Artikeln innehåller reklamlänkar

Adaras Julkalender 2015: Lucka 2

Julkalender 2015: Lucka 2

Dagens lucka presenteras i samarbete med Bosch. Vinsten? Ett superfint hårstylingpaket med en hårtork och plattång från Bosch Classic Coiffeur till ett värde av cirka 1 100 kronor.

Med andra ord, en perfekt klapp att lägga beslag på inför årets glammigaste månad.

Du vinner:

Plattång Bosch Classic Coiffeur:
Plattången har jämn värmefördelning som ger skonsamma och bra stylingresultat och permanent jonisering som gör håret antistatiskt och mjukare. Temperaturen kan ställas in mellan 120-200°C med en kort uppvärmningstid på 25 sekunder. Den stängs av automatiskt efter 72 minuter, för extra säkerhet. (Rek pris: 549 kr)

Hårtork Bosch Classic Coiffeur:
Har ett extra starkt luftflöde och turbomotor som ger 20% snabbare torkning. Hårtorken har dessutom en joniseringsfunktion som ger extra glansigt hår och en antifrisseffekt. Den har två separata reglage för värme och hastighet och en cooling-funktion som för fixering av frisyren. (Rek pris: 549 kr)

Så tävlar du:

Vilket är ditt bästa hårtips? Motivera kort i en kommentar.


För plus i kanten:
+ Följ @adaras på Instagram / Gilla Adaras Blogazine på Facebook

Tävlingen pågår till midnatt. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Tävlingen är avslutad. Vinnaren är Desiree Andersson, stort grattis!

Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson
Ida Josefin Eriksson är en content creator från Umeå och grundare av den prisbelönade bloggen ADARAS Blogazine. Hon inpirerar dig till att utforska nya platser, sätta guldkant på tillvaron och leva ditt bästa liv. Säg hej på Instagram!

242 reaktioner på ”Adaras Julkalender 2015: Lucka 2”

 1. Mitt bästa tips är: tvätta varannan dag med ett fräscht schampoo som inte torkar ut håret! Inga produkter i håret till vardags! Torrschampo för volym till fest!! Det funkar även kanon när man är ute och campar, tex på festival!

 2. Mitt bästa hårtips är att använda kokosolja som hårinpackning en gång i veckan. Maaagic så bra resultatet blir! Hoppas på en ny fön då jag haft min nuvarande i …räknar…. 13 år! Hjälp! Och plattången snor min kille hela tiden i smyg, så vore kul att få ge honom en egen 😉 Kramis!

 3. Kokosolja!! Ekologisk kallpressad, en liten gnutta som masseras in i fuktigt hår – ger flera dagars glans och ett starkt hår!

 4. Håret mitt har blivit bra mycket bättre efter att jag följt råden av min frisör: hårinpackning en gång i veckan och använd ALLTID både schampo och balsam (jag har vart slarvig med balsam tidigare!) – duscha inte håret varje dag!

  i dagsläget kan jag endast duscha kvällstid eftersom hon sagt åt mig att aldrig gå ut med blött hår när det är kallt – och hittills har jag vart för snål för att unna mig en bra hårfön ???

 5. Bästa hårtipset är att borsta innan dusch, låta det självtorka i största möjliga mån och slutligen hårolja. Mjukt och glansigt hår, alltid en vinnare!

 6. Anna-Märta Stålnäve

  Mitt bästa hårtips är helt enkelt att fuska ? Nu för tiden finns det så mkt “hjälpmedel” att fuska fram volym, lugg eller längre hår med så jag tycker att vi ska använda löshår, doughnuts, clipon-luggar och andra smarta produkter istället för att stå och slita vårt hår(!) i frustration över att det inte blir dom man vill ha det. Själv har jag väldigt tunt hår och använder min doughnut varje gång jag vill ha en maffig snygg knut. Så fuska mera är mitt tips ?

 7. Mitt bästa hårtips är helt klart att hitta en bra frisör. Få super tips för just ditt hår & med en frisyr du trivs i så är många hårdagar snabbt räddade

 8. Martina Andersson

  Mitt bästa hårtips är så enkelt som att, tvätta inte håret för ofta då man inte vill tappa de naturliga fetterna. Mjäll orsakas ofta men inte alltid av torr hårbotten!

 9. Mitt bästa hårtips är att aldrig låta håret torka sig torrt rakt från duschen. När håret torkar sugs det även ut fukt från hårstråna med vattnet. Så mitt tips är att ha i någon olja eller kräm som skyddar hårståna från uttorkning.

 10. Mitt bästa hårtips är att istället för att använda vanliga hårtofsar som sliter mycket på håret väljer jag att använda spiralsnoddar som är mer skonsamma för håret. Det märks stor skillnad på hårkvalitén efter en tids användande!

 11. Mitt bästa hårtips är att använda en snygg keps eller mössa när du har en bad hair day, funkar utmärkt 🙂

 12. Mitt bästa hårtips är att försöka dra ner på antalet hårtvättar för att inte slitra på håret så mycket!

 13. Malin Svensk Björck

  Mitt bästa tips är att inte tvätta för ofta, skydda håret mot värmeverktyg med bra produkter, klippa topparna ofta och använda arganolja efter hårtvätt eller om håret är statiskt.
  Följer på instagram, malinsvenskbjorck
  Gillar på Facebook, Malin Svensk Björck
  Ha en härlig dag!
  Mvh
  Malin

 14. Hej!

  Mitt bästa hårtips:

  Låt håret “vila” då och då från all styling och produkter.
  Låt lockarna slappa och bara vara, för att förnya sig och återhämta sig.

  Ha en fin dag!
  Med vänlig hälsning,
  Kristiina.

 15. Mitt bästa hårtips är enkelt: att alltid dricka mycket vatten och undvika att stressa för mycket! Bra för både hår och hälsa 😉 <3

 16. Hej! Här är mitt bidrag 🙂

  Jag måste för dig erkänna,
  varje morgon jag mitt hår bränna.

  Men min gamla kommer snart ge upp,
  han hostar, frustar och får krupp.

  Snart dags att låta honom gå,
  tacka honom för varje platt strå.

  Skulle gärna välkomna denna moderna,
  att bli min nya vän och om den värna.

  Ett tips är att bra hårprodukter skaffa,
  då kommer allt bättra klaffa.

  På hårolja är värt att lägga en extra peng,
  hos mig är det en viktig poäng.

 17. Mitt bästa hår tips är nog att använda kokos olja i håret som inpackning! Luktar extra gott och gör håret mjukt och glansigt. 🙂

 18. Jag är med och gillar på FB (Carola Lind)

  Mitt bästa hårtips är att inte styla håret så mycket – och att alltid använda vårdande produkter!

