart att få vinna det här lyxiga priset, då jag som ensamstående mamma sällan unnar mig något sådant här och åker i väg på egen hand. Det vore därför magiskt att få tid för mig själv, andas ut ifrån vardagens alla bestyr och bara vara och de tillsammans med trevligt sällskap. Att dessutom få provsmaka Valios nyheter (mitt absoluta favorit varumärke särskilt när de kommer till yoghurt) gör det hela ännu lyxigare. Detta skulle helt klart vara årets julklapp, och något jag absolut inte skulle våga drömma om skulle ligga under granen till mig själv.

  Följer givetvis dig både via FB (Sanna Kaakinen) och Instagram (Mammasvardag).

  Kram Sanna

 162. Elina Söderberg

  Jag skulle vilja vinna eftersom jag har haft det extremt tufft på högskolan, och vad är inte bättre än spa för avslappningen!

 163. Jäktad, pressad, ständigt stressad.
  Trött, nedringd, mailbombad och sms:ad.
  Spa – skulle åter göra mig vässad

 164. Jag är jättegärna med!

  Jag flyttar till USA i början av nästa år, och det finns så många människo jag vill spendera tid med innan jag åker. Speciellt min kära mamma, och detta vore ett ypperligt tillfälle att spendera riktig kvalitetstid! 🙂

 165. Jag är en småbarnsmamma som stressar alldeles för mycket och skulle behöva ladda batterierna efter en hektisk höst. Eftersom jag aldrig varit på något sådant här i hela mitt liv skulle jag gärna ta med min sambo på detta, för att kunna fly vardagen och bara vara.

 166. Skulle verkligen behöva vinna detta då hela min kropp ömmar. Praktiserat på sjukhus i 4 veckor nu och min rygg, ben och fötter har värk of doom. Har annars överrörliga leder och får extra ont när kylan kommer, så är väl ganska val, men i alla fall! Huvudet ska vi inte tala om hur rörigt det är. Aldrig varit på spa och det här hade ju varit rena drömmen att bara få fly iväg och veta att man är på ett ställe där man verkligen kan ta det lugnt och vila, utan några krav.

  Kram

 167. Familjen Karlsson

  Wow! Vilken start på julkalendern.
  Gillar på både Facebook (Kristina Karlsson) och Instagram (lulefamiljen).

  En helbusy höst – drömmer om nåt att se fram emot,
  på stress och vardagskrav råda bot.
  Jag känner mig ärligt talat helt slut,
  vore skönt att få checka in istället för ut!

  Ett dygn fullt av omtanke och faciliteter,
  för en stund få känna sig likt Kungligheter.
  Jag tar med kärestan för romantisk refill,
  för dagens lucka hade ju så fiffigt plats för en till.

 168. Nu närmar sig jul – jag börjar bli sliten och trött.
  Önskar att på det nya året få åka iväg och bara njuta, slappna av och sova sött.

 169. Blod, svett och tårar har gett resultat, min syster är knappast lat. Flera kilon hon tappat och en hälsosammare livsstil hon på nappat. Nu vill jag göra henne glaa, och ta med henne på spa, för att hon under ett helt år kämpat varje dag.

 170. Vardagsstressen minskar då inte inför jul,
  även om jag tycker att allt pysslande är så kul. En spa-vistelse kommer jag verkligen att behöva, att koppla av mer det måste även min syster pröva. Ett stort plus är allt gott från Valio som följer med, vi skulle dela på allt med en varsin stor sked.

 171. Ringvor Andersson

  Min dotter år så stressad så hon inte kan sova på nätterna. Jag skulle åka med henne dit = Livesafers.

 172. Jag har aldrig varit på spa, inte min mamma heller. Vi har aldrig åkt nånstans bara vi två, skulle vara så roligt att kunna slappna av efter en väldig tuff höst. Nu när jag äntligen har tagit körkort blir också resan så mycket enklare.

 173. Detta vill jag vinna,
  för att för jag mig vill bringa,
  till min och min kära för att ge hopp,
  och hålla livet på topp

 174. Som lärarstudent är det närmaste spat jag kommer tvättstugans ånga, men inte ens det får släppen att slappna av då stressfaktorerna är många. Att få ta med den utbrända sjuksköterska sambon och komma bort från vardagens ekorrehjul. Och återhämta sig på Selma Spa vore den perfekta julklappen från Adaras-tomten nu i jul.

