Artikeln innehåller reklamlänkar

Designa dina egna smycken online | 2 Tips för olika stilar

Flatlay: Design your own jewelry online

Uppdatera din smyckesgarderob med allt från egendesignade halsband och ringar till armband, choker och örhängen. Här tipsar jag om två av mina favoritsidor för olika stilar och humör.

Det senaste året har jag märkt att jag nästan bara använder samma smycken om och om igen. De jag använder? Mina få men väldigt fina designersmycken samt de smycken jag designat själv.

Egendesignade smycken är uppskattade året runt och är mer betydelsefulla eftersom det finns mer än en tanke bakom dem. Om du själv är sugen på att designa dina egna smycken online kommer här tips på mina två favoritsidor för olika stilar.

2 tips för att designa egna smycken online

Jane Kønig - Love Tag i sterling silver
Jane Kønig Love Tag-ankarkedja (40 cm) i sterling silver och med mina initialer

Jane Kønig - Love Tags Lookbook

#1 Jane Kønig – Love Tags

Passar dig som: Vill ha ett elegant, tidlöst, stilrent och samtidigt ett smycke som betyder något för dig

Danska smyckestillverkaren Jane Kønig låter dig skapa ett unikt och personligt smycke med så kallade Love Tags. Det är ett smycke som gömmer en kärleksförklaring och där du kan låta bokstäver symbolisera något som betyder mycket för dig i ditt liv (eller så kan du göra som jag och välja dina egna initialer. För HEY, 2017 är året jag investerar i mig själv!). Kollektionen innehåller både halsband, armband och enskilda hängen.

Jane Kønig - Love Tags

Du kan välja om du vill ha smycket i rodierat silver, förgyllt silver (liknar guld), sterling silver och rosaförgyllt silver (liknar roséguld). På halsbanden kan Du kan också välja vilken typ av kedja du vill ha samt bestämma längden på halsbanden.

Pris: från 310 kr

Designa egna smycken online - Marielle Designs
Mina senaste egendesignade smycken från Marielle Designs. Tack bästa Marielle!

Marielle Designs Lookbook

#2 Marielle Designs

För dig som vill ha något: Personligt, tufft och garanterat unikt

Det är min helt fantastiska kompis Marielle Tengström som är powerbruden bakom Marielle Designs. Hon tillverkar exklusiva handgjorda smycken med fokus på bildberlocker av lödtenn och glas. Du kan designa din egen choker, halsband, armband, ringar och örhängen. Du kan välja allt från bild till band, kedja, strass, nitar och pärlor. Samt välja och vraka från ett helt buffébord av berlocker.

Jag designade mitt eget boho-halsband med bild på ett magiskt kompass (svart bakgrund på ena sidan och vit på andra) med en tillhörande fjäder samt kristallberlock (Marielles idé) samt ett eget armband. Den snygga chokern i mörkblått sammet och med en hexagonslipad sodalitsten kommer från en av hennes befintliga kollektioner och finns att köpa här för 89 kr.

Pris: ca 300 kr + 30 kr i frakt (priset beror på mängden material)

Flatlay with Lethani Bracelet (make your own jewelry design) next to Rebecca Minkoff Bag
Egendesignat armband med bildberlock med ”Lethani” (ett ord från en av de bästa böckerna som någonsin skrivits).

Girl with braids holding handmade necklace from Marielle Designs

Har du några egendesignade smycken? Eller vad skulle du vilja ha? 🙂

0 Shares
Pin
Share
Tweet
Share