 19. Elisabeth Nilsson

  Mitt bästa hårtips är att återfukta håret med Bodyshops druvolja efter hårtvätt
  Det gör att håret inte känns så uttorkat, håret håller sig på plats utan att bli fett och blir glansigt.

 20. Jag följer dig på fb och insta! 🙂
  Mitt bästa tips är att tvätta håret sällan och använda sig av värmeskydd! Dessutom: låt håret självtorka så länge som möjligt, blås bara de sista minuterna! Om man dessutom hittar en frisör som passar en och som lär sig hur ens hår fungerar då är man redo för allt! 🙂 kramar

 21. Veronica Hedlund

  Oj mitt bästa tips. Jag har värdens tjockaste hår och frisörer för panik när jag kommer dit för klippning färgning. De brukar säga att jag ska tänks på att skriva att jag har så tjockt hår så de bokar in extra tid. Men jag flätar oftast mitt hår nu när min platttång är trasig för att det inte ska stå åt alla håll. Så håller tummarna på lite tur så jag kan få ordning på kalufsen ?. Gillar på instagram inka82

  Kram veronica

 22. Lina Eckerström

  Jag kan nog vara den sämsta att ge hårtips. En stressad småbarnsmamma som knappt hinner borsta håret. Men tvätta inte håret för ofta och använd “Dust it” & “Torrshampoo”.. Två lifesavers enligt mej.

  Följer dej påfacebook – Lina Eckerström

  Ha en fin dag !

 23. Mitt bästa hårtips (som jag själv använder) är att alltid när jag kommer hem är att massera håret i några minuter. det får igång blodcirkulationen och håret växer snabbare. Bra för håret och skönt samtidigt!

 24. Hej!

  Tack för en fin blogg.
  Gillar på FB alias Mary-Anne Christensen

  Mina bästa tips:
  Tvätta inte för ofta
  Borsta aldrig blött hår
  Köp en borste i Naturvårdsverket
  Gnugga inte håret torrt
  Testa lite olivolja mot torrt hår, koncentrerat på längderna!

  Hälsningar
  Petra Mary-Anne

 25. Märtha Lindmark

  Mitt bästa hårtips är att skölja ur håret med iskallt vatten innan man kliver ur duschen. Då blir håret riktigt glansigt och fint. Ska man vara fin får man lida lite pin 😉

 26. mitt bästa tips är att använda en värmeskyddande produkt & låta håret trivas under en skön mössa vintertid 🙂

 27. Hej
  Jag gillar dig på fb, Tina Carlström.

  Mitt bästa hårtips är för dem med långt hår. Och det är att fläta håret innan du somnar. Annars slits håret jättemycket och topparna klyvs jättelätt. Ett tips jag fick från min frisör.

 28. Mitt bästa tips är: Hitta rätt frisör. En bra frisör kan klippa så att håret framhävs på bästa sätt. Dom har koll på ansiktsform, struktur och fall. Frisyren är själva grunden och ju bättre utgångsläge man har desto enklare blir det sedan. Man behöver inte jobba mot håret varje morgon och bara det gör en enorm skillnad. Dom har även koll på vad just ens eget hår behöver för produkter och vad som kommer få det att se grymt ut. Så om frisören bara vill toppa eller inte vill komma med egna förslag för att “det är ju du som ska ha frisyren” så är det kanske dags att byta.

 29. Mitt bästa hårtips är sova med flätat hår. Man slipper vakna med håret fullt av tovor, det sliter otroligt mycket på håret av att reda ut tovorna. Dessutom blir håret lite vågigt och fint på köpet!

 30. lisa - mamma till Loa

  Mitt bästa hårtips är att om du vill ha glansigt fina lockar så efter dusch låter du håret torka lite, sedan drar du igenom hårolja i håret och sedan gör du vanliga pippiflätor. Dagen efter volymiserar du lite och pang bom så har du en snygg vardaglig frisyr!

 31. Annika Andersson

  Använd en bra hårinpackning en gång i veckan!!! Gör mitt hår mer livfullt, särskilt vintertid.

 32. Mitt bästa hårtips ett väldigt enkelt sådant är att använda hårtofsar utan “metallklämma”, skyddar håret och gör så att det inte slits lika lätt! 🙂

 33. För mig med riktigt platt hår utan det minsta volym så har saltvattenspray kommit att bli räddningen. Lätt och enkelt att använda och tynger inte ner håret ytterligare som många andra produkter gör. Tycker även det gör håret mindre elektriskt nu under vintern. Hoppas kunna ha lite snygga frisyrer nu året runt när jag äntligen fått ordning på mina annars vanliga hårproblem där håret bara åker upp i en knut! 🙂

 34. Mitt bästa hårtips är att ha rutiner för tvättning och styling. Exempelvis kör jag alltid en inpackning på söndagar och avslutar med hårolja!

 35. Mitt bästa hårtips är att använda kokosolja! Man tar kanske 1/2 kokosolja och har i det i håret innan man ska gå och duscha. Jag brukar minst ha i det i 30 minuter. Sedan sköljer man ut det i duschen och man får så lent och mjukt hår. Man märker verkligen skillnad efter en gång. Detta brukar jag göra varannan gång jag tvättar håret. Dock kan det vara lite kämpigt att få ut kokosoljan men jag brukar ta schampoo i torrt hår och sedan använda balsam två gånger. Det är vekrligen något jag rekommenderar. Man kan även massera in oljan i hårbotten för att ge näring.

 36. charlotta hellström

  Mitt bästa hårtips är nog att våga. Hår växer ut. Våga prova färg, klippningar och knasigheter. Det är kul att våga även om man passerat 25. Kram Lotta

 37. Christina Frisberg

  Mitt bästa tips är att göra tvärtemot vad jag har gjort håll inte på och bleka slingor , håret blir torrt och risigt till tusen och använd hårprodukter med solskyddsfaktor på sommaren, och om du badar mycket i klorerat vatten ja pool och har blont hår ha badmössa eller håll huvudet högt annars blir det grönfärgat som på Hulken, detta är sviter efter sommarens utsvävningar 😉 😉

 38. Solbritt Ilkert

  Jag låter håret självtorka då och då , använder balsam emellanåt och har fått ett glansigt och fint hår..

 39. Mitt bästa tips är att använda värmeskydd, för då kan man använda värmeverktyg utan dåligt samvete!

 40. Mitt bästa hårtips är tvätta inte för ofta, helst 2 gånger i veckan och använd ett torrschampo mellandagarna. Då blir inte håret lika slitet 🙂
  /Emma Persson

 41. Gör en hårmask av 2/3 kokosolja och 1/3 honung! Applicera och lägg en påse på håret så att värmen inte försvinner och låt stå i ca 1 timme (ju längre desto bättre). Åh om du bara visste hur håret blir efteråt! Det blir så så så mjukt och glansigt, får håret att se ut som att jag spenderade flera dygn i en frisörsalong haha. 🙂 Ett helt fantastiskt pris som jag, min syster och mamma kommer att ha världens nytta av.