 175. Erika Häggström

  I balansen mellan galet härligt jobb i butik och den viktiga mammarollen till en energisk 4-åring behövs både goda stärkande mellanmål och egentid med min man på spa!
  Kram
  Erika

 176. Vem vill inte ha en paus i vardagen? Har alltid pratat om att gå på spa med min bästa väninna, men det har aldrig blivit av … trots att vi båda två förtjänar det (iaf enligt oss själva …). Och när det dessutom erbjuds mjölkprodukter i priset, ja då kan jag helt enkelt inte låta bli att vara med! 😀

 177. Hej! Jag vill vinna för att min mamma har gått igenom ett stort ingrepp och tar cellgift och jag skulle vilja ta med henne på detta så att hon skulle kunna koppla av lite 🙂

 178. Underbar lucka nr 1! Ser fram emot att hänga med på din julkalender i år 🙂 Denna vinst vore så grym att få dela med min kille. Vi jobbar och pluggar och har inte många timmar över åt varandra, det vore sjukt mysigt att få släppa allt och checka in på spa för ett par timmar. Ha det fint! /Lina. Ps följer dig på instagram såklart 🙂

 179. Jag och min sambo pluggar båda, så vi har inte så mycket tid till varandra eller pengar att hitta på något. Att vinna detta skulle ge oss nya krafter och jag tror vi skulle behöva ta en paus från pluggandet, vi har ju fem år till att tänka på det. Vi skulle båda bli såglada över att vinna detta!

 180. Önskar vinna avkoppling för mig och min sambo.
  Vi firar snart tre år tillsammans och vi har aldrig åkt iväg för oss själv.
  Jag känner att vi är värda det, efter all press vi haft över oss.

  Jag följer dig på facebook 🙂

 181. Jag förtjänar detta då jag sen öppningen av Mall of Scandinavia jobbat för mycket och behöver verkligen en pause och ledighet, och mys med min Älskade sambo, spa, nyttigheter och god kvarg!

  Puss

 182. Låter som en underbar och avkopplande helg. Har aldrig varit i trakterna av Sunne så det vore också trevligt. Som finländare bosatt i Sverige är också allt som ger en tillgång till bastu härligt.

 183. Jag vill vinna för att jag aldrig någonsin varit så stressad över mina universitetsstudier som jag varit denna höst. Jag har märkt att detta tyvärr går ut över allt och jag känner inte att jag har tillräckligt med tid att varva ner, och när tiden väl finns så har jag helt enkelt svårt att göra ingenting. Det skulle betyda ENORMT mycket för mig om jag vann en spa övernattning för det känns verkligen som det kan bli vändpunkten, att efter alla tentor få åka bort och bara rå om sig själv och få kvalitetstid med både sig själv och en vän. På det här sättet skulle jag kunna samla ny energi tills skolan startar igen utan att ruinera mig, för spa övernattningar är ju inte något som man direkt kan prioritera som student.
  Jag följer på facebook under namnet Malin Lundell.

 184. Hallå där!

  Detta vore ju inte dumt att vinna.

  Det skulle vara skönt med en paus i vardagen, att få gotta sig med lite kvarg istället för att vara hungrig som en varg på ett SPA-ställe som Sunne, ja det är inget för den dumme.

 185. jessica Eliasson

  Detta är ju den perfekta julklappen till mina föräldrar som båda ska gå i pension.
  Vad ger man några som har allt och inget vill ha. Jo, en upplevelse. Perfekt!

 186. Jag skulle vilja vinna till min kära mor som skulle behöva lite härlig avslappning efter ett jobbigt år med operationer och smärtor. Hon saktar aldrig ned per egen maskin och skulle aldrig unna sig själv något liknande hur mycket hon än skulle behöva det. Skulle vara så kul att kunna överraska henne med detta paket och få henne att tagga ned under en helg åtminstone.

 187. Då min mamma nu har varit sjukskriven i ett år pga yrsel så skulle hon och jag åkt på en mini-semester och bara njutit, utan att tänka på att hon mår dåligt ?

 188. Jag vill vinna så jag kan bjuda med mig min väninna på Spaa. Hon behöver nämligen miljöombyte o lite trevligt.
  Min väninna har haft en tuff tid då hon bland annat gått igenom två stroke på kort tid och varit väldigt dålig.
  När hon väl tillfriskna lite miste hon sin son.

 189. Jag skulle vilja ta med min hårt arbetande make. Vi skulle verkligen behöva en pause i vardagen, få ladda om batterierna. Han jobbar mycket och är ändå närvarande med barnen. Barnen som extremt trotsiga och krävande just nu. Skulle därför vara grymt för oss att få komma iväg!

 190. Jag skulel vilja vinna detta för att det skulle vara den perfekta presenten för min mamma och pappa. Det skulle verkligen vara jättekul att jag skulle kunna ge dom en sådan present some n övernattning på Selmas Spa! De skulle bli så glada 🙂