 42. Mitt bästa hårtips är att inte tvätta håret för ofta och helst inte använda shampoo över huvudtaget faktiskt, men hårinpackning!

 43. Jag älskar plattat hår. Så tänkte ge ett tips på hur du får håret att se ut som obehandlat!

  Du börjar med att tvätta håret, shampoo, hårinpackning och balsam. Handdukstorka håret, och ha i OSIS+ Grip Super Hold Mousse samt OSIS+ Flatliner Iron Serum Spray som är ett värmeskydd. Sen fönplattar du håret (plattar håret neråt, använd gärna en kam) När håret är tort så delar du upp håret i fyra olika delar för att platta igenom hela håret. Sen börjar du med att platta håret neråt, precs som med fönen. Det gör man för att få bort det frissiga. Avsluta med OSIS+ Sparkler Shine Spray! 🙂

 44. Mitt bästa hår tips är om man har lite slitna och kluvna toppar då fylla handfat med vatten. Tilsätta ca 1,5 dl 5-7% ättika och doppa topparna i. Detta gör att det kluvna topparna sluter dig och håret får en fin glans och blir fluffigt.

 45. Mitt bästa hårtips är att tvätta håret max 2 ggr i veckan. På så sätt så känns det alltid fräscht, sällan sällan fett och det blir mycket mindre “flygit” så här års. 🙂

 46. Isabelle Hedström

  Blås håret upp o ner, och det sista du gör när du blåser håret, är att blåsa med kallluften! Håret blir då mindre frissigt och blankare 🙂

 47. Mitt snabba hårtips riktar sig till dom som redan har slitet hår och inte har tid att locka håret på morgonen innan skolan/jobb osv. Tipset går ut på att man tar en lång strumpa och knyter löst runt huvudet och sedan tar en hårsektion i taget och snurrar runt dom runt strumpan och sover med det under natten. Snygga fräscha lockar som ett slitfritt resultat! 🙂

 48. Mitt hår har alltid varit torrt och flygigt, men sen jag började med Balsammetoden så ligger det fint hela vintern!

 49. Mitt bästa hår tips är att lägga lite mera pengar på ett bra shampo och balsam, gärna hår olja. Utan paraben och fosfor. Då mår håret bra och det syns på långa vägar om du tar hand om ditt hår!

 50. Mitt bästa hårtips är att skölja ur håret med kallvatten det sista man gör i duschen, för extra glans. Sedan att sova i fläta så sliter det inte lika mycket. 🙂

 51. Men också en drömvinst!

  Mitt absolut bästa hårtips är att klippa sig med jämna mellanrum. Fett tråkigt, jag vet, men det är ett sådant otroligt uppsving för håret, det blir fräscht. Det växer ju alltid ut igen! 🙂

  Följer redan på Instagram och Facebook 🙂

 52. Till vardags ett nytvättat hår med lite vax, och en stram hög tofs.
  Till fest – lockar i massor, stora som små, mexplattång och locktång.

 53. Men titta, det är är ju ett perfekt paket till min bästa väninna och mig. Hon vill platta till sitt krulliga hår, och jag som har superplatt hår vill få mer volym med hårtorken. Ett härligt paket att dela med en härlig väninna!

  1. Och jag glömde tippset. I avsaknad av hårtork för att få volym så kan man sätta upp håret med flera små mjuka hårsnoddar och vips, på morgonen så har man ett krulligt hår att frisera.

 54. Mitt bästa hårtips är att låta det självtorka. I med inpackning som ska sitta, eller med någon olja. Håret mår bättre om det får slippa borsten och hårfönens värme när det är blött. Måste du borsta det när det är blött så använd hellre fingertopparna.

 55. Elina Söderberg

  Mitt bästa hårtips är att somna utan tofs när håret är blött. Det blir så fint och naturligt när man vaknar!

 56. Mitt bästa hårtips:
  Använd bara schampoo i hårbotten och endast balsam i hårlängderna. Denna metod har gjort mitt extremt tunna hår bättre och starkare!

  – Följer dig på instagram – sofiaaerikssonn
  – Gillar på fb – Sofia Eriksson

 57. Vill du borsta håret både före och efter hårtvätten? Använd olika borstar så överför du inte fett och smuts som hamnat i borsten till ditt nytvättade hår. Jag har tre borstar, en för helt nytvättat hår, en för om jag måste borsta i ett smutsigt hår och en där mittemellan, har gjort att jag numera bara tvättar var tredje dag istället för varje.

  Följer på ig (liielarsson) och gillar på fb (Liie Larsson) sedan väldigt länge tillbaka.

 58. Ett tips som har räddat mig, som innan alltid hade torrt tovigt tuggummihår; krama ur det blöta håret med en handduk innan du lägger i balsam eller inpackning! Då rinner inte balsamet bara av, utan håret kan ta åt sig av alla goda saker i produkten.

 59. att inte tvätta håret mer än nödvändigt. jag tvättar mitt hår 1-2 gånger i veckan och får väldigt mycket kommentarer för mitt fina hår 🙂

 60. Avsluta varje hårtvättt med att skölja håret i kallt/svalt vatten. Håret blir mycket starkare och glansigare.

 61. “krama” in lite skum och forma till det och sen bara låta det lufttorka, det mår mitt kortklippta hår bäst av!

 62. Mitt bästa hårtips är att använda arganolja (en liten mängd räcker) varje dag i håret/topparna. Jag har otroligt slitet och frissigt hår, fick råd av en riktigt duktig frisör att använda arganolja varje dag (på torrt eller blött hår, det kvittar). Det är mitt bästa hårtips, enkelt och effektivt!

  Jag följer dig redan överallt sedan länge!
  @fitnessbyisabelles på IG och gillar din FB-sida sedan länge också 🙂

  Ha det bra, kram!
  Isabelle

 63. Mitt bästa tips är att sova ordentligt och äta bra mat – för det märks även på håret. Använd gärna någon vårdande olja (jag har maroccan oil) efter tvätt innan löning + värmeskydd och tvätta håret högst var 3e dag med ett bra frisörschampoo. Vinsten vore perfekt då min hårfön som har alldeles för många år på nacken började lukta bränt igår!

 64. Så här på vintern behöver håret verkligen extra näring. Mitt absolut bästa tips är att ha i några droppar olivolja i favoritinpackningen. Det ger verkligen en extra härlig lyster och en vårdande boost! Och använd gärna inpackningen i bastun.

  Följer på insta och gillar på fb!

 65. Att använda en bra olja (tex argan) och lite aloe vera i topparna efter varje hårtvätt så ser och mår håret så mycket bättre!

 66. Mitt absolut bästa hårtips är nog att bara använda balsam i topparna, speciellt om man lätt får flottigt hår.
  Vill man piffa upp hårfärgen utan att färga är färgbomb kanon! ?

 67. Drick mycket vatten och tvätta inte håret varje dag. Lätt, billigt och bäst för håret! Inga dyra tips här inte 😉

 68. Sov i utsläppt hår! Uppsatt hår sliter mer på håret än utsläppt och gör håret onödigt frissigt och slitet.

 69. Mitt bästa tips är att använda ekologisk macademian olja i hårbotten en gång i veckan håret får nytt liv!

 70. Jag är med!
  Mina bästa hårtips är att använda spraybalsam vid borstning och alltid sova med fläta.
  Följer/gillar dig på fb och instagram sedan tidigare. 🙂

 71. Mitt bästa hårtips är att tänka på vad man stoppar i sig; kisel, folsyra och b-vitamin är bra för hårets kvalite!

  Gillar på facebook!

 72. Amanda Dahlberg

  Mitt bästa skönhetstips är att bada bastu så ofta som man får möjlighet, helst efter träning. Avslappnande öppna porerna, kan lättare peela bort döda hudceller och värme till hårinpackning. Driver ur slaggprodukter ur kroppen. Finns bara bra saker med bastubadande 🙂

 73. Matilda Bäremo

  Detta kit vore perfekt nu när jag till våren tar studenten och sedan flyttar hemifrån! Mitt bästa hårtips är att inte slita för mycket på sitt hår, man ska bli kompis med sitt hår och hålla efter det med hårvårdsprodukter och frisörbesök.

 74. Mitt bästa hårtips är att använda inpackning vid varje hårtvätt, det har gjort stor skillnad för mig sen jag började göra så istället för det rekommenderade att använda det enbart en gång i veckan!
  Jag följer på facebook under namnet Malin Lundell.

 75. Åå vilket härligt paket!!

  Jag gör en keratinbehandling var 3-4 månad. Helt galet vad det gör för håret. Man tror inte att det är sant själv att ens hår kan förvandlas så pass mkt på 30-45 min. Men det kan det. Jag är galet nöjd varje gång, mitt hår glänser och mår super bra igen. Så det borde du prova på om du inte redan gjort det. Folk frågar sedan hur man får håret så glansigt. Galet bra!

  Dessutom ett extra tips är att hårologi har något som heter Hair nutrition. Gör så att man tappar mkt mindre hår och det växer super bra. Dom här vitaminerna och mineralerna hjälper även till naglarna som en bonus!

  kram Nina

 76. För mig är det ganska simpelt, använd inte värmeprodukter mer än vid de där speciella tillfällena. Och när du gör det, använd bra produkter. Har gjort extrem skillnad för mig som plattade håret varenda dag innan.

 77. Låt håret få en inpackning då och då, och använd bra produkter till stylingen. Där kan Bosch Stylingpaket göra underverk!

 78. Mitt bästa hårtips kan tyckas vara rätt tråkigt, men för mig fungerar det i nästan alla lägen.. Mitt bästa hårtips är en helt vanlig enkel hästsvans. ?

 79. Lotta Larsdotter

  Mitt bästa hårtips är att använda hårinpackning 1-2 gånger i veckan och låta håret självtorka så ofta som möjligt.

 80. ÅH!! Min fön har precis gått sönder! Mitt bästa hårtips är att använda värmeskydd innan fön och plattång, jag plattar håret nästan varje dag då jag har lockigt hår och fönar alltid efter jag duschat. Förut använde jag aldrig värmeskydd och håret kunde inte varit värre haha! Nu använder jag ALLTID värmeskydd och mitt hår mår bra trots all användning av plattång och fön ?
  Ha en fin dag! Kram!

 81. Kristoffer Petersen

  Sätt upp håret i en tofs, så att ni kan se alla vackra ting! Absolut mitt bästa tips! Fast o andra sidan, jag behöver ju inte en hårtork, men min flickvän är i stort behov av en! Håret reser sig åt alla håll och kanter! God Jul och ha så kul 🙂

 82. Mitt bästa hårtips är att bara krama ur håret efter tvätt och sedan låta det lufttorka. Blir finare när det torkat och du sliter inte ut håret med en handduk (som annars kan vara väldigt slitsamt för håret) 🙂

  Följer på instagram (heter pissemjau) och gillar på facebook!

 83. Louise Johansson

  Mitt bästa hårtips är att vara skonsam mot håret: det betyder dels att inte tvätta håret varje dag, dels att minimera antalet stylingprodukter till bara de nödvändiga men framförallt att använda värmetåliga produkter precis före en varm plattång/locktång osv.

 84. För att få min frisyr att hålla längre så reglerar jag värmen på fönen mellan varmt och kallt, och på så sätt så håller frisyren hela dagen sedan.

 85. Mitt hår har blivit så tråkigt o hängigt, att få piffa upp det och styla det lite med Bosh grymma produkter skulle verkligen pigga upp i vintermörkret! Firar snart 3 år med min pojkvän och skulle vara kul att vara lite extra fin då! ?

 86. Tvätta det i saltvatten funkar utmärkt på mig som har rätt lätt för att få fett hår, när det blir lite längre.

 87. Lite mousse och lite vatten och sen på med locktång eller fön och fingrar för att fixa fina frisyrer. Funkar fantastiskt

 88. Mitt bästa hårtips är att använda ett milt schampo fritt från sulfater! Även om sulfatfritt schampo inte löddrar lika mycket, så blir håret ändå rent och hårbotten kliar inte, som den kan göra om jag använder ett sulfatschampo. Hoppas på tur, skulle verkligen behöva en ny hårtork!

 89. Helena i Uppsala

  Jag tvättar håret på kvällen, fäster det böta håret i hästsvans och på morgonen är det naturligt vågigt.

 90. Jag är med och tävlar !
  Mitt bästa hårtips är produkter ifrån Waterclouds .Särskilt Repair Leave-in Conditioner som löser upp tower i håret .
  Följer Adaras på instagram och på Gillar Adaras blogazine på facebook .

 91. Mitt bästa tips är att använda naturliga hårvårdsprodukter samt att låta håret självtorka (låter kanske tokigt, då jag själv använder hårblås vintertid för att få håret torrt om jag ska ut i kylan. Har hår till midjan, så det tar ett antal timmar att få det torrt utan hjälp) 🙂

 92. Madeleine Jonasson

  Mitt bästa hårtips är om man har lång tid på sig att snurra upp håret och fästa det med vanliga klämmor och låta det torka/föna det. Blir helt perfekta lockar utan att slita för mycket på håret.