 191. Jag håller på med en väldigt tuff & krävande sport (dressyr), & jag är i stallet nästan varje dag & tävlar varje helg vilket påverkar hela min familj väldigt mycket. Om jag vann den här tävlingen skulle jag bjuda med min mamma på spa, för hon är en helt fantastisk person som under hela mitt liv har stöttat mig till 100%, & hon är den som ens har gjort det möjligt för mig att komma så långt inom dressyren som jag faktiskt har gjort. Hon tänker alltid på mig & skjutsar mig på tävlingar var & varannan helg, sitter med & kollar på alla träningar trots att det är -10 ute & hjälper mig i stallet trots att det inte är hon som eidef. Hon är helt underbar & jag kommer aldrig någonsin kunna betala tillbaka allt hon har gjort för mig, men jag önskar ändå att jag på något sätt kunde visa hur mycket jag uppskattar allt hon gör för mig & hur viktig hon är, & den här resan skulle vara perfekt för hon skulle förtjäna att bara få slappna av & tänka på sig själv. Hon är verkligen så värd det & jag kan verkligen inbilla mig hur otroligt lycklig & överraskad hon skulle bli. Hon är min bästa vän & att få göra en spn här grej tillsammans med henne skulle betyda otroligt mycket för oss båda.

 192. Jennifer Smedberg

  Hej! Jag skulle mer en allt vilja vinna detta till mig och min bästa vän och andra halva. Hon om någon behöver få koppla av efter att ha haft en väldigt jobbig höst som inte varit annat en förfärlig. Jag tror att hon skulle må bra av att komma bort och tänka lite på sig själv, hon förtjänar det efter det hon gått igenom. Kram!

  (Jag gillar Adaras Blogazine på Facebook och Instagram!

 193. En drömvinst jag verkligen hoppas få, så jag kan bada så länge att jag får skrynkliga tår.
  Att bara njuta och må bra, då skulle jag bli så otroligt glad!

 194. Tänk vad jag skulle bli gla’
  av att få njuta av lyxhotell med SPA
  – då tar jag med mig min bästa vän,
  en helg för oss utan barn och män.
  Under vistelsen kommer vi må som gudinnor:
  Lyx + njutning + skratt = Lyckliga kvinnor! <3

 195. Anne-Marie Ericsson

  Vilken underbar vinst ni ger,
  om detta jag verkligen ber.
  En paus i ekorrhjulet behöver man ibland,
  på ett härligt spa om ej på en solig strand.
  Vår vardag med sju barn är intensiv,
  då bra att även vårda vårt kärleksliv.

 196. Martina Andersson

  Skulle inte kunna tänka mig en bättre julklapp till min mamma som alltid ger mig så fina saker. Att få hitta på saker tillsammans är det bästa jag vet och vi har länge pratat om att åka på spa men tyvärr har jag som student inte råd..

 197. Jag har en lillasyster som förgyller vardagens bestyr,
  som gör varje liten stund, till ett roligt äventyr!
  Hon är så himla snäll, varm, omtänksam och positiv
  -ställer upp för alla som har turen att ha henne i sitt liv!
  I mina tonår var hon jobbig och lämnade mig aldrig ifred,
  nu är hon en av dem som jag allra helst spenderar tid med!
  Emelie, du är helt klart den största vardagshjälten för mig,
  jag hoppas du vet hur mycket jag och familjen älskar dig <3
  Nu vill jag få möjligheten att uppskatta dig lite, så säg ja,
  vad sägs om att åka i väg och koppla av med mig på SPA?

 198. Anne-Marie Ericsson

  Vilken fin vinst ni ger,
  om detta jag ödmjukt ber.
  Bra att ta en paus från ekorrhjulet ibland,
  på ett härligt spa om ej på en solvärme strand.
  Vårt liv med sju barn är intensiv,
  då viktigt att också vårda sitt kärleksliv.

 199. Roxanne Munoz-Rytting

  Jag födde barn för en månad sedan och att vinba det här vore en dröm! Tänk att till våren få unna sig något till sig själv och få lite avkoppling!

 200. Izabell Johansson

  jag jobbar 120% och min underbara mamma jobbar 160% och sliter så detta hade varit en perfekt julklapp att få ge bort till henne och bjuda in mig själv till såklart!

 201. Detta vore verkligen en lisa för min värkande kropp. Varma bad, bastu och massage, för att sedan få mysa i morgonrock och tofflor. Sedan äta god och nyttig mat.
  Nu kommer min värsta tid, vinterhalvåret.
  Då ökar smärtan tiofalt. Men ändå så gillar jag snön och framförallt julen. Då samlas hela familjen.
  Alla gör det de tycker om mest i matväg. Så härligt med knytis.
  Så nu håller jag tummar och tår, för allt vad det går!
  Så att tomten med detta, komma får! 🙂

 202. Åh skulle så gärna vilja vinna det här! Bor inte alls långt från Selma spa men har aldrig haft råd att unna mig en kväll där. Jag skulle bjuda med min pojkvän eftersom jag vet att vi verkligen skulle njuta till max efter alla studier och arbete, det är inte ofta två 20-åringar kan lyxa till det så liksom. Vi firar dessutom 4 år tillsammans nu i december så det vore världens bästa present till honom. Kram!

 203. Jag hade behövt ha en liten getaway med min pojkvän som jag så sällan träffar. Vi bor 60 mil ifrån varandra.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
35 Shares
Pin
Share
Tweet