 93. Mitt bästa hårtips är att först och främst använda produkter för just din hårtyp. Då ger du ditt hår de bästa förutsättningarna. Sedan även att använda en vårdande olja.

 94. Julianna Fredriksson

  Hej!
  Är gärna med.

  Mitt hårtips är att efter en hårtvätt låta håret få lufttorka för det mår
  bäst av det. Annars kan det lätt bli frissigt om man handdukstorkar och det
  är ju inte så bra.

  Tänk nu kan jag forma en cool frissa lekande lätt. För med denna hårtork blir det fart och fläkt. Bosch väcker
  verkligen min nyfikenhet.

  Följer Adaras på Instagtam med namn julianna71
  och gillar Adaras Blogazine på FB

 95. behandla ditt hår som du skulle behandla allt annat du tycker om, mata det inte med strunt, billiga “stormarknads”schampoon och produkter ska gå fetbort

 96. Mitt bästa hårtips är att sova med flätat hår! Håller håret på plats och så tovar det inte under natten. Perfekt för personer med långt hår som jag 🙂

 97. Mitt bästa hårtips är att faktiskt lägga lite extra pengar på sitt hår. Att använda bra produkter så som schampoo, hårolja och värmeskydd. Att faktiskt lägga en liten extra summa på produkter och regelbundna frisörbesök kan göra att vem som helst kan få ett drömsvall.

  Jag håller tummarna! Kram /Hanna

 98. Mitt bästa hårtips är att på kvällen borsta håret, sedan dra igenom håret med lite hårinpackning blandat med moroccanoil på fingertopparna. Borsta sedan håret igen och fläta det sedan i en hyfsat lös fläta. På så sätt motverkar du frissit och skadat hår, plus att håret tar inte lika stor skada under natten om du skyddar det med inpackning och olja samt har det i en fläta. Mitt hår är så mycket starkare och friskare plus att jag slipper alla tovor när man vaknar på morgonen.
  Kram!

 99. Mitt bästa hårtips är att använda en liten mängd hårgele i vått hår för att motverka friss (om man har lockigt hår blir lockarna ännu finare med lite gele i håret)

 100. Vilken superbra vinst, då min dotters hårtork hon fick för ett år sen nästan började brinna behöver en med kvalitet – vilken julklapp

  1. Tvätta håret med rätt produkter för just din kvalité.

  2. Föna håret kan göra det större. Skippa helst den om du inte måste föna ner småhåren försiktigt.

  3. Fukt, fukt, fukt. Den här årstiden gör det torra håret ännu värre och mer friss. Fuktbomba så blir det bättre.

  4. Inpackning en gång i veckan.

  5. Klipp topparna. Kluvna toppar gör frisset värre.

  6. Var försiktig med blekning. Skonsam toning är bättre för friss.

  7. Var rädd om håret. Var försiktig med värmeverktyg. Locka, platta varje dag kommer göra ditt hår ännu frissigare tyvärr.

  8. Rör så lite som möjligt i håret. Krama ur vattnet. Ta i en lugnande kräm. Låt självtorka, skaka inte runt håret. Burrigt hår blir värre ju mer du rör i det.

  9. Föna inte upp och ner som många tror är det bästa.

  10. Tvätta inte håret för ofta.

  Ni frågar ofta hur jag gör när jag

 101. Mina bästa hårtips är att använda inpackning någon gång i veckan, alltid avsluta hårtvätten med att spola kallt vatten genom håret, ha alltid i hårolja i topparna i nytvättat hår och att försöka undvika att borsta håret när håret blött då hårstråna lättare går av då. Så är det också viktigt att se till att man får i sig till
  räckligt med B-vitamin eftersom det är nödvändigt för ett friskt hår!
  Gillar på fb

 102. Familjen Karlsson

  Just nu, med liten bebis och amning som främsta syssla skulle jag säga att HATT är mitt bästa tips.

  Men, en sak som funkar för mig (utöver att använda bra produkter anpassade för mitt hår) är att efter schampo och balsam avsluta duschen med kallt vatten för att dra ihop hårstrånas yttre skal och göra håret extra glansigt. Det funkar verkligen!

 103. Jag är med! Älskar din julkalender! 🙂

  Jag följer dig på Instagram (lilbabustyle) och gillar på Facebook sedan tidigare (Therese Babustyle Berglund).

  Jag har hos frisören idag och vi pratade massor eftersom mitt hår är helt omöjligt att göra något åt. Men något hon beundrades över var att mitt hår var väldigt starkt och “friskt” på många ställen, trots att jag blonderat halva håret i över 1 år och hela håret i 2 år. Jag berättade att jag använder schampo och balsam som återfuktar håret och därefter har i en spray som har 10 bra egenskaper och en olja i längderna och topparna. Och eftersom frisören blev lite iponerad över det så är det mitt tips! Använd bra schampo och balsam, sluta använd plattång/locktång varje dag och använd bara någon gång i veckan, och ha i olja och en bra spray u längderna och topparna! Och avsluta duschen med kallt vatten.

  Det är mina tips! 🙂

 104. Mitt bästa tips är att skölja håret med kallt vatten sista sköljningen! Vidrigt, men effektivt:), för håret blir glansigare och håller sig fräscht längre.

 105. Mitt bästa hår tips är att sluta föna det, platta det, låt det bara vara och sov med fläta! Så kommer ditt hår må såå mycket bättre inom kort tid 🙂 Om du använder något utav det jag nämnt så glöm inte använda skydd!

 106. Mitt bästa hårtips är att låta håret vara så mycket som möjligt och ge håret långbehandlingar lite då och då i form av långa inpackningar med mycket näring för håret. Det finns enkla behandlingar du kan göra med livsmedel hemma. T.ex. en med kokosolja och honung.
  Jag håller mina tummar!

 107. Lisette Sjölin

  Mitt bästa hårtips: Alla har varit med om smutsigt hår på fel tillfälle. Mitt tips är att använda torrschampo och gnugga in det i håret, sen ska du platta håret. And there you have a perfect hair.

 108. Åh, drömvinst! Hoppas hoppas 🙂 Som ensam mamma finns inga pengar över till sådana här extravaganser..

  Jag är inte så jättebra på hår men att klippa det regelbundet och att använda bra schampo + balsam som passar ens hårtyp är mina tips 🙂 Och att göra en inpackning då och då!

  Kram Matilda (gillar på fejjan också)

 109. Mitt bästa hårtips är att föna håret upp och ner en stund för lite volym! 🙂 Har följt adaras på instagram (hannahannahanna901 är användarnamnet). Håller tummarna 🙂

 110. Kamma håret 3 gånger i veckan a 15 minuter, fokusera på hårbotten, håret blir längre då du stimulerar hårsäckarna!

 111. Mitt bästa hårtips är att äta nyttig mat och massor av fisk och alger! Skönhet börjar innifrån, eller rättare sagt från magen!

 112. Är gärna med och tävlar. Mitt bösta hårtips är att använda värmeskyddande spray innan man stylar håret med hårtork, plattång osv. För att skydda håret så att det inte blir slitet. 🙂

 113. Mitt bästa hårtips gäller hur man lockar håret utan värme. Du har håret i mittbena och delar håret i två slingor. En på varje sida av huvudet. Sen snurrar du båda slingorna och fäster dem på var sin sida av huvudet. Sov på detta och du vaknat med ett hår fullt av perfekta lockar som inte tar så lång tid att göra.

 114. Mitt bästa hårtips är att använda sig av riktigt bra produkter som inte innehåller en massa konstigheter som till exempel silikon. Till mitt hår använder jag märket Davines, de tillverkar bara ekologiska och miljövänliga produkter! Hur bra?? På så sätt är du inte bara snäll mot ditt hår utan även mot vår fina planet!

 115. Mitt bästa hårtips är rätt och slätt; tvätta inte håret för ofta! Jag märker stor skillnad på mitt hår som ser friskare och tjockare ut sen jag slutade tvätta det för ofta.

 116. Rebecka Jönsson

  Jag har ett hårtips som min mamma berättat för mig, efter man duschat så ska man alltid avsluta med kallt vatten, så stärker det håret!!

 117. Anetth Stegervall

  Använd inte hårsnoddar som har en metallbit på då detta sliter på håret, och en genomsköljning av håret med lika delar äppelcidervinäger och vatten efter att man duschat gör att håret blir extra mjukt efter torkning.

 118. Jag sprayar håret lite lätt med vatten sedan rullar jag in det i folie och blåser med hårfön tills det är torrt. Då får man superläckra lockar som bara är att spraya.

 119. Mitt bästa hårtips är att efter dusch ta lite Arganolja i hårtopparna, det har gjort mina slitna o torra toppar att bli väldigt lena o glansiga 🙂

  God Jul! 🙂

 120. Mitt bästa hårtips är att sätta ett hårband runt huvudet och sedan delar du upp håret i 2 delar och snurrar ena delen, sedan drar du den snurrande delen bakom hårbandet och upp igen, alltså att de loger virad runt hårbandet, du gör sedan samma sak på andra sidan. Du för jätte fina lockar och de krävs ingen värme vilket gör att de inte sliter på håret.

 121. Astrid Börjesson

  Mitt bästa hårtips är, hårolja, hårolja,hårolja. Se till att klippa topparna med jämna mellanrum, använd balsam, använd hårolja men i lagoma mängder så inte håret blir fettigt. Tvätta inte håret med schampo för ofta, det torkar ut hårbotten. Använd även värmeskydd om du till exempel lockar eller plattar håret.

 122. Sabina Lövgren

  Färga håret med en blandning av blåbär och balsam för att få en lite mörkare och jämnare hårton för brunetter. Håller i upp till två månader och det enda som behövs göras är att sova med en mössa en natt.

 123. Wow vad jag vill vinna det här, min plattång har nämligen nyss gått sönder och någon hårfön har jag aldrig ägt.

  Bästa hårtipset är nog att massera in lite cocosolja i håret innan läggdags, då blir håret som nytt igen efter nästa dusch! 🙂

 124. Mitt bästa tips är att inte tvätta håret för ofta – jag tvättar mitt ungefär var femte dag. Därefter använder jag hårfön och plattång, men bara efter varje hårtvätt. På så vis sliter det inte lika mycket på håret 🙂 Håller tummarna!

 125. Mina bästa hårtips är att använda hårinpackning då och då och hitta ett schampo och balsam som passar ens eget hår. Sen bör man inte använda värmeverktyg för ofta utan istället vara nöjd med hur ens eget hår ser ut naturligt. När man väl använder värmeverktyg är det viktigt med värmeskydd!
  (följer dig på instagram och gillar din sida på Facebook)

 126. Mitt bästa tips är att göra en inpackning 1 gång i veckan, avsluta med att duscha i kallt vatten det gör håret mer glansigt,
  låta håret lufttorka och inte borsta det när det är blött för det sliter så otroligt mycket. Brukar använda balsamspray i topparna och en bra hårolja. 🙂

  Håller nu tummar och tår
  att detta fina stylingpaket mej i jul når. 🙂

  Gillar redan på Fb som Malin Gustafsson
  Följer på Instagram som frozenvanilla_

 127. Mitt bästa hårtips är att sätta upp vått hår i knutar av hushållspapper innan läggdags, du vaknar upp med halvlockigt hår. 🙂

 128. Mitt bästa hårtips är volymspray! Gör håret så mycket mer livligare och fräschare. Följer på instagram som elsamoberg.

 129. Mitt bästa hårtips är för de med lite frissigare hår. Olivolja är en stor räddning! När man har en dag över kan man smörja in håret med olivolja och sätta en handduk eller en plastmössa i håret och låta det verka i någon timme eller två. Skölj sedan ur det noga och använd schampoo, det kan ibland behövas schamponeras två gånger! Håret känns lenare och ser lite glansigare ut. Ett stort tips!

 130. Själv tvättar jag håret med produkterni följande ordning; schampoo, inpackning, balsam. Avslutar med hårolja efter dusch 🙂
  Sedan värmeskydd VARJE gång man använder värmeverktyg annars helst inget om man inte ska göra något speciellt 🙂

  Följer på IG och FB

 131. Mitt bästa tips överlag är: GE TID FÖR DITT HÅR. Ge det lite tid och använd dem rätta produkterna och tipsen här så ska allt nog bli bra. TACK

 132. Mitt bästa hårtips är definitivt att ALDRIG sova med blött då det sliter. Men ibland måste man och då rekomenderar jag att fläta! sliter inte hälften så mycket och 2 inbakade flätor ger fina lockar och blir en jäättefin frisyr dagen efter. Två flugor i en smäll!!

 133. mitt bästa hårtips är att tre kvällar i ca en veckam varannan vecka och varannan månad lägga sig nerför sängen med huvudet nedåt och kamma igenom med en platt kam, från hårbotten och neråt, (fokusera mest på hårbotten) för att få längre hår.

  varför? jo för att håret växer en cm per månad, men med denna taktik så kan det växa 3 cm på en månad. det funkade för mig.

  hur? allt blod åker till huvudet samtidigt som du stimulerar hårrötterna. men som sagt, gör det inte mer än beskrivet ovanför, för då blir håret vant och ingen händer tillslut. plus, det är jätte avslappnande!

 134. Jag är med! Mitt bästa hårtips är att alltid skölja av håret med kallt vatten efter man har tvättat håret med schampo och balsam. Då drar hårstrånas yttre skal ihop sig vilket gör det lite glansigare!

 135. Desiree andersson

  Mitt bästa tips för håret speciellt såhär års är att använda mössa! Tro det eller ej, men kylan sliter verkligen på håret så att skydda det gör man bäst med en liten söt mössa. Samt att man inte glömmer bort att återfukta som är A och O. Gärna 1-2 gånger i veckan, huvudmassage är också helt underbart och sätter igång hårproduktionen ordentligt. ÅH de finns så himla många bra tips att dela med sig av, men de är väl mina främsta =) Följer dig på insta som Deedess

 136. Carolina Bengtsson

  Mitt bästa hårtips är (hur äckligt det än låter) att försöka tvätta håret så sällan så möjligt. Eftersom det sliter mycket på håret så har jag tappat ner på att tvätta det, mitt hår blir inte flottigt lika lätt längre och det har blivit mycket friskare och livligare. Så från att ha tvättat håret mest intill varje dag så tvättar jag det nu 2 till 3 gånger i veckan.
  KRAM

 137. Åh vilken vinst jag är gärna med! Mitt bästa hårtips är att göra en hårmask på avokado; håret blir lent och glansigt helt på naturlig väg.

 138. Att skölja håret med kallt vatten efter tvätt! Medan det varma bara tynger ner och skadar fräschar det kalla upp hårstråna igen och ger dem nytt liv. Bästa tipset jag någonsin har fått!

 139. Mitt bästa tips är att fläta håret när det är blött och sedan lufttorka under dagen.
  Dagen efter får man ett svall som håller länge.

 140. Förutom det vanliga att använda balsam, föna och blåsa som jag brukar göra så vill jag ge ett litet enkelt tips kring när du sätter upp håret. Gör en vanlig toffs och sen tar du själva tofsen och viker igenom bakom snudden genom att dela håret där och sen föra ner håret igenom dra åt snodden och så vips har du gjort en mer spännande toffs. Följer på instagram som lottizdays.

 141. Ja du.. Tvätta håret Max varannan dag och att borsta håret innan duschen så blir det bättre. Framförallt då jag har självlockigt hår så går det inte att borsta efter tvätt- svinto isåfall.. Haha

 142. Mitt bästa hårtips är helt klart att använda hårolja efter varje dusch! Efter jag började med det blev alla andra produkter överflödiga. Hårspray, mousse, stylingkrämer – allt! Håret blir perfekt på en gång! 🙂

 143. Mitt bästa tips är att om man inte har något torrschampo en dag man absolut inte hinner tvätta håret så fungerar vetemjöl precis lika bra. Har man inte mjöl så kan man gnugga håret med en pappershandduk. Det är en bra nödlösning i alla fall 🙂 En annan sak som fungerar är mössa 😉

 144. Ooh supertävling!
  Mitt tips är helt enkelt: Snåla inte med kvaliteten på produkter och verktygen! Det gör större skillnad än vad man tror på kvaliteten, och hårets välmående ska vi inte ta för givet 🙂

 145. Mitt bästa tips är; fläta, fläta, fläta!!
  Efter att ha gått med hästsvans dag ut och dag in blev håret helt enkelt avslitet till slut.
  Sen började jag fläta istället, och det har gjort susen!
  Ibland med inpackning över natten, men oftast bara naturellt. Jag får håret ur vägen, men ser ändå lite tillfixad ut 🙂

 146. Mitt bästa hårtips, är att använda saltvatten spray. Det är bra för håret och det får en matt struktur på håret som gör att frisyrer och håret hålls fräscht och stabilt. Att göra en inbakad fläta i håret blir skitsnyggt också när man sprayat i vått hår. Jag brukar blanda ett eget saltvatten spray, men inte för mycket salt i för då kan håret ta stryk, det ska vara naturlig mängd

 147. Patricia Karlsson

  Mitt bästa hårtips är att sova med lösa flätor och på morgonen tar man i lite lite mouse och fönar. Man får så himla fint svall och det sparar jättemycket tid.

 148. Mitt bästa tips är kokos olja blandat med vaseline till håret, det blir glansigt, mer volym, bättre hälsa med vitaminer och mineraler för håret, och det känns renare!

 149. Mitt bästa tips för håret är värmeskydd vid användning av tänger och torkar. Gör under för hår som gärna blir frissigt.

 150. Mitt tips till den som vill få håret att växa snabbare: Krydda maten med peppar och ingefära, varför? Jo, för att det får blodet att cirkulera fortare vilket gör att håret växer snabbare?
  Ps: Följer din insta?

 151. Amanda Linnarsson

  Mitt bästa hårtips är att börja med balsammetoden. Uteslut alla silikoner, sulfater, dåliga alkoholer och mineraler i hårprodukterna.

 152. Mitt bästa hårtips är nog att skippa att vira handduken runt huvudet efter en dusch och istället ta en t-shirt! Det är mycket skonsammare då hårstråna lättare fastnar i handduken vilket kan orsaka kluvna toppar.

 153. Mitt bästa hårtips är att blåsa håret (förhoppningsvis med en super-hårtork som den ovan) efter man duschat, håret blir fräschare i färgen och mer volym!

 154. Tråkigt svar men det är äta och dricka rätt. Håret behöver vitaminer och fukt för att behålla sin styrka och glans

 155. Mitt bästa hårtips är att göra inpackning en gång i veckan, det tjatar iaf svärmor som är frisör om jämt?❤️??

 156. Ett enkelt tips för extra volym är att hålla huvudet upp och ner när man fönar, de ger naturlig volym! Borsta gärna med en rundad borste samtidigt också och föna “nedåt”, de ger mer glans! 😀

  Följer och gillar sedan innan!

 157. Camilla Persson

  Mitt bästa hårtips är att använda silkesdroppar eller något liknande som skyddar håret mot värme.

 158. Jag älskar balsammetoden och det har fungerat så bra för mig! Förutom det är mina do’s: lite kokosolja i topparna, avsluta duschen med kallt vatten, inte utsätta håret för värme för ofta och sova med fläta 🙂

 159. Mitt tips är att inte tvätta håret för ofta, det mår håret bra av. När man sedan tvättar håret är det viktigt att föna och torka håret så det inte blir irritationer i hårbotten i förlängningen. Låt håret torka utsläppt!
  Hoppas på tur då jag inte har någon fungerande hårtork och inte kan tillämpa mitt eget tips i dagsläget!

 160. Mitt bästa hår tips är nog: Få din fönade frisyr att hålla längre genom att byta mellan varm och kall luft på hårfönen. jag vill super gärna vinna denna vinst för jag har längre tid vilja ha en hårtork och plattång.

 161. mitt bästa hårtips: Det är att försöka hitta schampoon utan mineralolja, silicon, sulifate, Glycon och Vaseline eftersom att mineralolja och silicon sitter på håret och får det och kännas mjukt och lent fast det är bara utsidan och insidan av håret kanske är väldigt slitet och sulifater gör att håret blir väldigt slitet, det är det som gör att schampoot löddrar därför är det bäst att duscha så lite som möjligt (håret) och att om man måste duscha varje dag så är det bäst att undvika dessa ämnen.

 162. Jag masserar in schampot för att stimulera hårbotten och sköljer med iskallt vatten för extra glans och mindre frizz 🙂

 163. Mitt bästa hårtips är lite galet! Se hit blondiner! Om man varit och badat (i klor) och har blont hår eller slingor (som lätt blir gröna av kloret) ska man tvätta håret med ketchup! Då försvinner det gröna! Husmorstips 😉

  Har gillat på FB och insta 🙂

 164. Mitt bästa hårtips är olja! Kokosolja i håret i ca en timme innan tvätt och arganolja i topparna efter tvätt. Håret blir såå mjukt och fungerar såå mycket bättre än exempelvis silicondroppar som många använder.

 165. Tvätta håret men inte varje dag och låt det lufttorka ibland. Använd produkter som är anpassade efter din hårtyp. Gillar på face och instagram, hoppas det ger min en vinst eftersom jag sedan länge läst din blogg!

 166. Om man som jag brukar duscha väldigt varmt så kan håret bli väldigt frissigt efteråt. Mitt tips är att precis innan man ska gå ur duschen så sköljer man bara av håret i kallt vatten! Det är lite kallt precis när man sköljer men lönar sig då det både tar bort friss och lägger till glans!

 167. Bästa hårtipset är enkelt. Försök att inte tvätta håret för ofta! Sliter mindre, blir bättre kvalité och håret blir i längden mycket snyggare.

 168. gillar dig redan på facebook!

  bästa tips? Åh herregud, har jag ens några tips? Det bästa egentligen är ju att låta bli att både platta och föna håret, för hårets skull då. Jag har perioder där jag fönar mitt hår istället för självtorkning, perioder där jag platta mitt hår varje dag till inte platta på flera veckor. Lite för att lugna ner håret lite och inte slita alldeles för mkt i onödan när det faktiskt egentligen inte behövs platta. Men nu när jag har börjat klippa upp mitt hår så måste jag platta det för tycker inte jag har fina lockar i håret som är självlockigt, och gissa vad. Min kära platttång som jag har haft i 9 år. JA 9 ÅR HUR SJUKT? gick sönder för två veckor sedan, tack för den bästa vän som blev ovän. Blev otroligt ledsen, den var bäst. Och nu när jag är arbetslös har jag verkligen inte råd att köpa ny. Så ja, att vinna detta kit hade gett mig lyckliga vingar i många år framöver. Och som sagt, bästa tipset. Låt bli värmeverktyg, men how cares? Vill man vara snygg får man stå ut 😀 Hellre lite slitigt hår men snyggt än helt perfekt hår och fult (mitt egna hår då tänker jag på) hehehe.

 169. Mitt bästa tips är att tvätt håret med “balsam metoden” mitt hår har aldrig mått bättre eller sett snyggare ut!

 170. Älskar verkligen det svarta och röda tillsammans! Mitt bästa är att köpa en hårsax och toppa håret rätt ofta, det räcker med bara några millimeter. På youtube finns flera videor hur man kan toppa håret på sig själv. Ibland blir det att man inte kommer iväg till frisören särskilt ofta och då gör detta att håret inte blir så stripigt längst nedtill.

 171. Mitt bästa hårtips är att tvätta håret med kallt vatten! Inte jättetrevligt just där och då med kallt vatten (behöver inte vara iskallt) som strilar över knoppen. Men håret kommer att tacka dig och man ser skillnad på hårets kvalitet direkt!
  Under sommarmånaderna så tvättar jag gärna håret (och hela mig) i sjön. Uppfriskande och håller håret fräscht länge.

 172. Camilla Söderberg

  Fukta håret med en olja och fläta det lätt innan läggdags, morgonen efter är det bara att rufsa till håret lätt o det blir fint fall på håret. Sparar massa tid på morgonen. (Tidsoptimisten)

 173. Maria Markendahl

  För min del får håret sin bästa glans, genom att lufttorka och att röra sig, gärna med lite dans.

 174. Hej Ida,
  Jag har lockigt hår och mitt bästa tips för att slippa frissigt hår är att föna håret i rätt riktning. Jag brukade föna håret upp och ner för att få volym. Med små småningom lärde jag mig att det ger bättre resultat om man fönar håret i dess naturliga riktning så att småhåren lägger sig typ under hårstråt för att undvika frissigt hår!
  Tack för en så underbar chans att vinna såna fina priser 🙂
  God Jul!

 175. Efter att idag nästan blivit luggad av världens sötaste lilla 6-månaders bebis med väldigt starka nypor är mitt bästa hårtips att ha tofs, fläta eller uppsättning när man ska ta hand om små charmtroll och man vill ha sitt långa hår kvar… 😀 Det är inte första halvårsbebisen som försökt ta tag i mitt hyfsat långa hår! 😀

 176. Gör dreadlocks och duscha ej håret, låt fåglar flytta in och skapa bo, smycka håret efter årstiderna med vackra blommor eller höstlöv. Nej men skämt och sido. Gå regelbundet till frisör dom står ovanför och är utbildade och ser ditt hår det gör inte vi. Har ju inte riktigt samma överblick.

 177. Det b’sta för mitt hår är att använda dom där tofsarna som ser ut som telefonsladdar, du vet nog vilka jag menar 😉
  Mitt hår är inte alls slitet längre och för mig som är ordentligt håröm så funkar det perfekt 🙂

 178. Mitt bästa hårtips är Olivolja och kallt vatten! Bästa inpackningen och det tar sin tid att få ut, men hårbotten får sig verkligen boozt!

  Kram Elle

 179. Mitt bästa tips är att låta håret vara!

  Inte alltid givetvis, men låt håret få en “vit månad” där man undviker värme, hårfärg och stylingprodukter. Bara schampo och balsam, kanske något hårmask också. Men inget annat. Borsta håret så lite som möjligt, bara så att det inte blir tovigt. REd ut håret med fingrarna helst. Man ska vårda sitt hår och inte göra allt för att slita söder det!

 180. Att inte tvätta för ofta, använda en riktigt bra hårolja och att inte utsätta håret för allt för mycket värmebehandling.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top
Pin
Share
Tweet